عبدی: اصلاحطلبان در سال ۸۸ از مشی اصلاحطلبی دور شدند
فعال اصلاح طلب:
🔹«تصمیم اصلاحطلبان در سال ۸۸ محصول یک گفتگوی آزاد نبود».
🔹انتقادم به مهندس موسوی این نیست که چرا کوتاه نیامد، ایراد من این است که اساسا خط مشی ایشان را اصلاحطلبانه نمیدانستم.
🔹وقتی اصلاحطلبان بخواهند توامان درون نظام و اپوزیسیون نظام باشند، هزینههای هر دو نقش را میپردازند بدون اینکه از منافع این نقشها بهرهمند شوند.
🔴بررسی بازگشت آمریکا به برجام در کمیسیون امنیت مجلس
♦️رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس :سردمداران کاخ سفید اگر ببینند در برجام ماندن یا خروج از آن می تواند اهداف شوم آنها را محقق کند و فشار را بر مردم ایران افزایش دهد حتما اقدام عملی در این زمینه انجام می دهند.
♦️ایران گزینه های زیادی در برابر بازگشت احتمالی آمریکا به برجام برای فعال کردن مکانیزم ماشه دارد.
♦️یکی از گزینه های ایران در برابر بدعهدی های طرف غربی برجام خروج از "ان پی تی" است.
ترقی: اصلاح طلبان دچار نوعی سرگیجه سیاسی شده اند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه:
🔹نتیجه سیاست ورزی اصلاح طلبان و حضور آنها در عرصه قدرت در بر دارنده دو چالش اساسی برای آنها بوده که چالش اول به بن بست رسیدن تئوری این جریان برای مدیریت کشور و چالش دوم ناکارآمدی در پیاده سازی اهداف و برآورده کردن وعده های داده شده به افکار عمومی است.
🔹اصلاح طلبان این روزها دچار نوعی سرگیجه شدهاند که این سرگیجه تا زمانی که آسیب شناسی درستی از عملکرد چند سال اخیر خود نداشته باشند، ادامه خواهد داشت.
🔹 در شرایط فعلی اصلاح طلبان از یک سو حاضر به پذیرش مسئولیت عملکرد نمایندگان خود در دولت، مجلس و شورای شهر نیستند و از سوی دیگر توان پاسخگویی به بدنه اجتماعی خود به ویژه جوانان را ندارند.
🔴 سخنی با منتخبین مجلس یازدهم
✍️ #مهدی_فضائلی
🔹 وجه غالب ایران قوی، رویکرد ایجابی و مثبت است لذا مجلس قوی هم به عنوان یک رکن مهم تحقق ایران قوی باید رویکردی ایجابی و مثبت در پیش بگیرد.
🔸 کمتر از یک ماه تا تشکیل مجلس یازدهم باقی مانده است و منتخبین مردم باید خود را آماده حضور در این سنگر مهم کنند. مجلس یازدهم می تواند نقش مهمی در تحقق ایران قوی ایفا کند و نقطه عطفی در خدمتگذاری مجلس شورای اسلامی باشد.
✅ این سخن به معنای بالا بردن مطالبات غیرمنطقی از این مجلس نیست و اتفاقا یکی از نکاتی که بخصوص خود منتخبین باید مراقبت کنند همین مطالبات است. برخی در حال دامن زدن به مطالبات از مجلس یازدهم هستند و گویا قرار است نمایندگان با خواندن وردی یکباره مشکلات را حل کنند.
🔹 در عین حال نمایندگان دور جدید مجلس با اثبات روحیه خدمتگذاری و کم کردن مواهب نمایندگی و تلاش مجاهدانه می توانند تصویر متفاوتی از خانه ملت را به نمایش بگذارند. نکته بسیار مهم بعدی اتخاذ رویکرد ایجابی و مثبت در مجلس یازدهم است.
🔸 وجه غالب ایران قوی، رویکرد ایجابی و مثبت است لذا مجلس قوی هم به عنوان یک رکن مهم تحقق ایران قوی باید رویکردی ایجابی و مثبت در پیش بگیرد.
✅ ایجاد تحرک بیشتر در دولت و هدایت آن به مسیر تلاش مجاهدانه امر لازم و شایسته ای است اما این کار باید با تعامل مثبت و سازنده انجام شود. ارائه یک چهره تند و اهل درگیری و نزاع از جمله با دولت، آورده ای برای کشور و مردم نخواهد داشت.
🔹 حضور نمایندگان جدید و جوان و دور اولی ها می تواند برای مجلس یازدهم یک فرصت باشد به شرطی که از هیجانات و شعارزدگی فاصله گرفته و از تجربیات چهره های باسابقه در بین نمایندگان فعلی و سابق استفاده شود.
🔸 انرژی جوانی و انگیزه نمایندگان جدیدالورود در کنار تجربیات نمایندگان انقلابی پیشین می تواند ترکیبی سازنده و اثربخش برای مجلس یازدهم فراهم آورد. همچنین ترکیب آرمانگرایی و واقع بینی می تواند تحقق عقلانیت انقلابی را نوید بدهد. مراقبت از اختلاف افکنی ها با ریشه های نفسانی و یا برنامه ریزی شده از بیرون مجلس وظیفه مهم بعدی نمایندگان مجلس جدید است.
✅ آغاز این اختلاف افکنی ها را طی هفته های اخیر توسط برخی رسانه های جریان مقابل شاهد بودیم و متأسفانه برخی افراد با نادیده گرفتن برخی ابتدائیات سیاست ورزی، بازی خورده و در زمین رقیب بازی کردند.
💢 نمایندگان مجلس یازدهم همواره آیه ۴۶ سوره انفال را که می فرماید: «وَأَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِین» را در یاد داشته باشند و بدانند نزاع در داخل مجلس و نزاع مجلس با ارکان دیگر، هم موجب سستی و ضعف مجلس می شود و هم هیمنه و اقتدار آنرا مورد آسیب قرار می دهد. راه حل پیشگیری از منازعات سستی آفرین ،اطاعت از خداوند و رسولش و صبوری و استقامت است.
از یکسو #سفیر_انگلیس در ایران اعلام میکند که به همراه تعدادی از کارکنان سفارت این کشور در تهران با حضور در پشت بام محل کارش از #کادر_درمان ایران قدردانی کرده و از سوی دیگر سفیر انگلیس در #عراق، امروز روزه گرفته و داخل سفارتشان #سفره_افطاری از غذاهای سنتی عراق پهن کرده و به زبان فصیح عربی در مورد سفرهی افطارش توضیح میدهد؛ هرچند در خباثت انگلیسیها هیچ شکی نیست وگرنه سفیرشان در #ایران بجای قدردانی با یک دقیقه سکوت در پشت بام سفارتشان، لااقل برای تحویل یک میلیون #ماسک خریداری شده توسط کشورمان و توقیف شده در کشورش تلاش میکرد اما قطعا #دیپلماسی_عمومی سفیر این کشور در عراق را باید یاد گرفت و به برخی سفیرهای کشورمان در دیگر کشورها یادآوری کرد!!
#روباه_پیر
"قاسم زاده"
🔻والاستریتژورنال: ایران با پرتاب ماهواره نظامی نشان داد به فناوری بسیار پیچیدهای رسیده است
🔹یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به سخنان کارشناسان مختلف این کشور درباره پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران به فضا نوشت که پرتاب ماهواره به فضا یک برنامه بسیار پیچیده با فناوری بسیار پیچیده است و در صورتی که ایران بخواهد میتواند از آن فراتر رود.
🔻مقام نظامی اسرائیل: پرتاب ماهواره «نور۱» را نمی توان کوچک شمرد
🔹«امیر ابو العافیه» رئیس بخش برنامه ریزی و راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اقدام ایران در پرتاب ماهواره نور۱ یک حادثه کوچک محسوب نمیشود.
🔹 این ماهواره از لایه هایی که پیش بینی شده بود با موفقیت عبور کرد.
استاد دانشگاه مطالعات عراق: آمریکا به دنبال ایجاد تغییراتی در شیوه حضور خود در عراق است
«یاسر قزوینی حائری» در گفتگو با تسنیم:
🔹آمریکاییها شاید حضورشان را در عراق کمرنگ تر کنند، اما به نظر میرسد این مسئله میتواند متناسب با شیوههای جدید جنگ الکترونیک در نظر گرفته شود.
🔹سهم خواهی گروهها تاثیر بسیار زیادی در به تاخیر افتادن تشکیل دولت دارد.
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل جالب کارشناس مصری در مورد ماهواره ایرانی!
🔴 خانم مرکل، تصمیم شما بود یا دیکته اسرائیل؟
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹با توجه به حضور ۱۰۰ نماینده یهودی غیر آلمانیتبار، از مجموع جمعیت ۱۵۰ هزار نفری یهودیان در پارلمان کشور آلمان و شرح وظایف پارلمان که تقریباً همهکاره کشور است به آسانی میتوان حدس زد که دولت آلمان در اجاره رژیم صهیونیستی است.
🔸 دولت آلمان در اقدامی ناگهانی حزبالله لبنان و تمام گروهها و جریانات وابسته و حامی آن را «تروریستی» اعلام کرد و صبح پنجشنبه پلیس این کشور به منازل و مساجد مسلمانان حملهور شده و شماری از آنان را بازداشت کرد. دولت مرکل در توضیح این اقدام وحشیانه خود اعلام کرده است، حزبالله لبنان را به این علت یک جریان تروریستی میداند که اسرائیل را به رسمیت نمیشناسد! و توضیح نداده است که مگر حزبالله لبنان تاکنون رژیم کودککش اسرائیل را به رسمیت میشناخت که از نگاه دولت آلمان گروه تروریستی به حساب نمیآمد؟
✅ گفتنی است، در بهمن ماه سال ۱۳۸۴، «خانم آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان -که هنوز هم هست- طی سخنانی در اجلاس امنیتی مونیخ گفته بود؛ «جمهوری اسلامی ایران لیاقت آن را ندارد که برنامه هستهای آن قابل تحمل باشد»! اظهارات وی با اعتراض شدید چند تن از نمایندگان حزب سوسیال دموکرات روبهرو شد و خانم «کریستین لانگه» سخنگوی این حزب به طور تلویحی «مرکل» را فاقد درک سیاسی دانست.
🔹 آن روز نگارنده در یادداشت کوتاهی آورده بود که «کمشعوری کمترین علت و خوشبینانهترین توضیح درباره اظهارات غیرمسئولانه خانم صدراعظم است» چرا که اگر منظور از «لیاقت»، همان شایستگی یک ملت برای حاکمیت بر سرنوشت و حفظ عزت و اقتدار خویش است، این «لیاقت» برای ملت ایران که طی سالهای متمادی در مقابل تمامی وحشیگریها، توطئهها، زورگوییها و جنایتهای آمریکا و اروپا ایستاده و امروزه رهبری قطب قدرتمند اسلام در جهان را برعهده دارد، یک واقعیت اثبات شده است.
🔸 بنابراین اظهارات آن روز دولت آلمان و اقدام اخیر آن را باید در ماهیت وابسته دولت آلمان جستوجو کرد که به گواهی شواهد و اسناد موجود، در اجاره رژیم صهیونیستی است! و مردم آلمان را با بهرهگیری از فرمول بردهداری مدرن! به خدمت رژیم کودککش اسرائیل درآورده است. شرح این ماجرا اگرچه به درازا میکشد ولی از آن میان به چند نکته بسنده میکنیم؛.
✅ پارلمان آلمان «بوندستاگ» مطابق قانون اساسی این کشور از ۵۹۸ نماینده تشکیل شده است. جمعیت یهودیان در آلمان ۱۵۰ هزار نفر است ولی بیش از ۱۰۰ کرسی پارلمان این کشور در اختیار یهودیانی است که آلمانیتبار هم نیستند
🔹 وظیفه تصویب قراردادهای بینالمللی و بودجه عمومی کشور بر عهده این مجلس مرکزی «بوندستاگ» است و صدراعظم آلمان هم با رأی بوندستاگ انتخاب میشود، ضمن آنکه نظارت بر کار حکومت نیز بر عهده بوندستاگ است. شاهرگهای اقتصادی آلمان و شرکتها و کارخانههای بزرگ و پُر درآمد نیز در قبضه یهودیان است.
🔸 با توجه به حضور ۱۰۰ نماینده یهودی غیر آلمانیتبار، از مجموع جمعیت ۱۵۰ هزار نفری یهودیان در پارلمان این کشور و شرح وظایف پارلمان که تقریباً همهکاره کشور است به آسانی میتوان حدس زد که دولت آلمان در اجاره رژیم صهیونیستی است.
✅ مدتهاست که موجی از نارضایتی مردم آلمان از اینکه رژیم کودککش و تروریست اسرائیل سرنوشت کشورشان را در دست دارد پدید آمده که این روزها شدت بیشتری گرفته است تا آنجا که اخیراً خانم «شارلوت کنوبلوخ» یکی از رهبران یهودیان آلمان توصیه کرده است که یهودیان ساکن این کشور در مجامع عمومی و در انظار مردم کلاه (عرقچین) مذهبی یهودیان را بر سر نگذارند و در مواجهه با یکدیگر از واژه «شلوم» به عنوان سلام استفاده نکنند.
🔹 ساختگی بودن «هولوکاست» نیز از جمله دروغهای بزرگی است که امروزه بسیاری از مردم آلمان به جعلی بودن آن پی بردهاند و «بیورن هوکه» آشکارا بنای یادبود کشتار یهودیان در برلین را «یادواره شرم» نامیده و تأسیساتی که با عنوان کورههای آدمسوزی(داخاو) در مونیخ برپا شده است را دروغ بزرگ تاریخ مینامند و...
💢 اکنون باید به دولت آلمان و خانم مرکل گفت؛ تروریست نامیدن حزبالله لبنان دستوری است که از اسرائیل به شما دیکته شده است و نه تصمیمی که مستقلاً اتخاذ کرده باشید.