eitaa logo
***شاخص***
797 دنبال‌کننده
78.6هزار عکس
34.3هزار ویدیو
154 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️استعفای سومین مقام عالی وزارت دفاع آمریکا 🔹چند ساعت از استعفای معاون سیاسی وزارت دفاع امریکا نمی گذرد که جوزف کرنان معاون امور اطلاعاتی پنتاگون استعفا داد.
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️انتشار نخستین تصاویر از حبیب فرج‌الله چعب از سرکردگان گروه تروریستی الحوازیه که توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در ترکیه دستگیر و به کشور منتقل شده بود
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوت بایدن و ترامپ در تحقیر "حکام عرب" و "دوشیدن" آنها از نگاه مجری مشهور مصری: 🔹ترامپ وحشی "حکام عرب" را با داد و فریاد می‌دوشید و بی‌آبرو می‌کرد! 🔹به خدا قسم "بایدن" هم آنها را خواهد دوشید اما داخل "طویله" و با آبروریزی‌ و رسوایی‌ کمتر! 🔹حکام عرب در کنار مقامات آمریکا، همچون مرده‌ای هستند که اختیارشان در دست "مرده ‌شور" است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بخشی از کارنامه خونبار بایدن! 🔹در سال ۱۹۹۹ آمریکا و نیروهای ناتو به مدت ۷۸ روز پیاپی جمهوری یوگوسلاوی را مورد حملات هوایی قرار دادند. نتیجه این وحشیگری حداقل ۲۵۰۰ کشته بود که ۳۰ درصد آنها را کودکان تشکیل می‌دادند. سناتور اما به این حجم از جنایت هم راضی نبود. 🔹در طول این مدت زیرساخت‌های بخش صربستان و شهر بلگراد، از جمله جاده‌ها، پل‌ها، مدارس و بیمارستان‌ها از اهداف اصلی حملات آمریکا بود. هرچند در روی زمین نیز، آنها از نیروهای نیابتی تروریستی با نام «ارتش آزادی بخش» که همکاری نزدیکی با گروه القاعده نیز داشت، استفاده می‌کردند
🔴 بنا به دعوت نمایندگان استان نایب رییس مجلس یازدهم به خراسان رضوی سفرکرد 🔹بنا به دعوت نمایندگان استان و به منظور پیگیری امورات مهم و بازدید از طرح های توسعه ای علی نیکزاد، نایب رییس مجلس یازدهم به خراسان رضوی سفرکرد.نایب رئیس مجلس یازدهم در سفر به مشهد ضمن بازدید از مسیربار، جلگه، ماروشک و سرولایت از شهر صنعتی خیام و محور قدم گاه- درود نظارت میدانی به عمل می آورد. 🔹همچنین بازدید از بافت فرسوده نیشابور، حضور در جلسه فرمانداری این شهر و شرکت در نشست مطبوعاتی از جمله برنامه های نیکزاد نایب رئیس مجلس در سفر چند ساعته وی به نیشابور است.نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این نظارت میدانی به زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف خواهد شد.
💢 «باقیات الصالحات» یعنی کاری که شهید حاج حسن طهرانی مقدم انجام داد. توانمندی موشکی کشور را به جایی رساند که امنیتِ زمین و دریا و آسمان ایران، تا سالهای سال، تامین شد؛ حاج حسن! برایمان دعا کن، ذره‌ای مثل تو باشیم. 🌷۲۱ آبان سالروز شهادت سرلشکر شهید حاج حسن طهرانی مقدم
🔴 مجوز برگزاری کنسرت در تهران صادر شد باشگاه خبرنگاران جوان: ستاد ملی مقابله با کرونا در مصوبه جدید خود اعلام کرد که برگزاری کنسرت با شرایطی خاص ممکن است ☢ این ستاد همچنین خاطرنشان کرد از آنجایی که کرونا یک ویروس مذهبی‌ است، موسیقی را مطلقاً حرام می‌داند و در کنسرت حضور پیدا نمی‌کند و ترجیح می‌دهد در مجالسی حضور پیداکند که یک سودی برای آخرتش داشته باشد. بهمین جهت است که دائما در مساجد، نماز جماعت، نماز جمعه و هیأت‌های مذهبی حضور پیدا می‌کند. همچنین این ویروس به زیارت اماکن مقدس بسیار علاقمند است، بخصوص دم ضریح 💢 گزارش‌ها حاکی از آن است که اربعینِ امسال این ویروس درحالی‌که کوله پشتش انداخته بود در پیاده‌روی اربعین شرکت کرده بود و زیرلب این نوا را زمزمه می‌کرد، قدم قدم، با یه علم، ایشالا اربعین میام سمت حرم و همچنین دائما در صف گرفتن غذا، بخصوص فلافل دیده می‌شد. ⭕️ ستادکرونا پس از صدور مجوز برای کنسرت‌ها افزود، ما نگران شیوع کرونا در ایام فاطمیه در هیأت‌های عزاداری هستیم و متعاقبا قوانینی برای آن صادر خواهیم کرد. اصلا یکی از دلایلی که توانستیم کرونا را مهار کنیم و روزبه‌روز آمار آن‌را پایین بیاوریم، همین محدودیت‌های شدید در ایام محرم و ایام اربعین بود که دوستان متدین آن‌را خوب اجرا کردند، کلا عزیزان متدین خوب اجرا میکنن کسرا حاجی خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴بایدن به دنبال تجزیه عراق 🔹 «کریم الخیکانی» تحلیلگر سیاسی عراقی اعلام کرد که آمریکا طرفدار اتحاد عراق و استقلال سیاسی و امنیتی و اقتصادی این کشور نیست.آمریکایی‌ها همچنان در تمام مسائل کوچک و بزرگ عراق مداخله می‌کنند. 🔹 با حضور جو بایدن در کرسی ریاست جمهوری آمریکا، طرح تجزیه عراق در رأس هرم قدرت آمریکا مجدداً مطرح می‌شود.
🔴دو ویژگیِ بارز اصلاح طلبِ سازشگر اینه که ؛ ۱- از حافظه تاریخیِ کمِ عوام بهره برداریِ حداکثری میکنه ۲- آینده و رشد و خودکفایی و تمدن ایران براش ذره ای اهمیت نداره (هرچه پیش آید خوش آید) ‌‌! ✍️ محمد سیستانی
🔴بدِ کدخدا را نگویید؛ به رعیت بر خورد! ♦️آقای کرباسچی، سر حرف را باز کرده است؛ خیلی هم عالی! 🔹اولا نه کیهان، بلکه این شبه اصلاح طلبان هستند که باید درباره قرابت شان با ترامپ درباره ادعای تقلب توضیح دهند. ♦️ثانیا، آنجا رئیس جمهور مستقر اصرار دارد تقلب شده و این تحقیر و هجو غربگرایانی است که آمریکا را قبله آمال جا می زدند. 🔹ثالثا، پادوهای آشوب نیابتی در ایران، دروغ تقلب را به تبعیت از نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل بازگو کردند. اما وقتی آب ها از آسیاب افتاد، حتی خاتمی و تاج زاده و ابطحی و... هم در پستو ها اعتراف کردند ادعای تقلب دروغ بوده و جابه جایی 11 میلیون رای، امکان ندارد. ♦️رابعا، با کسانی که دروغی چنان بزرگ را راست جا زده و کشور را به مدت 8 ماه گرفتار نا امنی کردند، چه معامله ای باید کرد؟ آنها همان وطن فروشانی هستند که پس از شکست در فتنه سیاسی، از دولت اوباما خواستند ایران را در معرض تحریم های فلج کننده قرار دهد و به معیشت مردم ضربه بزند! 🔹خامسا، به همه آنها که آمریکا را کدخدای خود می دانستند، بلبشوی هشت نه ماه گذشته به ویژه یک ماه اخیر در دهات شان را تسلیت می گوییم. ♦️کدخدای کذایی و مزدوران شان، یازده سال قبل خواستند ملت ایران را به جان هم بیندازند و ایران را تبدیل به سوریه و لیبی و عراق کنند، اما حالا آتش فتنه افکنی کمانه کرده و به جان خودشان افتاده است. 🔹اهنوز اول ماجراست؛ کو تا شگفتانه های جدید که پیش روی آمریکا و آمریکا زدگان است؟! ما البته می دانیم هر بار زشتی های آمریکا بالا می آید و انگشت نمای ملت های مستقل می شود، چه قدر برای کدخدا پرستان گران تمام می شود. آنها حاضر بودند خودشان خراب شوند، اما آمریکا پشت سر هم، بی آبرو و تحقیر نشود. ♦️ناگفته نماند؛ ترامپ (مثل موسوی و خاتمی) برای فراخوان تجمع داده و از طرفدارنش خواسته تا روز شنبه خودشان را به واشنگتن برسانند. 🔹باز هم تسلیت به صاحب عزاهای سرشکستگی آمریکا، از جمله دبیر کل حزب اشرافی! "محمد ایمانی"
💢دولت نظامی، بازهم کلید واژه جدید اصلاح طلبان برای ایجاد دو قطبی 🔹🔸شنیده شده در جلسات برخی از سران اصلاحات در بحث های انتخابات 1400 مسئله ایجاد دو قطبی بر اساس کلید واژه دولت نظامی نیز به بحث گذاشته شده است. ♦️نظرسنجی ها حاکی از این است که با افزایش فشارهای اقتصادی و نارضایتی عمومی و بی کفایتی دولت در حل مشکلات، اقبال عمومی نسبت به یک چهره مقتدر کاری و اهل عمل جهت حل مشکلات افزایش یافته است از این رو اصلاحات سعی در ایجاد ضربه به مصادیق این اقبال عمومی دارد. ♦️از جمله مصادیق این اقبال عمومی را می توان در شخصیت هایی چون محمدباقر قالیباف و حسین دهقان تا به این جای کار دید که مورد بحث و تحلیل پایگاه های رسانه ای آمریکایی و پایگاه های رسانه ای فارسی زبان وابسته به سرویس ها غربی چون رادیو فردا و ایران وایر قرار گرفته است. ♦️اصلاحات نیز با نگرانی از ازاله و منزوی شدن بیش از پیش خود در جامعه و در بستر قدرت، به دنبال جلوگیری از ریاست جمهوری یک فرد نظامی وابسته به سپاه است. از این روی سعی دارد با ایجاد دوقطبی با کلید واژه " دولت نظامی" و برانگیختن ترس عمومی، این اقبال در افکار عمومی را دچار مشکل کرده و به مصادیق آن ضربه وارد نماید.