🌹ذکر استغفار آخرین ساعات روز پنجشنبه
مستحبّ است كه در آخر روز پنجشنبه به اين نحو استغفار كنند:
اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ
تَوْبَةَ عَبْدٍ خاضِعٍ مِسْكينٍ مُسْتَكينٍ،
لا يَسْتَطيعُ لِنَفْسِهِ
صَرْفاً وَ لا عَدْلاً،
وَ لا نَفْعاً وَلا ضَرّاً،
وَ لاحَيوةً وَ لا مَوْتاً وَ لا نُشُوراً،
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ الْأَخْيارِ الأَبْرارِ،
وَ سَلَّمَ تَسْليماً.🌹
قبل از غروب بخوانیم
📚:مفاتيح الجنان در اعمال شب جمعه
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
گریه موکب داران عراقی موقع جمع کردن مواکب...
🔺ما فکر میکنیم عراقیها که خادمند همش در سختی و زحمتند و دوست دارند سریعتر ایام اربعین تمام شود، اما عناینی که سیدالشهداء به آنها میکند خیلی بالاتر از این حرفهاست که اینگونه بعد از اتمام زمان خدمت به زائران گریان میشوند
🔹خدمت به مردم از بزرگترین واجبات و حسنات است. خود امام حسین علیه السلام میفرماید:
اِعلَموا اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتُحَوَّلَ اِلی غَیرِکُم؛
بدانید که نیازمندیهای مردم به شما، از نعمتهای الهی بر شماست. پس از این نعمتها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران محول میشود.
مستدرک الوسائل، ج12، ص209
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
🚨مصاحبه امجد امینی با صدای آمریکا و تاکید بر برگزاری مراسم سالمرگ دختر سکته کرده اش
⚠️۳ نکته در مورد سالمرگ مهسا امینی:
۱.عزاداری نزد اهل سنت فقط برای ۳ روز است و مراسم سالگرد،معنایی ندارد.
۲.روز ۲۵ شهریور امسال مصادف است با شهادت امام رضا«ع»،لذا مشکی پوشی مردم و تعطیلی مغازه ها ربطی به اعتراضات و اعتصابات ندارد.
۳.دشمن قصد ایجاد شوک خبری از طریق انجام خرابکاری و عملیات تروریستی دارد.
🔻هوشیار باشیم...
🛑به صورت گسترده منتشر بشه و حتما برای همه مخاطبینتون ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علایق سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران
این فیلم رو ببینید تا بفهمید این انگلیسیها چقدر پدرسوخته و هفت خطن
تسلطش رو ایرانیها و فرهنگشون از یه ایرانی بیشتره و فارسیش هم که فوله
سفیر کدوم کشور رو سراغ داریم این طوری فارسی تسلط داشته باشه ؟
🖤 #پرانتز | ماجرای مهاجرت نخبهها از کشور چیست؟
▪️ چندی پیش روزنامه هممیهن مطلبی را با تیتر «۸۰ درصد رتبههای برتر کنکور از ایران رفتند» منتشر کرد که به تازگی مجدداً توسط همین روزنامه و روزنامه شرق بازنشر شده و دوباره در شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار گرفته.
در ادامه به بررسی این تیتر مبهم و جنجالی پرداختیم:
▪️ با خواندن عبارت «۸۰ درصد رتبههای برتر» احتمالا شما هم تصور میکنید منظور نگارنده، همه رشتههای کنکور سراسری است. اما در ادامه متوجه میشوید پژوهشی که منبع این مطلب بوده تنها به بررسی رشته ریاضی و فیزیک در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵ پرداخته است.
▪️ در واقع اثری از تحقیق و بررسی روی رشتههای دیگری چون علوم تجربی، علوم انسانی، هنر، رشتههای فنی و ... نیست و هممیهن آمار یک رشته خاص را به تمامی این رشتهها تعمیم داده است.
▪️ مسئله بعدی در همان گزارش اولیه هممیهن است، جایی که اشاره میشود «۷۸ درصد نخبگان دیگر به کشور بازنگشتهاند.» معیاری که این گزارش برای واژه نخبه در نظر میگیرد چندان درست به نظر نمیرسد. چرا که اشارهای به المپیادیها، رتبههای ۲ یا ۳ رقمی کنکور سراسری و حتی مشمولان خود بنیاد نخبگان نشده است.
▪️ بر اساس اطلاعات مندرج در سالنامه مهاجرتی ایران که توسط رصدخانه مهاجرت تهیه شده، آمار دريافتی از اداره كل گذرنامه در بازه زمانی سال ۱۳۸۰ تا مرداد ۱۳۹۹ نشان میدهد كه ۵۶.۶ درصد از المپیادیها، ۶۹.۱ درصد از مشمولان بنیاد و ۷۸.۳ درصد از رتبههای یک تا هزار آزمون سراسری در داخل کشور هستند.
💠 آیا هزینههای موکبهای اربعین را دولت جمهوری اسلامی ایران میدهد؟!
🔻اول: این هزینهای که هر ساله برای اربعین میشود هیچ دولتی به تنهایی نمیتواند آن را انجام دهد، چون بودجهی زیادی لازم دارد شاید هزینهای که سالانه برای #اربعین میشود برابری کند با بودجهی سالیانه یک کشور کوچک یا نصف بودجهی یک کشوری مثل عراق و ایران میشود، بنابراین نه تنها ایران بلکه ایران و عراق با هم نمیتواند این بودجه را تامین کنند.
🔹دوم: وقتی یک حادثهای بزرگی مثل سیل و زلزله در ایران یا هر کشور دیگری مثل ترکیه اتفاق میافتد که شاید ۴ تا ۵ میلیون نفر را درگیر کند از پس تهیهی اقلام مورد نیاز آن کم میآورند و اگر کمکهای مردمی نباشد نمیتوانند آن را مدیریت کنند حال چطور یک دولت میتواند هزینهی خورد و خوراک و اسکان بیش از ۲۰ میلیون زائر اربعین را فراهم کند اگر کمکهای مردمی نباشد.
🔸سوم: موکبهایی که ایران در عراق میزند کلا به ۳۰۰۰ تا موکب نمیرسد که اغلب توسط کمکهای مردمی اداره میشوند در حالی که موکبهای خود عراق بیش از ۷۰۰۰۰ موکب است که حدود ۲۵ برابر ایران است. چطورمی توان گفت این همه موکب را ایران حمایت میکند.
🔹چهارم: خیلی از این موکبها با کمکهای مردمی زده میشوند. برخی از مردم عراق یک سال زحمت میکشند و مبلغی از درآمد خود را برای این کار ذخیره میکنند تا برای اربعین آن را هزینه کنند.
🔸پنجم: البته دولت هم کمکهایی به موکبها میکند مثل آب و برق و زیرساختها و نیروهای خدماتی و وسایل نقلیه را در اختیار زائران قرار میدهد و این کمکها هم بیشتر به خاطر برقراری نظم و آرامش در جامعه است هر چند این کمکهای دولت در برابر کمکهای مردمی مثل قطره است در برابر دریا.
🔺ششم: برخی از موکبها توسط مردم تاجر و سرمایهداران شیعی که در کشورهای حوزه خلیج فارس زندگی میکنند زده میشود مثل شیعیان کویت و اردن و بحرین و امارت و لبنان و ... .
👤گردآورنده:امیدرضایی