eitaa logo
مبلغان شمیم
4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
218 ویدیو
435 فایل
کانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا (سلام الله علیها) @shamimJZ ارتباط با ادمین: @admin_mobaleghan ممنونیم که برای دریافت پاسخ صبور هستید. ضمنا روزهای تعطیل پاسخگو نیستیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀بخشی از فضائل حضرت خدیجه کبری🥀 ⚫️ ایمان و اسلام محکم و پایدار همان بصیرت ژرف خدیجه که باعث انتخاب محمد(صلی‌الله علیه و آله) به عنوان همسر شد، عامل ایمان و اسلام او نیز گشت و باعث شد که لقب اول زن مسلمان را به خود اختصاص دهد. «ابن عبد البر» به سند خود از پدر «ابی رافع» نقل میکند که پیامبر در روز دوشنبه «مبعث» نماز گزارد و خدیجه در (ساعات) آخر همان روز نماز خواند و علی نیز بر ایمان و اسلام خدیجه این گونه صحّه گذاشت که: «لَم یَجمَع بَیتٌ واحدٌ یَومَئِذِنِی الأسلامِ غَیرَ رَسولِ الله وَ خديجة وَ أَنا ثالِثُهُم. أری نُورَ الوَحیِ وَ الرِّسَالَة وَ ءَشُمة رِیحَ النُّبُوَّة»؛ خانه ای واحد در آن روز در اسلام جمع نشد غیر از رسول خدا و خدیجه و من که سومین آنان بودم. نور وحی و رسالت را می‌دیدم و بوی نبوت را استشمام میکردم. خدیجه تا آخرین لحظات خود، بر آن ایمان پای فشرد و در راه اسلام فداکاری و گذشت نمود و یک لحظه از رهبر اسلام و حمایت از او غافل نگشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥀بخشی از فضائل حضرت خدیجه کبری🥀 ⚫️ از برترین بانوان دو سرا برترین زنان هستی را چهار زن تشکیل میدهند؛ چنانکه ابن اثیر از انس بن مالک از پیامبر نقل کرده که فرمودند: «خَیرُ نِساءِ العالَمَین مریمٌ، آسيةٌ، خديجةٌ و فاطمةٌ»؛ برترین زنان عالم، مریم، آسیه، خدیجه و فاطمه سلام الله علیها هستند. همین‌ها که کوله بار کمال را در دنیا بستند، در بهشت نیز در صدر قرار دارند و از جمله آنها خدیجه کبری می‌باشد. «عکرمه» از «ابن عباس» نقل میکند که حضرت محمد(صلی‌الله علیه و آله) فرمودند: «أَفضَلُ نسائِ أَهلِ الجَنَّةِ خَدِيجَةُ بِنتُ مراحِمٍ وَ امرَأَةُ فِرعَونَ»؛ بهترین زنان بهشت اینانند: خدیجه دختر خویلد، فاطمه دختر محمد و مریم دختر عمران و آسیه دختر مزام، همسر فرعون. ⚫️ برترین همسر پیامبر اکرم حضرت خدیجه با تمام وجود و هستی خویش در راه اطاعت از پیامبر اکرم و جلب رضایت او کوشید و در نتیجه در بین تمام همسران رتبه ممتاز را کسب نمود. مرحوم شیخ صدوق از امام صادق(علیه‌السلام) نقل می‌کند که آن حضرت فرمودند: «تَزَوَّجَ رَسُولُ اللهِ بِه خَمسَ عَشَرَ إِمرَأَةً أَفضَلُهُنَّ خَديجَةُ بِنتُ خُویلَد»؛ رسول خدا با پانزده زن ازدواج کرد که برترین آنان خدیجه دختر خویلد بود. مادر زهرا(سلام‌الله‌علیها) طبق نص قرآن کریم همسران پیامبر، مادران روحانی، مومنان و «اُمُّ المُومنین» هستند. «وَ أَزوَاجَهُ أُمَّهَاتُهُم»؛ همسران او (پیامبر) مادران مومنین هستند. و خدیجه از برترین مصداق‌های آیه به‌شمار میرود. و این سعادت در بین همه زنان حضرت، نصیب خدیجه گشت که یازده امام از نسل او و از طریق فاطمه(سلام‌الله‌علیها) پدید آمد که از مقام ممتازی برخوردار است؛ چراکه هم دارای عصمت است و هم امامت ووصایت از طریق نسل او استمرار یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز یازدهم وَ كَتَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَكُمْ يَوْمَ أَحَدَ عَشَرَ ثَوَابَ أَرْبَعِ حِجَّاتٍ وَ عُمُرَاتٍ كُلُّ حِجَّةٍ مَعَ نَبِيٍّ مِنَ الْأَنْبِيَاءِ وَ كُلُّ عُمْرَةٍ مَعَ صِدِّيقٍ أَوْ شَهِيدٍ روز يازدهم- ثواب چهار حج و عمره كه هر حجى با پيغمبرى و هر عمره‏اى با صديقى يا شهيدى انجام شده باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزء يازدهم🍃💐🍃💐 پيام‌هاي آيه 87 سوره يونس «وَ أَوْحَيْنا إِلى‌ مُوسى‌ وَ أَخِيهِ أَنْ تَبَوَّءا لِقَوْمِكُما بِمِصْرَ بُيُوتاً وَ اجْعَلُوا بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً وَ أَقِيمُوا الصَّلاةَ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ» و به موسى و برادرش وحى كرديم كه در مصر، براى قوم خودتان خانه‌هايى آماده كنيد و خانه‌هايتان را مقابل هم (يا رو به قبله) بسازيد و نماز به پا داريد و به مؤمنان بشارت بده(كه سرانجام‌پيروزى با آنهاست) «قِبْلَةً»، هم به معناى مقابل و روبروى هم است و هم به معناى جهت كعبه، يعنى خانه‌سازى رو به قبله. شايد معناى اين آيه چنين باشد كه تا قدرت فرعون باقى است و تصميم بر نابودى شما دارد، شما مراسم عبادى را در خانه‌هايتان برقرار سازيد. مثل سه سال اوّل بعثت پيامبر اسلام. خانه‌ى افراد مكتبى بايد نمازخانه باشد. «بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً» معمارى و شهرسازى اسلامى بايد با اهداف مكتبى سازگار باشد و جهت قبله فراموش نشود و بايد به گونه اي خانه بسازيم كه انجام مراسم مذهبي و اقامه نماز در آن عملي باشد «وَ اجْعَلُوا بُيُوتَكُمْ قِبْلَةً».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز دوازدهم جَعَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَكُمْ يَوْمَ اثْنَيْ عَشَرَ أَنْ يُبَدِّلَ اللَّهُ سَيِّئَاتِكُمْ حَسَنَاتٍ وَ يَجْعَلَ حَسَنَاتِكُمْ أَضْعَافاً وَ يَكْتُبَ لَكُمْ بِكُلِّ حَسَنَةٍ أَلْفَ أَلْفِ حَسَنَةٍ روز دوازدهم- خدا سيئات شما را بدل به حسنات كند و براى هر حسنه هزار هزار حسنه بنويسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزء دوازدهم 🍃💐🍃💐 پيام‌هاي آيه 114 سوره هود «وَ أَقِمِ الصَّلاةَ طَرَفَيِ النَّهارِ وَ زُلَفاً مِنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَناتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئاتِ ذلِكَ ذِكْرى‌ لِلذَّاكِرِينَ» و نماز را در دو طرف روز و اوايل شب بپادار، (زيرا) بدرستى كه كارهاى نيكو (همچون نماز)، بدى‌ها را محو مى‌كند، اين (فرمان)، تذكّرى است براى اهل ذكر. «طَرَفَیِ النَّهارِ»: دو طرف روز. مراد اوّل و آخر روز است که هنگام گزاردن نماز صبح و عصر است. «زُلَفاً»: جمع زُلْفَة، و در لفظ و به معنی نزدیکی‌ها و اوائل شب که وقت نماز مغرب و عشاء است. «الْحَسَنَاتِ»: همه اعمال صالحه و از جمله ترک زشتی‌ها و پلشتی‌ها. «ذلِکَ»: این سفارشها و توصیه‌ها، از امر به استقامت تا اقامه نماز. «ذِکْرَی»: یادآوری. تذکّر. یا این که به معنی مذکّر است، یعنی یادآورنده و تذکّر دهنده. «الذَّاکِرِینَ»: یادآورندگان. پندپذیران. به یاد دارندگان. با نماز بديهاتون از بين ميره . پس اقامه نماز در رأس كارهاتون باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز سیزدهم يَوْمَ ثَلَاثَةَ عَشَرَ مِثْلَ عِبَادَةِ أَهْلِ مَكَّةَ وَ الْمَدِينَةِ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ بِكُلِّ حَجَرٍ وَ مَدَرٍ مَا بَيْنَ مَكَّةَ وَ الْمَدِينَةِ شَفَاعَةً روز سيزدهم- خدا مانند ثواب اهل مكه و مدينه به شما دهد و به هر سنگ و كلوخى ميان مكه و مدينه شفاعت به شما بخشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزء سيزدهم 🍃💐🍃💐 پيام‌هاي آيه 37 سوره ابراهيم «رَبَّنا إِنِّي أَسْكَنْتُ مِنْ ذُرِّيَّتِي بِوادٍ غَيْرِ ذِي زَرْعٍ عِنْدَ بَيْتِكَ الْمُحَرَّمِ رَبَّنا لِيُقِيمُوا الصَّلاةَ فَاجْعَلْ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاسِ تَهْوِي إِلَيْهِمْ وَ ارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَراتِ لَعَلَّهُمْ يَشْكُرُونَ» پروردگارا! من (يكى) از ذرّيّه‌ام را در وادى (و درّه‌اى بى‌آب و) بى‌گياه، در كنار خانه‌ى گرامى و با حرمت تو ساكن ساختم. پروردگارا! (چنين كردم) تا نماز برپا دارند، پس دل‌هاى گروهى از مردم را به سوى آنان مايل گردان و آنان را از ثمرات، روزى ده تا شايد سپاس گزارند. 💫 انتخاب مسكن انبيا بر اساس نماز و عبادت بود«أَسْكَنْتُ‌- لِيُقِيمُوا الصَّلاةَ». 💫 محور و مقصد حركت ابراهيم نماز است«رَبَّنا لِيُقِيمُوا الصَّلاةَ». 💫 اهل نماز، بايد محبوب باشد «لِيُقِيمُوا الصَّلاةَ فَاجْعَلْ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاس».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز چهاردهم يَوْمَ أَرْبَعَةَ عَشَرَ فَكَأَنَّمَا لَقِيتُمْ آدَمَ وَ نُوحاً وَ بَعْدَهُمَا إِبْرَاهِيمَ وَ مُوسَى وَ بَعْدَهُمَا دَاوُدَ وَ سُلَيْمَانَ وَ كَأَنَّمَا عَبَدْتُمُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ مَعَ كُلِّ نَبِيٍّ مِائَتَيْ سَنَةٍ وَ قَضَى لَكُمْ روز چهاردهم- گويا آدم و نوح را ديدار كرديد و پس از آنها ابراهيم و موسى و سپس داود و سليمان و گويا با هر پيغمبرى دويست سال خدا را عبادت كرديد. 📗 امالی شیخ صدوق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزءچهاردم 💐🍃💐🍃 پيام‌هاي آيه 49 سوره نحل «وَ لِلَّهِ يَسْجُدُ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ مِنْ دابَّةٍ وَ الْمَلائِكَةُ وَ هُمْ لا يَسْتَكْبِرُونَ» و آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است از جنبده و فرشتگان، تنها براى خداوند سجده مى‌كنند و تكبّر و سرپيچى نمى‌كنند. «دَآبَّةٍ»: جنبنده. رونده. مِن «دَآبَّةٍ»: برخی این قید را برای (مَا فِی‌الأرْضِ) می‌دانند، ولی به دلیل آیه‌های دیگر مربوط به (مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِی الأرْضِ) به طور کلّی است. «الْمَلائِکَة»: ذکر خاصّ فرشتگان و برای بزرگداشت فرشتگان و این که آنان نوعی از آفریدگانند که در ماهیّت جدای از جنبندگانند. همه آنچه در آسمان و زمين و بين اين دو است براي خدا سجده مي‌كنند و خدا را تسبيح مي‌گويند. حتي شن‌ها و سنگ‌ها و ريگ‌هاي بيابان هم تسبيح و حمد خدا را مي‌گويند. نكند كه ما انسانها، از تسبيح خداوند متعال غافل شويم. 📗 برگرفته از تفسیر نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تواضع ‏_حسن_مجتبی ابن‌شهر آشوب در مناقب از كتاب الفنون و نزهه الابصار، روايت كرده است كه: 🌸 «حسن‌بن‌على(علیه‌السلام) روزى بر عده‏‌اى مستمند گذشت كه بر خاك نشسته بودند و تكه نان‌هايى را بر‌می‌داشتند و مى‌‏خوردند. از آن حضرت خواستند كه با آن‌ها هم‌سفره شود. امام(علیه‌السلام) دعوت‌شان را پذيرفت و خود از مركب فرود آمد و گفت: خداوند متكبران را دوست ندارد و به خوردن غذا مشغول شد. آنگاه آن‌ها را به خانه خود دعوت كرد و به آن‌ها غذا و لباس بخشيد. 📗 منتهى الآمال، جلد ‏1، صفحه 530 📗 سيره معصومان، جلد ‏5، صفحه 23 - 22
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سخاوت و كرم ‏_حسن_مجتبی انس‌بن‌مالك نقل مى‌‏كند: 🌸 كنيزى يك دسته گل به امام حسن(علیه‌السلام) هديه كرد. امام حسن(علیه‌السلام) به او فرمود: «تو را در راه خدا آزاد كردم.» به آن حضرت عرض كردم: «به خاطر يك دسته گل، او را آزاد كردى؟» در پاسخ فرمودند: خداوند ما را چنين تربيت كرده است، آن‌جا كه [در قرآن آيه 86 سوره نساء] مى‏‌فرمايد: (وَ إِذا حُيِّيتُمْ بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْها أَوْ رُدُّوها)؛ هنگامى كه كسى به شما تحيّت گويد، پاسخ او را به طور بهتر دهيد يا (لااقل) به همان گونه پاسخ گویيد. سپس افزود: تحيّت بهتر، همان آزاد كردن او است». 🌻 ایشان به کریم اهل‌بیت معروف هستند زیرا چند بار در دوران زندگی پر برکتشان تمام دارایی خود را با فقرا به طور مساوی تقسیم نمودند. ابن شهر آشوب از حضرت امام صادق(علیه‌السلام) روايت كرده است كه حضرت امام حسن(علیه‌السلام) بيست و پنج مرتبه پياده به حج رفت و دو مرتبه و به روايتى سه مرتبه، مالش را با خدا قسمت كرد كه نصف آن را خود برداشت و نصف ديگر را به فقرا داد. 📗الأنوار البهية، صفحه 122 – 121 📗منتهى الآمال، جلد ‏1، صفحه 530 به نقل از مناقب ابن شهر آشوب، جلد 4، صفحه 18 📗جلاء العيون، صفحه 407 📗 العوالم، صفحه 131- 130 و 134