🌷از امیرالمؤمنین علیه السّلام سؤال شد:
در میان مخلوقات الهی کدام زیباتر است؟
فرمود: زبان.
سؤال شد: کدام زشت تر است؟
فرمود: زبان، آنگاه فرمود: در پرتو زبان است که رویها سپید گردد، و رویها سیاه شود.
📚بحارالانوار، ج۷۵،ص۵۵،ح۱۰۱
#یا_صاحب_الزمان_عج
📚 جوانان، یاوران مهدی
🔺 مشخصات کتاب؛
📗 از ویژگیهای اساسی یاران حضرت جوان بودن آنان است. که این کتاب به این ویژگی از ویژگیهای یاران حضرت پرداخته است.
1⃣ فصل اول کتاب که تحت عنوان «چرا جوان...؟!» تنظیم شده درصدد پاسخگویی به این سؤال است که چرا یاران حضرت جوان هستند؟
2⃣ فصل دوم با عنوان یاران صبح به برخی جنبه های یاران وقیام اشاره دارد مسائلی مثل تعداد یاران زنان در رکاب حضرت، شعار سپاه حضرت و...
3⃣ فصل سوم نشانهها، برخی ویژگی ها و اوصاف یاران حضرت را بر میشمارد. ویژگی هایی مثل:دل باختگی به خدا، نظم و ترتیب، قدرت و شجاعت و...
4⃣ فصل چهارم امیران نوربه این نکته اذعان دارد که کل جهان هستی در یَد قدرت یاران جوان حضرت است و آنان بر همه عالم سیطره خواهند یافت.
🔅 در ادامه به این مسئله اشاره دارد که که اگر کسی بخواهد درمقام یاور و پیروان وفادار آن عزیز سفر کرده باشد باید اولاً خود را در حالت انتظار و آمادگی حفظ کند و اثر این انتظار همراه با آمادگی، شکلدهی شخصیت و ساماندهی زندگی براساس معیارهای دینی است.
✍ محمدباقر پورامینی
#معرفی_کتب_مهدوی
#یا_صاحب_الزمان_عج
⭕️ زنانی که رجعت میکنند
🔹 در عصر ظهور، زنان جایگاه ویژهای خواهند داشت. در میان رجعت کنندگان نیز، نام زنها به چشم میخورد.
🔸 امام صادق میفرمایند: « *همراه قائم، سیزده زن رجعت میکنند که مجروحان را مداوا و از بیماران مراقبت میکنند؛ همان گونه که همراه پیامبر این کار را میکردند* .»
📚 اثبات الهداه، ج٣، ص۵٧۵
🔺 در میان این ١٣ نفر، نام سمیه، مادر عمار یاسر به چشم میخورد. قطعا تمامی این زنان، از میان مومنان حقیقی هستند.
#یا_صاحب_الزمان_عج
*بیشک چشمبهراهترین منتظر ظهور، زینب سلام الله علیها است؛ وگرنه چرا میان تمام نامهای جهان، نام او باید زینت دعاهای فرج شود*؟!
خودش فرموده با دعاهایی آمدنی خواهد شد که عطرِ زینب سلام الله علیها دارند.
*یا رب الزینب بحق الزینب اشف صدرالزینب بظهور الحجه (علیه السلام)*
اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج
#یا_صاحب_الزمان_عج
﷽
❌ دروغی به نام «پدر ایران مدرن»
به رضاخان میگن «پدر ایران مدرن»!! در حالی که خیلی از مظاهر تجددی که ادعا میکنند رضاخان وارد ایران کرده قبل از او در کشور وجود داشت.
دقیقا رضاخان کدام تجدد را وارد کشور کرد؟؟
در عرصه نظامی:
ارتش متمرکز و متناسب با تجهیزات روز از دوران صفوی بود.نادرشاه توپخانه و نیروی دریایی قدرتمند داشت.
پس رضاشاه چه کرد؟نیروی هوایی بطور رسمی در 1303 تشکیل شد.منظور از قوای متمرکز رضاخان هم ترکیب قزاق و ژاندارمری به همراه سربازگیری اجباری و تغییر درجات نظامی بود.
در عرصه فرهنگی:
مدارس جدید در دوره ناصری و در سال 1266ش تشکیل شد. در سال 1290 حدود یکصد مدرسه ابتدایی دخترانه با دو هزار دانش آموز دختر و 57 مدرسه دخترانه متوسط با 2172 دانش آموز دختر در تهران وجود داشت. در 1300،نزدیک به 1/4 فارغ التحصیلان دوره ابتدایی در تهران از زنان بودند.
دارالفنون در سال 1230دوران ناصرالدین شاه تاسیس شد.در سال 1290تعداد 417دانشجو داشت. دارالفنون همان دانشگاه است که عهده دار تحصیلات عالیه مدرن بود. پیاده نظام، سواره نظام، توپخانه، مهندسی، پزشکی و جراحی، داروسازی و کانی شناسی، زبان انگلیسی و روسی و موسیقی رشته های دارالفنون بود.
تا قبل از 1304 مؤسسات آموزش عالی مانند دانشکده علوم، دانشکده کشاورزی کرج (مدرسه فلاحت)، دانشکده ادبیات، دانشکده حقوق، مدرسه طب، دارالمعلمین مرکزی برای تربیت معلم مدارس ابتدایی متوسطه ایجاد شده بود.
در خرداد 1313 قانون تأسیس دانشگاه به تصویب مجلس رسید و در بهمن ماه همان سال بنای دانشگاه تهران آغاز شد. دانشگاه تهران از ادغام مدارس عالی و دانشکده های مختلف که تا آن تاریخ ایجاد شده بودند پدید آمد.
رضاشاه در مراسم احداث دانشگاه تهران فقط دو جمله گفت: «ایجاد دانشگاه کاری است که ملت ایران بایستی خیلی قبل از این شروع کرده باشند، حال که شروع شده است باید جدیت شود که زودتر انجام گیرد». این بود سخنرانی رضاشاه در مراسم احداث دانشگاه تهران!
اولین روزنامه در ایران به دوره محمدشاه تعلق دارد. در 1229 شمسی هم امیرکبیر در دوره ناصرالدین شاه اولین روزنامه تهران را به نام «اخبار دارالخلافه» منتشر کرد.
مجلس آکادمی [فرهنگستان] زبان در سال 1282 شمسی در دوره مظفرالدین شاه جهت واژه گزینی در برابر اصلاحات جدید با استفاده از زبانهای عربی و فارسی آغاز به کار کرد.
در عرصه ارتباطات:
در سال 1236 تلگراف وارد ایران شد و در زمان مشروطه توسعه یافت. در 1265 خطوط تلفن در تهران احداث شد. در دوره مظفرالدین شاه نیز خطوط تلفن در تبریز، مشهد و رشت احداث شد. خطوط سراسری تلفن نیز در سال 1295 مهیا شد.
در زمینه راه آهن باید اشاره کرد که در سال 1256 قطار تهران به شهرری آغاز به کار کرد. تا پیش از راه آهن سراسری دوره رضاشاه، حدود 400 کیلومتر راه آهن در کشور وجود داشت.
در عرصه توسعه شهری:
تشکیل شهرداری یا همان بلدیه پس از مشروطه رسمیت یافت و در سال 1283 قانون آن تصویب شد.
نخستین کارخانه برق شهری نیز مربوط به دوره ناصرالدین شاه است که در سال 1258 در تهران تاسیس شد.
در حوزه بهداشت:
نخستین داروخانه و آزمایشگاه پزشکی نوین ایران در تهران در سال 1291 شمسی تأسیس شد؛ دواخانه، تجارتخانه و لابراتوار غربی. این لابراتوار برای تجزیه کامل ادرار و برحسب دستور اطبا و تجزیه قند و آلبومین تشکیل شده بود.
انستیتو پاستور در سال 1299 بنا شده و جایگزین انستیتوی تهران شد. انستیتوی پاستور در همان سالهای اولیه شامل بخشهای مایه کوبی، اپیدمیولوژی، آبله، ویروس شناسی، سل، شیمی، هاری، میکروب شناسی، واکسن سازی بود.
نخستین واکسیناسیون هم در دوره ولیعهدی عباس میرزا در آذربایجان انجام شد.
در حوزه ورزش:
اولین باشگاه فوتبال تهران با نام کلوپ ایران در سال 1299 ایجاد شد. نخستین تشکیلات فوتبال ایران در سال 1300 شمسی تحت عنوان مجمع ترقی و توسعه فوتبال تهران به وجود آمد.
اولین دوره مسابقات رسمی باشگاههای تهران با همت مجمع موصوف در سال 1302 شمسی و با حضور سه تیم کلوپ ایران، کلوپ طوفان و کلوپ اسپرت ارامنه برگزار شد که با قهرمانی کلوپ ایران خاتمه یافت.
#پاسخ_به_شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
🔴 توصیه امام زمان(عج) برای حل مشکلات و گرفتاری ها
# #مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
🔴 توصیه امام زمان(عج) برای حل مشکلات و گرفتاری ها
# #مهدویت
#در_محضر_معصومین
🔰امام موسی کاظم علیه السّلام:
🔴خوشا به حال شیعه ما، کسانی که به ریسمان ما در غیبت قائم ما چنگ انداختند و در راه ولایت ما ثابت قدم هستند و از دشمنان ما بیزاری میجویند. آنها از ما و ما از آنها هستیم. قطعاً به امام بودن ما راضی هستند و ما نیز به شیعه بودن آنها راضی هستیم؛ پس خوشا به حال آنها. سپس [باز هم] خوشا به حال آنها؛ به خدا سوگند آنها در درجههای ما روز قیامت همراه ما هستند.
📚کمال الدین و تمام النعمة، ج2 ، ص361
#حدیث_روز
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ سند حذف چادر تصویب شد!!😳
📌در اوج آزادی ایران!!! با تصویب سند حذف چادر در سال ۱۳۵۵ از حضور زنان چادری در مدارس، کتابخانه، سینما و غیره ممانعت میشد!!!💥
#واقعیت_های_عصر_پهلوی
﷽
⛔️شبهه:
آقاي رييسي شما به عنوان نماينده حاكميت پاسخي قاطع و انقلابي از مردم دريافت خواهيد كرد
انتقاد صریح دانشجویان از رئیسی:
امنیتیترین کابینه جمهوری اسلامی را با
سرداران سپاه را تشکیل دادهاید
⬅️ اهم اظهارات محمد حسین بیات، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان در مقابل سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم:
جناب آقای رییسی از شما میخواهیم که هرگاه خواستید از جانب مردم سخن بگویید و یا سیاستی را به انان تحمیل کنید به یاد بیاورید که شما حاصل غیررقابتیترین انتخابات طول تاریخ جمهوری اسلامی با پایینترین میزان مشارکت بودهاید.
امروز دیگر امنیتی ترین کابینه جمهوری اسلامی را با انتصاب سرداران سپاه در تک تک مناصب دولتی تشکیل داده اید. حالا سوال اینجاست که در این حاکمیت سرتاپا یکدست، آن فسادستیزی ای که وعده می دادید کو؟
در شرایطی که جامعه ی مدنی با سرکوب شدید مواجه بوده و فعالین مدنی، سیاسی و اجتماعی به بهانههای متعدد در دالانهای قوه ی قضاییه هستند، همان جایی که تا چند ماه پیش بر مصدر آن تکیه زده بودید، چگونه میتوان انتظار داشت سخن مردم به گوش حاکمیت برسد،
شما که نگران عزت مایید، شما که نگران حقوق قانونی مایید، شما که دغدغه فرار نخبگان را دارید، شما که شعار استفاده از نیروی متخصص می دهید، آیا از احضارها و بازداشت ها و پرونده سازی ها برای دانشجویان و دانشگاهیان خبر دارید؟
❇️پاسخ:
"رئیس جمهور"؛ یک تصویر متفاوت
سخنان دانشجویان در حضور آقای رئیسی، نوعا مطالبه گرانه و انتقادی بود. از جوان پر نشاط دانشجو هم جز این انتظاری نیست که مطالبه گر باشد و در متن همین پویش تجربه بیاندوزد. این طبیعت دوران جوانی و دانشجویی است
اما برخی مخالفان سیاسی آقای رئیسی که از هیچ سوژه و بهانه ای برای حمله دریغ نمی کنند، ضمن انتشار این سخنان انتقادی به شکلی ذوق زده، تحلیل های قالبی خود را هم روی آن گذاشتند. اما حرف دل زلال جوان دانشجو کجا، و کینه توزی و عقده گشایی سیاست بازان کجا؟
حق هم دارند؛ لابد چشیدن نوبرانه، ذوق و هیجان هم دارد. سال ها بود چنین نشست صریح و صمیمانه ای میان یک دولتمرد ارشد و دانشجویان دیده نشده بود.
خداوند پدر رئیسی را بیامرزد که تصویر "ایزوله" و "تاکسیدرمی" شده مدیریت از اتاق ریاست -و به شکل ویدئو کنفرانسی- را شکست و به جای یکطرفه حرف زدن، نقد های جوانان دانشجو را شنید. وقتی هم خواست پاسخ بدهد، نه مانند دولتمرد سابق، زبان به دشنام و هتاکی گشود، و نه طعنه زد و تحقیر و تمسخر کرد.
دیروز - و هر روز قبل از آن- کسی از رئیسی نشنید که توهین و تهمت هایی مثل "بی سواد، حسود، بی دین، افراطی، کاسب تحریم، بی شناسنامه، مزدور، جیب بر، بیکار، متوهم، دین نشناس، بزدل، مستضعف فکری، به جهنم که می لرزید، مفسد، عقب مانده، مخلوقات ترسو، لرزان، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، کودک صفت و..." را مثل نقل و نبات، نصیب منتقد خود کند.
هر کس حق دارد درباره عملکرد صد روزه آقای رئیسی یا یکایک اعضای دولت وی، قضاوت کند؛ حتی سیاست بازانی که در پایان هشت سال مدیریت آقای روحانی، هنوز هم می گفتند "تقصیر دولت قبل است"، و حالا می گویند چرا رئیسی ظرف سه ماه، نابسامانی (به ارث رسیده) اقتصادی را جمع نکرد!
اما رئیسی هیچ کاری نکرده باشد، همین که نشاط نقد جدی و بحث آزاد اندیشانه در حضور دولتمردان -بدون ترس از توهین و تحقیر و تمسخر و پیگرد- را به فضای عمومی کشور باز گردانده باشد، خدمت بزرگی کرده است.
همین که قرار نیست صاحب نظران و منتقدان از ترس انواع تهدید ها و تخریب ها سکوت کنند و ناگهان چشم باز کنیم و ببینیم چهار یا هشت سال فرصت خدمت تبدیل به تهدیدی ویرانگر شده، رویداد مبارکی است؛ و البته که شرط پاسداشت آن، رعایت عقلانیت و انصاف و اخلاق است.
#پاسخ_به_شبهات