📣📣📣
‼️ در فارس من قراره به این سوژه به صورت ویژه بپردازیم...
❌ جلوگیری از سونوگرافی بانوان توسط رادیولوژیست های آقا
اگه تمایل به حمایتش دارید امضا کنید:
https://www.farsnews.ir/my/c/98430
#مطالبه_گری
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐
✍امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السَّلام میفرمایند:
خداوندا! به تو پناه میبرم از اینکه ظاهرم در نگاه مردم نیکو باشد و باطنم که بر تو آشکار است زشت، و خود را ریاکارانه نزد مردم بیارایم به چیزی که تو بهتر از من بدان دانایی؛ پس ظاهر نیکویم را برای مردم آشکار دارم و بدی کردارم را نزد تو آورم و بدینسان به بندگات نزدیک شوم و از خشنودی تو دور مانم!!!
📚نهج البلاغه، حکمت 276
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐
🔴 متن طومار حقوقی و مستدل تجمع کنندگان علیه #واکسن_اجباری مقابل مجلس شورای اسلامی ۲۸مهرماه ۱۴۰۰
ریاست محترم ستاد کرونا، جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
با سلام
احتراماً
ما به عنوان بخشی از شهروندان ایران در راستای اصل یکصد و بیست و دوم قانون اساسی جنابعالی را به عنوان رئیس جمهور، در حدود اختیارات و وظایفی که به موجب قانون اساسی یا قوانین عادی به عهده دارید که مهمترین آن را می توان بر مبنای اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی اجرای این قانون دانست، در پیشگاه ملت مسئول می دانیم، از شما درخواست داریم در اسرع وقت و نهایتاً ظرف یک ماه
1⃣ شخصاً با متخصصان و صاحب نظران مخالف روند واکسیناسیون (اعم از پزشکان در زمینه های مختلف و متخصصان امنیتی و سیاسی) جلسه یا جلساتی با زمان کافی برگزار کرده و حرف ها و استدلال های ایشان را شنیده، پس از بررسی همه جانبه، نتایج حاصله را به صورت مستدل و منطقی برای آگاهی عموم از رسانه ملی اعلام کنید.
2⃣ با بررسی آمار مرگ و میر به وسیله شماره ویال واکسن های تزریقی و شماره ملی افراد، توسط یک گروه امین و بی طرف، میزان افراد فوت شده پس از تزریق واکسن را احصا کرده، با تحقیق میدانی نسبت به تک تک موارد با توجه به لیست عوارض اعلامی واکسن ها توسط مراجع بین المللی، میزان تلفات واقعی مرگ و میر را به تفکیک سن، جنس و نوع واکسن تجمیع کرده، از رسانه ملی شخصاً به پیشگاه ملت ایران گزارش دهید.
3⃣ با توجه به اصل بیست و دوم قانون اساسی که حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل هر فرد ایرانی را از تعرض مصون می داند، طبق قسم یادشده از قانون اساسی پاسداری کرده، هر گونه محرومیت از حقوق در موارد پیش گفته را که توسط منصوبان شما برای مردم اعمال شده لغو و خاطیان را در هر رده و مقامی برای محاکمه بر مبنای ماده 570 قانون مجازات اسلامی به دادگاه صالح ارجاع دهید.
نشرحداکثری
🌹 حوزه انقلابی
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(56).mp3
6.14M
🔈ختم گویای #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز.
🌺 طرح باعلی تامهدی (علیهما السلام)
🔷 سهم روز هفتاد و نهم : نامه ۳۱ بند ۶ تا بند ۷
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
#جمعه۱۴۰۰٫۷٫۳۰
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐
🔴 توجه به فناپذیری دنیا
💠 هر چيز كه شمردنی است پايان می پذيرد و هر چه را كه انتظار می كشيدی، خواهد رسيد.
📒 #نهج_البلاغه ، حکمت ۷۵
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#جمعه۱۴۰۰٫۷٫۳۰
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐
📔 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
🔔 ناقوس ها به صدا در می آیند.(۷۹)
📚 انتشارات عهدمانا
علی عربستان را به پانزده منطقهٔ قضایی تقسیم و برای هر منطقه یک قاضی انتخاب کرد. قضّات را نیز خودش انتخاب می کرد.
جرج سرش را بلند کرد به کشیش نگاه کرد و گفت : « رودلف ژایگر کارهای عمرانی و اداری علی را که در سالهای ۱۴ تا ۲۲ هجرت صورت گرفته به خوبی شرح می دهد.
از جمله کارهای عمرانی علی با توجه به کمبود آب در عربستان ، حفر قنات بود که از مقنّیهای ایرانی استفاده کرد. وی اولین قنات را به هزینهٔ بیت المال در جلگه ای که در دامنهٔ کوه های شهر در مشرق مدینه واقع شده بود ، جاری ساخت . در هر منطقه از عربستان که کوهی بود و در دامنهٔ آن مخزن آب زیرزمینی قرار داشت ، از طرف علی برای حفر قنات مورد توجه قرار گرفت و امروز هم در عربستان قناتی به اسم قنات علی وجود دارد .
بذر گندم در مدینه و طایف ، لاغر و نامرغوب بود . علی بذر گندم مدینه و طایف را به کلی تغییر داد ؛ از ایران گندم مرغوب وارد کرد و دستور داد که آن گندم را در مدینه و طایف بکارند و از آن پس ، عربها از کشتزارهای خود محصول بیشتری به دست آورند .
آن روزها در عربستان گرمابه نبود و اولین گرمابه به دستور علی و باز هم به دست یک معمار ایرانی از وجوه بیت المال در شهر مدینه ساخته شد .
در سال بیستم هجرت ، علی متوجه شد خطری جامعهٔ اسلامی را تهدید می کند و آن ظهور دوبارهٔ آثار امتیازات طبقاتی دورهٔ جاهلی بود . یکی از کارهای علی در آن روزها ، تدریس و آموزش جوانان بود. علی در محل صفه ، که در زمان پیامبر اسلام محل تجمّع فقیران و مستمندان بود ، اقدام به تأسیس مرکز آموزش کرد. یکی از موضوعات درس علی ، عبارت بود از خطر به وجود آمدن امتیازات طبقاتی برای مسلمین . او در جلسات درسی خود می گفت : تصور نکنید که فقط قشون اسلام، کشورهایی چون مصر و شام و ایران را فتح کردند ؛ اگر مساعدت خود اهالی این کشورها نبود ، قشون اسلامی نمی توانست بر آن کشورهای مقتدر غلبه کند که یکی از آنها ، کشور ایران بود که می توانست صدها هزار سرباز مجهّز وارد میدان جنگ کند . آنچه سبب شد که مسلمین توانستند در مدتی کوتاه کشورهای مصر و شام و ایران را فتح کنند ، این بود که در آن کشورها ، امتیازات طبقاتی وجود داشت و یک یا دو طبقه دارای برتری بودند و همه ی ثروت کشور را به دست داشتند.
↩️ ادامه دارد...
#جمعه۱۴۰۰٫۷٫۳۰
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
🌐.🇮🇷.🌐