⚘
۞﴾﷽﴿۞
هر شب قبل از خواب
حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند :
هر شب پیش از خواب :
🌸 قرآن را ختم کنید
(=٣ بار سوره توحید)
🌸پیامبران را شفیع خود گردانید
(=۱ بار: اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم، الهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین)
🌸مومنین را از خود راضی کنید
(=۱بار: اللهم اغفر للمومنین و المومنات)
🌸 یک حج و یک عمره به جا آورید
( ۱ بار: سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اکبر)
🌸اقامه هزار ركعت نماز
(=٣ بار: «یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْكُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ» )
💥آیا حیف نیست هرشب به این سادگی از چنین خیر پربرکتی محروم شویم ..؟
📚مجموعه خلاصه الاذکار،محدث فیض
قبل از خواب زمزمه کـنیم
🌟اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً🙏
"خداوندا
آخر و عاقبت کارهای ما را
ختم به خیر کن.
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
💌 رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله
اللّهُمّ مَن وُلِّيَ شيئا مِن اُمُورِ اُمَّتي فَرَفَقَ بهِم فارفُقْ بهِ ، و مَن شَقَّ علَيهِم فاشقُقْ علَيهِ ...
خدايا! هر كس زمام امرى از امور امّت مرا عهده دار شد و با آنان به مدارا رفتار کرد، تو با او مدارا کن و آن کس که سخت گرفت، تو نيز بر او سخت بگير ...
📚 بحارالانوار/ جلد ۷۵ / صفحه ۳۵۲
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏪اعتراف مهم شیخ بدری از علمای الازهر:
👈وقتی امام علی علیهالسلام صدای فریاد #ابلیس را در غار حرا شنید
💠پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
👈آنچه من میشنوم و میبینم تو نیز مثل منی، اما وزیر هستی نه پیامبر.
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 احکام به زبان ساده
🎬 قسمت بیست و ششم:
💠 آیا گفتن اذکار نماز در حال حرکت اشکالی داره؟؟؟
❇️ احکامی که باید بدانیم
#احکام
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه هنوز هم با فرمون «فرزند کمتر=زندگی بهتر» جلو بریم، چه اتفاقی میافته؟😭😭😭
در این کلیپ سوار بر ماشین زمان میشید و آینده رو به وضوح میبینید.😳😳
#جهادفرزندآوری
#جهادتبیین
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
بعد از دو سه ماه وقفه، دوباره در روزهای گذشته «دبیرستان گردی» را شروع کردم. این بار به یک دبیرستان دخترانه غیر دولتی در جنوب تهران و یک دبیرستان پسرانه دولتی در شرق تهران رفتم. نکته جالب توجه این بود که به موازات آرام شدم فضای کشور، سوالات بچه ها هم غیر سیاسی تر شده. یعنی برعکس چند ماه قبل که هرجا می رفتم از همان سوال اول، حرفها و صحبتهای بچه ها درباره مسایل تند و تیز سیاسی بود این بار جنس سوالات کمی فرق کرده و مسایل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... در بین دغدغه های بچه ها پر رنگ تر شده.
اما این چند خط را نوشتم تا مساله دیگری را مطرح کنم و آن هم اینکه بر اساس حضور میدانی این مدت در دبیرستان های مختلف تهران (اعم از پسرانه و دخترانه و دولتی و غیر دولتی) اینکه می گویند با نسل جدیدی مواجه هستیم که اسمش نسل z است و کسی حرفشان را نمی فهمد و با بقیه نسلها تفاوتهای بنیادین دارند، حرف غلطی است. اتفاقا تجربه من نشان داد که هم آنها حرف مرا می فهمیدند و هم من حرف آنها را. البته در همه مسایل نگاه مشترکی وجود نداشت اما این هیولایی که از نسل جدید با عنوان نسل z ساخته اند یک آدرس غلط است. در بین این بچه ها هم مثل نسل ما تکثر وجود دارد، از سوپر انقلابی در بین شان وجود دارد تا تیپ های کمتر مذهبی تا بچه هایی که درباره اصل و اساس همه چیز سوال دارند. این نسل هم مانند نسل قبل سوالاتی دارد و مشکل آنجاست که آنهایی که باید بیایند و حرف این بچه ها را بشوند و پاسخ دهند یا حاضر نمی شوند یا اصلا بلد نیستند حرف بزنند. وگرنه خود ما که حدود 20 سال قبل مانند این بچه ها ذهن مان پر از سوال بود هم وضعیت مان شبیه همین بچه ها بود. با این تفاوت که فقط در معرض این بمباران رسانه ای و هجمه مطالب فیک نبودیم.
من در حد توان خودم بنا دارم بازهم به دبیرستان های بیشتری در تهران بروم اما کاش نهضتی راه می افتاد که هر هفته صدها نفر در دبیرستانها حاضر می شدند و اول حرف این بچه ها را می شنیدند و بعد هم در حد توان برایشان حرف می زدند و پاسخ سوالات شان را می دادند. حتی کاش مسئولان در رده های مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در جمع این بچه ها حاضر می شدند و با آنها گفتگو می کردند. به خصوص در مدارس «دولتی» و به خصوص در مدارس دولتی که عموم بچه ها از خانواده های خاص و مذهبی نیستند. این یکی از نیازهای مهم امروز جامعه است که اتفاقا راه حلش هم مشخص است! اگر به موقع عمل کنیم فرصت بزرگی در پیش خواهد بود و اگر دیر بجنبیم، با تهدیدات جدیدی روبرو خواهیم شد.
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
💢 مولفه های ابرقدرتی ایران در ۶ ماهه اخیر
✍️ سید محسن هاشمی
◀️در شش ماه اخیر بر خلاف آنچه در فضای رسانه ای روی داد، اتفاقات خوبی در کشور روی داد که نشان از ابرقدرت بودن ایران است، بیایید با هم آنها را مرور کنیم:
🔸 ایران به راحتی جواب پرواز هلی شات بر فراز تاسیسات دفاعی خود در اصفهان را با کشتن دو افسر ارشد اسرائیلی و از بین بردن کارخانه تولید پهپاد آمریکایی داد تا بگوید حتی اگر یکی هم نزدی، باید سه تا بخوری!!!
🔹 ایران در ۴۸ ساعت اول زلزله سوریه، چند ده هزار نفر غیر ایرانی با میلیون ها تن کمک را روانه شهرهای آسیب دیده یکی از متحدان خود می کند تا با آنها در یک بلای طبیعی کمک کند و نگذارد جای خالی مدعیان غربی خالی باشد.
🔸 بر اساس خبرها ایران بعد از فروش پهبادهای انتحاری، در روسیه مدعی قدرت جهانی، کارخانه تولید پهپاد های پیشرفته می سازد.
🔹 در خبرها آمده که چین با آن همه بزرگی که آمریکا نمی تواند یک بالن آن را به راحتی رهگیری کند. می خواهد از ایران ۱۵۰۰۰ پهپاد بخرد.
🔸 پیچیده ترین و بزرگترین جنگ ترکیبی و رسانه ای جهان علیه ایران در حالی خنثی شد که حتی کشورهای مدعی ابرقدرتی نیز در مقابل آن زانو زدند.
🔹 ایران در حوزه صنعتی در آمریکای لاتین با ساخت پالایشگاه نفت جایگزین آمریکا و در روسیه با ساخت توربین برق جایگزین آلمان شد.
🔸 در حوزه بهداشت و سلامت، وقتی که کشورهای اروپایی و آمریکایی روزانه چند صد کشته کرونایی می دهند، در ایران به هم می گوییم، مگر هنوز کرونا هست.
🔹 کشوری که آنقدر احساس امنیت و اقتدار می کند که عمده مخالفین سیاسی و حتی امنیتی خود را که در زندان هستند عفو کرده و نه تنها از آنها نمی ترسد بلکه به قول یکی از آنها به زور از زندان آزاد می کند.
🔸 علیرغم همه فشارها در روز ۲۲ بهمن، ۲۱ میلیون نفر بعد از ۴۴ سال و علی رغم فشارهای اقتصادی در حمایت از انقلاب به خیابان ها آمدند.
🔹 برای اولین بار در تاریخ ایران، ناوهای جنگی کشورمان کره زمین را در نوردیده و در بیخ گوش آمریکا تردد می کند.
🔸 فقط یکی از پهپاد های کوچک ایرانی ورق جنگ را در اوکراین عوض کرده و دنیا برای مهارش انواع سامانه های پدافندی را آزمایش می کند و رییس سیاه در سفر چند ساعته به اوکراین، ۶ ساعت در پناهگاه بود تا از شر آنها در امان باشد.
✅ آری کشوری که این همه قدرت داشته باشد ابر قدرت است اگر اکنون نپذیریم تاریخ برای ما یادآوری خواهد کرد.
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🔴بلاگری معلمان ممنوع
🔸روایت ایرانی ساکن آلمان از سختگیری ها در مورد انتشار تصاویر دانش آموزان در مدارس این کشور
موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─