خیانت کرسنت و خائنینی که هنوز مجازات نشدند!!!
در سال ۱۳۸۱ که آقای زنگنه وزیر نفت بود، قراردادی با شرکت کرسنت پترولیوم منعقد کرد که قرار شد گاز خام ایران از طریق این شرکت به مدت ۲۵ سال به امارات صادر بشه، اما در ادامه حکومت ایران به ۲ دلیل مانع اجرای این قرارداد شد:
دلیل اول:
تحویل گاز در جزیره بوموسی:
امضای این قرارداد با قرار تحویل گاز در جزیره بوموسی به امارات در واقع به نوعی تایید ادعای امارات بر مالکیت جزایر سه گانه تلقی میشد، چرا که طبق قاعده، تحویل باید در مرز آبی دو کشور ایران و امارات انجام میشد و بعدها امارات میتونست همینو دستاویز خودش برای ادعای مالکیتش به این جزایر قرار بده و بگه اونجا متعلق به امارات بود که من گاز رو تحویل میگرفتم.( این نکته با اهمیت هست اما موضوع امروز من نیست)
دلیل دوم:
کشف فساد گسترده در این قرارداد:
۱_ وجود دو شرکت دلال توی این قرارداد نشان از فساد داشت در حالی که دولت، مستقیم میتونست خودش اقدام به عقد قرارداد با امارات داشته باشه!
۲_در کمال تعجب این قرارداد طوری نوشته شده بود که با افزایش قیمت نفت ضرر ایران بیشتر میشد و این در حالی بود که همه میدونستن قیمت نفت در حال افزایشه و این مسئله اتفاقی نبود و بعضیها مدعی شدن که رد پای فساد و رشوه و تبانی افرادی مثل زنگنه و مهدی هاشمی و فردی به نام یزدانپناه در این قرارداد مشاهده شد.
(اینکه چطور یزدانپناه سر به نیست شد و مابقی مسئله هم به کنار و موضوع بحث ما نیست!)
قسمت مهم از اینجا شروع میشه!
به هر حال این قرارداد عملی نشد و
امارات بدلیل انجام ندادن تعهدات از طرف ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد.
طبق قاعده اگه ثابت بشه که در قراردادی فساد و تبانی اتفاق افتاده باشه اساسا اون قرارداد باطل اعلام میشه و همینطور هم شد و قرارداد در آستانه ابطال بود که ناگهان مردم ایران به روحانی رای دادن!
بعضی نمایندگان مجلس وقت به روحانی و زنگنه تذکر دادن که اگه زنگنه وزیر نفت بشه امارات میتونه به همین موضوع استناد کنه و وجود فساد در پرونده کرسنت رو در دادگاه لاهه رد کنه ولی روحانی بدون توجه به این تذکرات، زنگنه رو به مجلس معرفی کرد و توی مجلس هم علی رغم تذکرات مجدد با حمایت علی لاریجانی رئیس مجلس وقت، زنگنه رای اعتماد گرفت و وزیر نفت شد!
حالا دیگه همه چی عوض شد و به ضرر ایران ورق خورد!
همین اتفاق باعث شد امارات به دادگاه لاهه اعلام کنه که فسادی در این قرارداد وجود نداره چون زنگنه به عنوان متهم فساد نه تنها در ایران محاکمه نشد بلکه وزیر هم شد!
دادگاه هم این دلیل رو پذیرفت و ایران در نهایت یه پرونده برده رو باخت.
با همین استدلال و به خاطر لجاجت یا تبانی یا خیانت روحانی ایران به مبلغ حدود ۱۴/۵ میلیارد دلار غرامت به امارات محکوم شد.
ضمن اینکه به دلیل اینکه در طول مدت پیگیری پرونده، ایران اجازه استحصال گاز رو از این میدان نداشته، برآورد شد که حدود ۳۸ میلیارد دلار هم به همین شکل خسارت دیدیم و مجموعا ۵۲/۵ میلیارد دلار ضرر ما بابت کرسنت رقم خورد که علتش اصرار روحانی به وزارت زنگنه علیرغم همه تذکرات بود!
حالا شما ماشین حساب بردارید و ۵۲/۵ میلیارد دلار رو در دلاری ۵۲۰۰۰ تومنی ضرب کن ببین ضرر ایران از این اقدام روحانی چقدر بوده!
ماشین حساب من نتونست حساب کنه!!!
امروز: پنجشنبه ۱۴۰۳/٣/٣١
🌺السلام علیک یا رسول الله (ص)
🌺السلام_علیک_ یا امیرالمؤمنین (ع)
🌺السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)
🌷السلام علی الحُسیْن (ع)
🌷و علی علی بن الحُسیْن(ع)
🌷و علی اولاد الحُسیْن(ع)
🌷و علی اصحاب الحُسیْن(ع)
السلام علیک یا صاحب الزَّمان (عج)
دعایی از امیرالمومنین علی علیه السلام:
" اللهم اجعل نفسی اول كريمة تنتزعها من كرائمی"
"خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد که از من می گیری.
یکی از تکان دهنده ترین جمله هایی است که در فرهنگ بشری گفته شده،
یعنی نکند قبل از اینکه جانم را بگیری، شرفم، انسانيتم، عدالتم و.... گرفته شده باشد و تبدیل به یک تفاله ای شده باشم که تو جانم را می گیری.
و این همان جمله معروف است که می گوید:
ما آمده ایم تا زندگی کنیم
و قیمت و ارزش پیدا کنیم؛
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
"مروری بر سالروز رای به عدم کفایت بنی صدر"
14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دیدگاه امام خامنه ای:
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
5- صادق و راستگو نبودن
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
8- مشاوران بدنام و مشکوک
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
13– اخلالگری و شورش
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
" گردش ناگهانی آقای پزشکیان و جریان اصلاح طلبی به فاز عبور از خطوط قرمز نظام "
گردش ناگهانی آقای پزشکیان و جریان اصلاح طلبی به فاز عبور از خطوط قرمز نظام و تخریب شهید مظلوم، آیت الله رئیسی، و وارد کردن عناصر میدانی و پشتیبانی فتنه ۸۸ و فتنه زن زندگی آزادی، به ستادهای انتخاباتی و نصب تصاویر موسوی، کروبی و خاتمی و بسیاری از عناصر تندرو و استحاله شده در مراکز ستادی و تبلیغاتی، همه و همه نشان از شروع یک فتنه بزرگ در کشور دارد که آرامش و امنیت موجود در ایران اسلامی را در معرض تهدید قرار می دهد!
سخنان ضد امنیت ملی در تخطئه جنایت های آمریکا و باز کردن روزنه شکاف برای اعمال فشارهای شدید غرب بر علیه کشور، برخوردهای تند برخی از مشاوران این کاندیدای اصلاح طلب، حجت را بر شورای محترم نگهبان تمام کرده است و تأخیر در برخورد جدی و پشیمان کننده به عوامل فتنه های گوناگون در کشور، فجایع دردناکی را بر نظام اسلامی تحمیل خواهد نمود.
شاید تأیید صلاحیت یک عنصر شناخته شده اصلاح طلب، سنجشی در میزان تعهد این جریان به اصول قانون اساسی و مبانی اخلاقی حاکم بر نظام اسلامی باشد که سخنان و رفتارهای این گروه نشان از خباثت پایان ناپذیر آنها داشته و راه هرگونه مسامحه را در مواجهه با آنها می بندد.
هدف اصلاح طلبان این است که خواسته های غیر قانونی و ضد انقلابی خود را قبل از ۸ تیر با عبور از خطوط قرمز نظام، فاکتور کرده و حاکمیت را در همان ابتدای راه، به عقبگرد مجبور سازند.
رد صلاحیت نماینده اصلاح طلبان می تواند پایانی بر زیاده خواهی زیاده خواهان باشد و هر هزینه ای که نظام بپردازد، در مقابل خسارت های احتمالی حضور این جریان بر اریکه قدرت، بسیار ناچیز خواهد بود.
ادعای نادرست پورمحمدی و پزشکیان در مناظره، درباره افزایش فقر مطلق!
پورمحمدی و پزشکیان دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در مناظره تلویزیونی، ادعا کردند فقر مطلق در سالهای دولت شهید رئیسی افزایش پیدا کرده است.
نمودار بالا که توسط #بانک_جهانی گزارش شده است، روند کاهشی نرخ فقر در سه سال اخیر در مقایسه با روند افزایشی آن در ۸ سال گذشته آن را همزمان با رشد اقتصادی نشان میدهد.
در ۸ سال دولت روحانی، ۸میلیون نفر و بطور متوسط سالی ۱ میلیون ایرانی به زیر خط فقر رفتند.
اما در ۳ سال #دولت_شهید_رئیسی حدود ۶ میلیون نفر و بطور متوسط سالی بیش از ۲ میلیون ایرانی از زیر خط فقر خارج شدند.
نرخ فقر در ایران از ۲۹.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۲۱.۹ در سال ۲۰۲۳ رسیده است. یعنی فقر در دوران دولت شهید رئیسی، ۷.۴ درصد کاهش داشته است.
دانشگاه علوم پزشکیِ تبریز به واکنش به اظهارات پزشکیان اعلام کرد:
حضرتعالی در سخنان خود از بهکارگیریِ افراد تازهکار در مسئولیتها انتقاد کردید و گفتید «مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد؟»
در دوران تصدیِ ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبولشدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و بهجای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند که این افراد به «قبولشدگان با سهمیهٔ پزشکیان» معروفند.
دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی است.
🗳رای دادن به چه کسی "ممنوع" است؟
#انتخاب_جمهور
#حماسه_جمهور
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
https://eitaa.com/rhnama_gilan