6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
این چهار عبارت رو آویزه ی گوشت کن !
هیچکس جز خدا
بهت روزی نمی رسونه !
هیچکس جز خدا
بهت کمک نمیکنه !
هیچکس جز خدا
رفیق تنهاییت نیست !
هیچ وقت خدا رو
با هیچ چیز عوض نکن !
https://eitaa.com/shamimekordestan
ارزشمندترین یادگیری های انسان با تجربه کسب می شود.
بچه هایی که تجربیات حسی فراوان دارند پرسشگر ، تحلیل کننده و استدلال گرا بار می آیند .
امروزه فرزندان ما تجربیات حسی کمی دارند. محیط زندگی برای آنان مملو از تجربیات ارزشمند است ، پس اجازه دهید فرزندانتان کودکی کنند و مانند بچه های گذشته زندگی کنند .
آنها را در کارهای خانه دخالت دهید حتی کارهایی که در نگاه اول به نظر خارج از توانایی آنهاست می تواند با کمک و نظارت شما تبدیل به کاری ساده ، ارزشمند و آموزنده شود.
https://eitaa.com/shamimekordestan
#تربیت_فرزند
یک اصل مهم را فراموش نکنید!
پدر و مادر قرار نيست بي نقص باشند، انسان بي نقص وجود ندارد.
مسئوليت مانند ليوان كاغذي در دست انسان است. انرا شل نگه داريم رها ميشود و اگر سفت نگه داريم ليوان له ميشود.
مانند درجه دماي بدن انسان كه بالاتر و پايينتر از حد براي انسان كشنده ست.
پس تعليم و تربيت كودك را تبديل به وسواس نكنيم كه فرزندمان از پا در خواهد آمد.
https://eitaa.com/shamimekordestan
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موضوع مهم در تعارض
⚠️علت فاصله زن و شوهر
https://eitaa.com/shamimekordestan
🔴 #فروش_عصبانیتها
💠 زن وشوهری بیش از ۶۰ سال بایکدیگر زندگی مشترک داشتند. یک جعبه کفش در بالای کمد پیرزن بود که از شوهرش خواسته بود هرگز آن را باز نکند و در مورد آن هم چیزی نپرسد. یک روز پیرزن به بستر بیماری افتاد و پزشکان از او قطع امید کردند. پیرمرد با اجازهی همسرش جعبه کفش را آورد. وقتی پیرمرد در جعبه را باز کرد دو عروسک بافتنی و مقداری پول به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان دید. پیرمرد گفت اینها چیست؟ پیرزن گفت: اوّل زندگی، مادربزرگم به من گفت که راز خوشبختی شما این است که هیچ وقت مشاجره نکنید و هر وقت از دست شوهرت عصبانی شدی ساکت بمان و یک عروسک بباف. پیرمرد به شدت تحت تاثیر قرار گرفت و سعی کرد اشکهایش سرازیر نشود فقط دو عروسک در جعبه بود پس همسرش فقط دوبار در طول زندگی مشترکشان از دست او رنجیده بود و از این بابت شادمان شد. سپس پرسید: این همه پول چطور؟ پس اینها از کجا آمده؟ پیرزن در پاسخ گفت: آه عزیزم این پولی است که از فروش عروسکها به دست آوردهام.
https://eitaa.com/shamimekordestan
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما میاییم ...
سرود "ما میاییم" دختران انقلاب پیش کشی است برای مردمی که همیشه در تاریخ در جای درست ایستادن
#دعوت ✌️
#انتخاب_مردم
#تنها_نرو
#برای_ایران
https://eitaa.com/shamimekordestan
41.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیداردخترانرأیاولیاستانکردستان
باحضرتآیتاللهخامنهای
#انتخاب_مردم
#انتخابات
#رای_میدهم
#نشر_حداکثری_با_شما
وعده همه ی ما ۱۱اسفندماه
و به امید سربلندی دائمی ملت ایران