#المراقبه
دیروز یکی از علما در مورد حرمت نگه داشتن صحبت می کرد و می گفت ، یکی از علمای معروف که همه می شناسند، مجبور میشه شبی در اتاقی بخوابد که عکس امام خمینی ره بوده.
برای احترام به عکس امام ، پایش را به اون سمت دراز نمی کنه و جوری استراحت می کنه که بی ادبی به عکس آقا نشود.
بعد امام خمینی ره را خواب می بیند که می گویند، بخاطر حرمتی که نگه داشتی یک چیزی یاد می دهم که بدردت بخورد. من هر وقت گرفتار و مستاصل می شدم ، رو به قبله می ایستادم و دست ادب به سینه می گذاشتم و به حضرت زهرا سلام الله علیها سلام می دادم و مشکلم حل می شد !!
#طرید
#المراقبه
نمی دونم چرا آدمها ﻋﺎﺷﻖ ﺷﻤﺮﺩﻥ ﻣﺸﮑﻼت خود ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﻣﺎ ﻟﺬﺕ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺷﻤﺎﺭﻧﺪ! ﺍﮔﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﯽﺷﻤﺮﺩﻧﺪ، ﻫﻤﻪ ﻣﯽﻓﻬﻤﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ …
ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ که ﺣﺴﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺯﻧﺪگی ات ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯽ! ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﯽ ﻫﺎ ﺗﺤﺖﻫﯿﭻ "ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ" ﻗﺎﺑﻞ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ...
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺣﺴﺎﺏ "ﻧﻌﻤﺖ" ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ، ﻧﻪ ﻣﺼﯿﺒﺖﻫﺎ! ﺣﺴﺎﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ، ﻧﻪ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎﯾﺖ ...
لَئِنْ " شَکَرْتُمْ " لَأَزِیدَنَّکُمْ ۖوَ لَئِنْ "کَفَرْتُمْ" إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ
#المراقبه
آخرالزمانی ها حتما این روایت را بخوانند:
محمدبن أبی عمیر مردى پارچه فروش بود، ثروتش به دلایلی از دست رفت و نیازمند گردید. وی از ذَریح مُحاربى ده هزار درهم #طلب داشت.
مرد بدهکار که از وضع ابی عمیر اطّلاع یافت، #خانه خود را به ده هزار درهم فروخت و مال را به محمد داد. محمد، مال را دید و پرسید:
این چیست؟ او گفت: این مالى است که از من میخواستى. محمد گفت: این را از کجا آوردهاى؟ آیا ارثی به تو رسیده است؟ او گفت: نه؛ محمد پرسید: کسى به تو بخشیده است؟ او پاسخ داد: نه؛ محمد پرسید: مزرعه اى داشتى و فروختى؟ او گفت: نه؛ محمد پرسید: پس از کجا است؟ او گفت:
خانه اى داشتم که در آن زندگى میکردم. آن را #فروختم که #بدهی خود را پرداخت کنم؛ محمد گفت: ای ذَریح از امام صادق(ع) شنیدم که فرمود:
کسى را براى بدهی، از محلّى که به دنیا آمده بیرون نمی کنند. این پول را برگیر من به آن نیاز ندارم. به خدا سوگند که اکنون در این حال من نیاز به یک درهم دارم ولى از این پول یک درهم هم وارد منزلم نخواهد شد.
📚 شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه، ج3، ص190.
#امامرضایدلم
در حریم قدسی ات حال ِمناجاتی بده...
گنبدت دل میبرد ، وقت ِملاقاتی بده...
#المراقبه
« اصلا ازش خوشم نمیاد»
« باهاش حال نمی کنم»
« دوست ندارم ببینمش»
«ازش متنفرم »
« خیلی دوستش دارم »
« عاشقشم »
« دیدنش حالم خوب می کنه»
ملاک و معیار های اغلب ما برای ارتباط با اشخاص و اشیاء ، اینهاست !
در حالی که خداوند بواسطه عقل، انسان را بر دیگر موجودات ، برتری داده، پس باید ملاکش در انجام کاری یا ترک آن ، عقلانیت باشد !
گمان می کنم تا اینطوری فکر می کنیم ، از ظهور خبری نیست ، چون دولت مهدوی، ظهور عقلانیت است!
#طرید
#امام_صادق ۱
کنیه مشهور امام صادق(ع)، ابوعبدالله (ناظر به دومین فرزندش عبدالله افطح) است.
با کنیههای ابواسماعیل (ناظر به فرزند ارشدش، اسماعیل) و ابوموسی (ناظر به دیگر فرزندش امام موسی کاظم ع) نیز از او نام بردهاند.
#امام_صادق ۲
مشهورترین لقب حضرت «صادق» است.
برطبق روایتی، پیامبر اسلام(ص) این لقب را به او داده است تا از جعفر کذاب ( فرزند امام هادی )تمایز یابد؛اما برخی گفتهاند امام صادق(ع) به جهت پرهیز از شرکت در قیامهای عصر خود، صادق لقب گرفته است؛ چراکه در آن زمان به کسی که مردم را گرد خود جمع و به قیام برضد حکومت تحریک میکرد، کذّاب (دروغگو) میگفتند. در همان دوران ائمه، این لقب برای امام صادق(ع) به کار میرفته است.