eitaa logo
شمیم ملکوت
389 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
287 ویدیو
125 فایل
ساده و صمیمی با ملکوتیان
مشاهده در ایتا
دانلود
ولایت شما بزرگترین نعمتی است که هرگز کسی بر آن رشک نورزید! همواره شاکر این نعمت هستیم ! جانتان بی گزند باد !
امام صادق علیه السلام : « هرگاه حجاب از چشمان مردم برداشته شود و به وصل میان خداوند و بنده مؤمن او نظر کنند، آن گاه گردن‌های آنها در مقابل مؤمنان خاضع، امور مؤمنان برای آنان آسان و اطاعت از مؤمنان بر ایشان نرم و لطیف، خواهد شد.»
امام صادق (علیه‌السّلام) به یکی از پیروان خود فرمود: ‌« ای عبدالعزیز، به راستی که ایمان ده درجه است، به مانند نردبان که می‌بایست پله پله از آن بالا رفت. پس کسی که دارای دو درجه از ایمان است به آن که دارای یک درجه است، نباید بگوید تو را ایمانی نیست و همین طور (دومی به سومی) تا به دهمی برسد و آن را که در درجه پایین تر از تو است نباید ساقط از ایمانش پنداری (که اگر چنین باشد) آن که در درجه بالاتر از تو است می‌بایست تو را ساقط پندارد. بلکه پایین تر از خود را که دیدی با مهربانی به درجه خودت برسان و آنچه را که تواناییش را ندارد بر او بار مکن که کمرش خواهد شکست و به حق، کسی که دل مؤمنی را بشکند بر او لازم است که جبرانش کند و بهبودش بخشد.» شیخ صدوق در کتاب خصال در پایان این روایت می‌افزایند که مقداد در درجه هشتم، و ابوذر در درجه نهم و سلمان در درجه دهم از ایمان بودند. 
مواظبت از «دهان روح» و «دهان تن» آملی می‌فرمود: «انسان «دو دهان» دارد، یکى گوش، که دهان روح او است و دیگر دهان، که دهان تن او است. این دو دهان خیلى محترم‌اند. انسان باید خیلى مواظب آنها باشد. یعنى باید صادرات و واردات این دهن‌ها را خیلى مراقب باشد. آنهائی‌که «هرزه خوراک» مى‌شوند، «هرزه کار» مى‌گردند؛ کسانی که «هرزه شنو» مى‌شوند، «هرزه‌گو» مى‌گردند. وقتى «واردات» انسان هرزه شد، «صادرات» او هم هرزه و پلید و کثیف مى‌شود.»
در حالی که غرق در وام گرفتن برای طلاب هستم ، در یک جلسه ایام فاطمیه، خانم جوانی که همه صورتش را جراحی زیبایی کرده بود ، برای مشاوره با من صحبت می کرد. ایشان می گفت من میکاپ کار هستم و در آرایشگاه زنانه ای در تجریش کار می کنم. دستمزد روزانه ام از پانصد هزار تومن تا یک میلیون تومان است !!» قلبم سوخت از جهالت مردم !!
کمیل می گوید: امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام دست مرا گرفت و به سوی قبرستان کوفه برد. هنگامی که به صحرا رسیدیم، آه پردردی کشید و فرمود: ای کمیل بن زیاد! این دل ها همانند ظرف هاست که بهترین آنها ظرفی است که گنجایش ونگهداری اش بیشتر باشد؛ پس آنچه برای تو می گویم، حفظ کن و به یاد داشته باش؛ مردم سه گروهند: علمای الهی و دانش طلبانی که در راه نجات دنبال تحصیل علمند و احمقان بی سروپا که دنبال هر صدایی می دوند، با هر بادی حرکت می کنند، آنها با نور علم و دانش روشن نشده اند و به ستون محکمی پناه نبرده اند. ای کمیل! علم بهتر از مال است؛ علم تو را پاسداری می کند، ولی تو باید حافظ مال باشی؛ مال باانفاق کم می شود، ولی علم با انفاق افزوده می گردد؛ دست پروردگان مال به مجرد زوال مال از بین می روند (ولی شاگردان علم پایدارند). ای کمیل بن زیاد! شناخت علم آیینی است که با آن جزا داده می شود و برهمه فرض و لازم است؛به وسیله آن انسان در دوران حیات اطاعت فرمان خدا می کند و بعد از وفات نام نیک از او می ماند؛علم حاکم است و مال محکوم و مغلوب. ای کمیل! ثروت اندوزان مرده اند، در حالی که ظاهرا در صف زندگانند، ولی دانشمندان تا دنیابرقرار است زنده اند خود آنها از بین مردم رفته اند ولی چهره آنها در آیینه دل ها نقش شده است.
هدایت شده از الکافی
🔴دانلود رایگان نرم‌افزار «مشکات» مجموعه آثار آیت‌الله مصباح یزدی👇 http://mesbahyazdi.ir/meshkat/
هدایت شده از الکافی
چند کتاب مفید 1.مسئولیت و سازندگی، علی صفایی حایری 2.انسان در دو فصل، علی صفایی حایری 3.خط انتقال معارف، علی صفایی حایری