eitaa logo
شمیم ملکوت
385 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
296 ویدیو
125 فایل
ساده و صمیمی با ملکوتیان
مشاهده در ایتا
دانلود
«اسماعیل برای ابراهیم تنها یک پسر برای یک پدر نبود، پایان یک عمر انتظار بود، پاداش یک قرن رنج ،ثمره یک زندگی پر ماجرا و نویدی عزیز ، پس از نومیدی تلخ، واسماعیل تو شاید خودت باشی! شاید خانواده ات، یا شغلت، ثروتت، حیثیتت، چه می دانم؟! اما برای ابراهیم ، اسماعیل پسرش بود. ابراهیم بنده خاضع خدا،بت شکن عظیم تاریخ اکنون در بحبوحه ی انتخابی دشوار! کدامین را انتخاب می کنی؟ خدا را یا خود را؟ سود را یا ارزش را؟ پیوند را یا رهایی را؟ مصلحت را یا حقیقت را؟ ماندن را یا رفتن را؟ خوشبختی را یا کمال را؟ لذت را یا مسئولیت را؟ زندگی برای زندگی را یا زندگی برای هدف را؟ علاقه و آرامش را یا عقیده و جهاد را؟ غریزه را یا شعور را؟ عاطفه را یا ایمان را؟ پدری را یا پیامبری را؟ پیوند را یا پیام را ؟.... ای از جان گذشته از اسماعیل درگذر! انتخاب کن ابراهیم! چه جانکاه هنگامی که آدمی ایمانش می خواند و دلش نمی خواهد! تردید ، توجیه و بدتر از توجیه غلط،توجیه راست برای گریز از مسئولیت!» 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 این فراز از کتاب حج دکتر شریعتی را دهها بار مرور کرده ام و هر بار دنبال اسماعیل خود، گشته ام، اسماعیلی که عشق به آن مرز های بندگی را مبهم می کند و راه رفتن به ملکوت را دشوار! اسماعیلی که آهسته می آید و در دل انسان جای می گیرد و یکباره انسان را از درون تهی می کند! کاش همه آنان که امروز در منی قربانی می کنند، ابراهیم بودند! @shamimemalakut
حجاج از عرفات و منا بازگشتند، پاک و آمرزیده. زائران از کربلا برگشتند، بخشیده و عنایت شده. باز من ماندم با باری از گناه و سوالی بی جواب، آیا خدا من را بخشید؟! @shamimemalakut
کسی‌ که‌ از مردم، نه‌پاداش‌ طلب‌ کند ونه‌تشکّربخواهد، خداوند به‌ او هم پاداش‌می‌دهد وهم‌ تشــکّر می‌کند! «انسان | آیه ۲۲» برای همین آیه است که اولیاء الهی ، هرگز غصه نمی خورند و محزون نمی شوند ! این آیه ، بهترین درمان بیماریهای روحی و معنوی است !
فلسفهِ رنج به بیان خیلی ساده، ایجادِ یک ضرورت برای تغییر یک سری از رفتار‌ها، باورها و درونیات ماست! یعنی اگر چنین ضرورتی را خودمان ایجاد نکنیم و شروع به تغییر الگوهای رفتاری نکنیم، دنیا این وظیفه را به نحو احسنت انجام خواهد داد ! این ضرورت را در حد معمولی، خودشناسی است که ایجاد می‌کند؛ اما پایدار ماندنش را دنیا مدیریت می‌کند !
قیمتِ دلتُ اینجـوری محـک بزن: چقدر اشـتیاق داری کارهات تموم شـه و با خدا خلوت کنی؟ اگه دلت برا تنها شـدن با خدا پر میزنه؛ یعنی قیمتیـه!
دیروز همزمان با عیدقربان، مراسم ازدواج ۱۱۴ زوج دارای معلولیت بینایی، شنوایی، جسمی وحرکتی و کم‌توان ذهنی با معلولیت خفیف، دیشب در سالن برج میلاد تهران برگزار شد. فقط کسی که مثل اونها باشه، میدونه سلامتی یعنی چی ! همه اینها در روز واپسین ، حجت بر ما خواهند بود، اگر از آنها عقب مانده باشیم !
آن‌ها که شخصیت اجتماعی‌شان با شخصیت فردی‌شان یکی می‌شود ، آدم‌های فوق‌العاده‌ ای هستند!
از دل‌ غفلت زده‌ ام ، گاهی بپرسم: این دنیا چه دارد که خدا ندارد ...؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رخت ِ زیبای آسمانی را خواهرم با غرور بر سر کن نه خجالت بکش نه غمگین باش چادرت ارزش است باور کن! بوی ِ زهرا و مریم و هاجر از پر ِ چادرت سرازیر است بشکند آن قلم که بنویسد: "دِمُدِه گشت و دست و پا گیر" است توی بال ِ فرشته ها انگار حفظ وقت ِ عبور می آیی کوری ِ چشمهای بی عفت مثل یک کوه نور می آیی حفظ و پوشیده در صدف انگار ارزش و شان خویش میدانی با وقاری و مثل یک خورشید پشت ِ یک ابر ِ تیره میمانی خسته ای از تمام مردم شهر از چه رو این قدر تو غم داری؟ نکند فکر این کنی شاید چیزی از دیگران تو کم داری !! قدمت روی شهپر جبریل هر زمانی که راه می آیی در شب ِ چادرت تو می تابی مثل یک قرص ِ ماه می آیی سمت ِ جریان ِ آبها رفتن هنر ِ هر شناگری باشد تو ولی باز استقامت کن پیش ِ رو جای بهتری باشد پر بکش سمت اوج میدانم که خدا با تو است در همه جا پر بزن چادرت تو را بال است و بدان می برد تو را بالا در زمانی که شان و ارزش جز به دماغ و لباس و ماشین نیست با حجاب بمان و ثابت کن ارزش واقعی زن این نیست ...!!!
با این عکس ، یاد خطبه غدیر افتادم که پیامبر ص فرمود : حاضران به غایبان هم برسانند ...! و اکنون سفارش پیامبر ص، به این کودک نورسته رسیده است ! کمیّت زمان ، ما را جدا از هم نشان می دهد و گمان می کنیم که از پیامبر ص دور افتاده ایم ، وگرنه همه شیعیان ، در زیر لوای علمدارش، امیرالمومنین علی ع ، جمعند ! حجاب ها که کنار برود ، جمع ها به ظهور می رسند !
✳️ چگونه و چرا باید "غدیر" و "فرهنگ غدیری" را ترویج کنیم؟! 🔹 آیت الله حائری شیرازی ره هرچه می توانید سنت‌های خود را در ، جدی‌تر بگیرید. نگویید: «مستحب است؛ شد شد؛ نشد نشد». این سنت‌ها از اوجب واجبات است. چرا؟ چون ما شیعیان است. پدرها جوری نسبت به عیدغدیر ارادت به خرج بدهند که بچه‌ها از یک ماه،دو ماه قبل عید غدیر باشند! حتی اگر لازم شد، کنید ویک عیدی حسابی-به اندازه‌ای که به علی ارادت دارید-به بچه‌ها بدهید. نگویید:«باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه!مقروض می‌شوی،خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کرده ای،یکبار هم برای حضرت علی مقروض شو. مسیحی‌ها بابانوئل درست می‌کنند و به بچه هایشان می‌گویند:«او برای تو هدیه را آورده؛ مسیح برای تو این هدایا را آورده». بچه از اول ذهنش با عیسی (ع) انس می‌گیرد، رفاقت می‌کند. حالا بروید ببینیم چه کار می‌کنید! این شما و این عید غدیر. سفری، تفریحی، گردشی می‌خواهی ببری، بگو این مال عید غدیرت است! هدایایتان و وعده‌هایتان را بگذارید در این روز تا این‌ها با عید غدیر جوش بخورند. مرجع تخصصی محتواهای @Allah4all