✨✨
#همسرانه
👈 یادمان نرود که محبت، تجارت نيست
چرتکه نیندازيم که من چه کردم تو چه کردی
💖 بی شمار محبت کنيم
💖 اگر خوبی ما وابسته به رفتار دیگران باشد این دیگر خوبی نیست *بلکه معامله است*
🌹🌹
🔻 درصورت بحث و دعواهای زن و شوهری این کارها ممنوع⛔️
❌ رفتار سرد
❌ کش دادن مسئله
❌ مرور جمله های همسر
❌ تمرکز بر دلیل آغاز دعوا
🔻 درصورت قهر ، از ۳ چیز قهر نکنید : ⛔️
❌ از رختخواب قهر نکنید (کنار هم بخوابید)
❌ از سفره قهر نکنید (با هم غذا بخورید)
❌ از حرف زدن قهر نکنید(جلوگیری از سوءتفاهم بیشتر)
💠 نکته مهم:
🔻عمدتا بحث زوجین و قهرها بابت کمبود گفتگوی سالم می باشد که پس از قهر آنرا هم کمتر می کنند
🔻با گفتگوی سازنده و افزایش گفتگو ، مشکل را رفع کنید
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدار خیلی مهم / تا می توانید نشر دهید!
اگر وای فای خانه شما همیشه روشن هست، پس حتما این فیلم رو ببینید!
حداقل کاری که می توانی انجام بدید وقتی از وای فای استفاده نمی کنید مودم خود را خاموش کنید.
#نهج_البلاغه
▫️وَاکْظِمِ الْغَيْظَ، وَتَجَاوَزْ عِنْدَ الْمَقْدَرَةِ، وَاحْلُمْ عِنْدَ الْغَضَبِ، وَاصْفَحْ مَعَ الدَّوْلَةِ، تَکُنْ لَکَ الْعَاقِبَةُ
🟠خشمت را فرو بر و به هنگام قدرت (بر انتقام) گذشت کن و در موقع غضب، بردبارى نما و آن گاه که حکومت در دست توست عفو و مدارا کن تا عاقبت نيک براى تو باشد.
✍ «کظم غيظ» مربوط به آنجاست که خشم وجود انسان را پر کرده گويا مى خواهد از درون او خارج شود و او گلوى خود را مى فشارد تا خشمش بيرون نريزد.«وَتَجَاوَزْ عِنْدَ الْمَقْدَرَةِ» اشاره به آنجايى است که انسان بر دشمنش پيروز شده و مى تواند انتقام بگيرد; امام دستور مى دهد انتقام جو مباش.جمله «وَاحْلُمْ عِنْدَ الْغَضَبِ» مربوط به جايى است که عوامل غضب فراهم شده ولى حلم و بردبارى سبب مى شود که انسان در مقابل کار خلاف، مرتکب خلافى نشود.جمله «وَاصْفَحْ مَعَ الدَّوْلَةِ» اشاره به کسانى است که به حکومت مى رسند و بسيار مى شود که در اين هنگام افراد به تصفيه حساب هاى خود با مخالفان مى پردازند; امام(عليه السلام) مى فرمايد: هرگز چنين کارى را نکن.جمله «تَکُنْ لَکَ الْعَاقِبَةُ; عاقبت نيک در انتظار توست» ممکن است به هر چهار جمله قبل برگردد.
📘#نامه_69
😕 راهکارهای درمان وسواس فکری و عملی
👨🏻🏫 وسواس فکری-عملی یک اختلال اضطرابی است که در آن فرد افکار یا احساسات خاصی را بهطور مکرر تجربه میکند (افکار وسواسی) و این افکار باعث میشود که فرد الگوهای رفتاری خاصی را بهطور مکرر (رفتارهای اجباری) انجام دهد تا حدی که باعث پریشانی یا اختلال در عملکرد روزمره او شود.
🖋درمان شناختی رفتاری: این نوع رواندرمانی که گاهی (CBT) نیز نامیده میشود، میتواند به فرد کمک کند تا طرز تفکر، احساس و رفتار خود را تغییر دهد. این روش ممکن است شامل دو روش درمانی مختلف باشد: تکنیک مواجهه و پیشگیری از پاسخ عملی (ERP) و شناخت درمانی.
✍ عزت نفس (Self-Esteem) احساس کلی ما از ارزش و اهمیت فردیمان است. عزت نفس برای سلامت روان ضروری است و میتواند به موفقیت فردی و حرفهای بیشتر کمک کند.
خودپذیری (Self-Acceptance)
به معنای پذیرش همه جنبههای خود از جمله نقاط قوت و ضعف است. برخلاف عزت نفس که ارزش را میسنجد، خودپذیری بی قید و شرط و بدون قضاوت است.
احترام به خود (Self-Respect)
ارزش قائل شدن برای خود و درخواست احترام از دیگران است و بر حفظ کرامت و مرزها تمرکز دارد.
خودانگاره (Self-Image)
خودانگاره تصویر ذهنی است که ما از خود داریم و بر خلاف عزت نفس که سنجش میکند، خودانگاره به صورت توصیفی و جزئی است.
اعتماد به نفس (Self-Confidence)
به معنای اطمینان به تواناییها و قضاوتهای خود است؛ برخلاف عزت نفس، اعتماد به نفس به مهارتها و اقدامات خاص مربوط میشود.
خودکارآمدی (Self-Efficacy)
خودکارآمدی به معنای باور به توانایی و ظرفیت خود برای انجام اقدامات لازم در راستای دستیابی به یک هدف خاص است.
شفقت با خود (Self-Compassion)
با خود شفقت داشتن به معنی مهربان بودن با خود، درک کردن و حمایت خود در شرایط سخت است. شفقت برخلاف عزت نفس ارزش را نمیسنجد.🌺
مداحی آنلاین - نماهنگ دل مست مولا - سجاد محمدی - محمد کمیل.mp3
2.83M
از اول ایجادم
تا آخرین فریادم
من بندهی مولامو
از دو جهان آزادم
#میلاد_امام_علی(ع)🌺
✍ وقتی والدین انتظاراتی فراتراز توانایی کودک از فرزندشان دارند برای یادگیری، مثل اینکه بچه های زیر ۶ سال و کلاس های موسیقی و انواع کلاس های دیگه تا مثلا فرزندت همه فن حریف بار بیاد و به خیال خودت باعث پیشرفتش بشوید، برعکس این نتیجه عکس میدهد!
تا ۶ سال اول زندگی دلیلی برای یادگیری یسری کلاس ها وجود نداره! فقط باید گذاشت بچه زندگی و تجربه کند از طریق محیط و این به رشد مغزش کمک میکند، وقتی که انواع کلاسها بذاریش و روی یادگیری بر یک چیزی دائما تاکید کنید، اول اینکه به مرور علاقه اونها به یادگیری تهدید میشود! دوما اینکه این فشار آوردن باعث آسیب رسیدن به مدارهای عصبی مغز اونها میشود ! و جلوی توانمندی مغز و رشدش و حساسیت مغز به تجربیات روزمره که بچه برای زندگی سالم بهش نیاز دارد را کاهش میدهد!🌺