هدایت شده از KHAMENEI.IR
بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم درباره… - Khamenei.ir.mp3
24.48M
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم درباره… - Khamenei.ir.mp3
24.48M
هدایت شده از KHAMENEI.IR
50.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم درباره تحولات منطقه. ۱۴۰۳/۹/۲۱
🎧 صوت کامل بیانات | متن کامل بیانات
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از شمیم یاس آبشینه
. 🌺🍃بسمه تعالی🍃🌺
#ثواب_دعا_کردن_برای_دیگران
امام رضا علیه السلام فرمود: هیچ مؤمنی نباشد که بر برادران و خواهران مؤمن و مسلمان، زنده یا مرده دعا کند جز آنکه خداوند به تعداد هر برادر و خواهر مؤمنی از هنگام برانگیخته شدن آدم علیه السلام تا بر پایی رستاخیز بر او حسنه نویسد.
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که هر روز بیست و پنج بار گوید: «اللّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنینَ وَ المُؤْمِناتِ و المُسْلِمینَ وَ المُسْلِماتِ» خداوند به تعداد هر مؤمنی که در گذشته و هر مؤمنی که تا روز رستاخیز به دنیا خواهد آمد بر او حسنه نویسد و گناهی از او پاک گرداند و درجه ای او را بالا برد.
امام صادق علیه السلام از پدرش علیهما السّلام روایت نموده که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: هیچ بنده ای نباشد که برای برادران و خواهران مؤمن دعا کند جز آنکه خداوند همانند آنچه را که بر آنان دعا کرده به شماره هر برادر و خواهر مؤمنی که از آغاز آفرینش دنیا تا پایان آن به دنیا آمده و تا روز رستاخیز به دنیا خواهد آمد به او باز پس دهد و همانا دستور داده شود که بنده ای را به دوزخ برند و در حالی که او را بر زمین می کشند برادران و خواهران مؤمن گویند: پروردگارا! این بنده همان است که بر ما دعا می کرد. شفاعت ما را درباره او بپذیر؛ پس خداوند شفاعت آنان را درباره آن بنده بپذیرد و او از دوزخ رهایی یابد.
امام صادق علیه السلام روایت نموده که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: چون یکی از شما دست بر دعا بردارد دعایش را همگانی گرداند که این کار دعا را به اجابت نزدیک تر سازد.
✅منبع: سایت پایگاه اطلاع رسانی حوزه
❤️التماس دعا❤️
🌺 ما را در ایتا،تلگرام،اینستاگرام دنبال کنید:
🥀🍃@shamimyas_abshine🍃🥀
هدایت شده از شمیم یاس آبشینه
بسمه تعالی
جواب مسابقه ۱۶ اذر ، علت نامگذاری روز دانشجو
✅ آنچه روز دانشجو را در تقویم مناسبت های انقلاب اسلامی به فراموشی نسپرده، ریشه های عمیق این نام گذاری است:
رژیم پهلوی پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، خود را بیش از پیش نیازمند آغوش گرم امریکا می دید. در ادامه این روند، سفر نیکسون، معاون رئیس جمهور وقت امریکا به ایران در ۱۷ آذر ۱۳۳۲ برنامه ریزی شد. تظاهرات دانشجویان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به این سفر، از روز چهاردهم آذر آغاز گردید.
در روز ۱۷ آذر هم زمان با ورود نیکسون به تهران، تمام دانشگاه های پایتخت در اعتصاب کامل به سر می بردند. وقتی نیکسون برای دریافت دکترای افتخاری حقوق در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران حاضر شد، یکی از مطبوعات در سرمقاله خود با عنوان «سه قطره خون» این گونه نوشت:
«آقای نیکسون! وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما، سه نفر از بهترین جوانان این کشور، یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند».
خون سه جوان آزادی خواه ایرانی است که نام دانشجو را در شانزدهم آذرماه هر سال بر خاطرها تلنگر می زند.
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#موضوع_روز :
✅ نگرانیِ عمومی از حوادث سوریه
✅ چه آیندهای در انتظار محور مقاومت است؟
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از حوادث سوریه (منطقه) تعجب نکنیم!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
منبع : جلسه ۳۹ از مبحث « انسان شناسی در آئینه صحیفه سجادیه»
@ostad_shojae |montazer.ir
. ﷽
با سلام
💠. #مسابقه
🍃مسابقه از بیانات رهبری در تاریخ ۲۱ آذر
در مورد تحولات منطقه
💠 #صوت کامل یا #متن کامل سخنرانی ۲۱ آذر رهبر عزیز رو بخوانید
و بعد از گوش دادن و یا خواندن کامل به شناسه
@yazahrA1512
در روبیکا پیام دهید
💠به قید قرعه به ۳ بزرگوار هدایایی اهدا می شود .
🍃توجه:
متن و صوت سخنرانی در ادامه تقدیم می شود
🌹🍃🥀🍃🥀🍃🥀🌹
🌹🍃شمیم یاس آبشینه 🍃🌹
🍃🌹. @shamimyas_abshine🍃🌹
💠مهلت تا پنجشنبه ۲۹ آذر