ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ گفتم ﺍﻧﺸﺎ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ .
“ﺍﮔﺮ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ؟"
ﻫﻤﻪ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻦ، ﺑﻪ ﺟﺰ ﯾﮑﻨﻔﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻭ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ.
ازش پرسیدم: ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﻧﻮﯾﺴﯽ؟
گفت: ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺗﺎ منشی بیاد تایپ کنه
یعنی قوه تخیلش هلاکم کرد😔😂
#طنز
https://eitaa.com/sharaf_Badrud
🔱آماده سازی دبیرستان شرف به مناسبت هفتهی بسیج دانش آموزی
#خبرگزاری_پانا
#ساینا_باقری
#دبیرستان_شرف
#معاون_خانم_خاله_ای
#مدیر_خانم_فرهادی_پور
#مربی_طرح_امین_خانم_طاهری
#منطقه_امامزاده_بادرود
@pana_esfahan
@pishtazanesfahan
https://eitaa.com/sharaf_Badrud
شهید علیرضا کریمی
🔹 #کربلایت_را_امضا_میکنم
✔ آشنایی با دانش آموز شهیدی که تاریخ شهادت و بازگشتن پیکرش را می دانست!!
👈 حاجت کربلا داری از علیرضا بخواه😉
🔹 شهید علیرضا کریمی متولد 22 شهریور سال 1345 است که مقارن با ایام ماه مبارک رمضان در محله سیچان اصفهان بدنیا آمد. وقتی به دنیا آمد کبدش رو از دست داد و همه دکترها از او قطع امید کرده بودند. خانوادهاش علیرضا را با توسل به حضرت عباس علیه السلام باز گرفتند و علیرضا که بزرگ شد ارادت خاصی به حضرت عباس داشت بعد که رفت جبهه هم مسئول دسته گروهان حضرت ابالفضل علیه السلام شد آخرین باری که به جبهه میرفت گفت :«ما مسافر کربلائیم؛ راه کربلا که باز شد برمیگردم.»
🔹 درسال 1361 در عملیات والفجر 1 واقع در منطقه عملیاتی فکه- تنگه ابوغریب هر دو پای علیرضا مورد هدف تیرهای بعثی قرار میگیرد. همین که میخواست خودش را به تپه برساند، تانک بعثیها از روی پاهایش رد شد و درحالی که 16 سالش بود به شهادت رسید. 15 سال بعد پیکرش بازگشت. همان روزی که اولین کاروان به طور رسمی به سوی کربلا میرفت. و روزی که تشییع شد تاسوعا بود. روز حضرت اباالفضل علیه السلام. در آخرین نامهاش نوشته بود: «به امید دیدار در کربلا»؛ عاشق آقا ابوالفضل(ع) بود و پیکرش بعد از 16 سال در شب تاسوعا به آغوش مادر بازگشت؛ علیرضا تاکنون مشکل سفر کربلای بسیاری از عاشقان را حل کرده است.
#شهداء_دانش_آموز
🔰حسین فهمیده در شانزدهم اردیبهشت ۱۳۴۶ در روستای سراجه قم زاده شد. در سال ۱۳۵۲ به دبستان «روحانی» قم (نام قبلی: کریمی) وارد شد و از مهرماه سال ۱۳۵۶ تحصیلاتش را در مدرسه راهنمایی حافظ در شهر قم ادامه داد. سپس همراه خانوادهاش به کرج مهاجرت کرد و از مهرماه ۱۳۵۸ در مدرسه خیابانی مشغول به تحصیل شد.
🔹پخش اعلامیههای سید روحالله خمینی (ره) در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ در سن حدود ده تا یازده سالگی؛ دیدار امام خمینی (ره) در بازگشت به ایران، شرکت در تظاهرات انقلاب اسلامی زمستان ۱۳۵۷و شرکت در درگیریهای خوزستان از جمله اقدامات اوست.
🔶وی در بیست و پنجم یا ششم شهریور ماه ۱۳۵۹ یک هفته پیش از اعلام رسمی آغاز جنگ همراه نیروی مقاومت بسیج به جبههٔ خرمشهر اعزام شد. از آنجا که در روزهای نخستین از شرکت او در خط مقدم جلوگیری میشد، با تلاشهایی از جمله یک نفوذ چریکی به خط نیروهای دشمن، برای حضور در خط مقدم اجازه گرفت.
🔻وی در غروب سی و یکم شهریور ماه -از نخستین روزهای اعلام تجاوز نظامی ارتش عراق- همراه با محمدرضا شمس در جبهه نبرد حضور رسمی یافت. این دو، یک بار در هفته اول مهرماه زخمی شده و به بیمارستان ماهشهر اعزام شدند. چند روزی پس از بهبودی با ترخیص از بیمارستان و بازگشت به جبهه و پایان دادن مجدد به مخالفت فرماندهان با حضورشان؛ به خط مقدم اعزام شدند.
⚡️امّا فهمیده بار دیگر در بیست و هفتم مهرماه طی مقاومت در برابر حملههای دشمن دوباره زخمی شد. او سر انجام در ۸ آبان ماه ۱۳۵۹ در کوت شیخ درآن سوی شط خرمشهر بشهادت رسید. و بقایای بدنش در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
پاسخ به شبهات دانش آموزی
چرا حسین فهمیده ۱۳ساله نارنجک میبندد زیر تانک میرود از روی هیجان نیست اما الان کارهای ما دهه هشتادیها را هیجان میگویند؟
🔶 اول: اگر کودکی در خیابان باشد که ماشینی در حال حرکت میخواهد او را زیر بگیرد و کسی خودش را پرت کند جلوی ماشین و کودک را نجات دهد و خودش بمیرد با کسی که خودش را بندازد جلوی ماشین تا حرکت نمایشی انجام دهد و بمیرد مثل هم هستند؟!
🔻 یا اگر گرگی به ما حمله کند و ما برای دفاع از خانوادمان با آن گرگ درگیر شویم و کشته شویم با کسی که برای تخلیه هیجانات و زورآزمایی رفته با گرگ کشتی گرفته و کشته شده یکی است؟!
🔷 دوم: شهید فهمیده از روی هیجانات به زیر تانک نرفته است بلکه با عقل و اندیشه و برای دفاع از اعتقادات و مردمش به زیر تانک رفته است. چون اگر آن کار را نمیکرد تعداد زیادی از همرزمان و مردمش کشته میشدند بنابراین خودش را فدا میکند تا تعداد بیشتری کشته نشوند. اما آن نوجوانی که میآید در خیابان و سنگ میزند و شیشهی مغازه مردم را میشکند و به دیگران آسیب میرساند به چه دلیل این کار را میکند؟! اگر بهترین حالتش را بگوییم که نیروی دشمن نباشد و پول نگرفته باشد این است که بگوییم جو محیط او را گرفته و دچار هیجانات شده و دست به این کار زده است.
🔶 سوم: آن نوجوانی که به خیابان میآید و اغتشاش میکند اگر دستگیر شود فورا به غلط کردن میافتد و ابراز پشیمانی میکند که من این کار را از روی هیجان انجام دادهام و نمیخواستم این کار را انجام بدهم و قول میدهم دیگر تکرار نشود. ولی آن نوجوانی که زیر تانک میرود هیچ وقت دست از عقیدهاش نمیکشد و میگوید باز همین کار را انجام میدهد. چون یقین و اعتقاد به درستی کارش دارد.
🔻 نمونههای این نوجوانان را در دفاع مقدس دیدیم که در زیر سختترین شکنجهها از عقیده خود دست نکیشدهاند مثل 23 نوجوانی که اسیر شدهاند ولی از عقاید خود دست نکشیدند.
🔷 چهارم: حال شما بگوید این نوجوانان که از روی احساسات و جوزدگی به خیابان میآیند با آن نوجوانانی که برای دفاع از اعتقاداتشان به زیر تانک میروند یکی هستند؟! و کدام یک از روی هیجانات و کدام یک از روی عقل و اندیشه دست به کار زده است؟!
زندگی نامه شهید محمد حسین فهمیده
محمد حسین فهمیده در ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۴۶ همزمان با ماه محرم در محله پامنار قم به دنیا آمد. به همین دلیل پدرش تصمیم گرفت که نام او را حسین بگذارد.تحصیلات و دوران کودکی محمد حسین فهمیده
حسین فهمیده سال ۱۳۵۲ به کلاس اول ابتدایی در مدرسه روحانی قم که همان دبستان کریمی قدیم است، رفت و زیر نظر معلمی روحانی به تحصیل پرداخت. وی کلاسهای پنجم دبستان و اول و دوم راهنمایی خود را در کرج گذراند.
فعالیتهای محمد حسین فهمیده
پخش اعلامیههای امام خمینی (ره) در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ در سن حدود ده تا یازده سالگی
دیدار با امام خمینی در بازگشت به ایران
شرکت در تظاهرات انقلاب اسلامی در زمستان ۱۳۵۷
شرکت در درگیریهای خوزستان
شرکت در جنگ ایران و عراق
محمد حسین فهمیده در جنگ ایران و عراق
محمد حسین پنج روز قبل از آغاز رسمی جنگ یعنی در ۲۶ شهریور ۱۳۵۹ به همراه نیروی مقاومت بسیج به جبهه خرمشهر رفت. در روزهای ابتدایی اجازه حضور او در خط مقدم جبهه را نمیدانند اما سرانجام در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به همراه محمدرضا شمس به خط مقدم رفت. شمس و فهمیده در مهرماه به دلیل زخمی شدن به بیمارستان بندر ماهشهر برده شدند و چند روز پس از بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شدند و دوباره به جبهه بازگشتند. محمد حسین در ۲۷ مهرماه دوباره توسط نیروهای دشمن زخمی شد.
نحوه شهادت محمد حسین فهمیده
پس از اینکه در هشتمین روز از آبان ماه، ۵ دستگاه تانک کشور عراق، رزمندگان ایران را محاصره کرده بودند، محمد حسین فهمیده تعدادی نارنجک به کمر خود بست و به زیر تانک برد. پس از این اتفاق، صدای جمهوری اسلامی ایران برنامههای خود را به یکباره قطع کرد و اعلام کرد که نوجوانی سیزده ساله به زیر تانک عراقی رفته، آن را منفجر کرده و خود نیز شهید شده است.
تاریخ شهادت محمد حسین فهمیده
حسین فهمیده در ۸ آبان ۱۳۵۹ به شهادت رسید.
سخن امام خمینی (ره) در مورد محمد حسین فهمیده
امام خمینی (ره) در دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پیامی عنوان کردند:
«رهبر ما آن طفل سیزدهسالهای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگتر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.»
روز بسیج دانش آموزی
پس از کشته شدن محمد حسین فهمیده در ۸ آبان، این روز به عنوان روز نوجوان و بسیج دانش آموزی نامگذاری شد. پس از آن سازمان بسیج دانش آموزی زیر نظر بسیج مستضعفین تشکیل شد. این سازمان موفق شد با همکاری با وزارت آموزش و پرورش ایران در بسیاری از مدارس، واحدهای مقاومت بسیج را ایجاد کند.
دادن نشان فتح به حسین فهمیده
در ۵ مهر ۱۳۶۸ به ۵۴ نفر از فرماندهان ارتش، سپاه و جهاد سازندگی نشان فتح اهدا شد و نشان شهید فهمیده به یکی از افراد خانواده وی تحویل داده شد.
قبر محمد حسین فهمیده
پیکر شهید حسین فهمیده در قطعه ۲۴، ردیف ۴۴، شماره ۱۱ در بهشت زهرا به خاک سپرده شده است.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
هشتم آبان روز شهادت نوجوان سیزده ساله شهید محمد حسین فهمیده وروز نوجوان گرامی باد 🔷🔷🔷🔷🔷
✳️✳️✳️✳️✳️✳️
هدایت شده از شهید فهمیده نطنز
🍃 بسم رب الشهدا و الصدیقین 🍃
8آبان ماه ، سالروز شهادت محمد حسین فهمیده، نوجوانی ۱۳ ساله بود که در دوران دفاع مقدس به شهادت رسید، به همین منظورر این روز به عنوان روز نوجوان و (بسیج دانش آموزی) نامگذاری شده است.
شهید محمدحسین فهمیده الگویی شایسته و تصویر برجسته ای از ایثار و جهاد و شهادت برای دانش آموزان بسیجی و نوجوانان و جوانان کشور ماست ، چرا که حماسه سازی های فهمیده و دیگر فهمیده های این میهن اسلامی ، ارزش های والای این نظام را متجلی ساخت و آن را به جهانیان عرضه کرد .
حرکتزایی و پویایی مهمترین امری است که باید در دانشآموز مؤمن و انقلابی وجود داشته باشد و این موضوع در رفتار او مشاهده شود .
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانش آموز بسیجی شهید محمد حسین فهمیده و ادای احترام به ۳۶ هزار شهید دانش آموز؛به خصوص شهدای شهرستان، فرا رسیدن هفته بسیج دانش آموزی را به این قشر آینده ساز تبریک عرض نموده و امیدوارم این شجره طیبه که از بهترین فرزندان کشور تشکیل شده است، در آینده نیز تحت پیروی از منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و در کنار خدمتگزارانشان در سازمان بسیج دانش آموزی نقشی اساسی در تداوم حیات پربرکت انقلاب اسلامی، همراه با سایر اقشار بسیج داشته باشند.
🇮🇷سرگرد پاسدار حامد کاملی
فرمانده حوزه بسیج دانش آموزی شهید فهمیده شهرستان نطنز🇮🇷
@sh_fahmide_natanz
••برگزاری مراسم در دبیرستان شرف به مناسبت روز نوجوان و بسیج دانش آموزی••
#خبرگزاری_پانا
#ساینا_باقری
#دبیرستان_شرف
#معاون_خانم_خاله_ای
#مدیر_خانم_فرهادی_پور
#مربی_طرح_امین_خانم_طاهری
#منطقه_امامزاده_بادرود
@pana_esfahan
@pishtazanesfahan