دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 44,130 فروشنده 🔴
خدا رو شکر فعلا ریزش دلار ادامه داره👌
سخنگوی وزارت صمت: برای ثبتنامِ همزمان در طرح فروش یکپارچه و فروش فوقالعاده ایرانخودرو داشتن یک حساب وکالتی کافی است اما متقاضی باید به اندازه پیشپرداختِ دو خودرو موجودی داشته باشد.
✅ # فوری
عرضه اولیه #وکغدیر
سه شنبه 23 اسفند با قیمت 15500 ریال عرضه میشود.
حداکثر سهمیه هر کد حقیقی و حقوقی: 3000 سهم
♦️راهاندازی گواهی سپرده نفت خام | دارنده گواهی سپرده نفت، مالک فیزیک نفت خام خواهد بود
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:
🔹امروز از یک پدیده ارزشمند که سالها یک آرزو در کشور بود را محقق خواهیم کرد.
🔹ایجاد یک بازار داخلی برای فروش نفت و اتکا به ظرفیتهای بخش خصوصی سرآغازی برای اصلاح آسیبهای پیشین در فروش نفت بود و از همکاری بازار سرمایه برای تحقق این امر صمیمانه قدردانیم.
🔹بیش از ۳ هزار ساعت در وزارت نفت روی این موضوع کار شده و وزیر محترم نفت نیز راسا در این موضوع حمایت کردند.
🔹این ابزار، یک ابزار خلاقانه و جدید است و دارندگان این اوراق، مالک فیزیک نفت خام خواهند بود.
🔴 العربیه: عراق، ژاپن و کرهجنوبی داراییهای ایران را آزاد خواهند کرد
شبکه العربیه مدعی شد قرار است در ازای آزادی سه شهروند آمریکایی توسط ایران، عراق، ژاپن و کرهجنوبی داراییهای مسدود شده ایران را آزاد کنند./Tse Press
دیروز در بورس کالا شاهد عرضه بیش از 1.4 میلیون تن انواع سیمان بودیم که با تقاضای نزدیک به 1.9 میلیون تنی رو به رو شد که در در مجموع 1.376 میلیون تن انواع سیمان معامله شد. از کل مقدار عرضه شده حدود 1.182 میلیون تن سیمان تیپ 2 بود که با تقاضای بیش از 1.5 میلیون تنی رو به رو شد. از کل مقدار سیمان تیپ 2 عرضه شده حدود 643 هزار تن سیمان فله با قیمت پایه( میانگین وزنی) 6591 ریال و 539 هزار تن آن سیمان پاکتی با قیمت پایه (میانگین وزنی) 7369 ریال بوده است.
مقدار عرضه هفته قبل در بورس کالا حدود 1.04 میلیون تن سیمان تیپ 2 بوده که 590 هزار تن آن سیمان فله با قیمت پایه 6222 ریال و 451 هزار تن آن سیمان پاکتی با قیمت پایه 6965 ریال بوده است.
1.157 میلیون تن سیمان معامله شد که از این مقدار 634 هزارتن سیمان فله با قیمت پایانی(میانگین وزنی) 7522 ریال و 526 هزارتن سیمان پاکتی با قیمت پایانی (میانگین وزنی) 8177 ریال بوده است.
لازم به ذکر است مقدار معامله هفته قبل 1.01 هزار تن بوده است.
🔺 از بین عرضه های دیروز #ساروج در بخش سیمان فله و #سپاها در بخش سیمان پاکتی بیشترین رقابت را داشتند.
🔺سیمان #اردستان که کمتر از دو ماه از مدت عرضه عمومی آن در بورس میگذرد نیز در بخش فله و پاکت به ترتیب 49 و 25 درصد مورد رقابت قرار گرفت.
🔺در مجموع با توجه به رشد قابل توجه تقاضا در دو جلسه معاملاتی اخیر در بورس کالا انتظار بهبود گزارش اسفند ماه بسیاری از شرکت های سیمانی را داریم.