eitaa logo
شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
928 دنبال‌کننده
860 عکس
573 ویدیو
26 فایل
شبکه اطلاع رسانی حوزه انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
#بازنشر 🔴میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است! 🔻اخیرا برخی از روحانیون لیبرال مسلک اقدام به حضور در جمع سلبریتی های بی حجاب و بد حجاب نموده اند و تصاویری که در شان روحانیت نیست را در سطح فضای مجازی منتشر نموده اند به استناد اینکه [آقا سید موسی] صدر هم با زنان بی حجاب عکس داشته است پس ما اشتباه نکرده ایم! 🔻ابتدا این تشبیه مع الفارق العظیم با [آقا سید موسی] صدر را باید تبیین کرد که شرایط جمعیتی لبنان و مواجهه ایشان با ادیان و مذاهب مختلف و اعتقاد شخصی وی بر اصلاح پوشش در جامعه چیزی است که در نوع رفتار ایشان حتما باید ملاحظه گردد. در کنار نیت حفظ احترام لباس روحانیت و شان اسلام و ترغیب مخاطب به دستورات اسلامی. 🔻اما اتفاقی که در علمکرد این روحانیون تازه به دوران رسیده ی لیبرال مسلک مشاهده می شود، آن هم در یک جامعه ی اسلامی_شیعی و در بین کسانی که عنوان مسلمان و شیعه را یدک می کشند، نه ترغیب به اسلامیت است، نه مخاطبین خارج از دین اسلام یا مذهب رسمی کشور هستند و نه رفتار و موضع این شخص روحانی گویای جذب مخاطبین به اسلام ناب است و نه تاثیری در رفتار مخاطبین وجود دارد که گویای یک جهت مثبتی در راستای منویات دین اسلام باشد. 🔸چرا در این معاشرت ها حضرت امام خمینی (ره) را مبنا و الگو قرار نمی دهیم که حتی در دیدار با اوریانا فالاچی روزنامه نگار مشهور ایتالیایی نه تنها حسرت یک نگاه را به دل او می گذارد بلکه به محض رفتار خارج از عرف این خبرنگار ، حضرت امام اتاق را ترک میکند!
🔴 شما همیشه در حق مردم ظلم کرده اید!! آقای نوری! هنگامی که در وزارت کشور، ستاد حمایت از کرباسچی (متهم فساد اقتصادی) را راه انداخته بودید، و زمانی که کارخانه #ایران_الکتریک رشت را با ثمن بخس می خریدید و پشت قباله همسرتان می انداختید، ولو به اندازه سر سوزن، فکر نظام یا مردم بودید؟! وقتی وزارت کشور را تبدیل به کانون فتنه و آشوب نیابتی در تیر ماه 78 کردید و در روزنامه خرداد، به دروغ دنبال کشته سازی و تحریک به اغتشاش بودید، چطور؟ فرصت داشتید به نظام و مردم هم بیاندیشید؟!
شام وفات حضرت معصومه سلام الله علیها
هدایت شده از سخن شیعه
💠 "نشر اندیشه حکومتی شیعه" 🔻عضو شوید: 👇👇👇👇 https://eitaa.com/sokhanshia
هدایت شده از افق حوزه
◽️ در یک ملت که روح مبارزه با گناه و فساد و نهی از منکر نبوده و هر فردی خود را مسئول فساد محیط ندانست و با عناوین و بهانه‌های موهوم و غلط شانه از زیر بار این مسئولیت خطیر تهی کرد و حالت بی‌تفاوتی در او پدید آمد طبعاً این چنین اجتماعی لجن‌زار گناه و انحراف و محیط فقر، بدبختی، گرسنگی و بیماری خواهد شد که دعای نیکان کوچک‌ترین تأثیری در تغییر و بهبود آن نخواهد داشت. شهید حجت الاسلام دکتر مفتح 🔰 @ofogh_howzah 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به عقب بر نمی گردیم!! الان دوران حکومت جمهوری اسلامی است نه دوران طاغوت !! اتفاقی عجیب/فیلمبردای یک نماینده مجلس از جلسه غیرعلنی امروز درباره فیلم منتشر شده از بحث نماینده مجلس با یک کارمند : نماینده سراوان : «اگر وزیر استیضاح نشود و رئیس گمرک و کارمند هتاک عزل نشوند، همین امروز استعفایم را می‌نویسم» علی لاریجانی: این ویدیو را کی داده؟ شوخی نیست. پیگیری می‌کنیم تا برخورد جدی با او بشود. امام خمینی(ره): بترسید از روزی که مردم بفهمند باطن شما چیست...
#آزاد_اندیشی_در_حوزه_ممنوع 🔻رحیم پورازغدی را توقیف کنند 🔺برخورد #گازانبری عضو شورای عالی حوزه های علمیه با روشنگران وضعیت اسف بار حوزه های علمیه 💠واکنش سید محمد غروی از اعضای شورای عالی حوزه به اظهارات "استاد رحیم پور ازغدی: 💠 متاسفانه، آقای ازغدی بیش از آنچه به او مربوط است، صحبت می کند. او باید حد و منزلت خود را بداند و متوجه موقعیتی که در آن قرار دارد باشد. 💠 این شکل صحبت کردن اثرات مناسبی ندارد. ایشان حوزه را نمی شناسد. اگر می خواهد نظر بدهد بیاید به او توضیحاتی بدهیم که در حوزه چه تحولاتی شکل گرفته و بعد از آن در خصوص موضوعات حرف بزند. 💠 آقای ازغدی اطلاعاتی ندارد و سالیان سال بیرون از حوزه بوده ایشان فقط در زمینه های مختلف ادعا دارد. صحبت های او در حوزه بازخورد خوبی نداشته، مسئولین هم به این مسئله توجه نمی کنند و نمی دانند این شخص موجب نارضایتی بزرگان حوزه شده است. 💠 ادامه رفتارهای آقای ازغدی اصلا به صلاح نیست، ایشان در قم و مشهد صحبت هایی کرده که موجب ناراحتی بزرگان حوزه شده است. او جایگاهی ندارد که در این موضوعات صحبت کند. این موضوعات به ایشان چه ارتباطی دارد؟ 💠 آقای ازغدی با این کارها باعث می شود خود را منزوی کند و در انزوا قرار بگیرد. او مثل اینکه نظر کرده در مسائلی که به او ارتباطی ندارد دخالت کند. ظاهرا همه مسائل حل شده همین این مسئله مانده که فقط او باید حل کند. امیدوارم هدف او از حرف هایش خیر باشد. 💠 باید به او تذکر بدهند و تریبون های او را محدود کنند، حداقل او را توقیف کنند یا توسط افراد اثر گذار در او، معنای حرف هایش را به او بفهمانند.
بسمه تعالی برادر عزیز و گرامی جناب حجة الاسلام آقای رضا عزت زمانی انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم را تبریک عرض نموده و امیدوارم منشا برکات و تحول در عرصه تبلیغات اسلامی باشید.
🔴 مطلب مهم و اثر گذار برای تمامی مجاهدین جبهه ی فرهنگی نیروهای انقلاب
🔴فوری 🔴 ✳️🔷استفتاء از محضر فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی (حفظه الله) پیرامون شایعاتی نسبت به دیدار بعض گروه خاص عرفانی با معظم له
بسمه تعالی مراسم پر فیض دعا کمیل ۲۹ آذر شب جمعه مکان معهد الاجتهاد الفعال (میدان روح الله جنب مسجد سلماسی) ساعت شروع: بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشا
♨️موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) یا موسسه تبلیغی هاشمی رفسنجانی😐 💢 در نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در قم، همایش بررسی نقش آیت الله هاشمی در نهضت امام خمینی(ره) برگزار شد‼️ 🔹برادر آیت‌الله هاشمی نیز با حضور در این مراسم به توجه آن مرحوم به علل پیشرفت آمریکا اشاره کرد❗️ 🔆پ.ن: آیا موسسه تنظیم و نشر آثار امام، احیانا وظیفه ای در قبال امام هم دارد❓ مثلا آیا احساس وظیفه میکنند که پاسخ محکمی به مستند «بهتان» که اخیرا از بی بی سی و در جهت تخریب امام درست شده است، ارائه نمایند❓ 🔆پ.ن2: همه جا از کمبود بودجه می نالند اما ظاهرا بودجه این موسسه به حدی است که میتوانند علاوه بر امام، دوستان خود را هم ترویج کنند. البته اگر نوبت به امام برسد⚠️ @darseenghelab شارح: متاسفانه با پروژه مشغول سازی نیروهای انقلاب که جدیدترین موردش اخراج رحیم پور از نمازجمعه است جریان های خاص و منحرف به کار خود مشغولند!!