eitaa logo
شرح خطبه‌ی فدکیه
431 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
684 ویدیو
36 فایل
🍀ممنون. اجرتون با مولا علی و فاطمه‌ی زهرا سلام الله علیهما
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام یک مرکز بومی ایرانی اسلامی باید تشکیل بشه (مستقل از سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی) و کل مساله ی بهداشت و درمان و تغذیه و واکسن رو و درآمد پزشکی رو و بیمه سلامتی رو بررسی کنه. اگر روغنهای کارخونه ایی رو؛ اگر نان سمی شیمیایی رو؛ اگر قند و شکر و نمک سمی شیمیایی رو؛ اگر گوشت مرغ رو و کلا لبنیات رو تایید کرد ، من یکی نوکرشون هستم. اگر حقوق و درآمد از پزشکی و داروفروشی و واکسن فروشی رو تایید کرد، من یکی نوکرشون هستم. اگر از سازمان یهودی بهداشت جهانی که زیر نظر ارتش آمریکاست، برائت کرد، من یکی نوکرشون هستم. اگر بدون تعصب و علمی، فرمولها و مضرات واکسهای مختلف، مخصوصا کرونا رو بررسی و مطالعه و اعلام کرد، من یکی نوکرشون هستم. اگر دانه‌های خوراکی- روعنی را که اکثرا تراریخته هستند رو بررسی کرد و ضررهای آنها را بدون تعصب اعلام کرد، من یکی نوکرشون هستم. اگر طب اسلامی و سنتی رو در کنار پزشکی مدرن و به عنوان مکمل و یار و یاور پذیرفت، من یکی نوکرشون هستم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚سلام_امام_زمانم بيا ای بهترين درمان قلبم مداوا كن غم پنهان قلبم قسم بر خالق دلهای عاشق تو هستی آخرين سلطان قلبم 💚اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✨🌺✨🌺✨ ✅پرسش: چه شباهت‌هایی بین جامعه ظهور و جامعه زمان امام حسین (ع) وجود دارد ..!؟ ✍️پاسخ: از وجوه مشترک میان عاشورا و انتظار، شرایط اجتماعی متشابهی است که در زمان وقوع هر دو قیام وجود دارد. 🔹 قیام امام حسین علیه السلام در زمانی صورت گرفت که جامعة اسلامی، به شدت به سمت فساد و تباهی سوق داده می‌شد و حاکمان فاسد و ظالم، در رأس آن قرار گرفته بودند. شرایط به گونه ای بود که امام حسین علیه السلام می‌فرمود: «اَلا تَرونَ اَنَّ الحقَّ لا یُعمَلُ بِه وَاَنَّ الباطِلَ لایُتَناهی عَنه» ؛ «آیا نمی بینید که به حق عمل نمی شود و از باطل جلوگیری نمی گردد؟ » 🔸طبق روایات، همین شرایط در زمان ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف نیز پیش خواهد آمد. بر اساس بسیاری از روایات، آن حضرت، هنگامی از پشت پردة غیبت خارج خواهند شد که ظلم و تباهی، توسط حاکمان جور، جهان را فرا گرفته باشد و مردم از زندگی، نا امید شده باشند. چنان چه امام صادق علیه السلام در این باره فرموده اند: «لا وَ اللهَ لمّا یَکونَ ما تُمَدّونَ اِلیهِ اَعیُنُکُم اِلّا بَعدَ الیَاس» ؛ «به خدا سوگند؛ آن چه چشم به راهش هستید، فرا نمی رسد مگر بعد از یاس و نا امیدی».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸بهترین راه برای بیرون کردن حب‌الدنیا از دل چیست؟ 🔸چرا یک روز غمگین هستیم و یک روز شاد؟ 🌼 راه‌های رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی 🔻 محبت به دنیا موجب نشاط انسان نمی‌شود بلکه موجب افسردگی انسان می‌شود. اگر به خیلی‌ها بگویید که «تو محبت به دنیا داری» انکار می‌کنند و می‌گویند: «نه! اصلاً خاک بر سر این دنیا!» اما غم و اندوهی که در دل‌شان هست، آنها را لو می‌دهد. 🔻 فرمود: رغبت به دنیا، موجب همّ و غم انسان می‌شود‏. (ارشادالقلوب/۱ /۱۹). آدم اگر به دنیا علاقه داشته باشد، یک روز شاد است، یک روز غمگین، یک روز پیروز است و یک روز شکست‌خورده، یک روز امیدوار است یک روز مأیوس. چرا؟ چون دنیا آدم را بازی‌ می‌دهد! 🔻 چگونه می‌توان محبت به دنیا را از دل خارج کرد؟ ۱. فکر کردن دربارۀ کوچک‌بودن دنیا. ۲. به قبرستان رفتن و به مرگ خود اندیشیدن ۳. آگاهی از سنت‌های دنیا و فهم اینکه طبع دنیا با کسی نمی‌سازد. ۴. باور اینکه همۀ انسان‌ها در رنج و مشکلات هستند، و مشکلات دیگران اگر از ما بیشتر نباشد کمتر نیست! 🔻 در میان همۀ راه‌های بیرون کردن محبت دنیا از دل، یک شاهراه وجود دارد که واقعاً شاهکار خلقت است: اینکه شما به‌جای حب‌الدنیا، یک محبت عمیق برتر در دل خودت بگذاری! 🔻 خصوصیت این «محبت جایگزین» این است که باید این‌قدر قوی و شدید باشد تا بتواند حب‌الدنیا را از دل بیرون کند و تنها محبت بسیار قوی‌ای که می‌توانیم آن‌را به‌دست آوریم، محبت به اهل‌بیت(ع) است؛ حب‌الله به این سادگی‌ها به‌دست نمی‌آید! 🔻 اگر حب‌الدنیا داشته باشی، حب‌الله وارد دلت نمی‌شود اما محبت اهل‌بیت(ع) به‌گونه‌ای است که آدم می‌تواند دلش به حب‌الدنیا آلوده باشد و در عینِ حال، اهل‌بیت(ع) را هم دوست داشته باشد؛ یعنی محبت اهل‌بیت(ع) سهل‌الوصول‌تر است، لذا انتظار اصلی خدا از ما همین است: «قُلْ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی»
در گریه ها و عزاداری های تان برای امام غریب و رانده شده و تنها و آواره در کوه و بیابان هم دعا یی کنید!!!! قلب نازنین آقا مون الان در چه حالی است؟! خدا میداند!!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا