⚫️آخرین کلام بانوی دوعالم با حضرت علی علیهما السلام:
"قالت: یا اَبَاالْحَسَنِ لَمْ یَبْقَ لِی اِلاّ رَمَقٌ مِنَ اَلْحَیاةِ وَ حَانَ زَمانُ الرَّحِیلِ وَالْوِداعِ فَاسْتَمِعْ کَلامِی فَاِنَّکَ لا تَسْمَعُ بَْعدَ ذلِکَ صَوْتَ فاطِمَةَ أبَداً اوُصیکَ یَا اَبَاالْحَسَنِ اَنْ لا تَنْسَانِی وَ تَزُورَنی بَعدَ مَمَاتِی؛
ای اباالحسن! برای من لحظهای بیش از زندگانی نمانده است و زمان کوچ و خداحافظی فرارسیده است. سخنان
مرا بشنو؛ زیرا پس از این صدای فاطمه را هرگز نخواهی شنید. ای اباالحسن! تو را وصیّت میکنم که مرا فراموش نکنی و پس از وفات من همواره مرا زیارت کنی".
#انتخاب_همسر
#معیار_ازدواج
خطای دوم: عدم تناسب در اعتقادات و باورها و ویژگی های شخصیتی و خلقی
وقتی با کسی آشنا می شوید که ارزشها و باورهایش با تو متفاوت است؛ دو انتخاب داری.
۱, یا رابطه را رها کنی. ۲, یا از عقاید و ارزشهای خودت چشم پوشی کنی.
قطعا که چشم پوشی کردن معنیاش فراموش کردن باورها نیست! فقط میریزی توی خودت، هی خون خونت را می خورد و برای صلح سکوت میکنی.
این باورها توی همه چیز می تواند ریشه کند. از مدل رفت و آمدهای فامیلی و عقاید مذهبی و سیاسی بگیر تا ذبح علایق شخصی خودت.
فکر کن تمام عمر از یک مدل آدمی بدت میآمده ، حالا مجبوری به خاطر یک نفر دیگر مدام رفت و آمد کنی. یا داغ یک صفحه نقاشی بماند روی دلت چون شریک زندگیات خوشش نمیآید بساط نقاشی توی خانه پهن باشد.
همین مصلحت اندیشی میآید توی تمام ابعاد زندگی.
اما این صلح چند روز می تواند ادامه داشته باشد؟! چقدر امکان دارد بدون آسیب روانی و سرکوب احساسات و افکار، سالهای سال عقایدمان را پنهان کنیم؟ ارزشهای خودمان را نادیده بگیریم و برای خوشآمد طرف مقابل زندگی کنیم ؟
باربارا دی آنجلس در کتاب آیا تو گمشده ام هستی مینویسد:«به این میگویند مصالحهٔ زودرس! و خطرش در این است که حس خودباوریتان را در همان ابتدای رابطه از دست می دهید و حس دروغینی از از هماهنگی و تفاهم را میان خودتان و شریک زندگی تان به وجود میآورید.»
اسلام تاکید ویژه به هم کفو بودن دارد. یعنی نه فقط در باور و عقاید که در تمام ابعاد کسی را انتخاب کن که بیشترین تناسب را با تو داشته باشد.
ادامه دارد....
https://eitaa.com/sharifi_psy
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر موقعیتی که شمارو تحت فشار قرار بده، باعث ناراحتی شدید بشه و بهتون آسیب روحی یا جسمی برسونه، میتونه تبدیل به یک واکنش عاطفی بشه که بهش میگیم تروما.
مهم نیست چقدر زمان از اون اتفاق بگذره، وقتی درمان نشه، تاثیرش توی زندگیمون وجود داره.
تروماها می تونن دلیل خیلی از رفتارهای ما در روابط با خودمون یا دیگران باشند...
https://eitaa.com/sharifi_psy