📝پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و رئیس اتاق فکر تحول علوم انسانی در پی درگذشت دکتر افروغ
📩 متن پیام حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی بدین شرح است:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
ارتحال اندیشمند با تقوا، دانشمند خلاق و محقق گرانمایه جناب آقای دکتر عماد افروغ را به خانواده محترم، بستگان، علاقه مندان و دانشجویان ایشان تسلیت عرض می کنم.
از مهمترین ویژگی های آن مرحوم، باور به ایده علوم انسانی ناظر به مسائل بومی با رویکرد اسلامی و حکمت متعالی و در عین حال اشراف به نظریات روز، ضمن پرهیز از تقلید، بود.
در ملاقات هایی که اینجانب با آن عزیز سفر کرده داشتم پیوسته از ایده تاثیر حکمت متعالیه بر تکوین انقلاب اسلامی یاد می کرد و از مشوقان ایده علوم انسانی متعالی، بویژه سیاست متعالیه بود.
متأسفانه جامعه علوم انسانی _اسلامی یکی از چهره های جدی و موثر خود را از دست داد و با فقدان آن استاد گرانمایه مواجه شد که ضایعهای جبران ناپذیر است. امیدوارم ميراث فکری و فرهنگی و اندیشه های آن عالم فرزانه و دغدغه مند پیوسته بیش از پیش مورد توجه و بهره برداری مراکز علمی کشور قرار گیرد.
خداوند متعال آن مرحوم را غریق رحمت بیکران خود قرار داده و به بازماندگان و علاقمندان و شاگردان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید.
نجف لک زایی
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
و رئیس اتاق فکر تحول علوم انسانی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
یادنامه روزنامه ایران برای دکتر #عماد_افروغ
با یادداشتی از #شریف_لک_زایی
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
https://eitaa.com/shariflakzaei
متن کامل یادنامه از طریق لینک زیر:
https://irannewspaper.ir/
🗒اندیشمند انقلابی
✍️نویسنده: دکتر شریف لکزایی
◾️عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
منبع: روزنامه ایران شماره هشت هزار و صد و شصت و دو - ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
➖زندهیاد دکتر عماد افروغ تنها یک دوره بهعنوان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برگزیده شد و در آن ایام بهعنوان ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس هم ایفای نقش کرد، چرا که امید بسته بود که حضورش در مجلس شورای اسلامی میتواند در حوزه فرهنگ که متأسفانه اغلب مورد غفلت است، مؤثر واقع شود. اما با توجه به اینکه بعد از این دوره، دیگر بهعنوان نماینده مجلس کاندیدا نشد و با التفات به مجموعه اظهارنظرهای ایشان و فضای اندیشهورزی که در مسیر حیات سیاسی و فعالیتهای اجتماعی دنبال کرد، به نظر میرسد که از سیاستگذاری فرهنگی درست در ایران کمی ناامید شده است.
📁بعد از این تجربه سیاسی، زیست علمی ایشان به مقدار زیادی از همین دوره سیاستورزی در مجلس شورای اسلامی متأثر شد. زندهیاد دکتر افروغ بر این باور بود که «سیاستورزی فرهنگی» در ایران فاقد پشتوانه نظری است به همین دلیل ما بعد از 44 سال هنوز تمام و کمال نتوانستهایم آرمانهای انقلاب را اجرایی کنیم. به این اعتبار، خود او سعی داشت در این مسیر گامهای بلندی بردارد و انصافاً هم در این زمینه به «اندیشمندی مؤثر» بدل شد.
🗒تلاش برای «فهم فلسفی» از انقلاب اسلامی
زندهیاد دکتر افروغ «تبیین فلسفی از انقلاب اسلامی» را خلأیی در فعالیتهای علمی و آکادمیک میدید و سعی میکرد تا حد ممکن این خلأ را پر کند. ایشان در مسیر تأملات علمی خود به این نتیجه رسیده بود که انقلاباسلامی جز از مسیر خود انقلاب قابل درک و شناخت نیست، از همین رو به تحلیل اندیشه حضرت امام(ره) ورود کرد و امام(ره) را از همین مسیر فهم کرد و معتقد بود که اگر بخواهیم به «هستیشناسی انقلاب» بپردازیم، بایستی در واقع به فهم اندیشه و جهانبینی رهبر و نظریهپرداز انقلاب یعنی حضرت امام(ره) رجوع کنیم. از این منظر، ایشان به «نگرش صدرایی» در انقلاب اسلامی رسید و معتقد بود که ما باید به این اندیشه بپردازیم و خاستگاه این اندیشه را مورد توجه قرار دهیم و در این راستا، گفتارها و نوشتارهای زیادی در تبیین فلسفی انقلاب اسلامی از خود باقی گذاشت و بهدلیل اهمیتی که به این مسأله میداد با اینکه دانشآموخته جامعهشناسی بود و سالها در این حوزه تدریس میکرد اما خود را وارد حوزه جدیدی کرد تا از منظر فلسفی بتواند به فهم و شناخت انقلاب اسلامی کمک بیشتری کند.
➖جایگاه فرهنگ در منظومه فکری دکتر افروغ
برای مرحوم افروغ آنچه اهمیت داشت، وجه فرهنگی، انسانی و معنوی انقلاب اسلامی بود. بنابراین هم آن تجربه سیاستورزی ناموفقاش در مجلس شورای اسلامی و هم تغییر شیفت تأملاتی و تفکراتیاش از «جامعهشناسی» به «فلسفه» به بنیان فکری انقلاب اسلامی برمیگردد.
اساساً انقلاب اسلامی یک انقلاب فکری، فرهنگی و معنوی بود و مرحوم افروغ این نقطه دانشی، فکری، فلسفی و فرهنگی انقلاب اسلامی را بهخوبی دریافت کرده بود و میکوشید تا ارزشها، اهداف، غایات و آرمانهای اسلامی را از این مسیر اولاً فهم و ثانیاً ترویج کند و مسیر انقلاب اسلامی را تداوم و حیات بخشد. این مسیری است که بسیاری از اهالی فکر و سیاست ما از آن عبور نکردهاند و این «حریت»، خاص او بود و در اندیشه او، حیات و تداوم انقلاب اسلامی جز از مسیر فرهنگی ممکن نخواهد بود.
درگذشت این استاد متفکر برای جامعه علمی، فرهنگی و فکری ایران یک فقدان بزرگ است و امید آن میرود که میراث فکری او بویژه در زمینه «فهم فلسفی انقلاب» تداوم پیدا کرده و مؤثر واقع شود.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
✅کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی
➖سلسله کرسی های "سیاست اندیشی قرآنی"
🗒ضرورت و کیستی انسان متعادل در قرآن
🎙ارائه دهنده: مرتضی یوسفی راد
📒ناقد: شریف لک زایی
✍️دبیر علمی: سید محمد باقر حججی
📅زمان: چهار شنبه 1402/1/30
⏰ساعت ۱۰ الی ۱۲
🗒مکان: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین وصال و فلسطین، پلاک 951، نمایندگی تهران دفتر تبلیغات اسلامی
💠لینک ورود به جلسه
🌐 Dte.bz/cptconf
📁مجری:پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و مرکز همکاریهای علمی و بین الملل
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
شریف لک زایی
https://www.hawzahnews.com/news/1081539/%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%88%D9%85-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
مرحوم دکتر افروغ دغدغه تداوم ارزش های انقلاب اسلامی را داشت
حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: مرحوم دکتر افروغ دغدغه تداوم ارزش های انقلاب اسلامی را داشت و از منظر حکمی و فلسفی و اندیشه و خرد به دنبال همین دغدغه بود.
دکتر شریف لک زایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن تسلیت درگذشت دکتر عماد افروغ ابراز داشت: مرحوم دکتر افروغ در شمار مدافعان انقلاب اسلامی و از کسانی بود که در باب انقلاب اسلامی فهم فلسفی را تقویت می کرد و نگاهی فلسفی به انقلاب اسلامی داشت.
وی افزود: از جمله دغدغه های این متفکر و اندیشمند این بود که ارزشهای انقلاب اسلامی تداوم پیدا کند و این جز از مسیر حکمت و فلسفه و خرد امکان پذیر نبود
وی همچنین گفت: مرحوم دکتر افروغ به عنوان دانشآموخته جامعهشناسی، علقه خاصی به جامعهشناسی داشت و معمولاً از این پایگاه بحثهای خود را مطرح میکرد اما در یکی، دودهه اخیر به بحثهای فلسفی کشانده شد و از این پایگاه و این موضع و این منظر به پدیدههای سیاسی و اجتماعی نگاه میکرد و لذا طبعاً فهم انقلاب اسلامی از نظر ایشان در این مسیر باید از منظر یک فهم فلسفی اتفاق بیفتد و در فراق این فهم فلسفی، یک فهم ناقص، نارسا و انحرافی از انقلاب اسلامی رخ داده و رخ مینماید.
لک زایی بیان داشت: این استاد بزرگوار در سالهای اخیر و در دو دهه اخیر بارها بر تبیین فلسفی انقلاب اسلامی تاکید کرد و در گفتارها و در نشستها و نوشتارهای مختلفی به تبیین این بحث پرداخت؛ که در طرح حکمت سیاسی متعالیه و سیاست متعالیه داشتیم از دیدگاههای این بزرگوار برای بحثها استفاده کردیم و حداقل یک نشست مبسوط را از ایشان در این زمینه منتشر کردیم.
وی ادامه داد: در واقع این نگاه و از این منظر به انقلاب اسلامی نگریستن تاکیدی است بر حیات و تداوم انقلاب اسلامی که از چنین مسیری میگذرد.
وی خاطرنشان کرد: آزاداندیشی و آزادگی مرحوم افروغ هم دقیقاً در راستای همین تفکر انقلاب اسلامی و نگاه فلسفی به انقلاب اسلامی و ارزشهایی است که متاثر از انقلاب اسلامی طرح شده است. از این منظر هم ایشان همه را به این تفکر فرامیخواند و دعوت میکرد و معتقد بود که طی این مسیر و حیات و تداوم انقلاب اسلامی جز از این مسیر ممکن نیست. این مسیر، مسیری است که باید در آن تفکر و تأمل با نگاهی فلسفی آمیخته شود و نگاه فلسفی است که ما را به این تفکر نزدیک میکند و به نگاه، فهم و مسائل ما عمق میبخشد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: بنابراین درک و فهم انقلاب اسلامی مبتنیبر این نگاه فلسفی است که باید تقویت شود و این نگاه بهتعبیر افروغ، ریشه در نگاه صدرایی امامخمینی(ره) بهعنوان رهبر این انقلاب دارد، چه آن که انقلاب اسلامی بدون فهم فلسفه صدرایی راه بهجایی نمیبرد.
وی ابراز داشت: از این حیث، افروغ متفکری آزاداندیش بود و آزادانه میاندیشید و مباحث خود را براساس تفکر مبتنیبر نگاه صدرایی ارائه میکرد. او همین نگاه را در تجربه یک دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی نیز داشت و ما شاهد آن هستیم. در همان ایام، در دوران دکتری درسی با ایشان داشتم و از محضرشان استفاده میکردم. این تفکر و نگاه انتقادی عمیقا در رفتار، منش و گفتار او حضور داشت و نقشآفرینی میکرد و در قامت ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس سامان میگرفت.
◾بزرگداشت حجتالاسلام "مسعود دیانی" در قم برگزار میشود
🔻به همت دفتر تبلیغات اسلامی و با همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی و حوزه هنری استان قم، نشست "شب مسعود" بزرگداشت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مسعود دیّانی برگزار می شود.
🔹به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، از سلسله نشست های شب های حوزه، نشستی با عنوان "شب مسعود" بزرگداشت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مسعود دیّانی روز سه شنبه ۲۹ فروردین ماه سال جاری از ساعت ۲۱ در مجتمع آموزشی هدایت واقع در بلوار الغدیر، کوچه شماره ۸ برگزار می شود.
🔸در این نشست که به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی و حوزه هنری استان قم برگزار می شود، حجج اسلام و آقایان محمد علی مهدوی راد، ابوالحسن نواب، محمد ناصرزاده و مسعود معینی پور به سخنرانی خواهند پرداخت.
🔹گفتنی است حجت الاسلام مسعود دیانی مجری کارشناس برنامه «سوره» پس از تحمل مدت ها بیماری سرطان سحرگاه ۱۸ اسفند درگذشت.
🔸زندهیاد دیانی متولد ۱۳۶۰ دانشآموخته حوزه علمیه قم و دانشجوی دکتری دین پژوهی بود، سردبیری برنامه ادبی «شب روایت»، «شبهای هنر»، «سوره» شبکه چهار سیما، سردبیری مجله ادبی «الفیا» و عضویت در تحریریه ویکیشیعه، معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران از سوابق وی بود.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
ضرورت و کیستی انسان متعادل در قرآن.mp3
38.13M
سلسله کرسی های «سیاست اندیشی قرآنی»
ضرورت و کیستی انسان متعادل در قرآن
🎙 ارائه دهنده: دکتر مرتضی یوسفیراد
ناقد: دکتر شریف لک زایی
📅 چهارشنبه 1402/1/30
#مرتضی_یوسفی_راد
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
هوالغفور
درخت ستبر اندیشه و جامعه ایران یکی از فرزندان ارزشمند خود را از دست داد و اهالی فرهنگ را داغدار هجران نمود. او عماد علوم اجتماعی ایرانی-اسلامی و فروغ روشنگری اصیل انقلاب اسلامی بود. عماد افروغ، در آسمان فرهنگ، آرمان خواه و در زمین سیاست متعهد و در سپهر تحول خواهی مکتب امام خمینی (ره) ستاره ای شد درخشان و ما از باب و بالنجم هم یهتدون راه و مقام اصیل وی را باز می جوییم.
لذا بدینوسیله در آیین نکوداشت وی از زبان دوستان و همراهان و اندیش وران ایران، یاد او را زنده و مغفرت خوان عروج وی خواهیم بود.
زمان: چهار شنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۲«ساعت ۱۰ الی ۱۲»مکان: تهران_ تالار وحدت
https://eitaa.com/shariflakzaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از دعای شب قدر و لحظه شهادت آیت الله سلیمانی (ره) و تصویر پس ازشهادت
🔘#محفل | #نشست
سومین محفل گفتوگو محور فکرت با موضوع:
✅ رفراندوم؛ از مطالبه اپوزیسیون تا واقعیت
با حضور؛
حجتالاسلام دکتر نجف لک زایی
زمان: پنجشنبه،۷اردیبهشت ماه۱۴۰۲ ساعت۱۲:۳۰
مکان: قم، بلوار بسیج، نبش خیابان نجفزاده.
♦️پخش زنده از کانال فکرت در ایتا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
https://eitaa.com/joinchat/4114284562C3b2a6d7655
دولت کارآمد متعالیه، دولت پیشرفت.pdf
491K
📃 دولت کارآمد متعالیه، دولت پیشرفت
گفت و گو با مرحوم دکتر علیرضا صدرا
فصلنامه علوم انسانی صدرا، شماره 41
#دولت #علیرضا_صدرا
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢معرفی ویدئویی رشته مطالعات منطقهای دانشگاه باقرالعلوم(ع)
🔹گروه مطالعات منطقهای دانشگاه باقرالعلوم درگرایش «مطالعات غرب آسیا و شمال آفریقا» از بین برداران و خواهران طلبه دانشجو می پذیرد.
♦️مهلت ثبت نام: ۹ اردیبهشت 1402
🔸امتیازات:
برگزاری اردوی علمی پایان دوره در یکی از کشورهای منطقه؛
برخورداری از اساتید مجرب؛ (تدریس اساتید بر اساس مهمترین منابع روزآمد و لیستهای مطالعاتی میباشد)؛
فرصت مطالعاتی جهت نگارش پایان نامه در یکی از کشورهای منطقه؛
تسهیل ارتباط با نهادهای بین المللی فعال
🔸اولویت پذیرش با:
فعالین حوزه بین الملل؛
طلاب مسلط به زبانهای (عربی، ترکی استانبولی)؛
پژوهشگران حوزه بینالملل؛
طلاب ممتاز
لینک ثبت نام
گروه موقت متقاضیان ثبت نام
@BouNews
◾️پیکر آیتالله شهید سلیمانی شنبه در قم تشییع و خاکسپاری میشود
▪️پیکر آیتالله شهید سلیمانی ساعت ٩ صبح روز شنبه از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع میشود.
▪️آیتالله العظمی جوادی آملی بر پیکر آیتالله سلیمانی نماز خواهد خواند.
▪️شنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء نیز مراسم گرامیداشت شهادت آیتالله سلیمانی در مسجد اعظم قم برگزار میشود.
┄┅══════┅┄
اطلاعرسانی مراسم تشییع و برنامهها در #همشهریقم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1065877504C9259972421
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️تشییع پیکر مطهر آیتالله شهید «عباسعلی سلیمانی» در شهر بابلسر، با حضور انبوه مردم قدرشناس و دوستدار روحانیت
▫️صبح امروز جمعه ۸ شهریور ۱۴۰۲
منبع: کانال روزنامه "کلام شمال"
⬛️ پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پی شهادت آیت الله سلیمانی
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پیامی شهادت آیت الله حاج شیخ عباسعلی سلیمانی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین استاد نجف لک زایی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
وَ مَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ؛
و چيزى را از آنان ناخوشايند نمىدانستند، جز اين که به خدا، آن مقتدر شکستناپذير و ستوده، ايمان آورده بودند. (سورۀ مبارکۀ بروج، آیۀ ۸)
امیر مؤمنان، علی -علیه السلام-، در پایان فرمانشان به مالک اشتر، برای خود و ایشان درخواست شهادت و سعادت میکنند و البته که هر دو به این فیض عظیم نائل میشوند.
آیت الله سلیمانی نیز در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و مصادف با شب ضربت خوردن مولایش، علی -علیه السلام-، از خدا درخواست شهادت میکند و به این خواستۀ قلبی و دیرینۀ خود، و در راه پیروی از خط امامت و ولایت، دست مییابد.
آری، چه سعادتی فراتر و فرازمندتر از شهادت و عروج از خاک تا افلاک و از فرش تا عرش، آن هم به دست یکی از شقیترین افراد و متنفر از خوبیها که جان انسانهای نیکوکار و مردمدار را، فقط به جُرم خوب بودن، میستاند و شقاوتی ابدی را برای خود رقم میزند.
این شقاوتخصلتان، اگر در زمان و زمانۀ امام حسین -علیه السلام- نیز بودند، از جنگ با آن حضرت دریغ نمیکردند و ننگی ابدی را در وجود ناپاک و سیاهگون خود بر جای میگذاشتند.
تاریخ، هماره و پیوسته، در حال تکرار شدن و امتحان کردن است و این ما هستیم که باید به سنجش موضع و موقعیت خود پردازیم و بیندیشیم که در کدام سمت و سو قرار گرفته و در کدام مسیر گام نهادهایم: حق یا باطل؟ علی یا ابن ملجم؟ حسین یا شمر بن ذیالجوشن؟
آیت الله سلیمانی، عالم و عامل به آموزههای وحیانی و ولایی و عاشق و ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت -علیهم السلام- و سرشار از قلبی سلیم و دلی رحیم بود.
شخص و شخصیت ایشان همواره در خدمت قشرهای گوناگون مردم عزیز و دغدغهمند مشکلات آنان و به ویژه خانوادههای گرانمایۀ شهیدان و گرانپایۀ ایثارگران بود.
بیشک که قاتل چنین انسانی بزرگ و بزرگوار، همیشه در آتش دوزخ خواهد بود و این حکم قرآن کریم است:
و مَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَ غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ لَعَنَهُ وَ أَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا؛
و هر کس مؤمنى را از روى عمد بکشد، کیفر او دوزخ و براى هميشه در آن ماندگار خواهد بود و خداوند بر او خشم گرفته و وی را از رحمت خود دور کرده و براى او عذابى بزرگ آماده ساخته است. (سورۀ مبارکۀ نساء، آیۀ ۳۹)
شهادت این مفسر قرآن، شیفته و شیدای خاندان عصمت و طهارت -علیهم السلام-، همراه نظام، پیرو ولایت، عالم ربانی، مخلص، باتقوا، سالک، واصل، مردمی و فروتن را به محضر امام زمان، حضرت بقیة الله الاعظم -ارواحنا فداه-، مقام معظم رهبری -مد ظله العالی-، حوزههای علمیه، مردم شریف ایران، همۀ دوستان، علاقهمندان در استانهای مازندران، سیستان و بلوچستان، اصفهان و به ویژه بیت مکرّم ایشان و همۀ بستگان محترمشان تسلیت عرض میکنم.
از خداوند رحمان و سبحان مسألت داریم که روح مطهر این شهید عالیمقام را در فردوس برین جای دهد و با انبیا و اولیا محشور و غریق رحمت واسعۀ خویش فرماید و به بازماندگان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت کند.
نجف لک زایی
رِئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
آزادی در اندیشه سیاسی امامخمینی(ره) در گفتوگوی «فرهیختگان» با شریف لکزایی
نگاه امام به آزادی، فلسفی است نه صرفا فقهی
روزنامه فرهیختگان | تاریخ:1402/02/10 | صفحه:15
https://farhikhtegandaily.com/newspaper/3852/15/
https://eitaa.com/shariflakzaei
15_2610.pdf
1.8M
آزادی در اندیشه سیاسی امامخمینی(ره) در گفتوگوی روزنامه «فرهیختگان» با شریف لکزایی
نگاه امام به آزادی، فلسفی است نه صرفا فقهی
روزنامه فرهیختگان | تاریخ:1402/02/10 | صفحه:15
https://farhikhtegandaily.com/newspaper/3852/15/
https://eitaa.com/shariflakzaei
⬅️برای دستیابی سریع به درس های در محضر قرآن کریم ، تفکیکی به صورت جزء های قرآن کریم نیز انجام گرفته است تا علاقه مندان به مباحث قرآن دسترسی راحت تری به این فایل ها داشته باشند.
📒متذکر می شوم مباحث تفسیری استاد نجف لک زایی در 604 جلسه به توفیق الهی پایان پذیرفت و صوت این جلسات در کانال های صوت استاد و کانال های صوت پژوهشگاه و سایت رادیو پژوهش بارگزاری شد علاقه مندان می توانند از لینک باکس زیر دسترسی به فایل های صوتی بر اساس انتخاب جزء و سوره داشته باشند.
1. کانال ایتای استاد نجف لک زایی
2. کانال تلگرام استاد نجف لک زایی
3. کانال صوت رادیو پژوهش ( ایتا)
4.کانال صوت رادیو پژوهش ( تلگرام)
5. سایت رادیو پژوهش
|جزء 1 |جزء 2 | جزء 3| جزء 4 |جزء 5|
جزء 6 | جزء 7 | جزء 8 |جزء 9 |جزء 10
|جزء 11 |جزء 12 |جزء 13 |جزء 14 |جزء 15
|جزء 16 |جزء 17 |جزء 18 |جزء 19 |جزء 20
|جزء 21 |جزء 22 |جزء 23| جزء 24| جزء
25| جزء 26|جزء |27| جزء |28
|جزء 29 | جزء 30
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/