▪️جدای از کابینه یهودی بایدن، تعداد کارکنان کاخ سفید ۴۷۴ نفر است که حدود نیمی از آنها یهودیاند، در حالی که جمعیت یهودیان امریکا به ۳ درصد هم نمیرسد. آمریکا دارای ایدئولوژیکترین حکومت است، با نقاب دموکراسی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بزرگترین گام ژاپن از جنگ جهانی دوم، برای تقویت قدرت نظامی خود...
📍نخست وزیر کیشیدا می گوید: در حال حاضر توان نظامی ما ناکافی است و افزایش توان نظامی ما ضروری است تا ژاپن را از تهدیدات فزاینده همسایگان در امان نگه دارد/آن هم در منطقهای که پیرامون کشور ما توسعه توان موشکی و هسته ای و تقویت سریع توان نظامی و تلاش های یکجانبه جهت تغییر وضع موجود با توسل به قدرت، برجستهتر شده است....
📣 آن وقت ایران که در میان بحرانی ترین منطقه دنیاست،چه باید بکند⁉️ خدابیامرز می گفت ژاپن چون توسعه نظامی رو کنار گذاشت، اقتصادش پیشرفت کرد🙃
#شطرنج باز ۳۱۳
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
ولی وقتی شاهنشاهتون بود؛ انگلیس صبحانهاش رو در جنوب، نهارش رو در مرکز و شامش رو در تهران خورد! اعلیحضرتتونم کاری نکرد جز احترام نظامی گذاشتن به چرچیل!
❌ تازه ارتش بابای این آریامهرتون هم وقتی متفقین حمله کردن دو روز هم نتونست مقاومت کنه؛ بعدش هم انگلیسی ها فرستادن اون رو جزیره تو آفریقا😊 بدبخت می خواست از تهران بره وسط جاده پول تو جیبی نداشت😄
امر دیگه ای اگه باشه در خدمتیم😉
کلا از این جور خدمات پهلوی زیاده، بماند😁
#شطرنج باز ۳۱۳
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔴حواستان به تیتری که خودشان میزنند است ؟چرا حجاب نماد قدرت است ؟
🔹چون زنی که حجاب بر سر میکند به تنهایی در حال مبارزه با تمدن دین ستیز غربی است.تمام ساختارهای غربی در جهت تضعیف زن محجبه طراحی شده است و اینانتخاب خبر از یک زن بسیار قوی میدهد که از تربیت دینی عمیق برخوردار است .غرب زن محجبه را بزرگترین دشمن قدرتمند خود میشناسد.
منبع:
Why the hijab is a symbol of strength in today's West
https://independentaustralia.net/life/life-display/why-the-hijab-is-a-symbol-of-strength-in-todays-west,12514
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔘توییت مهم از مهاجرانی
#تله_موساد
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
چرا طالبان عملیات میکند، همه دوستان لیبرال مسلک ما فریاد میزنند ولی مثلاً برای #اسرائیل یا مشابه آن فریاد نمیزنند؟! مثلاً بایکوت خبری برخی روزنامهها - مثل هممیهن - در سالگرد سردار شهید صیاد خدایی دلیلش چه بود؟!💥💥💥
برخی مواقع آدم خندهاش میگیرد. برخیها اسم بچهبازی و لجبازی را گذاشتهاند #کنش_سیاسی!
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
همه آنهایی که از رفتن بشار اسد و باتلاق سوریه برای ایران میگفتند و کم هم نبودند، بعد از موفقیت ایران سکوت کردند! امروز هم مثل بچهها میگویند چه فایده! بازار سوریه دست عربستان است.
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
همانها ادعا میکنند؛ ما که از اول گفتیم طالبان خطرناک است ...
حال مثلاً چه شده است؟! بخشی از خاک ما تسخیر شده یا تهران فتح شده؟!
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️✨✨✨
یک گروهک افراطی یک عملیات انجام داده که خیلی هم غیر قابل پیشبینی نبود.
این دیگر نوستراداموس بازی نمیخواهد که چنان تحلیل میکنید که ما از اول گفتیم و مثلاً دلسوز بودیم و ...
دانستن شما به همان میزان ارزش دارد که میگفتید در همان باتلاق سوریه و روسیه فلج میشوید! اما چه شد؟!»
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟥 از چند جانبه گرایی به جانبه گرایی حداقلی (۲)
♦️ تغییر از جهان تک قطبی به چند قطبی موجب می شود اتحادهای ثابت برای بسیاری از کشورهای جهان جذابیت کمتری داشته باشند. از طرفی، سیستمهای چندقطبی کمتر ساکن هستند و منجر به تغییرات مکرر در ایجاد هم ترازی ها خواهند شد. از سوی دیگر، اتحادها به شدت رسمی هستند و به فرآیندهای طولانی، پرزحمت و قانونی مذاکره نیاز دارند. اما از آنجایی که رهبران به دنبال انعطاف بیشتر در ترتیبات بین المللی خود هستند، جذابیت اتحادهای جدید احتمالاً کم رنگ خواهد شد.
♦️ این بدان معنا نیست که اتحادهای معاهدات ثابت از بین خواهند رفت. در واقع، برخی از اتحادها در خارج از آسیا، مانند ناتو، حتی با پذیرش سوئد و فنلاند در حال گسترش هستند. بنابراین، با توجه به جنگ روسیه و اوکراین و تمایل کشورها به ایجاد تعادل در برابر تهدیدهای آشکار این موضوع امری منطقی ست، در حالی که در سال های آینده، این امر به احتمال زیاد استثنا خواهد بود و نه یک قاعده.
♦️ یکی از تفاوت های عمده بین اتحادها و همسویی ها، دامنه آنهاست. اتحادها گسترده تر از آن چیزی هستند که بسیاری تصور می کنند. اگرچه اتحادها معمولاً بر همکاری نظامی متمرکز هستند، اما حقیقت این است که اتحادهای متعدد به صراحت شامل اجزای اقتصادی، فناوری و دیپلماتیک هستند.
♦️ با این حال، هم ترازی یا صف بندی ها به احتمال زیاد از موضوعی به موضوع دیگر تغییر خواهند کرد. ماهیت موضوع خاص همسویی ها نشان می دهد که کشورها می توانند با مجموعه های مختلف کشورها در موضوعات مختلف هماهنگ شوند. به عنوان مثال، هند همسویی نزدیک اقتصادی خود را با روسیه حفظ می کند و در عین حال همسویی امنیتی خود را با ایالات متحده افزایش داده و به سیاست عدم تعهد خود در سایر زمینه ها ادامه می دهد. به همین ترتیب، بسیاری از کشورهای اروپایی همسویی امنیتی خود را با ایالات متحده حفظ کرده در حالی که رویکردهای مستقل تری را برای مسائل اقتصادی و فناوری اتخاذ می کنند.
♦️ یکی از پیامدهای تغییر به سمت همسوییها این است که زیرمجموعهای از اتحادهای موجود که بر پایههای ضعیف ساخته شدهاند، ممکن است تحت فشار جدی قرار گیرند و حتی به طور بالقوه سقوط کنند. بارزترین مورد برای فروپاشی در آسیا، اتحاد ایالات متحده با تایلند است. دو طرف دیگر مجموعه مشابهی از تصورات تهدید را با یکدیگر ندارند. در حالی که ایالات متحده به طور فزاینده ای چین را بزرگترین چالش برای منافع خود می بیند، رهبران تایلند با پکن راحت تر بوده و برخورد می کنند.
♦️ یا چین و روسیه ممکن است متحدان رسمی نباشند، اما به وضوح در بسیاری از زمینه ها همسو هستند. ژاپن و استرالیا نیز علیرغم عدم وجود یک پیمان رسمی با یکدیگر، با یکدیگر همسویی دارند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❇️ به بهانه سفر پادشاه عمان به ایران
(( افزایش دو برابری حجم تبادل تجاری بین دو کشور ایران و عمان ))
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🔹نکته و نظر
آنقدر که هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی برای غرب، فرش قرمز پهن کردند تا مثلا ایران را به قله توسعه برسانند ولی نه تنها فایده و آورده ای برای ایران نداشت، بلکه موجب افزایش فشارها و تحریمهای بیشتر و بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
ای کاش بجای این ایده های ذلیلانه برای حل مشکلات اقتصادی، به سمت شرق و کشورهای اسلامی و همسایه می رفتیم تا شاهد توسعه و پیشرفت بیشتری می بودیم.
و این ایده جدید توسط دولت جهادی دکتر رئیسی در حال عملی شدن است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
جایگاه_صدق.mp3
1.85M
#یک_دقیقه_حرف_حساب
💥 جایگاه صِدق
🔻 روز قیامت، وقتی همهی حساب و کتابها تمام شد،
تازه سر و کلهی بعضیها پیدا میشود !
همه با تعجب میپرسند: شما تا الان کجا بودید؟!
#استاد_شجاعی
درس اخلاق دو دقیقه👌
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
#السلام_علیک_یاصاحبالزمان
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهمعجللولیڪالفرج♥️🌱
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟩 حیاط خلوتی که به رینگ مبدل شد!
🟢 ولی نصر، استاد مطالعات خاورمیانه معتقد است که برای امارات و عربستان حضور نیروهای آمریکایی در منطقه به تنهایی کافی نیست بلکه آنچه اهمیت دارد این است که آیا این این کشور در شرایط حساس از نظامیان خود استفاده خواهد کرد یا نه.ناظران می گویند که سیاستگذاران ایالات متحده نباید از کاهش نفوذ ایالات متحده شوکه شوند، این رویکرد نتیجه مستقیم سیاست هایی است که توسط روسای جمهوری پیشین این کشور اتخاذ شده.
🟢 انفعال ترامپ در برابر حمله های پهپادی و موشکی سال 2019 انصار الله یمن به تاسیسات نفتی ایران و عربستان، زمینه را برای تردیدهای فراوان هموار کرد. آرون دیوید میلر، فرستاده کهنه کار ایالات متحده در این باره گفته که شکست ایالات متحده در پاسخ به چنین حملاتی، سعودی ها را متقاعد کرد که آمریکا دیگر متحد قابل اعتمادی نیست. پس می توان از حمله های 2019 تا عادی سازی روابط دیپلماتیک تهران و ریاض، خط مستقیمی را ترسیم کرد.
🟢 بایدن بیش از همه بر روی دو گزاره حمله روسیه به اوکراین و ظهور چین متمرکز شده، روند جدایی ایالات متحده از خاورمیانه را ادامه داده در حالی که وانمود می کند که هنوز به این منطقه تمایل دارد. او سال گذشته در جریان سفری به خاورمیانه گفت که ما برای پر کردن خلاء ها توسط چین، روسیه یا ایران کنار نمی رویم، اما حرف های بایدن با عملش متفاوت است.
🟢 پیشرفت برنامه هسته ای ایران موجب شده تا کشورهای عربی جهت جلوگیری از تنش در حیاط خلوتشان رابطه خود با ایران را بازتعریف کنند. تغییر ژئوپلتک منطقه لزوما برای ایالات متحده به سان فاجعه نیست.
🟢 آمریکا سه منفعت اساسی در خاورمیانه دارد، نخست، مبارزه با تروریسم، دوم، تضمین دسترسی جهانی به نفت و جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای. در باب هرکدام از این اهداف آمریکا تقریبا به نتیجه ای دست نیافته است. بایدن مدعی است که ایران نباید گریز هسته ای داشته باشد، با این همه به ادعای واشنگتن پست رئیس جمهوری آمریکا حاضر نیست تا تضمین های امنیتی یا کمک های نظامی جهت توسعه برنامه هسته ای غیر نظامی را در اختیار ریاض قرار دهد تا بدین طریق رابطه عربستان و اسرائیل عادی گردد.
🟢 ایالات متحده برای اولین بار بعد از دهه ها برای نفوذ در خاورمیانه درگیر رقابت شده است، این بازیگر شاید ناچار شود تا رشد چین را بپذیرد، بهایی که ماحصل دخالت های پی در پی این کشور در خاورمیانه است.
منبع
https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/05/08/united-states-influence-middle-east-iran-china/
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
📣💬 اکنون هیچ خردمندی در کشور نمی پذیرد که گسترش همکاریها با کشورها و اتحادیههای فرا غرب، به برجام و FATF و اخم و لبخند بیفایده چند دولت زورگو و بد عهد غربی موکول شود؛ همچنان که نمیپذیرد به خیال دیپلماسی، تقویت بازدارندگی دفاعی و تهاجمی متوقف شود.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat