🌺 آداب معاشرت 🌺
💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله روزی به اصحاب خود فرمود:
می خواهید به شما خبر دهم به بدترین مردم؟
گفتند: بلی یا رسول اللّه.
فرمود: کسی که تنها سفر کند، عطای خود را از مردم منع کند و غلام خود را بزند.
📚 حلیه المتقین/فصل اول/ح20
✍🏼 منظور از غلام به طور کلی زیر دست است، مثل شاگردی که برای انسان کار می کند.
💠 @shefavahajat
🔻برای دفع سرزنش دیگران این آیه را بخوانید🔻
⭐️ قلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ(توبه/51)
📚مفتاح الجنان علامه مجلسی/ص560
💠 @shefavahajat
✅ خواص عاشورایی:
مالک بن عبدالله و سیف بن حارث
🔻 مالک و سیف از دوستداران و شیعیان امام علی و فرزندانش به شمار می آیند. در اصل یمنی بودند و در کوفه زندگی می کردند.
👈 در روز عاشورا هنگامی که بسیاری از اصحاب امام علیه السلام کشته شده بودند و سپاه کوفه به خیمه گاه امام ع نزدیک می شد، با چشمانی اشکبار و گریان نزد امام ع آمدند.
🔹 امام ع به آنان فرمود: برادرزادگانم برای چه گریه می کنید؟ گفتند: "بر تو می گرییم که می بینیم دشمنانت محاصره ات کرده و جز جانمان چیزی برای دفاع از تو نداریم". امام ع بعد از شنیدن سخنانشان، برایشان دعا کرد.
🔸 سپس هر دو به میدان رفتند. در میدان با کمک همدیگر، جنگ نمایانی کردند. تا آنکه سرانجام به شهادت رسیدند. نام هر دوی آنها در زیارت ناحیه و رجبیه آمده است.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#مالک_بن_عبدالله
#سیف_بن_حارث
#بصیرت
(تاریخ طبری، ج۵، ص۴۴۲_ الکامل فی التاریخ، ج۲، ص۵۶۸)
💠 @shefavahajat
🌸🍃روایت از امام صادق (علیه السلام) نقل شده است:
🍃«طَلَبتُ نُورَ الوَجهِ فَوَجَدتُهُ فِی صَلاهِ اللَّیْل وَ طَلَبتُ فَضلَ الجِهادِ فَوَجَدتُهُ فی الکَسبِ لِلعِیالِ وَ طَلَبتُ حُبَّ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَجَدتُهُ فِی بُغضِ أَهلِ المَعاصی»🍃
✨در پی #کسب_نور_چهره بودم، آن را در #نماز_شب یافتم. به دنبال کسب فضیلت جهاد بودم آن را در به دست آوردن #روزی برای خانه و خانواده یافتم و به دنبال به دست آوردن محبّت خدای عزّوجل بودم، آن را در بغض نسبت به اهل #معصیّت یافتم.
🌼بر اساس این حدیث، یکی از راههای جلب محبت خدا برای یک مرد کسب روزی حلال است که پاداش #جهاد در راه خدا را دارد زیرا بسیار کار سختی است و عبادت به شمار میرود. خداوند سازمان خانواده را به گونهای طراحی کرده است که در آن مرد باید برای #تأمین_هزینههای_خانواده زحمت بکشد. خدا این زحمت را ارج مینهد. خداوند روزی دادن به بندگانش را وظیفه خود میداند اما در خانواده این کار را به دست پدر انجام میدهد و این بسیار ارزشمند است.
📚 مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج 12، ص 173.
💠 @shefavahajat
حکایتی از عارف واصل - صمصام
شخصی از معتمدین اصفهان نقل میکرد که در ایام جوانی، زمانی که تازه ازدواج کرده بودم، خواب دیدم که در حیاط منزلمان در کنار حوض آب نشسته ام. ناگهان از میان چاه آب، مار بزرگی سر بیرون آورد و پاهایم را نیش زد. این مطلب گذشت و باز چند شب دیگر خواب دیدم که یک مار دو سر، هر دو پای مرا تا زانو بلعیده است و من در عالم خواب به شدت زجر می کشیدم. و باز فردای آن روز خوابی قریب به این مضمون دیدم که جزئیات آن در ذهنم نماند. این خواب های عجیب و معنی دار، من را به فکر انداخت که حتما مفهوم آن را پیدا کنم و به دنبال سرّ آن بگردم.
نزدیکی های ماه مبارک رمضان بود که در چهار باغ بالا، جناب صمصام را دیدم که روی سکویی نشسته بودند و خوشه ای انگور را دانه دانه می کردند و یکی به اسبشان می دادند و یکی خودشان می خوردند. رفتم نزدیک ایشان و سلام کردم. ایشان هم جوابی گفتند و انگورها را دانه می کردند. من هم فرصت را غنیمت شمردم و داستان خواب هایم را برای ایشان نقل کردم. جناب صمصام هم وقتی انگور خوردنشان تمام شد بدون این که حتی سرشان را بالا بیاورند
فرمودند: چرا میذاری زنت با پای لخت و بدون جوراب توی کوچه و خیابون قدم بزنه؟ اون مارها، نگاه جوون های نامحرم محله است که پاهای تو را نیش می زنند. بنده که از این تعبیر عجیب جناب صمصام یکه خورده بودم و اشاره دقیق ایشان مرا حیرت زده کرده بود، عرض کردم : آقا پس چرا مارها پاهای مرا نیش میزدند و میجویدند؟
چرا پاهای زنم را در خواب ندیدم؟ ایشان باز فرمودند:چرا اجازه می دهی با پاهای لخت توی کوچه قدم بزند. اگر تو به او تکلیف کنی که حجاب بگیرد او حتما قبول می کند. پس مسئول این گناه خود تو هستی! مارها هم پای تو را نیش می زنند. این سخن جناب صمصام آن قدر عجیب و با نفوذ بود که من همان لحظه سراسیمه به خانه رفتم و با همسرم ماوقع را در میان گذاشتم. ایشان هم سفارش جناب صمصام را اطاعت کردند و از آن لحظه پوشش خود را اصلاح کردند.
📚غبار روبی از چهره صمصام، صفحه 129
💠 @shefavahajat
#دستورات_ماثور
🔴 روایت دستورالعمل شریف #نماز_استغفار
🔻[در هر رکعت بعد از خواندن سوره حمد، سوره قدر را می خوانیم و پس از آن، ۱۵ مرتبه ذکر «اَستَغفِرُ الله» را تکرار کرده. سپس به رکوع رفته و پس از ذکر «سبحان ربی العظیم و بحمده» ، ذکر «استغفر الله» را ده مرتبه تکرار می کنیم. هنگام برخاستن از رکوع دوباره ده مرتبه «استغفر الله» گفته، در سجده اول پس از ذکر «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه، میان دو سجده ده مرتبه، در سجده دوم نیز پس از «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه و پس از برخاستن از سجده دوم نیز ده مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار می کنیم و رکعت دوم را نیز همانند رکعت اول به جای می آوریم و با تشهد و سلام نماز را تمام می کنیم.
نکته؛ فقط ذکر عبارت «اَستَغفرُالله» کفایت می کند و نیازی به اضافه کردن «ربی و اتوب و الیه» نیست.]
▪️رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
إِذَا رَأَيْتَ فِي مَعَاشِكَ ضِيقاً وَ فِي أَمْرِكَ اِلْتِيَاثاً فَأَنْزِلْ حَاجَتَكَ بِاللَّهِ تَعَالَى وَ جَلَّ وَ لاَ تَدَعْ صَلاَةَ اَلاِسْتِغْفَارِ وَ هِيَ رَكْعَتَانِ تَفْتَتِحُ اَلصَّلاَةُ وَ تَقْرَأُ اَلْحَمْدَ وَ إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ مَرَّةً وَاحِدَةً فِي كُلِّ رَكْعَةٍ ثُمَّ تَقُولُ بَعْدَ اَلْقِرَاءَةِ أَسْتَغْفِرُ اَللَّهَ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً ثُمَّ تَرْكَعُ فَتَقْرَأُهَا عَشْراً عَلَى هَيْئَةِ صَلاَةِ جَعْفَرٍ يُصْلِحُ اَللَّهُ لَكَ شَأْنَكَ كُلَّهُ إِنْ شَاءَ اَللَّهُ
چون معیشتت دچار ضیق و گرفتگی شود و کارت به پراکندگى گراید، حاجت خود را به درگاه خدای عز و جل عرضه دار و نماز استغفار را ترک مکن، و نماز استغفار دو رکعت است در هر رکعت حمد و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» را یک بار بخوان و بعد از قرائت ۱۵ مرتبه بگو: اَستَغفِرُ الله. و سپس به رکوع که رفتى آن ذکر را ده مرتبه بگو و همانند نماز جعفر سلام الله علیه، نماز را تمام کن که همه امورت و احتیاجاتت ان شاء الله اصلاح شود.
📚بحار الأنوار ج ۸۸، ص ۳۵۴
💠 @shefavahajat
⚫️ آداب مسواک زدن
▫️ وَ بِإِسْنَادِهِ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ عَلِيِّ بْنِ اَلْحُسَيْنِ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ كُلُوا اَلثِّمَارَ وَتْراً لاَ تَضُرُّ وَ اِسْتَاكُوا عَرْضاً وَ لاَ تَسْتَاكُوا طُولاً.
▪️ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
«به صورت عرضی مسواک بزنید (پایین به بالا و بالا به پایین) اما به صورت طولی مسواک نزنید.»
📚 الجعفریات (الأشعثیات) ج ۱، ص ۱۶۱
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا خدا نمی تواند رزق فرزندانمان را بدهد؟
💠 @shefavahajat
💠 #سرکه و #زیتون
🔸 امام على علیه السلام:
خانواده اى که بر خوردن سرکه و روغن زیتون مداومت مى کنند، فقیر نمى شوند و آن، خورش پیامبران علیهم السلام است.
📚فروع کافی/ج8/ص135
✍🏼زیتون میوه ای است که خداوند در قرآن به آن قسم خورده است و خودش و روغنش سرشار از خاصیت است.
#افزایش_برکت_و_روزی
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی کوتاه/ برکت روضههای خانگی
🎙حجت الاسلام دکتر #عالی
💠 @shefavahajat
🌺 آداب معاشرت 🌺
💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله:
هر که به همسایه اش آزار برساند تا خانه اش را تصاحب کند، خدا خانه او را به همسایه برساند.
📚 حلیه المتقین/فصل دوم/ح3
✍🏼 آنها نهایت مکر (و نیرنگ) خود را به کار زدند و همه مکرها (و توطئه هایشان) نزد خدا آشکار است، هر چند مکرشان چنان باشد که کوه ها را از جا برکند. ابراهیم/46
💠 @shefavahajat
🔴 صدقه اول ماه فراموش نشود
🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به امام زمان علیه السلام در وظیفه شماره ۲۳ و ۲۴ آمده است :
🔺صدقه دادن به قصد سلامتی امام
🔺 صدقه دادن به نیابت از امام عصر
💠 @shefavahajat
😣برای کمک خواستن در راه
اگر در مسافرت مسیری را گم کردید یا به هر دلیلی نیاز به کمک داشتید این ذکر را بخوانید:
يَا صَالِحُ يَا أَبَا صَالِحٍ تُرْشِدُونَا إِلَى الطَّرِيقِ.
و اگر مسیر طولانی بود این ذکر را بگویید:
يَا حَمْزَةُ يَا حَمْزَةُ تُرْشِدُونَا إِلَى الطَّرِيقِ.
📚مفتاح الجنان علامه مجلسی/ص560
💠 @shefavahajat
🌷 امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
✍ هر کدام از شما باید حاجتش را کنار مزار پدر و مادرش بخواهد بعد از اینکه برای ایشان دعا کرد.
📚 کافی ج ۳ ص ۲۲۹
🌷 رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) :
✍نسبت به پدر و مادر نیکوکار باش تا پاداش تو بهشت باشد.
📚 کافی ج۲ ص ۳۴۸
💠 @shefavahajat
⭕️ ورود کاروان اسرا به دمشق (قسمت دوم)
💠از سهل بن سعد ساعدی روایت شده که میگفت: «در راه بیت المقدس به شام رسیدم. همه مردم شهر در حال جشن و شادی بودند. مردی را دیدم که سری که سیمایش بسیار شبیه سیمای رسول خدا (ص) بود بر نیزه داشت. از پی آن دختری را دیدم که بر شتری برهنه و بی محمل سوار بود.»
🔺خود را شتابان به او رساندم و گفتم: «دخترم شما کیستی؟» گفت: «سکینه دختر حسین (ع)» گفتم: «آیا از من کاری ساخته است؟» گفت: «ای سهل اگر برای تو ممکن است بگو تا این سرها را از اطراف ما کنار ببرند تا مردم به تماشای این سرها مشغول شده کمتر به حرم رسول خدا (ص) نگاه کنند.»
🔹سهل میگوید: «من خود را به حامل آن سر شریف رساندم و گفتم: «آیا برای تو ممکن است که برای حاجتی که من به تو دارم چهار صد دینار بگیری و حاجت مرا بپذیری؟» گفت: «حاجتت چیست؟» گفتم: «این سرها را جلوتر و دور از این زنان ببر.» آن مرد پذیرفت و پولها را گرفت و آن سر را از زنان اهل حرم دور کرد.»
#تقویم_صفر
#اول_صفر
#کاروان_اسرا
💠 @shefavahajat
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔵 دعای رسول خدا در تعقیب نوافل ظهر
▫️ قَالَ أَخْبَرَنَا أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ اَلْحَسَنِ بْنِ عَبَّاسٍ رَحِمَهُ اَللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ يَحْيَى اَلْعَطَّارُ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ جَعْفَرٍ اَلْحِمْيَرِيِّ قَالَ حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ عَنْ نَصْرِ بْنِ مُزَاحِمٍ عَنْ أَبِي خَالِدٍ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ اَلْحَسَنِ بْنِ اَلْحَسَنِ عَنْ أُمِّهِمَا فَاطِمَةَ بِنْتِ اَلْحَسَنِ عَلَيْهَا السَّلاَمُ عَنْ أَبِيهَا اَلْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ قَالَ: كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَدْعُو بِهَذَا اَلدُّعَاءِ بَيْنَ كُلِّ رَكْعَتَيْنِ مِنْ صَلاَةِ اَلزَّوَالِ اَلرَّكْعَتَانِ اَلْأَوَّلَتَانِ ....
🔹 امام حسن سلام الله علیه فرمودند:
رسول خدا صلی الله علیه و آله در تعقیب نوافل ظهر میان هر دو رکعت آن -پس از دو رکعت اول نافله- این دعا را میخواندند:
«اَللَّهُمَّ أَنْتَ أَكْرَمُ مَأْتِيٍّ وَ أَكْرَمُ مَزُورٍ وَ خَيْرُ مَنْ طُلِبَ إِلَيْهِ اَلْحَاجَاتُ وَ أَجْوَدُ مَنْ أَعْطَى وَ أَرْحَمُ مَنِ اُسْتُرْحِمَ وَ أَرْأَفُ مَنْ عَفَا وَ أَعَزُّ مَنِ اُعْتُمِدَ اَللَّهُمَّ بِي إِلَيْكَ فَاقَةٌ وَ لِي إِلَيْكَ حَاجَاتٌ وَ لَكَ عِنْدِي طَلِبَاتٌ مِنْ ذُنُوبٍ أَنَا بِهَا مُرْتَهَنٌ وَ قَدْ أَوْقَرَتْ ظَهْرِي وَ أَوْبَقَتْنِي وَ إِلاَّ تَرْحَمْنِي وَ تَغْفِرْ لِي أَكُنْ مِنَ اَلْخٰاسِرِينَ اَللَّهُمَّ اِعْتَمَدْتُكَ فِيهَا تَائِباً إِلَيْكَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اِغْفِرْ لِي ذُنُوبِي كُلَّهَا قَدِيمَهَا وَ حَدِيثَهَا سِرَّهَا وَ عَلاَنِيَتَهَا خَطَأَهَا وَ عَمْدَهَا صَغِيرَهَا وَ كَبِيرَهَا وَ كُلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتُهُ وَ أَنَا مُذْنِبُهُ مَغْفِرَةً عَزْماً جَزْماً لاَ تُغَادِرُ ذَنْباً وَاحِداً وَ لاَ أَكْتَسِبُ بَعْدَهَا مُحَرَّماً أَبَداً وَ اِقْبَلْ مِنِّي اَلْيَسِيرَ مِنْ طَاعَتِكَ وَ تُجَاوِزْنِي عَنِ اَلْكَبِيرِ مِنْ مَعْصِيَتِكَ يَا عَظِيمُ إِنَّهُ لاَ يَغْفِرُ اَلْعَظِيمَ إِلاَّ اَلْعَظِيمُ يَسْئَلُهُ مَنْ فِي اَلسَّمٰاوٰاتِ وَ اَلْأَرْضِ كُلَّ يَوْمٍ هُوَ فِي شَأْنٍ يَا مَنْ هُوَ كُلَّ يَوْمٍ فِي شَأْنٍ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اِجْعَلْ لِي فِي شَأْنِكَ شَأْنَ حَاجَتِي وَ حَاجَتِي هِيَ فَكَاكُ رَقَبَتِي مِنَ اَلنَّارِ وَ اَلْأَمَانُ مِنْ سَخَطِكَ وَ اَلْفَوْزُ بِرِضْوَانِكَ وَ جَنَّتِكَ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اُمْنُنْ بِذَلِكَ عَلَيَّ وَ بِكُلِّ مَا فِيهِ صَلاَحِي أَسْأَلُكَ بِنُورِكَ اَلسَّاطِعِ فِي اَلظُّلُمَاتِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ لاَ تُفَرِّقْ بَيْنِي وَ بَيْنَهُمْ فِي اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ إِنَّكَ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ اَللَّهُمَّ وَ اُكْتُبْ لِي عِتْقاً مِنَ اَلنَّارِ مَبْتُولاً وَ اِجْعَلْنِي مِنَ اَلْمُنِيبِينَ إِلَيْكَ اَلتَّابِعِينَ لِأَمْرِكَ اَلْمُخْبِتِينَ اَلَّذِينَ إِذَا ذُكِرْتَ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ اَلْمُسْتَكْمِلِينَ مَنَاسِكَهُمْ وَ اَلصَّابِرِينَ فِي اَلْبَلاَءِ وَ اَلشَّاكِرِينَ فِي اَلرَّخَاءِ وَ اَلْمُطِيعِينَ لِأَمْرِكَ فِيمَا أَمَرْتَهُمْ بِهِ وَ اَلْمُقِيمِينَ اَلصَّلاَةَ وَ اَلْمُؤْتِينَ اَلزَّكَاةَ وَ اَلْمُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ اَللَّهُمَّ أَضْعِفْنِي يَا كَرِيمُ كَرَامَتَكَ وَ أَجْزِلْ لِي عَطِيَّتَكَ وَ اَلْفَضِيلَةَ لَدَيْكَ وَ اَلرَّاحَةَ مِنْكَ وَ اَلْوَسِيلَةَ إِلَيْكَ وَ اَلْمَنْزِلَةَ عِنْدَكَ مَا تَكْفِينِي بِهِ كُلَّ هَوْلٍ دُونَ اَلْجَنَّةِ وَ تُظِلُّنِي فِي ظِلِّ عَرْشِكَ يَوْمَ لاَ ظِلَّ إِلاَّ ظِلُّكَ وَ تُعَظِّمُ نُورِي وَ تُعْطِينِي كِتَابِي بِيَمِينِي وَ تُضْعِفُ حَسَنَاتِي وَ تَحْشُرُنِي فِي أَفْضَلِ اَلْوَافِدِينَ إِلَيْكَ مِنَ اَلْمُتَّقِينَ وَ تُسْكِنُنِي فِي عِلِّيِّينَ وَ اِجْعَلْنِي مِمَّنْ تَنْظُرُ إِلَيْهِ بِوَجْهِكَ اَلْكَرِيمِ وَ تَتَوَفَّانِي وَ أَنْتَ عَنِّي رَاضٍ وَ أَلْحِقْنِي بِعِبَادِكَ اَلصَّالِحِينَ...»
(ادامه دعا در پیام بعد)
📚 فلاح السائل، ج ۱، ص ۱۳۸
💠 @shefavahajat
⭕️ ورود کاروان اسرا به دمشق (قسمت سوم)
🔻شیخ عباس قمی مینویسد: «اسرای کربلا را پس از ورود به دمشق در پلهکان مسجد نگه داشتند، پیرمردی از اهل شام نزد اسرا آمد و گفت: حمد، خدا را که شما را کشت و نابود کرد و آشوب را خاموش کرد...
🔹چون سخنش تمام شد، امام سجاد (علیهالسّلام) به او فرمود: قرآن خدا را خواندهای. گفت: آری. فرمود: این آیه را خواندهای: «قل لا اسئلکم علیه اجرا الا المودة فی القربی؛ (بگو من بر اجر رسالتم چیزی از شما جز مودت و دوستی با اهل بیتم و خویشانم نمیخواهم)»؟ گفت: آری. فرمود: ما خویشان پیامبریم...
♦️سپس حضرت فرمود: این آیه را خواندهای: «انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا؛ (خداوند میخواهد رجس و پلیدی را از شما اهل بیت دور سازد و شما را پاکیزه گرداند)»؟ گفت: بله خواندهام. حضرت فرمود: اهل بیت ما هستیم... مرد شامی دستانش را به سوی آسمان بلند کرد و گفت: خدایا من از دشمنان آل محمد و کشندگان آنان بیزاری میجویم».
#تقویم_صفر
#اول_صفر
#کاروان_اسرا
💠 @shefavahajat
💌 #ادعیه | حاج آقای عاملی
📩 اللَّهُمَّ أَصلِح لِي دينِی الَّذِي هُوَ عِصمَةُ أَمرِي
وَأَصلِح لِي دُنيايَ الَّتی فيها مَعاشِي
وَأَصلِح لِي آخِرَتِي الَّتی فيها مَعادِی
وَاجعَلِ الْحَياةَ زِيادَةً لِی فِي كُلِّ خَيْرٍ
وَاجْعَلِ الْمَوْتَ رَاحَةً لِی مِنْ كُلِّ شَر
🤲 بار الها، دينم را که نگه دارنده ی من از بدی هاست و دنيايم را که زندگانیام در آن است و آخرتم را که بازگشتم به سوی آن می باشد، اصلاح بفرما و زندگی را برای من موجب افزايش کارهای نيک قرار بده و مرگ را برای من مايه ی راحتی و رهايی از همه ی بدی ها بگردان
💠 @shefavahajat
هدایت شده از قاصدک
😍مگه نمیخواستی خادم موکب بشی؟؟؟
🥰مگه نمیخواستی به زائرای کربلا خدمت کنی؟؟؟
😊کاری نداره!!!
میخوایم کنار هم، هر روز
یه کار کوچیک انتخاب کنیم
و به عشق امام حسین
برای عاشقان امام حسین
انجامش بدیم
❤️هوادارحسین
📅هر روز
🖌یه کار
💚به عشق حسین
✅بیاید توی کانال بقیشو توضیح میدیم
به پویش هوادار حسین بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2147943007C03e1a192cf