🔸 امامـ صـادق عليه السلامـ
كانَ فيما وَعَظَ لقمانُ ابنَهُ: ... يا بُنَيَّ، اجعَلْ في أيّامِكَ و لَيالِيكَ و ساعاتِكَ نَصيبا لكَ في طَلَبِ العِلمِ، فإنّكَ لَن تَجِدَ لكَ تَضيِيعا مِثلَ تَركِهِ.
از اندرزهاى لقمان به فرزندش اين بود كه: . . . فرزندم! از روزها و شبها و اوقات خود بخشى را به تحصيل علم اختصاص بده؛ زيرا تو هرگز براى خود خسران و ضايعهاى چون ترك علم نخواهى يافت.
🪴
📚 أمالي شیخ طوسي، ص۶۸
💠 @shefavahajat
ثبتنام دوره آموزش مقدماتی نقدوبررسی یوگا
👨🏫 مدرس: استاد عرب مدیر گروه علمی نقد عرفانهای کاذب معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم
🌸لینک ثبت نام:👇👇👇
🌐https://survey.porsline.ir/s/lu9LYcxs
💳هزینه ثبت نام : ۱۰۰هزار تومان
✍️پس از تکمیل ثبت نام و واریز وجه،
فیش واریزی و کد ملی خود را را برای آیدی زیر ارسال کنید.
@raherahaei
کانال اطلاع رسانی آموزشگاه سراب حقیقت
«دوره های آموزش تخصصی ادیان و فرق»
https://eitaa.com/academy_sarab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندر حکایات حاج آقا موسوی واعظ 😂
💵رزق بدون حساب
💠 @shefavahajat
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت بیست و هفت
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: راه استجابت دعاهای انسان
🗓۱۳۹۶/۰۶/۱۹
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
💠 @shefavahajat
✳️استغفار در آخر روز پنجشنبه
✍️شيخ(طوسی)فرموده مستحب است كه در آخر روز پنجشنبه استغفار كنند به اين نحو
أَسْتَغْفِرُ اَللَّهَ اَلَّذِي لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ اَلْحَيُّ اَلْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ تَوْبَةَ عَبْدٍ خَاضِعٍ مِسْكِينٍ مُسْتَكِينٍ لاَ يَسْتَطِيعُ لِنَفْسِهِ صَرْفاً وَ لاَ عَدْلاً وَ لاَ نَفْعاً وَ لاَ ضَرّاً وَ لاَ حَيَاةً وَ لاَ مَوْتاً وَ لاَ نُشُوراً وَ صَلَّى اَللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ اَلطَّيِّبِينَ اَلطَّاهِرِينَ اَلْأَخْيَارِ اَلْأَبْرَارِ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً
از خدای یکتا که هیچ خدایی جز آن ذات زندۀ پایندۀ ابد نیست آمرزش میطلبم و به درگاه او از گناه به توبه باز میگردم توبۀ بندهای که خاضع به درگاه توست و فقیر و عاجز و ناتوان است که از خود رفع شرّی نتواند کرد،و نیز بر سود و زیان و موت و حیات و خیر و شرّ خود قادر نیست و بر محمّد و عترت پاکش که همه از نیکان و برگزیدگان عالمند درود و تحیّت فراوان فرست.
📚مفاتیح الجنان
💠 @shefavahajat
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت بیست و هشت
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: توصیه امام کاظم علیهالسلام به تلاش تام و تمام
🗓۱۳۹۷/۰۷/۱۷
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
💠 @shefavahajat
🌹 مکاشفه مرحوم آيت الله شمس آبادي دربارة لزوم احترام به أموات
⚜️ آیت الله مبشرکاشانی:
اوائل انقلاب همراه با آيت الله حاج شيخ ابوالفضل خوانساري نجفي در شهر خوانسار در روستاي سنگ شير، منزل پدري مرحوم حجت الاسلام و المسلمين سيّد حسين ميرصانعي مهمان بوديم، مرحوم آيت الله خوانساري فرمودند: من ميخواهم به مزار پدرم (حاج شيخ احمد خوانساري) بروم و فاتحه بخوانم، قبر پدر معظم له در کنار جاده (خيابان) قرار داشت او را همراهي کرديم و بر سر قبر و مزار او رفتيم، هنگام خواندن فاتحه فرمود: بهتر است بنشينيم و فاتحه بخوانيم زيرا سالها قبل به اتفاق آيت الله شمسآبادي(ره) اينجا آمديم تا براي پدرم فاتحه بخوانيم، آيت الله شمس آبادي پدرم را ميشناخت و به او علاقهمند بود، وقتي مشغول خواندن فاتحه شدیم ناگاه آقای شمس آبادی گفت: روی چشم و نشست، پس از خواندن فاتحه گفت: در حال خواندن فاتحه بودم ديدم پدرت (مرحوم حاج شيخ احمد پدر مرحوم آيت الله حاج شيخ ابوالفضل خوانساري) آمد و گفت: حالا که به سراغ من آمدهاي و فاتحه ميخواني بهتر است بنشينيد و نشسته فاتحه بخوانيد، گفتم: حتماً، روي چشم و نشستم. چنانچه به خاطر دارم مرحوم شمس آبادي پاي خود را از نعلين (کفش) خود خارج کرده و با احترام کنار قبر آن مرحوم نشست و مشغول خواندن فاتحه شد.
مرحوم آيت الله حاج شيخ ابوالفضل خوانساري از دوستان صميمي و تنگاتنگ آيت الله شمس آبادي بود و در مورد وي فرمود: آقاي شمس آبادي از نظر معنوي داراي حالات معنوي و مکاشفات کثيره بود.خود آيت الله خوانساري نيز در اواخر عمرش که در منزل بستري بود در حال کشف گاهي بعضی از حضرات معصومين (عليه السلام) را مشاهده ميکرد.
[ناگفته نماند که آيت الله ابوالفضل خوانساري، حدود يک سال در خدمت مرحوم آيت الله سيد علي آقا قاضي تلمّذ نموده بود]
#خاطرات
📚 سردلبران
💠 @shefavahajat
📌 وفات علامه شیخ جعفر کاشف الغطا
🔹 شیخ جعفر کاشف الغطاء، در سال ۱۱۵۴ق در نجف اشرف به دنیا آمد و از همان کودکى به تحصیل علوم دینى پرداخت. در آغاز، مقدمات را نزد پدر آموخت و سپس از محضر بزرگانى مانند شیخ وحید بهبهانى و سید مهدى بحرالعلوم کسب دانش کرد.
🔸 وی سپس به تالیف و تدریس پرداخت و شاگردان فراوانى تربیت نمود و کتب متعددى نگاشت. یکى از کارهاى مهم وى، مقابله با اخباریگرى بود و تلاش مؤثرى در از بین بردن این فتنه انجام داد.
🔹مرحوم میرزا حسین نوری، چنین او را ستایش می کند: «بزرگ بزرگان، شمشیر بران اسلام، استاد پژوهش و تحقیق، آیت عجیب خداوند که عقلها از درک آن قاصرند و زبانها لال، کتاب کشفالغطایش تو را از امری سترگ باخبر میسازد و از مقامی والا در مراتب علوم دینی او، چه اصول باشد و چه فروع آگاه میکند».
🔸این دانشمند بزرگ پس از ۷۴ سال عمر با برکت، در ۲۲ رجب ۱۲۲۸، در نجف اشرف دار فانی را وداع گفت و در مقبرهای که خود در نجف در یکی از حجرههای مدرسه خود آماده کرده بود، دفن شد.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۲۲
#کاشف_الغطا
💠 @shefavahajat
#دستورات_ماثور
🔴 نماز مخصوص #شب_بیست_و_سوم از #ماه_رجب
▪️روايت کرده اند از حضرت پيامبر صلي الله عليه و آله که:
«هر کس دو ركعت بعداز حمد ، سوره ضحي پنج مرتبه بخواندخداوند در برابر هر حرف و به تعداد هر مرد و زن کافر يک درجه در بهشت به او عطا مي کند ونيز ثواب هفتاد حج و ثواب کسي که در تشيع هزار جنازه شرکت کرده و نيز ثواب عيادت هزار بيمار رفته و پاداش کسي که حاجت هزار مسلمان را برآورده به او عطا مي کند.»
📚اقبال الاعمال ج۲ ص۶۶۷
💠 @shefavahajat
🎙از یکی از شاگردان آیت الله بهجت رضوان الله علیه نقل شده است:
شبی در محضر ایشان (آیت الله بهجت ره) بودم، (خدمتشان) عرض کردم: گاهی انسان حال معنوی خوشی دارد و عبادت باحالی انجام داده است و دلش میخواهد این حال خوش برایش بماند، چه باید کرد؟
فرمودند:
«بعد از عمل عبادی، این جمله را (زیاد) تکرار کند: اللَّهُمَ سَلِّمْ وَ تَمِّم: یعنی خدایا این عمل یا حال معنوی ام را سالم و با دوام بدار.»
📚نسیم های گره گُشا/16
💠 @shefavahajat