📚 تلنگر
اگر دیدی فرزند کسی منحرف شده است پیش داوری مکن، خانوادهاش را مسخره و متهم به بد تربيت کردن فرزندانشان مکن چرا که نوح علیهالسلام با مشکل فرزند و همسرش مواجه بود درحالیکه مشهور به صفی الله بود.
🔴کسی را که از قومش اخراج کردهاند مسخره مکن و نگو بیارزش و بیجایگاه است
چرا که ابراهیم علیهالسلام را راندند درحالیکه مشهور به خلیل الله بود.
🔴زندان رفته و زندانی را مسخره مکن
چرا که يوسف علیهالسلام سالها زندان بود در حالیکه مشهور به صدیق الله بود.
🔴ثروتمند ورشکسته و بی پول را مسخره مکن چرا که ايوب علیهالسلام بعد از غنا ، مفلس و بی چیز گرديد در حالیکه مشهور به نبی الله بود.
🔴شغل و حرفه دیگران را تمسخر مکن
چرا که لقمان علیهالسلام نجار، خیاط و چوپان بود درحالیکه خداوند در قرآن مجید به حکيم بودن او اذعان دارد.
🔴کسی را که همه به او ناسزا میگویند و از او به بدی یاد میکنند مسخره مکن و مگو که وضعيت شبهه برانگیزی دارد.چرا که به حضرت محمد(ص) ساحر ، مجنون و دیوانه میگفتند در حالیکه حبیب خدا بود.
پس دیگران را پیش داوری و مسخره نکنیم بلکه حسن ظن به دیگران داشته باشیم
🚫قضاوت ممنوع
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚 محو شدن كار خير از ديوان اعمال
روزى عيسى عليه السلام با جمعى از حواريان به راهى مى گذشت، ناگاه گناه كارى و تباه روزگارى كه در آن عصر به فسق و فجور معروف و مشهور بود ايشان را ديد، آتش حسرت در سينه اش افروخته گشت، آب ندامت از ديده اش روان شد، از صفاى وقت عيسى عليه السلام و مصاحبان او بر انديشيد، تيرگى روزگار و تاريكى حال خود را معاينه ديد.
پس با خود انديشه كرد كه هر چند در همه عمر قدمى به خير برنداشته ام و با اين آلودگى قابليت همراهى پاكان ندارم، اما چون اين قوم دوستان خدايند، اگر به موافقت ايشان دو سه گامى بروم ضايع نخواهد بود، پس خود را سگ اصحاب ساخت و بر پى آن جوانمردان فريادكنان مى رفت.
يكى از اصحاب باز نگريست و آن شخص را كه به نابكارى و بدكارى شهره شهر و دهر بود ديد كه بر عقب ايشان مى آيد گفت: يا روح اللّه! اى جان پاك! اين مرد را چه لايق همراهى ماست و بودن اين پليد ناپاك در عقب ما در كدام طريق رواست؟ اى عيسى! او را بران كه مبادا شومى گناهان او به ما رسد. عيسى عليه السلام متأمل شد تا به آن شخص چه گويد و به چه نوع عذر او را خواهد كه ناگاه وحى الهى در رسيد كه:
يا روح اللّه! يار با عُجب و پندار خود را بگوى تا كار از سر گيرد كه هر عمل خيرى كه تا امروز از او صادر شده بود به يك نظر حقارت كه بدان مفلس بدكار كرد، مجموع را از ديوان او محو كرديم
📚 برگرفته از کتاب داستان ها و حکایات عبرت آموز
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 کودک ﺳﺨﺎﻭﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻰ ﺁﻣﻮﺯﺩ
ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻧﻴﻢ ﻛﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﺑﻦ ﻋﺒﺎﺩ, ﻣﺮﺩ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺎ ﺳﺨﺎﻭﺗﻰ ﺑﻮﺩ.
ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ: ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﺳﺨﺎﻭﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺁﻣﻮﺧﺘﻪﺍﻡ , ﺯﻳﺮﺍﻣﺎﺩﺭﻡ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﻭﺍﻧﻪﺍﻡ ﻛﻨﺪ, ﭘﻮﻟﻰ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﻰ ﺩﺍﺩﻭ ﻣﻰ ﮔﻔﺖ: ﺍﻳﻦ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﺪﻩ.
ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺍﻭ ﻣﻮﺟﺐ ﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﺧﻮ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻭ ﺳﺨﻰ ﺷﻮﻡ.
ﺍﻭﺑﺎﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺵ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪ ﻫﻤﺎﻥ ﻃﻮﺭ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﻢ ,ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻧﻴﺰ ﺑﺎﺷﻢ.
ﺗﺮﺑﻴﺖ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﺳﻠﺎﻡ , ﺹ 8
پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم :
الصَّدَقَةُ تَدْفَعُ الْبَلَاءَ وَ هِيَ أَنْجَحُ دَوَاءً وَ تَدْفَعُ الْقَضَاءَ وَ قَدْ أُبْرِمَ إِبْرَاماً وَ لَا يَذْهَبُ بِالْأَدْوَاءِ إِلَّا الدُّعَاءُ وَ الصَّدَقَة
صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و درد و بيمارى ها را چيزى جز دعا و صدقه از بين نمى برد.
بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 93، ص 137، ح 71
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
امشب به درگاه خدا✨
براتون دعامیکنم تا
فرداتون پر امید✨
زندگیتون پویا
عشقتون خدا✨
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه✨
#شبتون_عالی ✨
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴انتقام دختر بی حجاب از پسر بسیجی!!!
ی خانم بعد ازکلی آرایش و پوشش نامناسب راهی خیابونای شهرشد. همینطوری که داشت می رفت وسط متلک های جوونا یه صدایی توجهش را جلب کرد:"خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن" نگاه کرد،دید یه جوون ریشوئه ازهمونا که متنفر بود ازشون با یه پیراهن روی شلوار به دوستش گفت باید حال اینو بگیرم😡تصمیم گرفت مسیرش و به سمت اون آقا کج کنه ویه چیزی بگه دلش خنک شه وقتی مقابل پسر رسید یهو چشماشو...
ادامه این داستان در ↯↯
http://eitaa.com/joinchat/4033871893C0cb7888cc3
عشق تو
در تک تک سلول هامان
خانه دارد ای امیر جان ما
قلب ما با یاد تو دارد تپش
ای همه دار و ندار شیعیان
صبحتون مهدوی🌸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚 داستان کوتاه
💔چقدر ساده میشه دل کسی رو شکست!؟!!!....
✍️مراسم تشیع جنازه یکی از آشنایان در یک روز سرد پاییزی در گورستان بودم. نوه متوفی اصلا گریه نمیکرد و محزون هم نبود. سالها این موضوع برای من جای سوال بود با اینکه او سنگدل هم نبود.
بعدها از او علت را جویا شدم، گفت: پدر بزرگ من هر چند انسان بدی نبود ولی روزی یاد دارم، عید نوروز بود و به نوههای خود عیدی میداد و ما کودک بودیم، ما نوه دختری او بودیم و او به نوه های پسریاش 1000 تومنی عیدی داد ولی به ما 200 تومنی داد و در پیش آنها گفت: پدربزرگ اصلی شما فلانی است و بروید و از او شما 1000 تومنی عیدی بگیرید. این حرکت او برای همیشه یاد من ماند و من تا زندهام او را پدربزرگ و خودم را نوه او هرگز نمیدانم.
برای نفوذ در دلها شاید صد کار نیک کم باشد ولی برای ایجاد نفرت ابدی، یک حرکت احمقانه کافی است. و بدانیم کودکان هرچند در مقابل محبت ما توان تشکر ندارند و خجالت میکشند و در برابر تندی و بیاحترامی ما، از ترس ما توان عکسالعمل ندارند و سکوت میکنند، ولی آنها تمام رفتار ما را میفهمند و محبتها و بدیهای ما را میبینند و میدانند و برای همیشه در ذهن خود حفظ میکنند و زمانی که بزرگ شدند، تلافی میکنند.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚کدام یک از ما تأخیر در ظهور امام زمان (ع) را جدی گرفته ایم؟
دوری از امام زمان (ع) ، چه تعداد از شیعیان را دردمند و دل نگران ساخته است؟
آیا سراغ دارید کسی را که هرچند وقت یک بار خواب و خوراکش به خاطر غیبت امامش مختل شده باشد!؟
اگر پرسش نامه ای در اختیارمان بگذارند و از ما بخواهند گرفتاری هایمان را به ترتیب اولویت فهرست کنیم، چند درصد از ما نخستین گرفتاری خود را غیبت امام زمان می داند؟
ای دوستان و محبین امام زمان (ع)یادمان رفته که پیامبر و اوصیاء او (ع)، از جانب خداوند برای غایب شدن منصوب نشده اند، امام باید ظاهر باشد. باید بر مسند خلافت و فرمانروایی باشد .
امام باید در جامعه با یَدِ مبسوط به اداره ی جامعه بپردازد.
امروز وظیفه عالم و غیر عالم در جامعه دعوت مردم به امام زمان (ع) است.
باید همگان را به سمت او هدایت کرد تا او را تنها وسیله هدایت و دستگیر خلق بدانند و یاد او زنده شود و زنده بماند.
اگر خود را شیعه مهدی (ع) می دانیم، باید دغدغه ی او را داشته باشیم و خالصانه ظهورش را بطلبیم.
اگر دلمان پیش او باشد برای آمدنش و ظهورش از هیچ اقدامی کوتاهی نمی کنیم ...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 برخورد غیر منتظرۀ رسول خدا(ص) با جوان چشمچران.
✍ گاهی اوقات، برخی از جوانان میگویند: «من نمیتوانم چشمم را کنترل کنم.»
آن یکی میگوید: «من نمیتوانم زبانم را کنترل کنم.» هر کسی هر کار خوبی را که میگوید «نمیتوانم انجام دهد»، به خاطر این است که یک کار خوب را میتوانسته انجام دهد ولی انجام نداده، آن هم اینکه سر وقت بلند شود و نمازش را بخواند.
اگر بخواهیم نماز خوب را برای خودمان تعریف کنیم و بشناسیم، طبیعتاً بهترین معرِّف آن، خود خداوند است که در قرآن کریم میفرماید: «إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَر؛ نماز از فحشاء و باز میدارد» بر این اساس، هرچقدر نماز انسان او را از بدیها بازدارد، به همان اندازه، نمازش خوب بوده است.
به پیامبر(ص) گفتند: «آن جوانی که پشت سر شما نماز میخوانَد، چشمچرانی هم میکند.
بعضی از گناههای خیلی بد را هم انجام میدهد.» لابد منظورشان این بود که شما نصیحتش بفرمایید تا آن عیبش را هم کنار بگذارد. رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند: «همان نمازش او را درست خواهد کرد» [نیازی به نصیحت نیست.]
راوی میگوید: «طولی نکشید که آن جوان توبه کرد و آن عیب را کنار گذاشت.» اگر درست به نماز پرداخته شود، اینقدر برکت دارد.
📚 کتاب "چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟"
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
ﻣﺮﺣﻮﻡ ﻣﻴﺮﺯﺍ ﺍﺣﻤﺪﻛﺎﻓﻲ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﻭ ﻋﻠﻤﺎﻱ ﺁﻥ ﻋﺼﺮ ﻳﺰﺩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ؛ ﻣﺮﺩﻡ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻛﺎﺭﻭﺍﻧﻲ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻲﺩﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ
ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﻳﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺍﻟﻌﻤﻞ، ﺑﻴﻨﺎﻳﻲ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﻛﺮﺍﻣﺖ ﺛﺎﻣﻦ ﺍﻟﺎﺋﻤﻪ (ﻉ) ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﻪ ﻳﺰﺩ ﺑﺮ ﻧﻤﻲ ﮔﺮﺩﺩ ﻭ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﻀﺠﻊ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺋﻮﻑ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﺮﻛﺖ ﺍﻳﻦ ﻛﺮﺍﻣﺖ ﺭﺿﻮﻱ ﭼﺸﻢ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺩﭼﺎﺭ ﺿﻌﻒ ﻧﮕﺮﺩﻳﺪ ﻭ ﺣﺘﻲ ﺍﺯ ﻋﻴﻨﻚ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻜﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺎﻧﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺮﻭﺍﻳﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩﻫﺎ ﺑﺮﺩﻧﺪ.
* ﻣﺮﺣﻮﻡ ﻛﺎﻓﻲ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺣﻮﺯﻩ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻛﺠﺎ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻛﺮﺩﻧﺪ؟
ﺩﺭ ﻣﺸﻬﺪ ﻧﺰﺩ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﻣﻴﺮﺯﺍ ﺍﺣﻤﺪ ﻛﺎﻓﻲ ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﻣﺸﻬﺪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺩﺭﺱ ﻣﻲﺧﻮﺍﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﻦ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﺳﺎﻟﮕﻲ ﻭﺍﺭﺩ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﺸﻬﺪ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﻟﺎﺧﺮﻩ ﺩﺭ ﺳﻦ 18 ﺳﺎﻟﮕﻲ ﺑﻪ ﻋﺘﺒﺎﺕ ﻫﺠﺮﺕ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺠﻒ ﺗﻮﻓﻴﻖ ﺷﺎﮔﺮﺩﻱ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺳﻴﺪ ﺍﺳﺪ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺪﻧﻲ ﺷﻬﻴﺪ ﻣﺤﺮﺍﺏ ؛ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻛﺎﺷﺎﻧﻲ ﻭ... ﺭﺍ ﭘﻴﺪﺍ ﻣﻲﻛﻨﺪ،
5 ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻧﺠﻒ ﻣﻲﻣﺎﻧﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﻦ 23
ﺳﺎﻟﮕﻲ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺮﻣﻲ ﮔﺮﺩﻧﺪ، ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻣﺸﻜﻠﺎﺗﻲ ﻛﻪ ﭘﺪﺭ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﻛﺴﺐ ﻭ ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﺮﺍﺟﻊ ﻭﻗﺖ ﻧﺠﻒ ﻭ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺧﻮﻳﻲ، ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺮﻣﻲ ﮔﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺑﻴﺖ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺷﺎﻫﺮﻭﺩﻱ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺳﺎﻛﻦ ﻗﻢ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ ...
ادامه دارد....
❌ قسمت چهارم از زبان حاج محسن کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ببخشید تا آرام باشید
انتقام، اگر چه آرام کننده است! امّا اولاً ناپایدار است، ثانیاً آرامش کاذب ایجاد می کند، رابعاً کار انسان های ضعیف است،خامسا به خدا واگذار نمی شود. بهتر است بخشنده باشی.
امّا اگر خواستی انتقام بگیری به خدا واگذار کن به یک نمونه تاریخی توجه کنید:
نقل شده، مرحوم شاه آبادی (ره) گاهی به کسانی که به او بی احترامی و یا توهین می کردند به آرامی پاسخ می داد و در واقع توهین آن ها را با توهین پاسخ می داد.
البته بدون اینکه طرف مقابل صدای آن مرحوم را بشنود. فرزند مرحوم شاه آبادی علت را از پدر پرسید که شما با این مقام معنوی چرا چنین می کنی؟
گفت:پسرم من از روزی که انتقام خدا را با چشم خود دیدم، بنا را گذاشتم که چنین کنم
❌ ادامه در پست بعد...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 ببخشید تا آرام باشید انتقام، اگر چه آرام کننده است! امّا اولاً ناپایدار است، ثانیاً آرامش کاذب
ماجرا از این قرار بود که روزی به حمّام (عمومی) رفته بودم. وارد خزینه شدم.
آب سرریز شد و کمی به سر روی یکی از افسران پهلوی (شاه ایران) پاشیده شد.
وی به شدت بر افروخته و به من توهین کرد. من که در جمع حاضران نخواستم و شاید نتوانستم پاسخ او را بدهم.
به آرامی گفتم واگذارت می کنم به خدا. از حمّام بیرون شدم و به منزل آمدم.
ساعتی بعد فردی به منزل ما مراجعه کرد و درخواست کرد که به درب حمام بروم.
علت را پرسیدم. گفت خود خواهی دید. آن افسر را دیدم که به هنگام بالا آمدن از پله های حمام نقش بر زمین شده و زبانش بند آمده!
گویی لال از مادر زاده شده! با ایما و اشاره از من طلب عفو می کرد. دعا کردم و از خدا خواستم او را ببخشد. تا دعای من خاتمه یافت.
زبان در کام او به حرکت درآمد و به دست و پای من افتاد. از آن روز وقتی کسی توهینی و یا اساعه ادبی به من می کند.
دیگر او را به خدا واگذار نمی کنم. خودم به آرامی پاسخش را می دهم تا خدا انتقام نگیرد که منتقم بزرگی است.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی