🔴 پیروی امام علی علیه السلام از پیامبر اکرم در غذا خوردن
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
سوید بن غفله می گوید: به حضور علی علیه السلام رسیدم. دیدم نشسته و ظرفی از شیر و مقداری نان جوین خشک در برابرش است؛ نان را با دستش خرد می کند، و هر گاه نان با دستش نمی شکند، آن را با زانو می شکند و در ظرف شیر می ریزد.
امام به من فرمود: بفرما و از این غذای ما بخور.
گفتم: من روزه هستم.
حضرت فرمود: از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که فرمود: هر کس به خاطر روزه، از غذای مورد اشتهایش چشم بپوشد، بر خدا واجب است که او را از خوردنی و نوشیدنی بهشت بهره مند سازد.
سوید بن غفله می افزاید: به خدمتکار امام که نزد او ایستاده بود، گفتم: ای فضه، آیا در مراعات حق این مرد، از خدا نمی ترسید؟ چرا نان نرم برایش نمی پزید؟
فضه پاسخ داد: امام با ما شرط کرده است که نان نرم برایش نبریم.
و امام علی علیه السلام فرمود: پدر و مادرم فدای آنکه هیچگاه نانش نرم نبود و تا روز فوتش هرگز سه روز پیاپی یک وعده کامل از نان گندم نخورد. من دیدهام رسول خدا صلی الله علیه و آله نانی خشکتر از نان من می خورد و جامه ای خشنتر از جامه من می پوشید و من اگر او را الگو قرار ندهم می ترسم روز قیامت به او ملحق نشوم.
منابع:
بحارالانوار، ج 40، ص 331 ------ مناقب
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 خانه شیخ، کمیته امداد قبل از انقلاب بود
*شما این فرصت را داشتید طی ۲، ۳ ماه حضور در منزل مرحوم احمد کافی، وضعیت زندگی ایشان را از نزدیک ببینید. خانه و زندگی شیخ محبوب مردم چطور بود؟
- خیلی ساده و معمولی. آقای کافی بهطور کلی، عالمی بود که واقعاً به هرآنچه بالای منبر به مردم میگفت، خودش هم عمل میکرد.
یک روحانی نمونه بود که انسان واقعاً از اخلاق و رفتارش لذت میبرد. درواقع، طبق فرمایش رسول خدا(ص)، دغدغه ایشان بیشتر این بود که به مردم کمک کند.
پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: "سودمندترینِ مردم کسی است که خیرش بیشتر به مردم برسد." و مرحوم کافی، اینطور بود. خوب یادم است یک روز عصر داشتم میرفتم سمت مسجد پنبهچی. آقای کافی سر کوچهشان مرا دید.
گفت: "آقای وزیری! کجا میروی؟" گفتم: مسجد. گفت: "حالا ۲ ساعت مانده تا اذان مغرب. بیا داخل." مرا به خانهاش برد. دیدم خانهشان پر است از اقلام خوراکی و پوشاک.
کیسههای بزرگی کف اتاق بود که در هر کدام، برنج، روغن، حبوبات، کفش، لباس و... گذاشته شدهبود. گفت: "اینها ۳۱۳ بسته برای نیازمندان است که به نیت ۳۱۳ اصحاب خاص امام زمان (عج) تهیه شده."
ماجرا این بود که مرحوم کافی، نیازمندان را شناسایی کرده و به همهشان آدرس خانهاش را دادهبود. آنها تکتک میآمدند و کیسههای مرتبط با خودشان را تحویل میگرفتند.
درواقع، سالها قبل از پیروزی انقلاب و تشکیل کمیته امداد، مرحوم کافی فعالیتهایی شبیه این نهاد انجام میداد. البته این فقط گوشهای از کارهای عامالمنفعه ایشان بود.
❌از زبان معلم خصوصی فرزندان شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 تحقق ظهور در خواست و دعای مردم
إِنَّ اللهَ لا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ
خداوند عزیز سرنوشت هیچ قومى-و ملّتى- را تغییر نمىدهد مگر آنکه آنان آنچه را در -وجود- خودشان است تغییر دهند. (رعد/ ۱۱)
⭕️ اگر تغییر در افکار و خواست و اراده مردم حاصل نشود، در آینده روزهای تلخ و دشوارتری را تجربه خواهند کرد؛ تا جایی که آرزوی مرگ میکنند:
🌕 پیامبر صلی الله علیه وآله فرمودند:
«لَاٰ یَأْتِی عَلَیکُم زَماٰن إِلاّ الَّذي بَعْده شَرّ مِنْه!»
هیچ زمانی پیش نمیآید، جز اینکه زمان بعدی بدتر از آن است!!
📗يوم الخلاص، ج ۱ ص ۳۵۸
✅ مادامی که مردم انتخابشان با انتخاب خداوند یکی نشود؛ تا زمانی که بشر به اضطرار وجود ولی معصوم نرسد هیچ ظهوری نخواهد بود.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ خرج کردن برای امام مهدی"
یکی از وظایف مردم در زمان غیبت، صله ی امام زمان به وسیله مال (خرج کردن) است. یعنی مومن بخشی از دارایی خود را برای امام زمانش هدیه کند و هر سال بر این عمل مداومت کند.در این عمل، ثروتمند و فقیر یکسانند اما هرکس به مقدار تواناییَش تکلیف دارد.
امام صادق می فرمایند: هیچ چیز نزد خدا محبوبتر از اختصاص دادن دِراهم (واحد پول) به امام نیست. و به درستی که خداوند دِرهم را برای او (پرداخت کننده) در بهشت همچون کوه احد قرار دهد.1
همچنین امام صادق در تفسیر آیه 245 سوره بقره میفرمایند: 1- به خدا سوگند این در خصوص صله (خرج کردن) برای امام است. 2- به درستی که خدا آنچه را که مردم در اختیار دارند از جهت نیاز به آن قرض نخواسته است، و هر حقی که خداوند دارد، برای ولیِّ اوست...
آن حضرت در جایی دیگر فرموده اند: هرکس پندارد که امام به آنچه در دست مردم هست احتیاج دارد، کافر است. جز این نیست که مردم نیازمندند که امام از ایشان بپذیرد. خدا امر فرموده که از اموال آنان صدقه و زکات بگیر و آنها را به وسیله آن پاک و تزکیه می نمایی.3
📚 1- اصول کافی
2- اصول کافی جلد 1 ص 537
3- اصول کافی - جلد 2
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 داستان زیبای توبه جلال کاباره ای
از زبان شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
امشب به درگاه خدا براتون دعا میکنم
تا فرداتون پر امید
زندگیتون پویا
عشقتون خدا
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه
شبتـــون مهدوی❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
ســلام
صبحتون
پراز خیر و برکت
در پناه پروردگار
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجـودتون سـلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 انتقاد امام عصر عجلالله فرجه از شیعیان غافل از روایات...
كَيْفَ يَتَسَاقَطُونَ فِي اَلْفِتْنَةِ وَ يَتَرَدَّدُونَ فِي اَلْحَيْرَةِ وَ يَأْخُذُونَ يَمِيناً وَ شِمَالاً فَارَقُوا دِينَهُمْ أَمِ اِرْتَابُوا أَمْ عَانَدُوا اَلْحَقَّ أَمْ جَهِلُوا مَا جَاءَتْ بِهِ اَلرِّوَايَاتُ اَلصَّادِقَةُ وَ اَلْأَخْبَارُ اَلصَّحِيحَةُ أَوْ عَلِمُوا ذَلِكَ فَتَنَاسَوْا
🌕 شيخ ابو جعفر رضى اللّٰه عنه گويد اين توقيع را سعد بن عبداللّٰه رحمه اللّٰه چنين ثبت كرده است: «بنگر که چگونه در فتنهها سقوط میکنند و در وادى تحیر و سرگردانى گام مىزنند و به چپ و راست مىروند، و از دينشان دست برداشتهاند. آیا آنها در مورد حقّ دچار تردید شدهاند؟ و يا آنكه عناد و دشمنى میورزند؟ یا اینکه از روایات راست و خبرهای صحیحی که به آنها رسیده است بیخبرند؟ و يا آن را مىدانند و خود را به فراموشى مىزنند؟»
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۵۱۰
📗بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۱۹۰
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۱۰، ص ۱۱۸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 مسجدنشینانِ دنیادوست؛ این وصف حال مردم آخرالزمان است!
مساجد خدا را تنها كسى آباد مىكند كه به خدا و روز بازپسين ايمان آورده و نماز را برپا دارد و زكات را بپردازد و جز از خدا نترسد، اميد مىرود آنها از هدايتيافتگان باشند. (توبه/ ۱۸)
🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
در آخرالزمان مردمی میآیند که در مساجد حلقهوار مینشینند و از دنیا و علایق آن سخن میگویند؛ با اینان همنشین مشو! که خداوند را به اینان حاجتی نیست.
وَ قَالَ اَلنَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَأْتِي فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ نَاسٌ مِنْ أُمَّتِي يَأْتُونَ اَلْمَسَاجِدَ يَقْعُدُونَ فِيهَا حَلَقاً ذِكْرُهُمُ اَلدُّنْيَا وَ حُبُّهُمُ اَلدُّنْيَا لاَ تُجَالِسُوهُمْ فَلَيْسَ لِلَّهِ بِهِمْ حَاجَةٌ.
✅ مساجد جای ذکر و عبادت خداست؛ نه دنیا! در مساجد باید قلبها از هرآنچه نام خدا و امام است خالی گردد؛ این جماعت حتی اگر نمازی هم در مسجد بخوانند به خاطر مردم است؛ نه به خاطر خدا...!
📗بحار الأنوار، ج ۲۲، ص ۴۵۳
📗جامع الأخبار، ج ۱، ص ۷۰
📗تفسير الصافي، ج ۲، ص ۳۲۷
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
44.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اراذل و اوباش های معروف
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نگاهی به مبارزات شهید کافی
سخنرانیهای ضد رژیم در مسجد گوهرشاد و افشاگری در زمینه فعالیتهای فساد آور نظام همچون واردات مشروبات الکلی و دایر کردن مراکز فساد در آذر سال 1342، سبب شد رژیم طرح خدمت سربازی اجباری این روحانی مجاهد را طرحریزی کند
به گزارش مشرق، در میان جریانهای مبارزاتی که در به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند، جریان متکی به مذهب و مردم، خون اصلی در رگهای این انقلاب بود. مرحوم شیخ احمد کافی هر دوی این مولفه را در مبارزه خود با رژیم طاغوت به همراه داشت.
در واقع بذر جریان مبارزاتی ایشان، به ویژه سخرانیهای ایام محرم، در ذهن عامه مردم از هر طبقهای کشت میشد و به جریان خاصی محدود نبود. منبر و روضه بلندگوی تبلیغاتی وی در مبارزه با رژیم پهلوی بود.
به حق باید او را مرد منبرهای آتشین دانست. این خطیب اصالتاً یزدی، به سال 1315 در مشهد متولد شد. تعلیمات دینی را در نجف و سپس در قم نزد اساتید مشهوری همچون آیتالله مدنی، شهید محراب و آیتالله راستی کاشانی سپری کرد.
شیخ احمد کافی هم در زمینه مذهب و هم در زمینه مبارزات سیاسی فعال بود. تاسیس مراکز مذهبی متعدد از جمله ساخت تعدادی مهدیه، ساخت درمانگاه، ایجاد قرض الحسنه و کمک به خانواده های نیازمند از خدمات این روحانی مبارز بود. وی در سال 1347 با کمکهای مردمی مهدیه تهران را تاسیس کرد.1 در واقع رژیم پهلوی چنین اقداماتی از سوی کافی را کمک به مخالفین رژیم قلمداد میکرد که در نتیجه به دستگیری وی منجر میشد.
#شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌼هی می نشینیم می گوییم:
اگر خوشگل تر بودم...
اگر پولدار تر بودم...
اگر در یک شهر دیگر زندگی میکردم...
اگر از کشور خارج میشدم...
اگر یک دهه زودتر بدنیا آمده بودم...
یا اگر الآن برای خودم اسم و رسمی داشتم،
لابد اِل میشد و بِل میشد!
ولی این خبرها نیست و ما این را دیر میفهمیم
شاید ده ها سال دیرتر؛
زمانی که عمرمان را دویده ایم که در فلان خیابان،
خانه بخریم و فلان ماشین را داشته باشیم
و از فلان مارک لباس و کیف و کفش بخریم!
یک روزی میرسد که می بینیم به هرچه که فکرش را می کردیم رسیدیم ولی حالمان جوری که فکرش را می کردیم نشد!
و آن روز است که می فهمیم روزهای زندگی را برای ساختن آینده از دست دادیم!
آدم های اطرافمان را که شاید هم ناب بودند،
برای بدست آوردن آدم های دیگر از دست دادیم...
و از همه بدتر خودمان را برای رسیدن به اهدافمان، گم کردیم...
بهتر است خانه ی ذهنمان را بکوبیم و از نو بسازیم.
بهتر است خودمان را برای پولدارتر شدن و آدم حسابی تر شدن نکوبیم و نابود نکنیم.
از زندگی عشق بخواهیم،
عشق به آدمهای نابی که سرنوشت در مسیرمان می گذارد!
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی