📜 دین؛ مُزاحِم یا مُراحِم؟!
✏️ برخوردها خيلى تفاوت دارد. كسى كه به تو مىگويد: اگر اين كار را بكنى مىسوزانمت، با كسى كه مىگويد: اين كار را نكن، كه مىسوزى و تو مىبينى كه دارد دامنت را خاموش مىكند، دارد بارش رحمتش را بر تو و وجود تو مىريزد، آيا حالت تو در رابطه با او فرق نخواهد كرد؟!
✏️ در رابطه با مذهب هم، نيز همين تلقّى را داريم. خيال مىكنيم كه اسلام، دينى است كه مدام به هر چيزى كه مىخواهيم دست بزنيم، مىگويد: بكن نكن. مدام مزاحم ماست؛ مىخواهيم غذا بخوريم، مىخواهيم بنشينيم، مىخواهيم بخوابيم و...، مدام مىگويد: بكن نكن!
✏️ گاهى اوقات با بعضى از رفقا كه در جمعى هستيم من خودم خجالت مىكشم كه به ايشان بگويم، گوشت نخوريد، برنج نخوريد، كه چاق يا لاغر مىشويد! من خودم شرمنده مىشوم. اين بكن و نكنهاى ما يواش يواش خستگى و نفرت مىآورد؛ تا چه رسد به مذهبى كه از روز اولىّ كه تو مىخواهى حركت کنی... مىخواهى دوست شوى، دشمن شوى، غضب كنى، شهوتى اجرا كنى، هر قدمى و هر گامى كه مىخواهى بردارى، با امر و نهى همراه است. همينهاست كه بغض و نفرت مىآورد و رضا را مىگيرد.. بار تكليف، بار سنگينى است. مگر اين كه پاى محبّتى در ميان باشد تا اين بار را سبك كند!
📄 برشی از کتاب
📚 فوز سالک استاد علی صفایی حائری
💢 چرا انگیزه و رغبت تحصیلی در دانش آموزان کاهش یافته است؟
▫️کاهش انگیزه و علاقه به تحصیل در دانش آموزان میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. که برخی از این عوامل عبارتند از:
۱. فشارهای تحصیلی: فشارهای زیاد از سوی والدین، معلمان و جامعه برای کسب نمرات بالا باعث ایجاد استرس و اضطراب و کاهش انگیزه در دانشآموزان شده است.
۲. عدم ارتباط با محتوای درسی: برنامه های درسی کهنه ، بی ارتباط با زندگی دانش آموزان و نیازهای رو به تغییر در جامعه امروزی هستند.
۳. روشهای تدریس ناکارآمد: همه چیز در جامعه عوض شده ، اما روشهای بسیاری از معلمان هنوز سنتی و غیر موثرند . عدم استفاده از روشهای نوین و جذاب و متناسب با نیازهای دانش آموزان باعث خستگی و بیعلاقگی در آنها می شود.
۴. تأثیرات فناوری: استفاده بیش از حد بچه ها از فناوری ، گوشی تلفن همراه ، حضور در رسانههای اجتماعی و جذابیت آنها در مقابل مدرسه، توجه دانشآموزان را از تحصیل دور کرده است.
۵. محیط آموزشی نامناسب: محیطهای آموزشی بچه ها را کمتر درک می کنند و حمایت لازم را از دانشآموزان نمیکنند که اغلب باعث بیگانگی می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠موشن گرافیک احکام: حرمت مسجد نگه دار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
اَلسلامُ عَلیکَ یا موُسَی بنَ جَعفَر (ع)
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 چگونه می توانیم نسبت به مقدرات الهی رضایت داشته باشیم؟
حجتالاسلام حسینی
پ ن: بحث خیلی مهمی هست!
باید خوب اندیشید و خوبتر صبر کرد!
امشب 🌕 رو شب حیات نامیده شده!
"لیله المحیا"
🔹 خدایا بحق رسول اعظم صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علیه السلام در این شب عزیز همه ما را زنده بگردان! از جهل و نفهمی نجات ببخش و معرفت و آگاهی را روزی ما بگردان.
#عید_مبعث_مبارک