شناخت رهبری
🔆بر اتحاد نیروهای مومن و انقلابی و پرهیز از دوقطبیهای مصنوعی
اصرار دارم ...
«باید مراقب بود. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد. بخصوص نیروهای مؤمن. نیروهای پای کار.۹۵/۷/۵» زیرا دشمنان انقلاب «یکی از این ترفندهایی که اخیراً یاد گرفتهاند و دارند اعمال میکنند، ایجاد دوقطبیهای کاذب است؛ دوقطبیهای دروغین.۹۴/۱۲/۵» اولین بار شهریور ماه دو سال قبل بود که رهبر انقلاب از کلیدواژه «دوقطبی» برای هشدار درباره شکلگیری وضعیتی خاص در جامعه استفاده کردند. آنجا که در دیدار با رئیسجمهور و هیات دولت یازدهم، تاکید کردند: «جناحبندیهای سیاسی اشکالی ندارد، اما نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد، زیرا این کار موجب دلزدگی و خستگی مردم و شکنندهشدن محیط جامعه میشود. ۹۳/۶/۵» البته رقابت سیاسی اشکال ندارد. رقابت سیاسی همانند یک مسابقه است. در «مسابقه همه تلاش میکنند برنده بشوند، همه تلاش میکنند جلو بیفتند؛ طبیعت مسابقه، شور و نشاط و دوندگی و مانند اینها است؛ انتخابات مسابقه است؛ یکی جلو میافتد، یکی عقب میماند؛ این دشمنی نیست، این عناد نیست، این دوقطبی شدن نیست.۹۴/۱۲/۵»
⬛️ دوقطبی مصنوعی در چند معنا
رهبر معظم انقلاب در همه سالهای اخیر وقتی از کلیدواژه دوقطبی مصنوعی در بیانات خود بهره میبرند آن را بر سه نوع میبینند:
۱. شکاف در حاکمیت: گاهی مثالهای ایشان برای دوقطبی مفهومی شبیه به حاکمیت دوگانه یا اختلاف قوا است که در این زمینه در ادوار مختلف قوای سهگانه هشدار دادهاند: «قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه ۹۵/۳/۱۴»
۲. شکاف بین حاکمیت و مردم: گاهی ایشان وقتی مسئولان را از شکلگیری دوقطبی برحذر می دارند نگرانی خود را از جدایی مردم و حاکمیت اعلام می کنند: «یکی از هدفهای دائمی جبههی دشمن -که در رأسش هم آمریکا است- از اوّل انقلاب تا امروز
این بوده است که یک دوقطبیِ خطرناک بین مردم و نظام بهوجود بیاورد؛ درست عکس آن چیزی که جمهوری اسلامی بر اساس آن بنا شده است؛ یعنی آمیختگی کامل نظام با مردم. آنها خواستهاند این شکاف را بهوجود بیاورند؛ البتّه موفّق نشدهاند. ۹۴/۱۱/۱۹»
⬛️ @shenakhte_rahbari
📍 #شب_و_روز_نشناسیم
🔆توصیه رهبری به جوانان مومن انقلابی
🔸«من میخواهم بگویم آن جوانهایی که در تهران، در شهرهای گوناگون، در استانهای مختلف، در خود مشهد، در بسیاری از شهرهای دیگر کار فرهنگی میکنند، با ارادهی خودشان، با انگیزهی خودشان ـ کارهای بسیار خوبی هم از آنها ناشی شده است که از بعضی از آنها ما بحمدالله اطّلاع پیدا کردیم ـ کار را هرچه میتوانند بهطور جدّی دنبال کنند و ادامه بدهند.» رهبر انقلاب در کنار توصیه و رهنمودی که به جوانان کردهاند در عرصه میدان عمل نیز از آنها حمایت کردهاند و اجازه ندادهاند دستگاه تبلیغاتی دشمن بتواند به راحتی اقدام کند و «پروژه نفوذ»ش را تکمیل کند. آنجا که در سخنرانیهای مختلف خود نسبت به اظهارات برخی شخصیتها و رسانهها که جریانهای مؤمن و انقلابی را به تندروی و افراطیگری متهم میکنند واکنش نشان داده و فرموده بودند: «من میفهمم که بعضی وقتی میگویند تندروی، جریان حزباللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزباللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همهی وجود، با همهی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئلهی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان میآیند. ۳۰/۱۰/۹۴»
#امین_انقلاب
#امام_خامنه_ای
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
📍۱۰ وظيفه مهم جوان مومن انقلابي در انتخابات
🔸۱. انتخابات را پُرشور کنيد
در درجهي اوّل، دشمن مايل است که انتخابات بيرونق شود - البته در درجهي دوم ممکن است کسي را بر کسي ترجيح دهند؛ اما آن درجهي بعدي است؛ نقطهي مقابل آن، براي دلسوزان نظام و شخص اينجانب، در درجهي اوّل اين مهم است که انتخابات، انتخابات پُررونق و پُرشوري شود.(۱۳۸۰/۰۲/۱۱)
🔸۲. مشارکت در انتخابات را حداکثري کنيد
خيليها ممکن است پاي صندوقها نيايند؛ بهخاطر اينکه حوصلهاش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهميت قضيه را نميدانند، متوجه تأثير رأي خودشان نيستند يا به کسي که به او اطمينان و اعتماد کنند، نرسيدهاند؛ يا کسي را هم که شناختهاند، نپسنديدهاند؛ لذا نميآيند. تلاش شما بايد اين باشد که مشارکت را به معناي حقيقي کلمه حداکثري کنيد.(۱۳۸۴/۰۳/۰۵)
🔸۳. تقواي سياسي داشته باشيد
تقواي سياسي؛ يعني هر کس که در کار سياست است، سعي کند با مسائل سياسي صادقانه و دردمندانه و از روي دلسوزي برخورد کند. سياست بهمعناي پشت هماندازي و فريب و دروغ گفتن به افکار عمومي مردم، مطلوب اسلام نيست. سياست يعني ادارهي درست جامعه؛ اين جزو دين است. تقواي سياسي، يعني انسان در ميدان سياست، صادقانه عمل کند.(۱۳۸۱/۰۱/۱۶)
🔸۴. اصلح را پيدا کنيد
در انتخابات مردم سعي کنند صالحترين را انتخاب کنند... مهم اين است که شما در بين اين افراد صالح، بگرديد و صالحترين را پيدا کنيد. اينجا جائي نيست که من و شما بتوانيم به حداقل اکتفاء کنيم؛ دنبال حداکثر باشيد؛ بهترين را انتخاب کنيد.(۱۳۸۸/۰۲/۲۲)
🔸۵. بهخاطر نامزدها در مقابل يکديگر قرار نگيريد
ممکن است شما به يکي از نامزدها علاقهمند شويد، رفيقتان به يک نامزد ديگر؛ اين موجب نشود که شما در مقابل هم قرار بگيريد... هيچ مانعي ندارد که شما به يکي علاقهمند باشيد، بنده به يکي ديگر علاقهمند باشم؛ شما به او رأي دهيد، من به ديگري رأي دهم.(۱۳۹۲/۰۳/۰۶)
🔸۶. آدمهاي خوب را به مردم معرفي کنيد
کساني که زبان گويايي دارند، قلم توانايي دارند و آبرويي پيش مردم دارند مردم را توجيه و تشويق کنند و آدمهاي خوب را به آنها معرفي نمايند.(۱۳۷۴/۱۱/۱۴)
🔸۷. مراقب باشيد علاقهمنديها به اصطکاک نينجامد
افراد گوناگون ميآيند؛ با منشهاي مختلف، با سلائق مختلف، با شيوههاي گوناگون کار، در مقابل مردم قرار ميگيرند... هر کدام از نامزدهاي محترم هم طرفداراني دارند. بعضيها از اين طرفداران متعصب هم هستند، خيلي علاقهمند سرسختند به آن نامزد خودشان. خيلي خوب، باشند، حرفي نيست؛ اما مواظب باشيد، مراقب باشيد که اين علاقهمنديها به اصطکاک نينجامد؛ به اغتشاش نينجامد.(۱۳۸۸/۰۳/۱۴)
🔸۸. آگاهيتان بايد در انتخابات اثر کند
[عنصر] آگاهي هميشه لازم است... جوانها بههوش باشند، بيدار باشند. معيارها مشخص است. در انتخابات، اين آگاهي بايد اثر کند؛ در بيان خواستههاي ملت اين آگاهي بايد تأثير بگذارد... کساني با رأي ملت سر کار نيايند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسليم بالا ببرند و آبروي ملت ايران را ببرند. کساني سر کار نيايند که بخواهند با تملقگوئي به غرب، به دولتهاي غربي، به دولتهاي زورگو و مستکبر، به خيال خودشان بخواهند براي خودشان موقعيتي در سطح بينالمللي دست و پا کنند.(۱۳۸۸/۰۲/۲۸)
🔸۹. ديگران را تخريب نکنيد!
از بداخلاقيهاي انتخاباتي بايد بهشدت پرهيز کنند؛ بدگويي کردن، اهانت کردن، تهمت زدن، براي عزيز کردن خود و يا نامزد مورد نظر خود، ديگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اينها راهها و روشهاي صحيح و اسلامي نيست. رقابت بايد باشد؛ رقابت مثبت و پرشور، اما با رعايت موازين اخلاقي.(۱۳۸۶/۱۰/۱۵) هرچه ميخواهيد، از نامزد مورد علاقهي خودتان تمجيد کنيد، تعريف کنيد؛ اما ديگران را تخريب نکنيد.(۱۳۸۶/۱۰/۱۲)
🔸۱۰. تبليغِ صحيح کنيد بهدور از فريب و دروغ!
امروز در دنيا، دمکراسي، يک دمکراسي حقيقي نيست؛ زيرا فشار تبليغات پُر زرق و برق توخالي، با سخنان فريبآميز، آنچنان بر ذهن مردم سنگيني ميکند، که امکان انتخاب درست را به مردم نميدهد؛ نميگذارند مردم فکر کنند... تبليغ، صحيح و حق است؛ اما با معناي واقعي کلمه، با حفظ حدود شرعي کلمه، به دور از فريب، به دور از کارهاي دروغين و نمايشي، به دور از متهم کردن اين و آن.(۱۳۷۰/۰۹/۲۷)
⬛️ @shenakhte_rahbari
🌿 با او سخن بگو 🌿
💠 سید حسن نصراللّه:
❇️ سیدالقائد(امام خامنه ای) گفتند: هرگاه احساس #خستگی کردی و یا احساس #سختی داشتی، توصیه می کنم که این راه را امتحان کنی. وارد یک اتاق شو و برای مدتی حتی پنج یا ده دقیقه یا ربع ساعت با خود #خلوت کن و با خداوند متعال سخن بگو. ما اعتقاد داریم که خداوند حضور دارد، می شنود، می بیند و می داند و او قادر و غنی و حکیم است. یعنی همه آنچه را که ما بدان احتیاج داریم، خداوند داراست، پس با او سخن بگو.
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
🔴 شادی پس از گل مهدی ترابی، بازیکن پرسپولیس تنها راه نجات کشور = اطاعت از رهبری ✅ @shenakhte_rahb
✖️ورزشکاران در مسائل اساسی کشور غفلت نکنند.
🔺امام خمینی(ره): در همه قشرهایی که یک احتمالی میدادند که شاید یک مقاومتی در اینها باشد به یک وضعی وارد میشدند، و یا آنها را منحرف میکردند، و یا سرکوب میکردند. قشر شما پهلوانها هم مستثنا نبود، قشر #ورزشکارها هم مستثنا نبودند از این، برای اینکه اینها هم یک جمعیت متدین بودند؛ علاقهمند به اسلام بودند و قدرتمند. اینها را هم به یک جوری سرگرم میکردند، نمیتوانستند از #اسلام منحرفشان کنند؛ گوش نمیدادند به حرفشان در آن باب؛ اما منحرف میکردند از مسائل اصلی، یک بساطی درست میکردند که سرگرم بشوند به آن بساط، و از مسائل اساسی مملکت غفلت بکنند.📆 ۲۳ تیر ۱۳۵۸
⭕️ @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی خطاب به شبنم نعمت زاده:
به آشنایانتان بگویید برای آزادی شما این قدر نامه نگاری نکنند.
بعد از آزادی از بازداشت موقت قصد فرار از کشور داشتید. بازداشت شما تا ۱۶ آبان امسال است. اگر رای صادر شد که هیچ اگر نه از بیم فرار شما، حکم بازداشت موقت تمدید می شود...
❌به مناسبت دستگیری های اخیر با موضوع #فساداقتصادی
📍متن کامل فرمان 8 ماده ای مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با فساد
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=3062
⬛️ @shenakhte_rahbari
📍 تهديد گازانبري يك خبرگزاري به خاطر حرف حق!
✔️رحيمي سردبير خبرگزاري مهر در توئيتي نوشت: گزارشي مستند در انتقاد از يك نهاد منتشر كرديم مدير روابط عموميش پيغام فرستاده مطلب را حذف كنيد وگرنه شمشير از رو ميبنديم برادر! خوب است نايبرئيس انجمن قلم هستيد و براي رسانه شمشير ميكشيد اگر رئيس فدراسيون بوكس بوديد تكليفمان چه بود؟// روز گذشته خبرگزاري مهر گزارشي در انتقاد از شوآف رئيس مجلس درباره پرواز نمايشي عادي به صربستان منتشر كرد و نوشت: "براساس اطلاعات سايت مرجع «فلايت رادار» ايرباس تشريفاتي ۳۲۱ ويژه مقامات در ۲۴ مهر يعني همان روز بازگشت لاريجاني يك پرواز رفتوبرگشت به بلگراد داشته؛ آنچه در اين ميان حائز توجه است شوآف و سروصداي رسانهاي تيم رئيس مجلس بود كه نشان از درك شرايط خاص اقتصادي كشور داشت اما دادههاي پروازي حكايت از تحميل هزينه اضافي ايشان و تيم همراهشان به بيتالمال را دارد".
⭕️ @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨سناریوی دروغین و تکراری دولت، #هزینه_از_رهبری برای تصویبFATF
🔹اسفند ۹۷ روحانی: رهبری به من گفتند که با تصویب لوایح مخالفتی ندارند!
🔹مهر ۹۸، جهانگیری معاون اول روحانی: لوایح FATF در جلسه سران سه قوه تصویب شده و مورد تایید مقام معظم رهبری قرار گرفته
#ببینید
🔻کلیپی از هشدارهای علنی رهبر انقلاب.
مقام معظم رهبری در مورد لوایح فرمودند:
هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.
✅ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🎥🚨سناریوی دروغین و تکراری دولت، #هزینه_از_رهبری برای تصویبFATF 🔹اسفند ۹۷ روحانی: رهبری به من گفتند
🔻دو ادعای دروغ در یک هفته
🚨چرایی انتساب مطالب کذب به رهبرانقلاب توسط روحانی و جهانگیری!
⬅️ متن کامل این گزارش را در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/329004
✅ @shenakhte_rahbari
🔰همت والای ملت ایران
ملت بزرگ ایران مشکلات خود را هر چه باشد با همت والای خود از سر راه جمهوری اسلامی بر میدارد و در جمیع جبههها پیروزمندانه به پیش میرود، و با اتکال به خدای بزرگ و اعتماد به نفس، از هیچ قدرتی هراس ندارد.
📆 امام خمینی(ره) | ۱۲ آبان ۱۳۶۰
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
مهدی ترابی پس از گلزنی به پیکان لباس منقش به شعار تنها راه نجات کشوری=اطاعت از رهبری را به دوربین ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفر اول مسابقات ووشو جهانی👇
مریم هاشمی: این افتخار و مدال را به رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی تقدیم میکنم تا به دشمنان ثابت کنیم ما همواره پیرو خط امام و ولایت هستیم
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
♦️امروز برای ادامه انقلاب به مجاهدت و متشکّل شدن نیاز مندیم
📍 #مبارزه_ادامه_دارد
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان مردم ایران از اتمام انقلاب سخن میرانند و «این جنگ روانی از اولین روزهای انقلاب تا امروز... همچنان ادامه دارد. گاهی میگفتند این انقلاب تا دو ماه دیگر بیشتر نمیماند، گاهی میگفتند تا دو سال دیگر بیشتر نمیماند»(۱۳۸۷/۰۳/۱۴) این توهم و پیشگویی غلط، علیرغم برنامههای دشمن برای فروپاشی انقلاب، به دلیل نشناختن مردم ایران و ماهیت انقلاب اسلامی و نیز تعمیم تجربهی برخی انقلابهای بزرگ دنیا به انقلاب ایران بود. چراکه «انقلاب یک جریان است، یک حادثه نیست، لکن این جریان در بسیاری از جاها در وسط راه متوقف میشود. به تاریخ انقلابهای گوناگون، انقلابهای بزرگ نگاه کنید؛ وسط راه متوقف میشوند. یک عدهای به یک پیروزی میرسند، دل خوش میکنند، از مردم فراموش میکنند، مردم یواشیواش صحنه را رها میکنند؛ تمام میشود.»(۱۳۸۷/۰۳/۱۴)
* انقلاب تمام و امام فراموش شد!
اما عدهای هم با توجه به همین تحلیلها و محاسبات خطا و غلط، «ناگهان هیجانزده شدند، اعلام کردند که انقلاب تمام شد، انقلاب مُرد، امام فراموش شد.»(۱۳۸۶/۱۱/۲۸) از همین رو پیامهای متعددی از این جریان، «مرتّب به مغز مردم وارد میشود که انقلاب تمام شد، انقلاب بیخود است و اصلاً انقلاب غلط است! آنها معنای انقلاب را تحریف میکنند و انقلاب را به معنای یک شورش کور، حرکت خشن و بیهدف معنا میکنند و میگویند غلط بود، درست نبود و اصلاً دوران انقلابها تمام شده است.»(۱۳۸۱/۱۱/۱۵) اما «انقلاب یعنی تغییر بنیادینِ همهی نهادهای اصلی زندگی جامعه؛ تغییر بنیادینِ آنچه غلط و کج و نابجاست، به آنچه صحیح و مستقیم و بجاست... این امری است که بتدریج و در طول زمان با تلاش و مجاهدت دائمی انجام میگیرد؛ مشروط بر اینکه روح و خواست و ضرورت انقلاب در مردم باقی بماند.»(۱۳۸۱/۱۱/۱۵)
♦️به عبارت دیگر، انقلاب «یک ضرورت است، تمام نشده و وظیفهی انقلابی بر دوش همه وجود دارد.»(۱۳۸۱/۱۱/۱۵) بههمین دلیل همانطور که در دوران اختناق رژیم شاهنشاهی «فکر میکردیم باید مبارزه کنیم، امروز هم فکر میکنم باید مبارزه کنیم. ما برای مبارزهایم»(۱۳۸۲/۰۹/۲۶) «باید مبارزه کرد؛ بدون مبارزه هیچچیز به دست نمیآید... البتّه معنای مبارزه، [گفتنِ] «زنده باد مرده باد نیست»(۱۳۹۶/۰۶/۰۶) «شکل، عرصه و ابعاد این مبارزه تفاوت کرده و مبارزه پیچیدهتر و سختتر شده است؛ خونِ دل این مبارزه از خونِ دل مبارزهی دوران ستمشاهی بیشتر است.»(۱۳۸۲/۰۹/۲۶)
* وظیفه پرچمدار انتقال ارزشهای انقلاب
♦️حال در این مبارزه سخت و پیچیده، وظیفهی نیروی مؤمن انقلابی بیش از دیگران است؛ از آن جهت که «سینه سپر میکند، در مقابل دشمن در بخشهای مختلف میایستد، شرایط سخت را تحمّل میکند»(۱۳۹۶/۰۳/۲۲) و نیز، هماو پرچمدار انتقال ارزشهای انقلاب از نسل گذشته به نسل جدید است. بنابراین باید سنگینی بارِ این مسئولیت را احساس کند. یکی از مهمترین الزامات در ادامه این مسیر پُرپیچوخم، حفظ و سرِدست گرفتن آرمانها و ارزشهای انقلاب است. برای این کار باید از مبتلا شدن به سه عارضه جلوگیری کرد:
۱. غفلت از مبارزه: «اگر ملتی از مبارزه در راه آرمان خود دست بکشد و از آنچه درست میداند، لحظهای غفلت کند، همان بر سرش خواهد آمد که دنیای اسلام و امّت اسلامی و ملتهای این منطقه در طول قرنها بر سرشان آمد... این بهخاطر به خواب رفتن و غافل شدن از مبارزه است. سختیهای مبارزه را باید تحمّل کرد تا بتوان هم خود به جایگاه شریف و عزیز انسانی رسید، هم نسلهای پیاپىِ بعد از خود را رساند.»(۱۳۸۲/۰۹/۲۶)
۲. غفلت از واقعیتها: «آرمانگرائی بدون ملاحظهی واقعیتها، به خیالپردازی و توهّم خواهد انجامید. وقتی شما دنبال یك مقصودی، یك آرمانی حركت میكنید، واقعیتهای اطراف خودتان را باید بسنجید و بر طبق آن واقعیتها برنامهریزی كنید. بدون دیدن واقعیتهای جامعه، تصور آرمانها خیلی تصور درست و صحیحی نخواهد بود، چه برسد به دستیابی به آرمانها.» ۶/۵/۹۲
۳. روزمرگی و ناامیدی: «بعضی دچار غفلتند، دچار روزمرگیاند، سرشان گرم مسائل روزمره است و یادشان نمی آید که آرمانی هم وجود دارد. یک دسته هم کسانی هستند که دغدغه دارند، اما مأیوس و غمگین و افسردهاند؛ نگاهشان بدبینانه است؛ میگویند نمیشود کاری کرد؛ لذا از خیر حیات طیبه میگذرند؛ اینها هم با اینکه دغدغه دارند و غافل نیستند، در نهایت به دام غفلت و روزمرگی میافتند.»(۱۳۸۴/۰۲/۱۹)
♦️بنابراین درست است که «با برگشتن یک عدهای از این قافلهی عظیم، هرگز این قافله از راه باز نمیماند»(۱۳۹۱/۰۷/۲۲)، اما رویشهای انقلاب اسلامی ایران باید کمربندها را برای ادامهی مبارزه جهت تحقق همه آرمانهای انقلاب اسلامی محکم ببندند.
⭕️ @shenakhte_rahbari
🔸هر یک از آیات را با حالات خود مقایسه کن!
امام خمینی(ره): بالجمله، كسى كه بخواهد از قرآن شريف حظّ وافر و بهره كافى بردارد، بايد هر يك از آيات شريفه را با حالات خود تطبيق كند تا استفاده كامله كند. مثلًا، در آيه شريفه در سوره «انفال» فرمايد: انَّما المُؤْمِنُونَ الَّذينَ اذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلوبُهُمْ وَ اذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ ايماناً وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلوُن .... شخص سالك بايد اين اوصاف ثلاثه را ببيند با او منطبق است؟ آيا وقتى ذكر خدا مىشود، قلب او فرو مىريزد و ترسناك مىشود؟ و وقتى آيات شريفه الهيّه بر او خوانده مىشود، نور ايمان در قلبش افزايش پيدا مىكند؟
📚 آداب الصلاة ، صفحه 207
⬛️ @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایجاد امید در دل جوانها
رهبر انقلاب در دیدار نخبگان:
👈 من جدّاً در این زمینه اصرار میکنم؛ هم به شما، هم به اساتید، هم به پیشروان حرکت علمی که نگذارید امیدی که به وجود آمده به پیشرفت علمی در کشور، خدای نکرده اختلال پیدا کند.
🔹 این جور نباشد که ما مشکلات را به صورت یکطرفه و یکجانبه طرح کنیم، موفّقیّتهای بزرگ را نبینیم. خب بله، در کشور مشکلات وجود دارد؛ بعضیها خیال میکنند ما مشکلات را نمیدانیم؛ نه، ما مشکلات را خیلی بیشتر از خیلیها میدانیم؛ مشکلات هست امّا در کنار این مشکلات، موفّقیّتهای بزرگی وجود دارد.
🔹 وقتی که ما یکجانبه مشکلات را مطرح میکنیم، گاهی روی یک مشکل خاص که چندان هم مهم نیست مدام تکیه میکنیم، مدام تکرار میکنیم، مدام میگوییم، مدام مرثیهخوانی میکنیم، امید در دل جوان فرو مینشیند، امید کمفروغ میشود در دل جوانها؛ این غلط است. ۹۸/۰۷/۱۷
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ هدف از پیشرفت اقتصادی، تامین #عدالت_اجتماعی است
🎙 #رهبر_انقلاب، در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت(۹۸/۵/۳۰):
💬 از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ پیشرفت اقتصادی، تأمین عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفتهای مثل آمریکا میشویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند.
⬛️ @shenakhte_rahbari
📣 بلندگوی قیام حسینی، همچنان کار میکند
✍رهبر انقلاب : انقلاب حسینی یک انقلاب صامت نیست، یک انقلاب ناطق است؛ یک قیامی است که بلندگویش کار میکند. انقلاب حسینی به برکت همین رجزهایی که خوانده شده، به برکت حرفها و خطبههایی که حسینبنعلی زده ایراد کرده و بعد از واقعهی عاشورا آنچه زینب کبریٰ (س) و بقیّهی زنان خاندان عصمت و طهارت و امام سجّاد (ع) گفتهاند و خواندهاند، واقعهی عاشورا چهرهی خودش را مجسّم و روشن میکند. ۵۲/۱۱/۱۲
☑️ @shenakhte_rahbari
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 شرطی که خداوند برای اجابت دعای موسی قرار داد!!
🔺#استقامت
اگر ملت ها و زبدگان و نخبگان #استقامت رو فراموش نکنن، #قطعا پیروزی نصیب خواهد شد..
📍 سخنانی مهم از رهبر معظم انقلاب
🆘 @shenakhte_rahbari