«اوّلین فریضهی دانشجویی عبارت است از #آرمانخواهی.» و پیگیری آرمانها و تکرار و پافشاری بر آنها موجب گفتمانسازی و اثرگذاری بر مراکز تصمیمگیری مدیریّت کشور خواهد شد. حضرت آیتالله خامنهای در مقاطع مختلف ضمن حضور در دانشگاه، آرمانها و گفتمانهای مختلفی را با دانشجویان در میان گذاشتهاند.
« #گفتمان_سازباشید»
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ iGap.net/shenakhte_rahbari
امام علی(ع):وَ لَکِنِ الْحَذَرَ کُلَّ الْحَذَرِ مِنْ عَدُوِّکَ بَعْدَ صُلْحِهِ فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِیَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِی ذَلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ
زنهار!زنهار!ازدشمن خود پس از آشتی کردن،زیرا دشمن چه بسا بنزدیکی میگراید ونمایش صلح میدهد تا طرف را غافلگیر کند،پس جانب احتیاط را بگیر وخوش گمانی خودرا درباره حیله گری های دشمن متهم بساز.
✅ @shenakhte_rahbari
وظیفه اصلی ولیّ فقیه در نظام جمهوری اسلامی چیست؟
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=33220
رسالت و ماموریت اصلی ولی فقیه، «سیاستگذاری کلان» در مسیر تحقق اهداف والای اسلام و حاکمیت اسلامی و «صیانت از جهتگیریهای کلان» نظام در مسیر حرکت تاریخی خود است؛ چرا که «اگر جهتگیری به سمت هدفها در یک انقلاب، در یک حرکت اجتماعی صیانت نشود و محفوظ نماند، آن انقلاب به ضد خود تبدیل خواهد شد.»(۱۳۸۹/۰۳/۱۴) خبرگان بهعنوان نمایندگان تخصصی مردم بر وجود و استمرار شرایط ولی فقیه نظارت میکنند. شرایطی که در اصل ۱۰۹ قانون اساسی هم به آن تصریح شده است. از این رو، مجلس خبرگان، ضامن استمرار اهداف حاکمیت اسلامی در قالب سازوکار کلان مدیریتی نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ iGap.net/shenakhte_rahbari
⭕️ رهبری از نگاه #قانون
http://www.leader.ir/fa/law
✅ #اصول مرتبط با رهبرى در قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران:
• اصل۲: جمهورى اسلامى
• اصل۵: ولایت فقیه عادل و با تقوا
• اصل۵۷: قواى حاکم در جمهورى اسلامى
• اصل۶۰: قوه مجریه
• اصل۹۱: شوراى نگهبان
• اصل۱۰۷: تعیین رهبر توسط خبرگان رهبرى
• اصل۱۰۹: شرایط و صفات رهبر
• اصل۱۱۰: وظایف و اختیارات رهبر
• اصل۱۱۱: فوت یا کناره گیرى یا عزل رهبر
• اصل۱۱۲: مجمع تشخیص مصلحت نظام
• اصل۱۱۳: رئیس جمهور
• اصل۱۳۱: فوت عزل یا استعفاى رئیس جمهور
• اصل۱۴۲: دارایى رهبر، رئیس جمهور و مسئولین
• اصل۱۵۷: رئیس قوه قضائیه
• اصل۱۷۵: صدا و سیماى جمهورى اسلامى ایران
• اصل۱۷۶: شورای عالی امنیت ملی
• اصل۱۷۷: بازنگرى در قانون اساسى
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ iGap.net/shenakhte_rahbari
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای قرائتی: آقا من ناراحتم برم پایین بشینم
حضرت آقا: نخیر، همینجا بشینید!
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
#امام_خامنه_ای
آینده متعلق به شما ( #طلاب ) و در دستهای شماست.
👌دل و دست و مغز و روح و زبان گویای شماست که آیندهی کشور و انقلاب و حتی آیندهی اسلام و مسلمین را طراحی میکند و میسازد.
" ۶۸/۳/۲۲"
☘🍃🍀🍃
✍ سعی کنید در مسائل تعمق کنید.
بروید در اعماق فکر و اندیشه؛ و از راهنمایی #استادهای_صالح در این راه استفاده کنید.
"۹۵/۳/۳"
@shenakhte_rahbari
سید حسن نصراالله:
امروز محور مقاومت از همه روز قویتر است. برادران گرفتار این ارعاب و جنگ روانی نشوید. همه تهدیدهای اسرائیل تو خالی است. کسی که ترسیده، فریاد میکند و تا به او نزدیک شوید، فرو میریزد...
بر خلاف حجم فعالیت اطلاعاتی اسرائیل برای ممانعت از شلیک موشک، اما موشکها شلیک شد در حالی که اسرائیل در آمادهباش کامل بود ولی نتوانستند ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
محورهای قابل استخراج از سخنرانی رهبر معظم انقلاب.pdf
321.1K
محورهای قابل استخراج از سخنرانی رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)
در جمع مسئولان بنیاد خاتم الاوصیاء (عج) (در 2/2/1392)
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
یک حقیقت سانسور شده به اعتراف آمار جهانی:
وضع #فقر #عدالت و #برابری طبقاتی در دوره #پهلوی و بعد از #انقلاب چه تفاوتی کرده ؟
امام خامنه ای : قشر فقیر مطلق، پیش از انقلاب ۴۶ درصدِ ملّت ایران بودند، یعنی تقریباً نصف ملّت ایران قبل از انقلاب جزو قشرهای فقیر مطلق بودند؛ امروز این عددِ ۴۶ درصد، رسیده است به ۹/۵ درصد -البتّه در سال ۹۳؛۱۳۹۷/۰۱/۰۱
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
✅انفاق نخبگی
انفاق رزق فقط این نیست که انسان پولى از جیبش در بیاورد و به یک مستمندى بدهد. این (نخبگی) رزق بالاترى است، رزق باارزشترى است، انفاق آن هم باارزشتر است، باید این را انفاق کنید. انفاق این رزق به این است که آن را در راه خدا خرج کنید؛ براى خیر بندگان خدا مصرف کنید. منّتى هم نباید داشت.
۱۳۹۳/۰۷/۳۰
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ ۵ راهکار رهبر انقلاب برای بیاثر کردن تحریمها
اشاره: برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور، راهکارهای متنوع و متعددی وجود دارد که با توجه با تجربهی موفق سایر کشورها در آن باره، میتوان از آن بهرهمند شد و چشم به دست بیگانگان ندوخت. رهبر انقلاب نیز در سالهای اخیر، بارها بر استفادهی مسئولین از این راهکارها تأکید فرمودهاند و از مسئولین، اجرای آن را مطالبه کردهاند. در زیر، به برخی از پیشنهادات رهبر انقلاب در اینباره اشاره شده است:
۱. شرق به غرب، و همسایه بر دور ترجیح دارند
در سیاست خارجی، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملّتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، یکی از اولویتهای امروز ما است.(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
۲. مسئولین باید در مقابل خدعهها کشور را مقاوم کنند
[مسئولین] برای مقاومسازی کشور در قبال تحریمهای آمریکا، باید کشور را آماده کنند؛ کشور را مقاومسازی کنند. میبینید آمریکاییها با کمال وقاحت هر روزی یک حرف جدیدی [میزنند]، یک ساز جدیدی کوک میکنند؛ باید در مقابل آنچه آنها انجام میدهند، کشور مقاوم باشد و توانایی ایستادگی داشته باشد. این مقاومت اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و همهجانبه را مسئولین در نظر بگیرند.(۱۳۹۶/۰۳/۱۴)
۳. حذف دلار و جایگزین کردن پول ملی در معاملات اقتصادی
بدون توجه به تبلیغات منفی دشمنان برای تضعیف روابط کشورها، میتوانیم تحریمهای آمریکاییها را با روشهایی از جمله حذف دلار و جایگزین کردن پول ملی در معاملات اقتصادی دو یا چندجانبه، بیاثر و آمریکا را منزوی کنیم.(۱۳۹۶/۰۸/۱۰)
۴. کلید حل مشکلات کشور در خارج از کشور نیست
مشکل اقتصادی کشور اگر بخواهد حل بشود، باید روی تولید متمرکز شد. همه به همین شکلی که عرض کردیم، مسئولیت دارند؛ البتّه بعضی مسئولیتها سنگینتر است، بعضی سبکتر است امّا همه اینجوری مسئولند. کلید حلّ مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست؛ در داخل کشور است.(۱۳۹۴/۰۲/۰۹)
۵. سرمایهگذاری در بخش تولید
سرمایهگذار و کسانی که امکان دارند، بایستی سرمایهگذاری کنند. بنده میشناختم افرادی را که میتوانستند پولشان را ببرند در بخشهای پردرآمدی که غیرتولیدی است صرف کنند، نکردند؛ گفتند نمیکنیم؛ میخواهیم به کشور خدمت کنیم؛ آمدند در تولید سرمایهگذاری کردند، با سود کمتر، درآمد کمتر؛ برای خاطر اینکه فهمیدند کشور احتیاج دارد.(۱۳۹۴/۰۲/۰۹)
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️چرا نهجالبلاغه خوانی؟
اول آنکه نهجالبلاغه، "کتاب زندگی اجتماعی" ماست.۱۳۶۳/۰۱/۲۶
دوم آنکه نهجالبلاغه، "کتاب نظام سیاسی" ماست.۱۳۵۹/۰۲/۱۳
سوم هم آنکه،نهجالبلاغه، "نظام باورها" و "ریشههای فکری" انسان را ترمیم و تصحیح میکند.
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ ۵ اصل کاربردی برای مطالبهگری #عدالت
جوانان مؤمن چگونه میتوانند گفتمان عدالت را در جامعه به پیش برند؟
✅ سربازان عدالت
در طول این سالها اگرچه برای استقرار عدالت در جامعه، از سوی مسئولین، کمکاری صورت گرفت اما نیروهای مؤمن و انقلابی، رهبر انقلاب را تنها نگذاشته و با تبدیل آن به گفتمانی عمومی در جامعه، به یاری او شتافتند. اما با همهی اهمیتی که مقولهی عدالت دارد، ملزوماتی نیز همراه آن است که «سربازان عدالت اجتماعی» می بایست آنها را مد نظر قرار دهند:
۱. استمرار عمل: «بعضی از دوستان دانشجو نسبت به برخی از مسائل مربوط به عدالت و رفع تبعیض و مبارزهی با فساد، در ذهنشان سؤالاتی مطرح میشود که خوب حالا چی که دائم گفتیم. بله، گفتید و شد؛ منتها این انتظار که همهی آنچه را که ما خواستیم، در کوتاهمدت تحقق پیدا کند، عملی نیست؛ در هیچ شرائطی در کوتاهمدت، آرمانهای بزرگ تحقق پیدا نمیکند. آرمانهای بزرگ احتیاج به استمرار عمل دارد.»(۱۳۸۶/۰۷/۱۷)
۲. توجه به معنویت و عقلانیت همراه عدالت: «اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار توخالی... اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود؛ اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد. خیلی از کارها را گاهی بعضی از این گروههای تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کردهاند، که ضد عدالت شده.»(۱۳۸۸/۰۶/۱۶)
۳. پرهیز از حرکتهای غیرمنصفانه به نام عدالتخواهی: «آنچه در کنار همهی الزامات این حرکت، ضروری و حیاتی است آن است که اوّلاً مراقبت شود کسانی با انگیزههای دیگر، این شعار حق را ابزار نکنند و ثانیاً به نام عدالتطلبی، حرکتی غیرمنصفانه از سر جهل یا غفلت انجام نگیرد.»(۱۳۸۷/۰۵/۲۲)
۴. تحلیل، موضع و مطالبهی تخصصی در خصوص مسائل اصلی کشور: «در مسائلی که با سرنوشت کشور ارتباط پیدا میکند، حتماً تحلیل و موضع داشته باشید.»(۱۳۸۹/۰۵/۳۱) «نقد مستمر، نظارت مستمر و متعادل بر اوضاع کشور، بر مدیریتها، جزو کارهای بسیار لازم است؛ البته باید با عقلانیت و با مدارا همراه باشد، بدون افراط، بدون پرخاشگری.»(۱۳۹۱/۰۵/۱۶)
۵. نباید خسته شوید: «باید این راه را طی کنید. این راه هم راهی است که در هر کیلومترش تابلوی «توقّف ممنوع» نصب شده است؛ لذا در این راه نباید توقّف کرد. سربازانِ عدالت اجتماعی باید خستگیناپذیر باشند. کسانی که در این راههای طولانی و آرمانهای بزرگ حرکت میکنند، باید خستگی حس نکنند.»(۱۳۷۹/۱۲/۲۲)
اینها ۵ اصل کاربردی است که سربازان عدالت، یعنی نیروهای مؤمن و انقلابی، برای استیلای گفتمان عدالت در جامعه، باید مد نظر قرار دهند. اصولی که با توجه به آنها، گفتمان عدالت از مسیر درست خود منحرف نخواهد شد.
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
اطلاعنگاشت | #تجربههای ما در اداره کشور
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رمضانی خود با کارگزاران نظام در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۲۲ برای مدیریت درست کشور دو مؤلفه را برشمردند؛ اولاً ملاک تصمیمگیری منافع ملی باشد، ثانیاً از تجربهها استفاده کنیم. تجربههایی که رهبر انقلاب به آنها اشاره کردند را در این اطلاعنگاشت مرور میکنیم.
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
آزمون بزرگ#عزت
حالا گفته میشود که برجام را میخواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم.من میگویم به اینها هم اعتماد نکنید...
اگر نتوانید چنین تضمین قطعیای را بگیرید -که بنده
هم بسیار بعید میدانم که بتوانید تضمین بگیرید- آنوقت دیگر نمیشود اینجوری حرکت کرد و اینجوری ادامه داد.۱۳۹۷/۰۲/۱۹
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
⭕️ برجام یک تجربه شد؛ برجام نشد
✅ این شد تجربه، این شد آمریکا
رهبر انقلاب 2 سال پیش بهطور مشخص از درس گرفتن از برجام سخن گفتند: «اگر طرف مقابل از کجتابیهای معمولی خودش دست برداشت، این یک تجربهای برای ما میشود که خیلی خب، پس میشود در یک موضوع دیگر هم با اینها مذاکره کرد؛ اما اگر دیدیم نه، این کجتابیهایی که همیشه از اینها دیدهایم باز هم وجود دارد و کجراهه دارند میروند، خب طبعاً تجربهی گذشتهی ما تقویت خواهد شد.»(۱۳۹۴/۰۱/۲۰) اکنون و پس از مشخص شدن بدعهدی آمریکا از یک سو و بیان این نکته از سوی مسئولین امر، دیگر میتوان برجام را تجربه ناموفق دیگری از مراوده و مذاکره با آمریکا دانست: «این برجام شد برای ما یک نمونه، یک تجربه... در ظاهر وعده میدهند، با زبان چرب و نرم حرف میزنند اما در عمل توطئه میکنند، تخریب میکنند، مانع از پیشرفت کارها میشوند؛ این شد آمریکا؛ این شد تجربه.»(۱۳۹۵/۰۵/۱۱)
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
🔰حالا گفته میشود با۳ کشور اروپایی ادامه میدهیم.من به این ۳ کشور هم اعتماد ندارم؛به اینهاهم #اعتماد_نکنید.
اگرمیخواهید قرارداد بگذارید،تضمین عملی بگیریم وَالّا اینها همه همانکار آمریکا راخواهند کرد.
اگرتوانستید تضمین بگیرید که خب،البته من #بعید_میدانم.
🔰مسئولین کشور درامتحان بزرگی هستند:آیا عزت ملت راحفظ خواهند کردیا نه؟باید عزت ومنافع ملت بمعنای واقعی کلمه تأمین شود. ۹۷/۲/۱۹
@shenakhte_rahbari
🌷 قابل توجه دانشجویان فعّالم!
✅«جاهدوا بأموالكم و أنفسكم فى سبيل اللَّه»✨
رهبرانقلاب:
يكى از انواع #جهاد_با_نفس، اين است كه شما شب تا صبح را روى يك #پروژه_ى_تحقيقاتى صرف كنيد و گذر ساعات را نفهميد.
جهاد با نفس اين است كه
🔻از تفريحتان بزنيد،
🔻از آسايش جسمانيتان بزنيد،
🔻از فلان كار پرپول و پردرآمد بزنيد و
🔻تو اين محيط علمى و تحقيقى و #پژوهشى صرف وقت كنيد تا يك #حقيقت_زنده_ى_علمى را به دست بياوريد و مثل دستهى گل به جامعهتان تقديم كنيد؛
جهاد با نفس اين است. 👆
📗02/04/1389
🔰پروژه هاتون رو با جدیت و تلاش مضاعف پیش ببرید.
🌷 @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت موگرینی ازعبارتی که به #درخواست ایران دربرجام گنجانده شد تادولت فعلی پیروز مبارزات سیاسی باشد!
💢رهبر انقلاب:عناصر #نفوذی پایههای نظام را مانند موریانه سست و ویران کنند.
✅ @shenakhte_rahbari
⚠️⚠️سابقه تذکر رهبرانقلاب درباره عجله نکردن در توافق هستهای
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ادعاهای طرف آمریکایی درباره تمدید تحریمهای ده ساله علیه ایران را از اشکالات توافق هستهای دانستند که بر اثر عجله برای زودتر رسیدن به توافق و در نتیجه غفلت از جزئیات روی داده است. با مروری بر بیانات مشروح و نه محرمانه معظمله به دیدار مداحان در روز بیستم فروردین ۹۴ میرسیم؛ آنجا که چهارماه مانده به رسیدن به برجام، خطاب به مسئولان و مذاکره کنندگان هشداردادند که با استفاده از نظرات مختلف و صرف نظر از بازه زمانی محدود به برطرف کردن مشکلات و جزئیات بپردازند.
🔰«الان فرصت خوبی است برای همدلی؛ یک عدّهای مخالفند، یک عدّهای اعتراض دارند؛ خیلی خب، مسئولین ما که مردمان صادقی هستند، مردمان علاقهمند به منافع ملّیاند، بسیار خب، یک جمعی از مخالفین را ــ از آن افرادی را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد که این نکته را اگر رعایت کنند، کارشان بهتر پیش برود؛ اگر چنانچه نکتهای هم نبود، آنها را قانع کنند؛ این میشود همدلی؛ این میشود یکسانسازی دلها و احساسها، و به تبع آن عملها. به نظر من بنشینند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگویند آقا ما سه ماه بیشتر زمان نداریم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمین نمیآید؛ چه اشکالی دارد؟ کمااینکه آنها در یک برههی دیگری هفت ماه زمان را عقب انداختند. خیلی خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در این همدلیها و همزبانیها و تبادلنظرها یک وقتی گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتی گرفته بشود، یک خرده زمان آن تصمیمات نهایی عقب بیفتد؛ طوری نخواهد شد.۱۳۹۴/۰۱/۲۰»
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
نیروهای #مؤمن بدانند
نیروهای مؤمن ما در سرتاسر کشور بدانند حرکت،بسمت اهداف و آرمانهای اسلامی است. آمادهبهکار باشند.یعنی آمادهی کار اقتصادی،فرهنگی و سیاسی، آماده حضور درمیدانها و عرصههای مختلف باشند. در مقابل جهتگیریهای دشمنان که شب و روز نمیشناسند ما هم بایستی شب و روز نشناسیم و همه آماده باشیم.«اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم».
۱۳۹۴/۰۶/۱۲
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
آمریکا و نقض عهد در #برجام
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رمضانی مسئولان نظام با اشاره به افزونخواهی های مدام آمریکاییها در قبال پیش پرداختهای ما در برجام، گفتند: «ما پیش پرداختهایمان را انجام دادیم اما آمریکاییها به وظیفه شان عمل نکردند».
۱۳۹۵/۰۳/۲۵
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
#تبیین منطق و اهداف مذاکرات #هستهای جمهوری اسلامی از نگاه رهبر انقلاب اسلامی
با استفاده از ۱۴ سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای از سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۴
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari
#توافق به سبک آمریکا
#مذاکره معنایش این است که2طرف سعی کنند بنقطهی مشترک برسند؛خب این معنایش این است که یکطرف نخواهد همهی آنچه را مورد علاقهی او و مورد توقّع اواست تحقّق پیدا کند.آمریکاییها اینجورند...همهی آنچه هم قرارداد بسته میشودبین مسئولین ما و بین طرف مقابل،باید روشن،واضح،غیر قابل تفسیر و تأویل باشد.۹۳/۱۱/۱۹
✅ @shenakhte_rahbari
⭕️ sapp.ir/shenakhte_rahbari