شناخت رهبری
✅بیتفاوتی نسبت به فقرا، یکی از نشانههای تکذیب دین! ✍️رهبرانقلاب: مبارزه با فقر یک «مبارزهی همگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ زاغهنشینان و فقرا #عیال خدا هستند
🔹بهمنماه ۵۸ حال #امام_خمینی نامساعد میشود و در بیمارستان قلب تهران بستری میشوند. مردم جهت دعا برای سلامتی امامشان راهی خیابانها میشوند و آرام و قرار ندارند. امام برای تسکین مردم چند دقیقهای صحبت میکند.
🔸در همان ابتدای صحبتشان از وجود #تشریفات در رسیدگی به خودشان گلایه میکنند و میفرمایند «ما به این تشریفات عادت نداریم». امام در حالت بیماری هم #محرومان را فراموش نمیکند و رسیدگی به آنان را گوشزد میکند:
💬 من وقتی خوشحال میشوم که بدانم آقایان درصدد این هستند که به #زاغهنشینها و چادرنشینهای شهرها که در زمان طاغوت به آنها هیچ عنایتی نشده بود، عنایت کنند.
💬 #بهداری طوری نباشد که برای یکی تشریفات باشد و برای دیگری هیچی نباشد. امیدوارم آقایان عنایت به این داشته باشند که زاغهنشینان و فقرا که عیال خدا هستند، این مسائل را نداشته باشند.
🎬 @shenakhte_rahbari
🔴 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت طیب حاج رضایی و اسماعیل رضایی
بافضیلتترین شهادتها
✅شهیدان اسماعیل رضایی و طیب حاجرضایی دو تن از #مبارزین قبل از #انقلاب بودند که پس از جریان حادثهی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ توسط #رژیم_پهلوی دستگیر و بعد از دادگاهی نمایشی در سحرگاه یازدهم آبانماه ۱۳۴۲ تیرباران شدند.
🔰رهبر انقلاب در بخشی از خطبههای نماز جمعه، در تاریخ ۱۳۶۳/۳/۱۸، دربارهی #مرحوم_طیب و #مرحوم_رضائی چنین فرمودند: «خیلی خوب است که یاد کنم از چهرهی دو نفر از شهدای عزیزی که حالا کمتر از ایشان یاد میشود: مرحوم طیّب و مرحوم رضائی که این دو نفر عزیزانی بودند که مبارزه کردند در این مبارزات نقش داشتند بعد هم شدیدترین انتقام را از اینها #دستگاه گرفت و آنها را به #شهادت رساند.»
🔶همچنین رهبر انقلاب در دیدار با دو پسر مرحوم حاج اسماعیل رضایی در تاریخ ۱۳۷۵/۱۰/۱۰ چنین فرمودند: «یکی از بالاترین و با فضیلتترین شهادتها، شهادتی است که پدر شما و مرحوم طیب به آن شهید شدند. در دوران #غربت، #وحشت و #اختناق؛ آن هم تنها. یک وقت انسان با هزار نفر به میدان جنگ میرود؛ یک وقت انسان، تنها در مقابل دشمن قرار میگیرد؛ این یکطور دیگر است. دورهی اختناق واقعاً خیلی سخت بود؛ بخصوص نسبت به اینها که وضع عجیبی داشتند. خداوند انشاءاللَّه درجاتشان را عالی کند.
🔷دو تصویر فوق متعلق است به حضور رهبر انقلاب بر سر مزار مرحوم طیب حاجرضایی و مرحوم اسماعیل رضایی، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع).
⬛️ @shenakhte_rahbari
🔴 امام خمینی(ره) نزدیک تر از دیگران به امامان معصوم(علیهم السلام) 🔴
💠 هیچ کس به خود اجازه نمیدهد که احدی را با امامان معصوم علیهمالسلام همسنگ و همتراز بداند؛ امّا انسان جایز میشمارد که بگوید «حضرت #امامخمینی قدّسسرّه نزدیکتر از دیگران به #امام_معصوم علیهالسلام است؛ #شاگرد_برومندتر آنهاست؛ #ارثی را ازآنها برده است که دیگران نبردهاند؛ راه آنان را به گونهای پیموده است که دیگران طی نکردهاند»، زیرا هر کدام از آنها، یا گفتند «شریعت است منهای سیاست»؛ یا «طریقت است بدون سیاست»؛ یا گفتند: «أنا ربّ الإبل و للبیت ربٌّ»؛ ولی او همهی این حرفها را زیر و رو کرد و زیر پا گذاشت و گفت: «شریعت» با «سیاست»، «طریقت» با «سیاست» و «حقیقت» با «سیاست» همراه است.
📖بنیان مرصوص/صفحه۱۰۵
#آیةالله_جوادیآملی
🔰 @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره خسروي وفا از زماني که راننده رهبر انقلاب بود
🔹وقتي ماشين آقا همان روز اول چپ شد.
⬛️ @shenakhte_rahbari
♦️ #حق_انتخاب_رهبر متعلق به مردم است!
📍در نظام اسلامی،دارا بودن معیارها كافی نیست،بلكه انتخاب مردم هم شرط لازم است و بدون انتخاب مردم امكان ندارد. 13/11/1370 در اسلام،چون افراد جامعه و افراد انسان،در حساب سیاسی اسلام بحساب میآیند،در واقع همه چیز مردمند. مردم هستند كه شخصیت و خواست و مصالح و همه چیز آنها، در نظام سیاسی اسلام به حساب میآید. آن وقت، ولایت الهی ، با چنین حضوری از مردم معنا میدهد. حقیقت ولایت الهی این است:ارتباط با مردم. 06/ 02/ 1376♦️ (البته) پایه مشروعیت حكومت فقط رأی مردم نیست؛در اسلام مردم یك ركن مشروعیتند،نه همه پایه مشروعیت؛ پایه اصلی تقوا و عدالت است؛منتها تقوا و عدالت هم بدون رأی و مقبولیت مردم كارایی ندارد.
♦️اسلام برای رأی مردم اهمیت قائل است. فرق بین دمكراسی غربی و مردمسالاری دینی همینجا است.در مردمسالاری دینی و در شریعت الهی، این موضوع مطرح است كه مردم باید حاكم را بخواهند تا او مورد قبول باشد و حق داشته باشد حكومت كند. چرا رأی مردم معتبر است؟ چون در منطق اسلام، رأی مردم براساس كرامت انسان،پیش خدای متعال معتبر است.در اسلام هیچ ولایت و حاكمیتی بر انسانها مقبول نیست،مگر اینكه خدای متعال مشخّص كند. 26/ 09/ 1382
♦️(از اينرو) كسى كه داراى ضوابط (علم، تقوا و درایت)است و با رأى مردم كه به وسيله مجلس خبرگان تحقق پيدا مى كند يعنى متصل به آراء و خواست مردم - انتخاب مىشود، نمىتواند بگويد من اين ضوابط را دارم؛بنابراين مردم بايد از من بپذيرند.«بايد» نداريم،مردم هستند كه انتخاب مى كنند.حق انتخاب،متعلق به مردم است. 14/ 03/ 1383
⬛️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
#مطالبه
🔴 سه سال از درخواست صریح رهبر انقلاب برای ورود #اسناد_لانه_جاسوسی به کتب مدارس و دانشگاهها میگذرد. چرا طی این مدت، اقدامی برای آن صورت نگرفته است⁉️
📷 yon.ir/dT38P
🔺«چرا هیچ نشانی از این اسناد لانه جاسوسی در مدارسِ دبیرستان و دانشگاههای ما نیست؟ این یکی از اعتراضهای من است.»
امام خامنهای ۹۵/۸/۱۲
📌دریافت بیش از ۹۰۰۰ صفحه از اسناد بازیابی شده #لانه_جاسوسی در ۱۱ جلد:
👉 contacts.ystc.ir/spynest
📡 @shenakhte_rahbari
💡 آیا نظام ناکارآمد هست؟!
📍رهبر انقلاب: بعضیها زمزمه میکنند «نظام ناکارآمد است»؛ چرا؟ چون فلان وزارتخانه بد عمل کرده؛ نه، اگر نظام ناکارآمد بود، تا حالا ده بار بلعیده شده و از بین رفته بود. بزرگترین دلیل کارایی این نظام، خود وجود این نظام و ماندن این نظام است. اینکه یک نظام بِایستد، حرفش را صریح بزند، هیچ ملاحظهای نکند، موضع قاطع خودش را با صراحت در دنیا اعلام کند، با وجود اینکه دشمنیها را هم میدانیم، نه اینکه غافل باشیم از دشمنیها؛ نه، ارکان نظام و مجموعهی مردمی و دولتی نظام میدانند، درعینحال میایستند؛ این خیلی مسئلهی مهمّی است، این خیلی حادثهی عجیبی است! بزرگترین نشانهی کارآمدی نظام این است که توانسته خودش را در همین جهت حفظ کند.
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴🔴🔴 *دولت باید #پاسخگو باشد*
آقای دکتر روحانی...
✅در دولت شما رهبری فرمودند اگر اصول امام (ره) #تحریف شود ملت سیلی سختی خواهد خورد!
✅در دولت شما رهبری فرمودند اگر شروطی که برای برجام قید شد عمل نشود #برجام خسارت بزرگی خواهد بود!
✅در دولت شما رهبری از #واردات بی رویه گله دارند!
✅در دولت شما رهبری از مبارزه جدی نداشتن با #فساد گله دارند!
✅در دولت شما بود که رهبری فرمودند که مسولان روزنامه نیستند که فقط حرف بزنند!
✅در دولت شما رهبری از اجرای اقتصاد_مقاومتی رضایت ندارند!
✅در دولت شما رهبری گفتند هرجا ما انقلابی عمل کردیم پیشرفت کردیم هرجا #غیر_انقلابی عمل کردیم عقب ماندیم!
✅در دولت شما رهبری از سرعت #پیشرفت_علمی ناراضی بودند.
✅در دولت شما بود که رهبری به علت ورود کتاب های ضداسلامی در نمایشگاه کتاب در نمایشگاه کتاب تهران حضور نیافتند!
✅در دولت شمارهبری از #نفوذ در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور گله و افشاگری کردند!
✅در دولت شمارهبری با #مذاکره زیر شبح تهدید مخالفت کردند!
✅در دولت شما بود که رهبری فرمودند بابت بی کاری حاکم در کشور، #شرمنده هستم!
✅در دولت شما بود که در یک سال(1394)رهبری نزدیک به 90 بار، خطر نفوذ دشمنان در کشور را گوشزد کردند که جیسون رضائیان در دفتر رئیس جمهور و #جاسوس دیگر در تیم مذاکره کننده هسته ای کشف شد!
✅در دولت شما بود که رهبری فرمودند #جوانان پرشور انقلابی را با #اتهام تند روی از صحنه ها حذف نکنید چون اگر کشور باخطری مواجه بشود، این جوانان انقلابی اند که دفاع می کنند نه سازشکاران!
✅در دولت شما بود که فتنه گران به صحنه مدیریت کشور بازگشتند وصنعت هسته ای را دفن کردند و سیاست عزت در سیاست خارجی را با سیاست التماس و ذلت عوض کردند.
✅در دولت شما بود که رهبری فرمودنداقتصاد مقاومتی را مسئولان محترم جدّی بگیرند و به زبان اکتفا نکنند.اقتصاد مقاومتی با واردات بیرویّه نمیسازد، باید تولید داخلی را قوی کنیم،
ادارات دولتی، محصول داخلی را بر محصول خارجیِ مشابه ترجیح بدهند،
✍لطفاپاسخگو باشید...
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
📝 #مشروعیت من و شما وابسته به " #عدالتخواهی " است 🔹 مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با #فساد، #ت
♦️جوانان مؤمن چگونه میتوانند گفتمان عدالت را در جامعه به پیش برند؟
📍۲۹ بهمن ۱۳۹۶، رهبر انقلاب اسلامی پس از بیان یک ارزیابی واقعبینانه از پیشرفتهای کشور، تلنگری جدی به همه بهویژه مسئولان در خصوص عقبماندن از آرمان عدالت در مقایسه با پیشرفتهای مادی دیگر میزنند و بعد هم هشداری مهم دربارهی یک خطر مبتلابه برای همهی انقلابها: «خطر ارتجاع» : «ارتجاع یعنی چه؟ یعنی این حرکتی که انقلاب شروع کرده بود و ملّت داشتند در این مسیر با نیروی انقلابی و با سرعت حرکت میکردند، در یک جاهایی سست بشوند، بعد متوقّف بشوند، بعد برگردند؛ این ارتجاع است؛ ارتجاع یعنی برگشت.»(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
♦️رهبر انقلاب بارها گفتهاند وظیفهی رهبری محافظت از حرکت عمومی ملت به سمت آرمانها است: «تا من زنده هستم، تا من مسئولیت دارم، به حول و قوهى الهى نخواهم گذاشت این حركت عظیم ملت به سوى آرمانها ذرهاى منحرف شود.»(۱۳۹۰/۰۲/۰۳) حالا در آستانهی چهل سالگی انقلاب، ایشان بدون پردهپوشی و تعارف، وقتی میخواهند مصادیقی از خطر ارتجاع را با مردم در میان بگذارند، سراغ مظاهری از بیعدالتی میروند که نتیجهی آنها دور شدن مسئولان از متن و زندگی مردم بهویژه طبقات ضعیف است. «من وظیفه دارم خطر را به مردم عزیزمان بگویم. ما اگر به سمت اشرافیگری حرکت کردیم، این رفتن به سمت ارتجاع است؛ اگر به جای توجّه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفّه و زیادهخواه در کشور شدیم، این حرکت به سمت ارتجاع است.»(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
♦️ایستاده در مقابل بیعدالتی و فساد
تأکید بر مقولهی عدالت و مصادیق آن همچون تمرکز بر حل مشکلات محرومان، و مبارزه با فساد و تبعیض، اگرچه جزو دغدغههای همیشگی رهبر انقلاب بوده است اما در ماههای اخیر تمرکز بر این مسائل بیش از گذشته شده است. با وجود انگیزههای منفی برخی افراد و جریانها در قبال عدالت و عدالتخواهی، رهبر انقلاب اسلامی در طول این سالها اجازه ندادهاند بنیادیترین آرمان انقلاب اسلامی به حاشیه رود؛ چه در سالهایی که به اسم سازندگی و توسعه، عدهای بهدنبال کمرنگ کردن عدالت و توجه به محرومان بودند و چه در التهابات سیاسی اواخر دههی ۷۰ و اوائل دههی ۸۰، این رهبر انقلاب بودند که تمامقد در مقابل پروژهی توسعه منهای عدالت ایستادند و قاطعانه اعلام کردند مشروعیت نظام و مسئولانش به عدالتخواهی و مبارزه با فساد است: «مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالتخواهی است... گر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتاً من که اینجا نشستهام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ یعنی هرچه اختیار دارم و هرچه تصرّف کنم، تصرّف نامشروع خواهد بود؛ دیگران هم همینطور.»(۱۳۸۲/۰۶/۰۵)
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
📍 #سربازان_عدالت 👌۵ اصل کاربردی برای مطالبهگری عدالت...
📍 #سربازان_عدالت
👌۵ اصل کاربردی برای مطالبهگری عدالت
♨️در طول این سالها اگرچه برای استقرار عدالت در جامعه، از سوی مسئولین، کمکاری صورت گرفت اما نیروهای مؤمن و انقلابی، رهبر انقلاب را تنها نگذاشته و با تبدیل آن به گفتمانی عمومی در جامعه، به یاری او شتافتند. اما با همهی اهمیتی که مقولهی عدالت دارد، ملزوماتی نیز همراه آن است که «سربازان عدالت اجتماعی» می بایست آنها را مد نظر قرار دهند:
1⃣ #استمرار_عمل: «بعضی از دوستان دانشجو نسبت به برخی از مسائل مربوط به عدالت و رفع تبعیض و مبارزهی با فساد، در ذهنشان سؤالاتی مطرح میشود که خوب حالا چی که دائم گفتیم. بله، گفتید و شد؛ منتها این انتظار که همهی آنچه را که ما خواستیم، در کوتاهمدت تحقق پیدا کند، عملی نیست؛ در هیچ شرائطی در کوتاهمدت، آرمانهای بزرگ تحقق پیدا نمیکند. آرمانهای بزرگ احتیاج به استمرار عمل دارد.»(۱۳۸۶/۰۷/۱۷)
2⃣توجه به #معنویت و #عقلانیت همراه عدالت: «اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار توخالی... اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود؛ اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد. خیلی از کارها را گاهی بعضی از این گروههای تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کردهاند، که ضد عدالت شده.»(۱۳۸۸/۰۶/۱۶)
3⃣ #پرهیز_از_حرکتهای غیرمنصفانه به نام عدالتخواهی: «آنچه در کنار همهی الزامات این حرکت، ضروری و حیاتی است آن است که اوّلاً مراقبت شود کسانی با انگیزههای دیگر، این شعار حق را ابزار نکنند و ثانیاً به نام عدالتطلبی، حرکتی غیرمنصفانه از سر جهل یا غفلت انجام نگیرد.»(۱۳۸۷/۰۵/۲۲)
4⃣ تحلیل، موضع و مطالبهی تخصصی در خصوص مسائل اصلی کشور: «در مسائلی که با سرنوشت کشور ارتباط پیدا میکند، حتماً #تحلیل و موضع داشته باشید.»(۱۳۸۹/۰۵/۳۱) « #نقد_مستمر، نظارت مستمر و متعادل بر اوضاع کشور، بر مدیریتها، جزو کارهای بسیار لازم است؛ البته باید با عقلانیت و با مدارا همراه باشد، بدون افراط، بدون پرخاشگری.»(۱۳۹۱/۰۵/۱۶)
5⃣ #نباید_خسته_شوید: «باید این راه را طی کنید. این راه هم راهی است که در هر کیلومترش تابلوی «توقّف ممنوع» نصب شده است؛ لذا در این راه نباید توقّف کرد. سربازانِ عدالت اجتماعی باید خستگیناپذیر باشند. کسانی که در این راههای طولانی و آرمانهای بزرگ حرکت میکنند، باید خستگی حس نکنند.»(۱۳۷۹/۱۲/۲۲)
✅اینها ۵ اصل کاربردی است که سربازان عدالت، یعنی نیروهای مؤمن و انقلابی، برای استیلای گفتمان عدالت در جامعه، باید مد نظر قرار دهند. اصولی که با توجه به آنها، گفتمان عدالت از مسیر درست خود منحرف نخواهد شد.
⬛️ @shenakhte_rahbari