4_532578135137370060.mp3
3.86M
#شبهه!
❌ چرا رهبری بااین که بعضی اشکالات را #میداند ولی برای اصلاح دخالت نمی کند؟
❓#وظیفه_رهبری چیست؟
❓پس چرا دربعضی قضایای #جزئی رهبری سابقه ی دخالت دارد و قبلاً دخالت کرده است؟
@shenakhte_rahbari
4_532580583268700926.mp3
1.8M
⚠️آیا قهر و عدم رابطه با آمریکا #ابدی است؟
❓حتی اگر #منفعت داشته باشد ؟
🔰 https://goo.gl/O5JtQU
☑️شبهات ، بیان مفاهیم و منظومه فکری رهبری در 👇
🔰 @shenakhte_rahbari
🔰دوره یک روزه #ولایت_فقیه و ایران نوین
با حضور:
✅حجت الاسلام خاک رنگین
زمان پنجشنبه ۱۸ مرداد ماه
از ساعت ۸ الی ۱۷
@shenakhte_rahbari
❌ #ارسال_نامه کتبی به مقام معظم رهبری❓
⚠️ جهت ارسال نامه کتبی به دفتر مقام معظم رهبری، لطفا از نشانی زیر استفاده نمایید. بخش ارتباطات مردمی دفتر رهبری، پس از بررسی این نامه ها نسبت به پیگیری آنها اقدام می نماید
صندوق پستی معاونت ارتباطات مردمی دفتر رهبری: ۱۵۵۵ - ۱۳۱۸۵
http://www.leader.ir/fa/letter
🔰 @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نظر رهبر انقلاب درباره کتاب شهید #ابراهیم_هادی
" جاذبه شخصیت شهید ابراهیم هادی، انسان را مثل مغناطیس به خودش جذب می کند.کتاب شهید هادی را که خواندم،تا مدتی دلم نمیآمد آنرا به قفسه کتابها برگردانم.
🔰 @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 شما خدا رو چطور شناختید؟
رهبری پاسخ میدهد.
نقش خانواده و معرفت استدلالی در رشد و تعالی انسان
@shenakhte_rahbari
4_535604188705457263.pdf
1.4M
👆👆👆
📥 #دانلود کتاب تبیین گفتمان #انقلابی_گری در اندیشه و اقدام مقام معظم رهبری
🖋علی خاک رنگین
@shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از میان جمعیت یک نفر صدا زد «آقا دستم رو بگیر!»
➕واکنش رهبر انقلاب...
☑️شبهات ، منظومه فکری رهبری در 👇شناخت_رهبری
https://eitaa.com/shenakhte_rahbari
🌸 ماجرای ازدواج حضرت آیتالله خامنهای 🌸
🚞 مدتی از بازگشت سیدعلی خامنهای از قم به مشهد نمیگذشت. بانو خدیجه که در اندیشه ازدواج پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را که در خانوادهای سنتی و با علائق مذهبی پرورش یافته بود، به او پیشنهاد کرد.
💐 همو پا پیش گذاشت و مقدمات خواستگاری را فراهم نمود. همان راهی را که چهار پنج سال پیش برای سیدمحمد رفته بود، این بار برای سیدعلی پیمود.
🎉 حاج محمداسماعیل خجسته باقرزاده، پدر عروس، از کاسبان دیندار و باسواد مشهد بود. او پذیرفت که دخترش به عقد طلبه تازه از قم برگشتهای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود، آیتالله میلانی و دیگر بزرگان اهل علم مشهد او را میشناسند و تأیید میکنند و به او علاقه دارند.
🎁 هزینه ازدواج، آن بخشی که طبق توافق به عهده داماد بود، توسط آیتالله حاجسیدجواد خامنهای تأمین شد که مبلغ قابل توجهی نبود. مخارج عقد را گذاشتند به عهده خانواده عروس که حتماً قابل توجه بود. «آنها مرفه بودند، میتوانستند و کردند.»
🌼🌸🌺 اوایل پاییز ۱۳۴۳ سیدعلی خامنهای و دوشیزه خجسته پیوند زناشویی بستند. خطبه عقد توسط آیتالله میلانی خوانده شد. از این زمان، همدم، همسر و همراهی تازه، که شانزده بهار بیش نداشت، پا به دنیای آقای خامنهای گذاشت که در همه فرودهای سرد و سخت زندگی سیاسی و شاید تکفرازهای آن در آن روزگار، یاری غمخوار و دوستی مهربان بود.
💌 کارت دعوت را سفارش دادند و روز جشن را که در خانه پدر عروس در پایین خیابان برگزار میشد، تعیین کردند. آن شب آقای خامنهای در آستانه ورودی خانه ایستاده بود و از میهمانان استقبال میکرد. مراسم، آن طور که مرسوم خانوادههای مذهبی و مقید آن زمان بود، برگزار شد.
🎊 انتشار به مناسبت ١ ذیالحجه؛سالروز #ازدواج حضرت امیرالمؤمنین ع و حضرت زهرا س
🔸 @shenakhte_rahbari
🔻 گام جدید رهبر انقلاب برای حل مشکلات اقتصادی مردم:
🔴 مجازات مفسدان اقتصادی #سریع و #عادلانه انجام شود.۹۷/۰۵/۲۰
✅ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔻 گام جدید رهبر انقلاب برای حل مشکلات اقتصادی مردم: 🔴 مجازات مفسدان اقتصادی #سریع و #عادلانه انجام ش
🔻 درباره مجوزهای مهم رهبر انقلاب #برای_قوه قضاییه
🔴 قوه قضاییه برای چه موارد جدیدی از رهبر انقلاب اجازه گرفت؟
✅ @shenakhte_rahbari
کدام یک متهم توزیع ارز است!؟☝️
رهبر انقلاب روز گذشته:
تقصیر عمده (افزایش قیمت ارز) متوجه کسی است که ارز را توزیع کرد!!
🆘 @shenakhte_rahbari
✍ #اشتباه_متشابه!
🔰خداوند متعال در سوره مبارکه توبه، به ماجرای برخی اصحاب غیرانقلابی پیامبر(ص) اشاره می فرماید که علی رغم تأکید پیامبر(ص) برای حضور در میدان جنگ، از ایشان اجازه خواستند تا در جنگ حاضر نشوند. درحالیکه اجازه ندادن پیامبر(ص) به آنان و تخلف احتمالی آنان از این دستور، می توانست ماهیت غیرانقلابی و منافقانه آنان را آشکار سازد، اما ایشان در این مورد به آنان اجازه دادند تا در میدان جهاد حاضر نشوند. و طبیعتاً اینگونه، آنان نیز در برابر انتقادات دیگران نسبت به عدم حضور خود در میدان جنگ، از محکم ترین دلیل که همان اجازه قانونی پیامبر(ص) بود برخوردار بودند! خداوند متعال در پی این واقعه آیاتی نازل فرمود:
🔸«عَفَا اللَّهُ عَنْكَ لِمَ أَذِنْتَ لَهُمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ تَعْلَمَ الْكاذِبِينَ؛ خداوند تو را ببخشد! چرا پيش از آنكه راستگويان و دروغگويان را بشناسى، به آنها اجازه (تخلف از جهاد) دادى؟!» (توبه: 43)
همانگونه که از ظاهر این آیه شریفه پیداست، خداوند متعال، با لحنی عتاب آمیز، پیامبر(ص) را متوجه اشتباهش می نماید. اما امام رضا(ع) در روایتی در ذیل این آیه شریفه می فرمایند:
🔸«هَذَا مِمَّا نَزَلَ بِإِيَّاكِ أَعْنِي وَ اسْمَعِي يَا جَارَةُ خَاطَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِذَلِكَ نَبِيَّهُ وَ أَرَادَ بِهِ أُمَّتَهُ؛ این آیه شریفه از باب «به در می گویم که دیوار بشنود» نازل شده است. هرچند خداوند پیامبرش را مخاطب قرار داده، ولی در واقع منظورش توبیخ امتش بوده است.» (عيون أخبار الرضا عليه السلام؛ج1؛ ص202)
به عبارت دیگر باید گفت، در این زمینه، پیامبر اکرم(ص) اشتباهی مرتکب نشده بود، بلکه کسانی مرتکب اشتباه شده بودند که ایشان را در محذوریت قرار داده و از پیامبر(ص) #اجازه_تخلف گرفتند. در واقع خداوند با این تعبیر، «سعه صدر» فوق العاده و لطف بیش از اندازه پیامبر(ص) را با لحنی عتاب آمیز تحسین می کند تا اینگونه، دیگرانی را که از پیامبر(ص) اجازه تخلّف گرفتند را مذمّت نماید.
نشانه درستی کار پیامبر(ص) هم این است که خداوند در آیات بعدی، اقدام ایشان در اجازه دادن به آنان را تأیید می فرماید؛ چراکه در صورت حضور آنان در سپاه اسلام، میان مسلمانان شروع به فتنه انگیزی و ایجاد تفرقه می نمودند:
🔸«وَ لَوْ أَرادُوا الْخُرُوجَ لَأَعَدُّوا لَهُ عُدَّةً وَ لكِنْ كَرِهَ اللَّهُ انْبِعاثَهُمْ فَثَبَّطَهُمْ وَ قِيلَ اقْعُدُوا مَعَ الْقاعِدِينَ * لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ؛ اگر آنها (راست مىگفتند و) مىخواستند (به سوى ميدان جهاد) خارج شوند وسيلهاى براى آن فراهم مىساختند، ولى خدا از حركت آنها كراهت داشت لذا (توفيقش را از آنان سلب كرد و) آنها را (از اين كار) باز داشت، و به آنها گفته شد با «قاعدين» (كودكان و پيران و بيماران) بنشينيد. * اگر همراه شما (به سوى ميدان جهاد) خارج مىشدند چيزى جز اضطراب و ترديد به شما نمىافزودند و به سرعت در بين شما به فتنهانگيزى (و ايجاد تفرقه و نفاق) مىپرداختند و در ميان شما افرادى (سست و ضعيف) که زود باور هستند، و خداوند از ظالمان با خبر است.» (توبه: 47-46) (برای تحلیل دقیق تر این آیه شریفه، رجوع کنید به: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج9، ص285؛ تفسیرتسنیم؛ ج34، ص118)
🔰نتیجه آنکه، زمانی که ولیّ خدا یا از سوی خداوند متهم به «اشتباه» می شود و یا خودش، عملکرد خودش را اشتباه می داند، باید به سیاق و قرائن منفصل و متصل و محکمات کلامی اش دقت نمود تا معنای واقعی آن کلام متشابه درک شود. گاه «#اشتباه_کردمِ» ولیّ خدا، یعنی:
#مردم! شما اشتباه کردید.
#خواص! شما اشتباه کردید.
#منافقین و مریض دلانی که از من اجازه تخلّف از اصول را می خواستید! شما اشتباه کردید.
این رفتار ولیّ، مانند رفتار پدری است که گاه به منظور تأدیب فرزند نابابش، از لطف بیش از اندازه خود نسبت به او انتقاد می کند و آن را اشتباه می داند.
🖌دکتر شبیر فیروزیان
🔍 @shenakhte_rahbari
‼️امام بارها گفت من در فلان قضیه #اشتباه_کردم!!
🔰 عظمت روحی امام
🔰 همهی مسئولین طراز اول کشور این را از امام شنیده بودند که بایستی آماده باشیم؛ اگر چنانچه از ما عیب گرفتند، نگوئیم ما بالاتر از اینیم که عیب داشته باشیم، بالاتر از اینیم که به ما انتقادی وارد باشد. خود امام هم همین جور بود. ایشان، هم در نوشتههای خود - بخصوص در اواخر عمر شریفش - هم در اظهارات خود، بارها گفت من در فلان قضیه اشتباه کردم. اقرار کرد به این که در فلان قضیه خطا کرده است؛ این خیلی عظمت لازم دارد. روح یک انسانی باید بزرگ باشد که بتواند یک چنین حرکتی را انجام دهد؛ خودش را منسوب کند به اشتباه و خطا. این معنویت امام بود، این اخلاق امام بود؛ این یکی از ابعاد مهم درس امام به ماست.۱۳۹۰/۰۳/۱۴
☑️شبهات ، منظومه فکری رهبری در 👇شناخت_رهبری
https://eitaa.com/shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔰دوره یک روزه #ولایت_فقیه و ایران نوین با حضور: ✅حجت الاسلام خاک رنگین زمان پنجشنبه ۱۸ مرداد ماه از
🔰 ارائه ولایت فقیه و ایران نوین در تبریز
💠ملاقات با #امام_جمعه مردمی تبریز و استقبال ایشان از مباحث ارائه شده از برکات این سفر بود.
🌐 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴 توصیف المیادین از شخصیت ادبی آیت الله خامنه ای👇👇 @shenakhte_rahbari
🔴 روایت المیادین از شخصیت ادبی آیت الله خامنه ای
1️⃣ بارها شده که علمای دین متهم به داشتن نگاه بسته در برابر هنر شدهاند و اینکه آنها در رابطه با هنر دیدگاه آشکاری ندارند. ولی [آیتالله] خامنهای این رسم را با استقبال از ادبیات، آن هم به شکل گسترده زیر پا گذاشته است
2️⃣ بسیاری آیتالله خامنهای را از بزرگترین نقادان ادبیات میداند که دارای ذوق نقدی بوده که شعرای و ادبای بزرگ معاصر ایران به این مسئله معترفاند.
3️⃣ رهبر ایران به هنگام جوانی به محافل ادبی رفتوآمد داشت و شعر میسرود و نظرات خود را در مورد شعرای قدیم و جدید ابراز میداشت و در مورد شعر حافظ و سایر شعرای بزرگ ایران پژوهشهایی دارد.
4️⃣ برخی ناقدان شعر که با شعر سیدعلی خامنهای آشنایی دارند، مینویسد، اشعار ایشان موسیقی خاص و رائحهای دارد که تنها کسانی که اشعار ایشان را میخوانند، پی به آن میبرند.
5️⃣ رهبر ایران نه تنها اشعار همه دورهها را خوانده و در مورد آنها دیدگاههای نقدی خود را مطرح کرد، بلکه از شعرای معاصر عرب مانند «احمد شوقی»، شاعر مصر و «محمد مهدی الجواهری»، شاعر عراق خوشش میآید و اشعار اقبال لاهوری را خوانده است.
6️⃣ نویسنده از علاقه رهبر انقلاب به نویسندگان رمان در اروپا و آمریکا گفته است: «ایشان بر این باورند که رمان اوج ابداع ادبی است که انسان میتواند از خود ارائه دهد؛ از این رو، او یکی از روزهای هفته را برای دیدار با نخبگان ادب و شعر ایران اختصاص داده و جنبش ترجمه در ایران را تشویق میکند و امیدوار است که ادبای ایرانی آثار ادبی عربی و جهانی را ترجمه کرده و نشر دهند».
7️⃣ سید علی خامنهای خواستار توجه و اهتمام به هنر است. ایشان علاقه خاصی به دیدار با هنرمندان دارد و طی این دیدار، از نظرات خود در رابطه با آثار آنها سخن میگوید.
8️⃣ آیتالله خامنهای هنر را سلاح کشندهای در برابر دشمن میداند و فرقی بین هنرمند و مدافع قائل نیست؛ بلکه ایشان، این دو را در دفاع از مسائل عادلانه و آزادی از بند ظلم و اشغالگری دو روی یک سکه میدانند و به همین دلیل، خواستار حفظ هنر هدفمند دارای ارزشهای و معانی والاست.
🔰شبهات؛منظومه فکری رهبری در👇
🔳 @shenakhte_rahbari
مشخصات_بیش_از_2000_پایان_نامه_قرآنی.pdf
1.7M
مشخصات_بیش_از_2000 #پایان_نامه_قرآنی در موضوعات مختلف برای پژوهش در سطوح عالی
📥 دانلود👇
🔴شناخت رهبری👇
https://eitaa.com/shenakhte_rahbari