با عرض سلام
متاسفانه صفحه رسمی حضرت آقا در ایرانی ترین سکوی مجازی، از صفحه بعضی سلبریتیهای مجازی، دنبال کننده کمتری دارد.
نشر معروف کنید و این صفحه را به همه معرفی نمایید و برای حضرت آقا ولو سیاهی لشکر هم که شده، یارگیری کنید.
در فصولی که به راحتی به رهبری تهمت میزنند، اهانت میکنند و وقیحانه حرمت نائب الحجه را میشکنند، ما مرده باشیم که بگذاریم اهانت کننده ها نفس راحتی بکشند.
یک یا علی بگیم و این صفحه را تا آخرین توان تکثیر و تبلیغ کنیم تا ان شاء الله عدد دنبال کننده های این کانال را تا قبل از 14 خرداد بتوانیم به یک میلیون برسانیم.
✔️ همین نشر معروف از مصادیق #جهاد_تبیین است.
از قافله خیر عقب نمانید.
https://eitaa.com/khamenei_ir
علت نامگذاری روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای
۱۷ شوال مصادف با ۱۸ اردیبهشت، روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامگذاری شده است. در این روز بود که حضرت علی علیه السلام با عمروبن عبدود، پهلوان معروف عرب مبارزه کرد و او را شکست داد و پرچم اسلام را سربلند کرد و پرچم کفر را واژگون ساخت. به همین دلیل این روز را به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده اند.
در این جنگ حضرت علی(ع) پس از شکست دادن عمرو بن عبدود، به طرف او رفت تا سرش را از بدنش جدا کند که عمرو آب دهان خود را به صورت مبارک مولی الموحدین انداخت؛ حضرت از جای خود برخاست و مقداری در میدان جنگ قدم زد سپس به سمت او رفت، عمرو علت این کار را جویا شد، حضرت گفت: آن لحظه که آب دهانت را به صورت من انداختی، من را غضب گرفت، نمی خواستم تو را به این حالت بکشم؛ مقداری قدم زدم تا آرام شوم و تو را به خاطر خداوند لاشریک له بکشم. به دلیل این پهلوانی، ایثار، شجاعت و ازخودگذشتگی این روز را به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده اند.
رسول الله صلی الله علیه و آله درباره ضربت امیرالمؤمنین (ع) در روز جنگ خندق به «عمر بن عبدود» فرمود «ضَرْبَةُ عَلّیٍ یَوْمَ الْخَنْدَق افْضَلُ مِنْ عِبادَةِ الثقلین». یعنی ضربت علی (ع) در روز خندق، از عبادت ثقلین پر فضیلتتر است؛ عبادت دو ثقل، یعنی هر جنی که از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت عبادت کرده و هر انسانی که از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت عبادت کرده است. امام صادق (ع) در این باره میفرماید عبادت جعفر بن محمد، جزوی از همین عبادت ثقلین است، به این معنا که عبادت من هم اضافه کن. ضربت امیرالمؤمنین (ع) دارای خلوص بود و فقط برای خدا ضربت زد نه برای خلق و نه برای تشویق دیگران.
🔰 موسسه تبلیغی آفاق 🔰@mafagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 نان به نرخ روز خور
✅ به شناخت تزویر بپیوندید 📛👇👇
@shenakhttazvir
هدایت شده از عنترنشنال | antarnational
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بزرگترین اعتراف مسیح علینژاد!😏
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 رهبرمون vs رهبرشون
✅ به شناخت تزویر بپیوندید 📛👇👇
@shenakhttazvir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می خواستن آخوند هارو بفرستن فضا
ولی دگر چه کنیم ک آخوند هارو به چین هم صادر کردن😂🗿
✅ به شناخت تزویر بپیوندید 📛👇👇
@shenakhttazvir
هدایت شده از میثم تـمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ طنز جدید میثم تمار 😁👇
جمهوری اسلامی باید همین امروز بره 🤣
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
خیلی خیلی با دقت بخونید....
آهای بچه بسیجی ها که فرماندتو حاج احمده:)
☘🌹🌹🌹🌹🌹
✅ به شناخت تزویر بپیوندید 👇👇👇
@shenakhttazvir
May 11