eitaa logo
کلاس ششمی من
5.5هزار دنبال‌کننده
970 عکس
1.1هزار ویدیو
1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_6354357891.pdf
1.62M
📁 قوی و شکیل خام 👇👇 📌قابل استفاده از پایه ی اول تا ششم 📌۶۶ صفحه با فرم ها و جدول های مختلف .
اگر فرزندتان خجالتی است، سعی کنید به آرامی فعالیتهای انفرادی (تلویزیون،تبلت)راکمتر کرده و او رابه سمت فعالیتهای جمعی هدایت کنید.
در رفتار با کودک زیر قول خود نزنید والدینی که برای اصلاح رفتار کودک به او وعده و وعید می دهند و بعد آن را انجام نمی دهند، احساس خشم از پدر و مادر و نفرت در کودک ایجاد می کنند. اگر توان انجام کاری را ندارید و نمی توانید خواسته کودک را برآورده کنید، به او قولی ندهید. این کار فرزند شما را هم بی اعتماد می کند و او دیگر برای حرف هایتان ارزش و حرمتی قائل نمی شود. این رفتار تا بزرگسالی برای کودک می ماند و هر زمان شما امید چیزی را به او بدهید دیگر توجه نشان نمی دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎲🔮۱۰ بازی برای کودکان خجالتی🔮🎲 🎾این بازی‌ها را می‌توانید با توجه به سن و توانمندی‌های کودکان در فرصت‌هایی که تمایل به بازی کردن دارند، انجام دهید.🎾 ⚾️بازی‌هایی برای کاهش هراس اجتماعی و رفع خجالت و کمرویی کودکان⚾️ ۱ - مسابقه گویندگی ۲ - بازی «مصاحبه تلویزیونی» ۳ - بازی «نقل خاطره، داستان، شعر، معما و لطیفه» ۴ - بازی «چه کسی می‌تواند دیگران را بخنداند» ۵ - بازی «کامل کردن یک داستان» ۶ - بازی «کامل کردن یک شعر» ۷ - بازی «تکمیل جملات» ۸ - بازی «پاسخ به پرسش‌ها» ۹ - بازی «داستان سازی با تصاویر» ۱۰ - بازی «معلم بودن» این بازی با توجه به هدف‌های آن می‌تواند به شکل‌های مختلف اجرا شود ازجمله شیوه برخورد با بچه‌های تنبل و درس نخوان، روش‌های تشویق، روش‌های تنبیه، مشخصات یک معلم خوب، اخلاق و رفتار کلاسی و مواردی از این قبیل که همه به شکل نمایشی قابل اجراست.
🔷🔶 اگر می‌خواهید دانش‌آموزان جهت خواندن آمادگی پیدا کنند یا پیشرفت نمایند ۱۸ روش عملی زیر را پیشنهاد می‌کنیم.👇 ۱👈کلمه ها و سپس جمله هایی به وی گفته شود تا او بلا فاصله و عینا تکرار کند . (تقویت حافظه شنيداری ) ۲👈صداهای مختلفی از قبیل صدای حیوانات ــ باد و غیره را ضبط نمائید و از وی بخوا هید تا مثل آنها تقلید کند . ۳👈جمله های ناقص را بگویید تا وی ادامه آن را بطور مناسب کامل کند . ۴👈تعداد کلمه ها را به او بگوئید تا صدای مورد نظر را اگر در همان کلمه ها شنید دست بلند کند . ۵👈تعدادی دستورالعمل را به او بگوئید تا آنها را اجرا نماید . مثال، در را باز کن ، بخواب و ... ۶👈چند کلمه را بگوئید و از وی بخواهید تا آنها را برعکس کند و برای شما بازگو کند. ۷👈تمریناتی کتبی به او بدهید تا بخواند و آنها را انجام دهد . ۸👈تعدادی تصویر در اختیار وی قرار دهید سپس بخواهید تا شکل یا شکل های مورد نظر شما را از بین آنها پیدا کند ۹👈تعدادی تصاویر ناقص را در اختیار وی قرار دهید و بخواهید تا آنهارا از روی نمونه‌ی کامل شده ، کامل کند . ۱۰👈تعدادی شکل یا تصویر را که رویدادی را نشان بدهد بطور نامنظم در اختیارش قرار دهید و بخواهید آنهارا بر اساس نظم منطقی ، شماره گذاری کند . (اگر بصورت پازل باشد مرتب کند .) ۱۱👈تعدادی ماز را در اختیار او قرار دهید تا راه مناسب را نشان دهد . ( هر تمرین برای یک روز ) ۱۲👈از بین حروف یا کلمه های داده شده پیدا کند.مثلا حروف یا کلمه های سمت راست را پیدا کن و به من بگو. ۱۳👈تعدادی کلمه‌ی ساده را روی کارت بنویسید و آنها را روی زمین بچینید ، سپس بخواهید تا فلان کلمه را پیدا کند . ۱۴👈تعدادی شماره را روی کاغذ یا وایت‌برد بطور پراکنده بنویسید و هر بار از کودک بخواهید تا شماره مورد نظر شمارا پیدا کند . ۱۵👈چنانچه احساس می کنید کودک در هنگام خواندن سرش گیج میرود یا سوزش چشم دارد همچنین چشمش را نزدیک به کتاب می گیرد ، لازم است او را به چشم پزشک هدایت کنید . ۱۶👈چنانچه یک چشم وی تنبل است ،چشم سالم و برتر او را تا مدتی ببندید تا از چشم تنبل استفاده کند تا به این وسیله از حالت تنبلی خارج شود . ۱۷👈مدادی را جلوی چشمان وی قرار دهید (در فاصله 50 سانتی ) و بخواهید بدون حرکت دادن سر ، مسیر حرکت آنرا با چشم تعقیب نما ید. ۱۸👈چند مثلث و دایره بکشید و از او بخواهید مانند نمونه وبا توجه به حرکت فلش ها یک بار از سمت راست به چپ و بار دیگر از چپ به راست روی هوا با انگشت آن شکل را رسم نمایید
‍ ‍ 🌿 چگونه می توان بی دقتی و عجله در انجام تکالیف را در کودکان کاهش داد؟ اهمیت انجام تکالیف را به کودک خود نشان دهید. این کار را می توانید به صورت زیر انجام دهید: وقتی تکالیف تمام شدند، تمام آن را بازبینی کنید. در مورد تکالیفی که به خوبی انجام شده اند، جملات مثبتی به او بگویید. به کارهایش علاقه نشان دهید. سوالاتی در مورد تکالیفش بپرسید و به او بگویید که کارهایش برای شما اهمیت دارد. توجه مثبت، اغلب می تواند به کودک تشویق لازم را برای بهبود نتایج کارهایش بدهد