eitaa logo
منتظران ظهور"تولیددارو،تختی"
814 دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
4.8هزار ویدیو
37 فایل
#منتظران_ظهور_تولید_دارو_تختی https://eitaa.com/shhdMoezGholami_Jahadi مدیریت کانال @Tasbih1361
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ *تغییر ساعت کاری میادین میوه‌و‌تره‌بار در اسفند🍎🍇 * سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران: 🔹از ابتدای ماه رمضان، ساعت کاری میادین از ۸ صبح تا ساعت ۱۳ و از ساعت ۱۴ تا اذان مغرب خواهد بود. 🔹از ۲۵ اسفند تا ۲۹ اسفند تمامی میادین از ۸ صبح تا ساعت ۲۰ به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.
⬅️ مسیر ۴۷ کیلومتری گردشگری تهران افتتاح شد 🔹بر اساس دستور شهردار تهران و با هدف ایجاد مسیر گردشگری مناسب برای استفاده شهروندان، طراحی و اجرای مسیری ویژه برای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در محدوده ۵ بوستان فرامنطقه‌ای در منطقه ۲ در دستور کار قرار گرفت. 🔹۵ بوستان فرامنطقه ای شامل بوستان‌های فدک، ۱۳ هکتاری، پردیسان، نهج البلاغه یک و نهج البلاغه ۲ است؛ این بوستان‌ها جدا از یکدیگر بودند که با تعریف طرح گردشگری به یکدیگر متصل شدند. 🔹با اتصال این بوستان‌ها به یکدیگر، ۴۷ کیلومتر مسیر پیوسته ایجاد شده که شهروندان در صورت تمایل می‌توانند آن را به صورت پیاده، با دوچرخه و هر نوع مد حمل و نقل سبک طی کنند. 🔹این مسیر امروز با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری به بهره برداری رسید.
⬅️ قیمت مصوب زولبیا و بامیه اعلام شد 🔹رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی: امسال قیمت مصوب هرکیلو زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک برای فروش در ماه مبارک رمضان ۲۵۵ هزارتومان و واحدهای درجه دو ۲۰۰ هزارتومان است‌.
⬅️ورود هر اتوبوس برقی به تهران معادل کاشت ۲۰۰ درخت 🔹با رشد چشمگیر جمعیت در کلان‌شهرهای جهان، برقی‌سازی برای جلوگیری و کاهش آلاینده‌ها به‌عنوان یکی از بهترین‌ راهکارها مطرح شده است. 🔹کشور نروژ قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ تمام اتوبوس‌های خود را برقی کنند؛ هلند هم برنامه‌ریزی کرده تا سال ۲۰۳۰ تمام اتوبوس‌های عمومی خود را به برقی تبدیل کند. 🖼نوروزی، کارشناس مسائل محیط‌زیست: 🔹اگر برق استفاده شده توسط یک اتوبوس برقی از منابع تجدیدپذیر تامین شود، میزان co۲ حدود ۷۵ تن در سال کاهش پیدا می‌کند؛ اگر هم از برق شبکه تامین شود حدود ۵ تن در سال دی اکسید کربن کمتری منتشر خواهد شد. 🔹۹۹ درصد آلاینده‌های هوا و ذرات معلق در اتوبوس‌های برقی به‌طور کامل حذف می‌شوند و با ورود هر اتوبوس برقی معادل کاشت ۲۰۰ درخت در سال اثر مثبت محیط زیستی دارد. 🔹با فرض متوسط مصرف ۳۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و مسافت پیموده شده ۸۰ هزار کیلومتر در سال مصرف سالانه یک اتوبوس دیزلی به طور تقریبی ۲۸ هزار لیتر است که با جایگزینی اتوبوس برقی این حجم از گازوئیل مصرف نمی‌شود.
حضور سرکار خانم مریم فراهانی نماینده گروه جهادی محبان الزهرا سلام‌الله‌علیها(کانون آوای کریمه ) در همایش حمایت از بنیاد خانواده به دعوت از بنیاد ملی خانواده 📆 (جمعه بعدازظهر) 10 اسفند ماه ⏰همزمان با اذان ظهر به صرف ناهار 📍منطقه های 17 و 18 و 19 و 21 و 9 🏛اتوبان تندگویان میدان بهمن خیابان وفایی فرهنگسرای بهمن https://eitaa.com/Mohebanalzahra18
حضور سرکار خانم فراهانی نماینده گروه جهادی شهید حسین معز غلامی در همایش حمایت از بنیاد خانواده به دعوت از وزارت ورزش و جوانان 📆 (جمعه بعدازظهر) 10 اسفند ماه ⏰همزمان با اذان ظهر به صرف ناهار 📍منطقه های 17 و 18 و 19 و 21 و 9 🏛اتوبان تندگویان میدان بهمن خیابان وفایی فرهنگسرای بهمن https://eitaa.com/sh_h_gh_jahadi_group
🎍مستحب است اول ماه رمضان صورت وسرتون رو با کمی گلاب مسح کنید تمام خانواده حتی بچه کوچک فایده گلاب برای اولین روز ماه رمضان مانع از فقر وذلت وبیماری سرطان میشود.🌷 ✍🏻 از مفاتیح الجنان اعمال 🍃 فراموش نشه به همه بگید ارام ارام صدای پای رمضان به گوش میرسد دستهاى خالى من دخيل دل پاكتان.. مرا در ساعات آخر شعبان نه به بهاى لياقت،بلکه به رسم رفاقت اول حلال و بعد دعایم کنید... ."التماس دعا 🎍حضرت محمد(ص) فرمود:هرکس سوره فتح را در شب اول ماه رمضان سه بار بخواند خداوند درهای رزق و روزی را تا رمضان سال بعد به روی او می گشاید به دیگران هم بگویید. .............................. 🎍هركسي سوره نصر و سوره يس را در روز اول ماه رمضان بخواند درطول سال خوشحال و مسرور خواهد بود. نشر دهید و پاداش آن براي شما. https://eitaa.com/shhdMoezGholami_Jahadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا