eitaa logo
شوکا
116 دنبال‌کننده
640 عکس
114 ویدیو
1 فایل
نه‌میشه‌گفت،نه‌میشه‌خورد... کپی؟نه. فقط فور. میشنوم جواب هم میدم: https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_hvzvzzc&btn=شوکا متولدِ¹⁴⁰³/⁸/¹⁴
مشاهده در ایتا
دانلود
[سارقِ محترم دل بنده♥️] مجرم گرامی باید به اطلاع شما برسانیم که شما مرتکب به سرقت دل بنده شده‌اید و طبق ماده‌ی ۷۸ قوانین عشق شما محکوم به حبس ابد در چهارچوبِ قلب بنده هستید . و هیچ چیز نمی‌تواند ضمانت شما را برای آزادی کند زیرا این دل ساده را بدجور برده‌اید و حالا حالاها باید پاسخگو باشید :)
یــــا امام جـــواد خودت خوب میـدونی اقـا... 🙃
زور که نیست...
چقد بده که دلت واسه یکی تنگ شده باشه و نتونی پیام بدی بهش 🥲
دو ساعت پیش یهویی تو خیابون اینو دیدم... ولی زیادی حق بود
من از تمامِ دخترانِ شهر، سر بودم، افسوس! از بازیِ دنیا بی‌خبر بودم.. از عکس‌هایی که به دیوارِ اتاقت بود، هرچند زیباتر نبودم، ساده تر بودم..! هرجا کم‌آوردی کنارت بیشتر ماندم، با این که زن بودم، ولی مردِ خطر بودم.. هرجا به خاکی می‌زدی از آن همه همراه، تنها یکی ماند، من آن یک‌نفر بودم..! هرجا یکی کم بود کاسه کوزه‌هایت را رویِ سرِ او بشکنی، آن دور و بر بودم... از دور می‌فهمم چه حالی..! شاد یا غمگین!؟ اما تو چه؟ دیروز فهمیدی پکر بودم..!؟ از خود به تو، از تو به غم، از غم به تنهایی.. من در تمامِ عمر در حالِ سفر بودم...! من عاشقی کردم. تو عادت. فرقِ ما این بود.. اهلِ سیاست بودی و اهلِ هنر بودم...(: ای‌کاش آن روزی که گفتی دوستت دارم، یا لال بودی، یا نه! زبانم لال! کر بودم... گفتی اگر تو جایِ من بودی، چه می‌کردی؟ ترکت نمی‌کردم عزیزم من اگر بودم....! برگشتی و تنهایی‌ام را بیشتر کردی.. من هم به پایت سوختم ازبس‌که (خر بودم)..!
شغلِ آینده من و دوستم: گریه کن تو مجالسِ ختم فرض کن حالت بده میری گریه میکنی یه پولیم میگیری...😂💔
یه چیزایی هست؛ نه میشه نوشت نه میشه به زبون آورد و نه میشه فراموش کرد، همونا می‌شن چروک های صورت، موهای سفید، سردرد، معده درد، بداخلاقی‌های گاه و بیگاه.
نیااازههه غررررر بزنمممم دیگه نمیکشمممممممممم
چرا امتحانا تموم نمیشه؟
بابا بخداا بلدییمممم
ولموونننن کنیدددددددددد