يا وَلِيَّ اللّهِ !
إنّ بَيْنى وَ بَيْنَ اللّهِ عز و جل ذُنُوبا لا يَأْتى عَلَيْها إلّا رِضاكُمْ
اى ولىّ خدا !
بى گمان ، ميان من و خداوند عز و جل ، گناهانى است كه جز رضايت شما ، آنها را محو نمى كند
زیارت جامعه کبیره
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
عضو گروه ۹۹
پادشاهی خدمتکاری داشت که بسیار شاد بود، از او علت شاد بودنش را پرسید. خدمتکار گفت: قربان همسر و فرزندی دارم و غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن و بدین سبب من راضی و شادم...
پادشاه موضوع را به وزیر گفت . وزیر هم گفت: قربان چون او عضو گروه ۹۹ نیست بدان جهت شاد است. پادشاه پرسید گروه ۹۹ دیگر چیست؟! وزیر گفت قربان یک کیسه برنج را با ۹۹ سکه طلا جلو خانه وی قرار دهید. پادشاه چنین کرد...
خدمتکار وقتی به خانه برگشت با دیدن کیسه و سکه ها بسیار شاد شد و شروع به شمردن کرد. ۹۹ سکه ؟! و بارها شمرد و تعجب کرد که چرا ۱۰۰ تا نیست، همه جا را زیر و رو کرد ولی اثری از یک سکه نبود.
او ناراحت شد و تصمیم گرفت از فردا بیشتر کار کند تا یک سکه طلای دیگر پس انداز کند ، او از صبح تا شب سخت کار میکرد، و دیگر خوشحال نبود. وزیر هم که با پادشاه او را زیر نظر داشت گفت: قربان او اکنون عضو گروه ۹۹ است و اعضای این گرو کسانیند که زیاد دارند اما شاد و راضی نیستند.
خوشبختی در سه جمله است:
تجربه از دیروز ،
استفاده از امروز،
امید به فردا.
ولی ما با سه جمله دیگر زندگی را تباه میکنیم:
حسرت دیروز ،
اتلاف امروز
ترس از فردا...
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
خاطرههای شیرین
در دنیا هر خاطرهی شیرین مقدمهی یک غم سنگین است،
چون میگذرد و جای خالی خود را باقی میگذارد؛
نباید لحظههایی که ماندنی نیستند را عمیقا دوست داشت.
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
20.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرههای شیرین
در دنیا هر خاطرهی شیرین مقدمهی یک غم سنگین است،
چون میگذرد و جای خالی خود را باقی میگذارد؛
نباید لحظههایی که ماندنی نیستند را عمیقا دوست داشت.
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید
پشیمون نمیشید
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
#صلوات_شعبانیه که یک سلوک کامل است. از یک نقطه ای آغاز می شود و یک فرودگاه و پایانی دارد که ما را سیر میدهد تا آن پایان.
اگر کسی با آن صلوات سیر کند و مقامات آن را درک کند.
#آیت_الله_میرباقری
پ ن: وقتی مسجد نمیرویم ممکن است این دعاها و اعمال یادمان برود. مواظب باشیم مسجد نرفتن در این ایام عادتها و رسمها و سنتهای خوبمان را تعطیل نکند.
التماس دعا
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
عصر ظهور از منظر ایت الله بهجت.pdf
2.91M
هدیه یک کتاب
کتاب ارزشمند «عصر ظهور از منظر آیت¬الله بهجت» شامل گفته های آیت¬الله بهجت پیرامون علائم ظهور، زمان ظهور، نشانه¬های سفیانی، سند مسجد جمکران، تشرف یافتگان و ...
قابل ذکر است این کتاب که بارها توسط نشر معارف (وابسته به نهاد رهبری در دانشگاه) به چاپ رسیده، عینا سخنان ایت الله بهجت درباره مسائل مختلف عصر ظهور است.
در این چند روز باقی مانده تا نیمه شعبان، این کتاب کم حجم را مطالعه و آنرا در اختیار دیگر منتظران نیز قرار دهید.
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
.
معنای دقیق رزق در یک #تمثیل زیبا از مرحوم آیت الله #حائری_شیرازی.
اکثر ما معنادی دقیقی از رزق در ذهن نداریم.
تمثیل، گاهی خیلی بهتر از استدلال یک مفهوم را منتقل میکند.
#رزق
#اسلام
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جادوی دلار
معنای پول
موشن گرافیک پر محتوا و جذاب
پاتوق بچه شیعهها
@shia_patogh
پاتوق بچه شیعه ها:
بیایید فرض کنیم به جای رئیس جمهور آمریکا، رئیس جمهور ما میگفت: اگر فقط 200 هزار نفر بمیرند باید از من ممنون هم باشید! چه غوغایی در جهان به پا میشد!؟ ضجههای حقوق بشر و دموکراسی چگونه گوش فلک را پر میکرد!؟ فرض کنید به جای آمریکا و انگلیس، در ایران دستورالعملی صادر میشد مبنی بر اینکه بیماران کرونایی مبتلا به سندروم داون، فلج مغزی یا اوتیسم را به حال خود رها کنید تا بمیرند! یا به جای اسپانیا و ایتالیا در ایران، قید بیماران بالای 80 سال را میزدند؛ یا به جای فرانسه و اسپانیا و آمریکا، در ایران افراد مسن گروه گروه در خانههای سالمندان جان میدادند، آنوقت چه میشد!؟ در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و رسانههای حقوقبگیر غرب و بین سلبریتیها چه غوغایی برپا میشد!؟
فرض کنید به جای آمریکا و فرانسه و آلمان و ایتالیا و اتریش، ایران محموله ماسک و تجهیزات پزشکی کشوری دیگر را میربود یا در ایران به جای آمریکا و انگلیس پزشکان و پرستارانی که به کمبود تجهیزات اعتراض میکردند اخراج میشدند یا در ایران به جای آمریکا، پرستار فداکاری به علت نداشتن تجهیزات حفاظتی بهتر از کیسه زباله جان میسپرد و مقامات حکومتی به کادر درمان توصیه می.کردند به جای ماسک از دستمال و روسری استفاده کنند!
فرض کنید مقامات ما به جای مقامات آنها جلوی دوربینها با همه دست میدادند و معضل کرونا را بیاهمیت می.پنداشتند یا در ایران صفهای کیلومتری برای دریافت غذای خیریه تشکیل میشد! فرض کنید خدای نکرده راهروهای بیمارستانهای ما بهجای بیمارستانهای آنها مملو از بیماران یا اجساد رها شده بود! اصلا فرض کنید خدای نکرده ایران به جای همه آن کشورها صدر جدول مبتلایان و متوفایان کرونا را در اختیار داشت.
خوب میدانیم که رویداد فقط یکی از موارد بالا در ایران اسلامی کافی بود تا برای روزها و هفته.ها، ایران و ایرانی تحقیر و تمسخر و سرزنش شود. تنها یک قلم از هزارانش این بود که دوباره جار بزنند که شعار "مرگ بر آمریکا" به خودتان برگشته!!؟ اما به لطف خدای بزرگ و به همت و درایت همه ایرانیان، هیچ یک از این اتفاقات نیافتاده است. کاش هرگز در کشورهای اروپایی و آمریکایی تحریم کننده ما هم اتفاق نمیافتاد. ولی لااقل خوبیاش اینست که آنها دیگر نگران جنگ ناجوانمردانه تبلیغاتی و رسانهای نیستند. چون پیچ این یکی دست خودشان است.
حالا به عکس این داستان نگاه کنید: اگر به جای ایران در یکی از آن کشورها، ظرف دو هفته به 100 هزار زندانی مرخصی اعطا میشد و 10 هزار نفر عفو میشدند! چه اتفاقی میافتاد؟ اگر دهها هزار نیروی جهادی و بسیجی شب و روز به ضدعفونی کردن شهرها، تولید تجهیزات محافظتی، کفن و دفن فوت شدگان و کمک به سالمندان و خدمت به بیماران کرونایی مشغول میشدند چه؟ اگر مردمانشان در حماسهای تاریخی، یک سنت چندهزار ساله همانند روز طبیعت را ترک میکردند و خیابانها و بوستانهای خالی از جمعیت را به نمایش میگذاشتند چه؟
حتما میپرسید چه اتفاقی افتاده است!؟ مگر غرب منبع همه خوبیها و پیشرفتها و خوشبختیها و ایران منبع همه بدیها و عقب ماندگیها و بدبختی.ها نبود؟ پس چرا روزگار اینگونه دگرگون شده است!؟ مطمئن باشید هیچ اتفاق جدید و استثنایی رخ نداده و هیچ واقعیت بیرونی تغییر نکرده است. فقط با ظهور یک موجود رعبآور ولی خارقالعاده، ناگهان سانسور به پایان رسیده و اکنون جهان میتواند حقایقی را که مدت زمان مدیدی از او پنهان شده یا وارونه جلوه داده شده ببیند. میتواند عیار واقعی حکومتهایی که در طول 41 سال، انواع بحرانها را به ما تحمیل کردند در برابر اولین بحران واقعی پیش رویشان نظاره کند.
چه کسی فکر میکرد پدیدهای در جهان ظهور کند که در ورای همه رسانهها، همه شبکههای ماهواره.ای، همه سایتهای اینترنتی و همه شبکههای اجتماعی، پرده از حقایق کنار زند؟ یک ذره میکرونی که واقعیت.های جهان امروز را بدون تفسیرهای فریبنده و خوانشهای دروغین، منعکس سازد؟ چه کسی فکر میکرد معجزه رسانهای خلق شود که همچون عصای موسی، بساط ساحران رسانه.ای جهان را اینگونه براندازد؟ فیلترشکنی که همه فیلترشکنهای پیش از خود را ببلعد و تصویر بدون سانسور جهان امروز را به نمایش بگذارد؟
اکنون این اتفاق افتاده است. اژدهای رسانهها و پادشاه فیلترشکنها ظهور کرده است. کرونا ویروس، جهان را در مینوردد تا با در هم شکستن کاخهای پوشالین و تصویرهای دروغین، ویرانههایی بر جای گذارد که نمایی از واقعیت است. بلای کرونا، شبیه همه مصائب دیگر سخت است و جانکاه، جانگداز است و ملال افزا. اما در پس همه این تلخی.ها، درسهایی شیرین دارد: آموزههایی از حقیقت.
صهیونیسم رسانهای دهها سال است که تصویر یک آرمانشهر غربی را در اذهان جهانی برمیسازد. بهشتی که تنها شرط رسیدن به آن، کرنش در برابر نظام بینالمللی و اعتقادی لیبرال، به رهبری آمریکاست. آن سوی این آ