Hamed Zamani - SarAnjam.mp3
16.34M
#سرانجام
#حامد_زمانی
سالار هر مبارزه بی ادعا حسین
ای کشته وحوش مقدسنما، حسین
آغار ما تویی و سرانجام ما تویی
بی تو مسیر عشق به آخر نمیرسد
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
*
صدای لخ لخ دمپایی های اين جمعيت هزار نفری كه نيمه شب قصد حرم كرده اند، خش خش برگ ريزان گناهان صغير و كبيرشان هست براي روز مبادا .. اصلا كربلا خزان معاصی مومن است.
ظهر جمعه ی کربلا عين ژنده پوشی كه خواندنش به دربار حاتم، هاج و واج نگاهم را ميچرخانم بين دسته های عزا...
می ايستم يك گوشه ی امن. زيارتنامه ميگيرم به دست. نفس عميق ميكشم. بوی خانه تكانی ميخورد به مشامم. بوی جوانه زدن. بوی توبه. بوی ورق های دست نخورده ی قرآن عروسي مادرم. بوی بهار می آيد. انگار دارم جان ميگيرم از نو. دارم زنده ميشوم. شكوفه ميدهم. اصلا كربلا ربيع قلب مومن است.
براي وداع رفته ام حرم پسر ام البنين.
اولين زيارتي كه وارد حرم شدم همان زيارت اخر بود... سفارش همه را كردم. تمام بچه هاي مای بارد بدست مشای... تمام زناني كه زير آفتاب جاده ی نجف به كربلاء، خورشيد، سخت می تاخت به صورتشان. چشمشان تنگ شد و خط افتاد به پيشانی شان تا به ما خوش آمد بگويند... تمام مرداني كه دستشان از ذغال كبابهای سرعتی سوخت و تاولش را غروب اربعين فهميدند...
سفارش همه را كردم... سه بار دق الباب كردم و با دست كوبيدم به در چوبي حرمش... آن دو هلال پرده های مطلا، و آن منحنی يا قمر بنی هاشم سر در ورودی روضه ی منوره، ضريح را عين عروسی به حجله نشسته، مستور و عيان ... با صلابت و دل رحم در نظرم انداخته.
برف ميباريد در دلم! يكدست سفيد شده بود انگار. سوز سرمای وداعی شلوغ، در هیاهوی صوت زائرة...زائرة...حرّك...إمشي... در سفری سخت و كوتاه، روى سراشیبی ورودی حرم، از دور منجمد كرده بود نگاهم را به ضريح
اصلا كربلا زمستان نگاه مومن است... اينجا كه مي آيی مرخصی ميگيری از دنيا. فارغی از كار و درس . شربت هاى ليموی شبنم زده درست مثل همان شربت های تگری وسط تب چهل درجه تابستان مينشيند به جانت. كربلا فرصت فكر دارى ... فرصت رسيدن به كارهای معوقه... جدول ضرب هاى حفظ نشده... تمرين های حل نكرده... امتحانات تجديدی... اصلا كربلا تابستان اعمال مومن است... سلام بر تو و چهارفصل تو كه مايه ی نجات و سرور مومنين در زمينی...
اربعينی كه رفت.
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
ناصرالدینشاه قاجار در ماه رمضان نامه ای به مرجع تقلید آن زمان میرزای شیرازی به این مضمون نوشت: ڪه من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی میشوم و ناخودآگاه دستور به قتل افراد بیگناه میدهم؛ لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرمایید!
میرزای شیرازی پاسخ داد: بسمه تعالی! حڪم خدا قابل تغییر نیست. لڪن حاڪم قابل تغییر است. اگر نمیتوانی به اعصابت مسلط شوی از مسند حڪومت پایین بیا تا شخص با ایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون مومنین بیهوده ریخته نشود!
این داستان، سرگذشت خیلی از مسئولین و چه بسا خود ماست! داستان آدمهای بی وجدان، تنبل و عاشق مقام!
🔺باید گفت اگر نمیتوانید مشڪلات مردم رو حل ڪنید حداقل جای خودتون را به ڪسی دیگر بدهید ڪه چاره ساز باشد نه مشڪل ساز...
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
khamenei.ir970812.mp3
10.21M
🎙 بشنوید| صوت سخنرانی امروز رهبرانقلاب در دیدار دانشآموزان و دانشجویان. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
-
🔴 پایان لیبرال دموکراسی
🔸رهبر انقلاب امروز ۱۲ آبان در جمع جوانان گفتند:
🔸«چندین سال قبل از این یک جامعهشناس مطرح دنیا گفت وضعیت کنونی آمریکا منتهاالیه تکامل تاریخی بشر است، دیگر از این بالاتر بشر نمیتواند برود. همان آدم امروز حرفش را پس گرفته، میگوید نه؛ آرزو میکند چیزهای دیگری را، میگوید نه. حالا صریحاً ممکن است نگوید من اشتباه کردم اما حرفهای دیگری را دارد میزند، درست نقطهی مقابل آن حرفی که آن روز زده بود؛ خب این وضع آمریکا است.
🔹فرانسیس #فوکویاما نظریهپرداز آمریکایی صاحب نظریه معروف پایان تاریخ است که با مشاهده #افول_آمریکا حرف خود را پس گرفته است. او در سال ۱۹۹۲ تئوری خود را اینگونه صورتبندی کرد که: «امروز شاهد نقطه #پایان_تکامل_ایدئولوژیک بشریت هستیم. 🔸لیبرالدموکراسی آخرین شکل حکومت بشری است». اما اخیراً در 25 مهر 97 مجله نیواستیتسمن مصاحبهای از فوکویاما با این تیتر منتشر کرد: «سوسیالیزم باید بازگردد» او در این مصاحبه گفته آنچه کارل مارکس میگفته درست از آب درآمده و سوسیالیزم به معنای برنامه بازتوزیع که شکاف بزرگ میان درآمد کارگران و ثروتمندان را جبران کند، اجباراً باید بازگردانده شود.
البته از نظر ما اینبار هم همه حقیقت را نفهمیده. افول لیبرال دموکراسی را درست فهمیده ولی اگر خدا بخواهد زمانه حکومت جهانی اسلامی نزدیک است.
وعده ما راهپیمایی #۱۳_آبان
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
لبخندت را از خاطر نخواهم برد
و موهای غبارآلود
و چشمهای خستهات را
در اردوهای جهادی
شایسته بود که در مسیر کربلا به سوی مولایت پرواز کنی
#سید_محمد_ساجدی
صلواتی هدیه کنیم به این مجاهد خستگی ناپذیر و همسر و دو فرزندش که در تصادف مسیر زیارت کربلا جان دادند.
@shia_patogh1
از تو دورم ليك
دستم از درت كوتاه نيست؛
ميپرم با يك سلامِ ساده
تا آغوش تو ...
#السَّلامُ_عَليكَ_اَیُّهَا_الرئوف
#سيد_مصطفى_فهرى
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
بالاترین لذت!
اگر کسی شمّهای از معرفت به مقام #امام_رضا علیه السلام نصیبش شود، آنچنان لذتی میبرد که هیچگاه به حور و قصور اعتنایی نخواهد داشت.
آیت الله محمد تقی مصباح
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
🔹پیامبر اکرم ص فرمودند: "از حقوق همسایه آن است که هرگاه میوه خریدی، به او هدیه بده و اگر این کار را نکردی، [لااقل]مخفیانه به منزل ببر و مبادا فرزندانت میوه به دست، از خانه خارج شوند که باعث ناراحتی فرزندان او می شود و با بوی دیگ [غذا] او را اذیّت نکن، مگر بدانی او نیز چنان غذایی دارد"
🔸نگاهی به فضای مجازی بنداریم!
حواسمون به خودنماییهامون هست؟ به عکس غذاها، لباسها، خریدها، هدیهها و سفرهایی که تو صفحه شخصیمون میذاریم و از همسایه گرفته تا دوست و آشنا و غریبه میبینند هست؟ حواسمون به دلهایی که میشکنیم هست؟
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
آیت الله #بهجت(ره):
بهترین راه برای رهایی از مشکلات و رسیدن به حاجات چهار چیز است:
1-نذرکردن گوسفند برای فقراء
2-خواندن حدیث کساء بطور پی در پی
3-صدقه دادن
4-ختم صلوات
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
نامه نگاری یک جوان با علامه طباطبایی ره
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
زنی باعظمت و باجلالت در شیعه که کمتر درباره ایشان شنیدهایم .
وجود مقدس امام عسکری(ع) مادری دارد به نام «حُدَیث» که به لقب «جدّه» معروف است. چون جدّه حضرت حجّت(عج) بودند ایشان را «جدّه» میگفتهاند. ولی تنها جدّه بودن سبب شهرتش نشد، مقام و عظمتی دارد، جلال و شخصیتی دارد که نوشتهاند (مرحوم محدّث قمی(ره) هم در الانوار البهیه مینویسد) بعد از امام عسکری(ع) «مفزع الشیعه» بود یعنی ملجأ شیعه این زن بزرگوار بود. اینقدر زن باجلالت و باکمالی بوده است که شیعه هر مشکلی برایش پیش میآمد به این زن عرضه میداشت .
مردی میگوید به خدمت عمّه امام عسکری(ع)، حکیمه خاتون دختر امام جواد(ع) رفتم، با ایشان صحبت کردم راجع به عقاید و اعتقادات مسئله امامت و غیره. ایشان عقاید خود را گفت تا رسید به امام عسکری(ع). بعد گفت فعلا امام من فرزند اوست که الآن مستور و مخفی است. گفتم حال که ایشان مخفی هستند اگر ما مشکلی داشته باشیم به چه کسی رجوع کنیم؟ گفت به جدّه رجوع کنید. گفتم: عجب! آقا از دنیا رفت و به یک زن وصیت کرد؟! فرمود: امام عسکری(ع) همان کار را کرد که حسین بن علی(ع) کرد .
حضرت امام حسین(ع) وصی واقعیاش و وصی او در باطن علی بن الحسین(ع) بود ولی مگر بسیاری از وصایای خودش را در ظاهر به خواهرش زینب(س) نکرد؟ عین این کار را حسن بن علی العسکری(ع) کرد. وصی او در باطن این فرزندی است که مخفی است ولی در ظاهر که نمیشد بگوید وصی من اوست. در ظاهر وصی خودش را این زن باجلالت قرار داده است .
استاد مطهری، سیری در سیرۀ ائمۀ اطهار، ص219-218 (با تلخیص)
. سالروز شهادت مظلومانه امام حسن عسکری ع تسلیت باد
@shia_patogh1
مروری بر دیدار جنجالی #فرح_پهلوی با یکی از مراجع عظام تقلید #نجف
آبانماه 57 به روزهای پایانی اش نزدیک شده بود که #فرح پهلوی همزمان با #عید_غدیر و به همراه مادر، دو فرزند و رئیس دفترش #حسین_نصر٬ راهی #عراق شد.
#صدام برای دیدار با او به محل اقامتش-قصر جادریه- رفت اما جهت گیری اخبار منتشره نشان داد که مقصود اصلی از سفر٬ دیدار با برخی مراجع تقلید و سوء استفاده از وجه مقدس آنان بوده است.
رادیو و تلویزیون ایران اعلام میکنند که «شهبانو پس از زیارت و انجام نماز در جوار مرقد مطهر حضرت علی (ع) از کسالت حضرت آیتالله آقای حاج سید ابوالقاسم موسوی خویی مرجع عالیقدر جهان تشیع اطلاع حاصل کردند و از ایشان عیادت فرمودند. مرجع عالیقدر شیعیان جهان ...[ طی این دیدار ]... برای حفظ و بقای استقلال ایران و رفاه و آسایش مردم تنها کشور شیعه اثنی عشری #دعا کردند.»
انعکاس جهت دار اخبار دیدار به مدت کوتاهی با خبری مبنی بر «اهدای یک انگشتر توسط آیتالله خوئی به همسر شاه» حکایت دارد.
این ملاقات در اوج تنفر ملت از پهلوی و در حالی صورت می گیرد که با شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی در اول آبان ۵۶ جرقه انقلاب اسلامی زده شده و به دنبال آن در مجالس چند هزار نفره مسجد اعظم قم و مسجد ارک تهران علنا نام امام با سلام و صلوات مطرح شده و به دنبال آن با انتشار مقاله موهن روزنامه اطلاعات علیه امام، تظاهرات ها و درگیری های خونین رخ داد و چهلمهای سلسله وار را در شهرهای مختلف در پی داشت.
حضور میلیونی مردم در نماز عید فطر تهران (سیزدهم شهریور)، کشتار خونین مردم در #هفده_شهریور در میدان ژاله، اعتصاب کارکنان شرکت نفت و اعتصاب مطبوعات٬ رژیم را در آستانه سقوط قرار داده بود و شاه در نطق تلویزیونی 14 آبان گفته بود که صدای انقلاب مردم را شنیده است!
در چنین شرایط پیچیده ای تئوری پردازان پهلوی به دنبال تمسک به چهره های دینی بودند تا ذهنیت مردم را تغییر داده٬ سقوط را به تاخیر اندازند.
انتشار خبر ملاقات فرح با آیت الله خویی، واکنش انقلابیون و خصوصا علمای انقلابی حوزه را در پی داشد.
#آیتالله_صدوقی که در میان علمای بلاد چهره ای برجسته است و همگان او را به فضل و اخلاق می شناسند٬ یک روز پس از انتشار خبر دیدار، تلگرافی بسیار صریح و مختصر به مرجع بزرگ نجف ارسال می کند:
«حضرت آیتالله الخویی دامت بقائه
قَد اَذهَبَت طَیّباتُکُم، ما هکذا الظّنُّ بکُم
صدوقی 20/ذیالحجه/98»
دو تن از مراجع مشهور ساکن در مشهد٬ آیات قمی و سید عبدالله شیرازی نیز نسبت به این دیدار واکنش منفی بروز دادند و همچنین علمای شیعه در برخی کشورهای اسلامی از جمله پاکستان (که آیت الله خویی در آنجا مقلدان زیادی داشتند) نیز با ارسال نامه به محضر ایشان توضیح خواستند.
طلاب و روحانیون سراسر کشور نمایندگان آیت الله خویی را به شدت تحت فشار و سوال قرار دادند. اما از همه مهم تر بیانیه ای بود که با امضای فضلا و طلاب حوزه علمیه قم٬ ضمن بی سابقه دانستن چنین دیدارهایی٬ به #تحریم شهریه آیت الله خویی پرداخته و چنین نوشتند: «به حکم وظیفه الهی و وجدانی خود تصمیم گرفتهاند به عنوان ابراز مخالفت با این عمل و تا روشن شدن بیشتر جریان این دیدار، از گرفتن شهریه آقای خویی امتناع نمایند.»
برخورد متین آیت الله خویی از دامن زدن بیشتر به اختلافات پیشگیری کرد و ایشان در پاسخ مکتوب٬ تلفنی و با صدور اعلامیه٬ اعلام کرد که این دیدار بدون اطلاع قبلی صورت گرفته و ایشان در آن نسبت به کشتار مردم و تبعید علما توسط رژیم٬ تذکر داده است. مطالبی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و انتشار اسناد ساواک٬ کاملا تایید شد.
این ملاقات غیرمترقبه چالش برانگیز که در ادبیات رژیم شاه به عنوان دیدار معرفی شده بود٬ با اعتراض ها و پرسش گری های سازمان یافته علمای متعهد مواجه شد و دقیقا همین واکنش ها بود که به برخورد پدرانه و حکیمانه آیت الله خویی ضمیمه شد و امکان هر نوع سو استفاده و #تطهیر #عناصر_فاسدالمسک_سیاسی مانند فرح پهلوی را از بین برد.
گرچه نمی توان و نباید وقایع تاریخی را به صورت بی ضابطه بر حوادث واقعه تطبیق کرد اما مطالعه تاریخ #عبرت هایی را در پی خواهد داشت که از تکرار تجارب تاریخی تلخ درس بگیریم.
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
﷽
📍 بالاترین ثروت
اگر انسان به غیر خدا تکیه کند، معنایش این است که به موجودی فقیر و نیازمند تکیه کرده است؛ چون ماسوی الله نیازمند به الله تعالی هستند و این فقر در نهایت زشتی است. اگر انسان به جمادی چون پول رکون کند، از آنجایی که پول و امور دنیایی همه از نظر ذات و سببیتشان محتاج و نیازمند به الله تعالی هستند، معنایش این است که انسان خود را از نظر روحی و تعلّق و تکیه گاه قرار دادن، به موجودی وابسته کرده است که آن موجود خودش فقیر است و آنچه که دارد از غیر دارد؛ چه از نظر وجودی؛ یعنی ذاتی وچه از نظر سببیّتی که دارند؛ چون خداوند هم سبب ساز است، هم سبب سوز. تکیه کردن انسان به مسببّ الاسباب از نظر روحی؛ یعنی فقر إلی الله. این احساس دل نسبت به خدا که «من نیازمند او هستم»، عین غنا است؛عین ثروت است.
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
💬 گفتگوی کوتاه با دانشجویی که میخواست کار فرهنگی بکند
🔰«علاقۀ به خلق» یکی از اموری است که گاهی در میان علاقهمندان به «حق» مورد غفلت واقع میشود. البته ریشۀ علاقه به خلق را باید در همان علاقۀ به حق جستوجو کرد. اگر علاقۀ انسان به خدا زیاد شود، آدم کمکم روحیهای پیدا میکند که به شدت نسبت به مردم عاطفه پیدا کرده و مهربان میشود. در نتیجه سرنوشت انسانها که بندگان خدا و مورد علاقۀ پروردگار هستند، برای او مهم میشود.
🔰کسی که مردم را دوست داشته باشد نمیتواند انسانها را در ورطۀ باطل رها کند و تنها به نجات خودش بیندیشد. چنین کسی انگار به خودش میگوید: «گیرم من راهم را پیدا کردم، پس بقیه مردم چه میشوند؟»
➕روزی جوان دانشجویی که برای مشورت در مورد کار فرهنگی در دانشگاه آمده بود، گفت:
➖میخواهم در دانشگاهمان کار فرهنگی کنم، چه کار کنم بهتر است؟
➕از او پرسیدم: بلد هستی رخت و لباس بشویی؟
➖گفت: بله، رخت و لباس که بلدم بشویم، امّا این چه ربطی به کار فرهنگی دارد؟ من میخواهم کار فرهنگی کنم.
➕گفتم: حاضری لباسهای هماتاقی خودت در خوابگاه را بشویی؟
➖گفت: نه، کار سختی است. بعد به شوخی گفت: اینجا که جبهه نیست تا ما از اینجور ایثارگریها کنیم.
➕گفتم: جبهه نیست، ولی هماتاقی تو که «آدم» هست. تو برای آدم بودن او چقدر ارزش قائلی؟
➖گفت: ممکن است بچه خوبی نباشد.
➕گفتم: اتفاقاً چون ممکن است بچه خوبی نباشد، دارم این سؤال را میکنم. آیا قیمت آدم بودنش برای تو این قدر هست که اگر یک وقت پیش آمد، بتوانی با طیب خاطر و لذت، لباسش را بشویی و بگویی دارم لباس یک انسان را میشویم؟
➖صادقانه گفت: نه، من این جوری نیستم.
➕صمیمانه گفتم: اگر یک انسان این قدر نزد تو اهمیت ندارد، چرا میخواهی برای هدایتش کار فرهنگی بکنی؟ به تو چه ربطی دارد که نگران بهشت و جهنم مردم باشی؟ تو که آدمها را دوست نداری، چه کار به سرنوشتشان داری؟
🔰البته موضوع شستن لباس دیگران، صرفاً یک شیوۀ برآورد است. نه اینکه واقعاً شستن لباس دیگران یک شاخص قطعی باشد. به هر حال انسان باید نگاه کند و ببیند چقدر برای دیگران ارزش قائل است.
👈🏻 بخشی ازکتاب انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه (ص ۲۲۳-۲۲۴)
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حرم_حضرت_معصومه_س
#میلاد_پیامبر مکرم اسلام ص و #امام_صادق_علیه_السلام
عیدتون مبارک
نائب الزیاره هستم
ساعت یک بامداد
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh1