eitaa logo
محبین ائمه(ع)🌱
560 دنبال‌کننده
510 عکس
1هزار ویدیو
4 فایل
[﷽] 🌺سلام رفیق خوش اومدی به کانالِ خودت. ✔️ اینجا❓کانالی منحصر به فرد با مطالب گوناگون شگفتی خلقت،طنز، فلسفه احکام اسلام،پیشرفت ها،سیاسی و..درخدمت شماعزیزان هست.😉 💯هرگونه کپی آزاد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مشاهده در ایتا
دانلود
اقامه نماز جمعه اردوغان، بن ‌سلمان و شهباز شریف پس از امضای توافق مکه در مسجدالحرام به ظاهر مسلمانند صف نمازشان یکی‌ست، قبله یکی‌ست، ظاهر هم اسلامی‌ست. اما آیا وقتی از سجاده بلند میشوند و پشت میز قدرت می نشینند، قبله سیاست‌شان هم همان قبله‌ایست که به سمتش نماز خواندند؟ اسلام فقط نماز و مناسک نیست. اسلام آنجایی خودش را نشان میدهد که پای قدرت، منفعت، جنگ با ظالم و دفاع از مظلوم وسط می‌آید. قرآن حتی درباره دو گروه از مومنان هم نمی‌گوید کورکورانه طرف هم‌پیمان خودتان بایستید، میگوید ببینید چه کسی تعدی کرده و مقابل متجاوز بایستید. اینجاست که مرز "اسلام سیاسی" و "استفاده سیاسی از اسلام" روشن میشود. میشود در مکه نماز خواند، نام خدا را بر زبان آورد و پیمان دفاعی هم بست؛ اما اگر در آن پیمان "متحد بودن" بالاتر از "حق بودن" قرار گرفت، دیگر منطق حاکم، منطق اسلام نیست؛ منطق قدرت فاسدی‌ست که لباس اسلام پوشیده. در یک صف، رو به یک قبله ایستادن آسان‌ست؛ هنر آنست که وقتی از سجاده بلند شدی، قبله‌ات عوض نشود.
ترجمه متن رسمی توافقنامه سه جانبه مکه میان پاکستان ترکیه و عربستان
| ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: عربستان باید درک کند که یک توافق کاغذی با ترکیه و پاکستان امنیت را برای آن‌ها به ارمغان نخواهد آورد، درست همان‌طور که سال‌ها بهره‌کشی یک‌جانبه آمریکا امنیت را برای آن‌ها به ارمغان نیاورد. وضعیت را اصلاح کنید تا مجبور به التماس برای دریافت حمایت از دیگران نشوید.
| متن توافق مکه منتشر شد توافق امنیتی ترکیه، پاکستان و عربستان که به امضای رهبران سه کشور در مکه عربستان رسید. ۱ـ توافق مکه یک همکاری متمرکز بر دفاع است که هیچ کشور خاصی را هدف قرار نمی‌دهد و هدف آن تقویت تعهدات برای حفظ صلح، ثبات و رفاه منطقه‌ای و جهانی بر اساس تقسیم بار مسئولیت و درک مشترک از امنیت است. ۲ـ هدف این توافق‌نامه تقویت بازدارندگی جمعی در برابر هرگونه اقدام تجاوزکارانه است و تصریح می‌کند که هرگونه حمله مسلحانه علیه هر یک از سه کشور، حمله‌ ای علیه همه آنها تلقی خواهد شد. ۳ـ توافق مکه نتیجه ملموس تلاش‌های دیپلماتیک بلندمدت است که مطابق با اصل مالکیت منطقه‌ای برای ایجاد زمینه مشترک برای مبارزه با تهدیدات امنیتی فزاینده منطقه‌ای و بین‌المللی انجام شده است. ۴ـ توافق مکه که به معنای قطع هرگونه اتحاد یا توافقی نیست، با تکمیل روابط اتحاد موجود، امنیت منطقه‌ای را تقویت می‌کند و زمینه‌ای برای همکاری با مشارکت سایر کشورهای منطقه ایجاد می‌کند. ۵ـ عضویت ترکیه در ناتو و مشارکت‌های منطقه‌ای جایگزین یکدیگر نیستند، بلکه ساختارهای مکملی هستند که امکان تقسیم بار امنیتی را فراهم می‌کنند. ۶ـ این توافق یک جبهه نظامی تهاجمی، تلاش برای مهار یا طرحی برای حمله نیست؛ بلکه گامی است که به هدف ایجاد منطقه‌ای عاری از ترور با هدف تضمین ثبات منطقه‌ای کمک خواهد کرد. ۷ـ توافق مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد و کانال‌های موجود گفتگو را نمی‌بندد. ۸ـ این توافق‌نامه صرفاً ماهیت دفاعی دارد، نه تنها با تعهد سه کشور امضاکننده به حمایت از دفاع یکدیگر، بلکه با تعهد آنها به افزایش همکاری و قابلیت همکاری در صنعت دفاعی.
29.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازی که برای رفع تکلیف باشد اثر ندارد... گزیده‌ای از بیانات امام شهید انقلاب...💔
واسه نیم تُن اورانیوم ، آمریکا عملیات نظامی در خاک ایران اجرا کرد خیلی هم تلاش کرد تا این نیم تن اورانیوم را از ایران ببرد حالا مقایسه کنید و تصور کنید در زمان روحانی یازده تن اورانیوم را با دست خودمون....
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گروگانگیری چاه های نفت و ۴۰ میلیون عراقی توسط آمریکا....!!
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافیایی بنام‌ جواد مدلل حامی پزشکیان در انتخابات عامل‌اصلی‌گرانی روغن، گوشت و مرغ آنقدر نشر بدین تا رسوا بشه و باید جلو فساد این آدم گرفته بشه دست به دست هم بدیم تا کشور از دست چنین آدمایی نجات بدیم 🇮🇷 خانواده بزرگ مجمع ملی همت
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از نتیجه خلاص بشی، به اوج رهایی می رسی...! کار،گرفت یا نگرفت؛چه اهمیتی داره مهم اینه با انگیزه و نیت خالص (فقط برای خدا) اقدام کردی، نتیجه چه اهمیتی داره؟ با استرس نتیجه، خودمونو نابود کردیم راحت باش عزیزم آزاد کن خودت رو...!
عابدین مومنی: بسم اللّٰه الرّحمٰن الرّحیٖم خواسته‌های اغتشاش گران غربی ها عموماً آمریکا و انگلیس به ویژه از اسلام و روحانیت سیلی محکم و کاری خوردند کینه اسلام و روحانیت مبارز و انقلابی در وجودشان شعله ور است نسبت به اسلام و روحانیت عقده سرشار دارند. جهت عقده گشایی و انتقام گرفتن، پیش از انقلاب مشروطه برنامه های خودشان را برای اجرا کردن در ایران اسلامی در دستور کار قرار داده است میرزا فتحعلی آخوندزاده را برای مقابله با اسلام و قرآن پرورش داد، نقطه ای که آن ها برای ضربه زدن به اسلام و قرآن در نظر گرفته‌اند ترویج آزادی روابط زنان و مردان است. اگر روابط آزاد جنسی در جامعه عادی شود دینداری از جامعه رخت می بندد به همین دلیل آخوندزاده مقاله ای نوشتند قرآن به چه حقی برای زنان و مردان زناکار زدن صد تازیانه قرار داده است؟کسی که بخواهد ناموس خودش را حفظ می‌کند اگر امر دائر بر حفظ ناموس و آزادی شود آزادی ترجیح دارد. همه آزادی ای که می خواهند آزادی روابط زنان و مردان است چنان که شمس الواعظین در هفته نامه نگاه نو به مناسبت راه یافتن فوتبال به جام جهانی نوشتند.(ر_ش حقوق جزای اختصاصی اسلام)آن ها به بدحجابی و بی حجابی بسنده نمی کنند چنان که مایکل کوک در کتاب امر به معروف و نهی از منکر نوشتند در یکی از مترو های شیکاگو در جلوی چشمان همه حاضران از زنان و مردان مردی با زنی..... خواسته‌های آنان از آزادی رساندن جامعه به چنان جایگاهی است حجاب اجباری، دین اجباری، بهشت اجباری و..... نمی خواهند یعنی آزادی روابط جنسی می خواهند یعنی طرد شدن و کنار رفتن دین را می خواهند یعنی جامعه بی خدائی و آته ئیستی می خواهند که با آزادی روابط جنسی به دست می آید ببینید برتراند راسل در کتاب اخلاق زناشوئی چه نگاشتند؟ خداوند متعال شهید مطهری را با امام رضا علیه السّلام محشور فرماید که در پاسخ اراجیف راسل کتاب اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب را نوشتند. بنابراین نهضت زنان که القاآت شیاطین غربی است در رسانه های مزدوران انگلیسی و آمریکایی تبلیغ و ترویج می شود رساندن جامعه ایرانی به جامعه سکولار و بی خدائی است نه چیز دیگر که زنان ابزار شهوات گردند و با این ابزار غربی ها و آمریکا و انگلیس انتقام از اسلام بگیرند سیلی ای که خوردند بزنند ای امت محمد رسول اللًٰه ص آگاه و هوشیار باشید که نیت شوم در سر شیاطین است نقشه پلید در کله دارند خداوند متعال آنان را لعنت نماید مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای را حفظ نماید که با صلابت در مقابله با غربی های پلید به پیروزی های درخشان دست یافت آمریکا خوار و خفیف شده است درود بر مقام منیع و رفیع رهبری معظم انقلاب اسلامی ایران عابدین مؤمنی ۱۴۰۱/۷/۵