فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷مناجات شبانه با خدا
دست به دامن خدا که میشوم،
چیزی آهسته درون من
به صدا در می آید که نترس!
ز باختن تا ساختن دوباره
فاصله ای نیست…
https://eitaa.com/shiayanali/
هدایت شده از خبر فوری و مهم ☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آناتومی چشم رو ببینید و خدا رو برای خلقت پوست شُکر کنید :)
https://eitaa.com/khabarenaab/
❓چگونه قبل از خواب قرآن را ختم کنیم؟
❓چگونه همهٔ پیامبران را شفیع خود قرار دهیم؟
❓چگونه مؤمنین را خشنود کنیم؟
❓ چگونه یک حج عمره به جا بیاوریم؟
⏬ ⏬ ⏬
🔹محدث فیض در خلاصة الاذکار نقل کرده: از حضرت زهرا علیهاالسلام روایت است که حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم بر من وارد شد در وقتی که رختخواب خود را پهن کرده بودم و میخواستم بخوابم، فرمود:
🔶ای فاطمه! مخواب مگر بعد از آن که چهار عمل بجا آوری: ختم قرآن کنی، و پیغمبران را شفیعان خود گردانی، و مؤمنین را از خود خشنود گردانی، و حج و عمره بکنی.
این را فرمود و داخل نماز شد. من توقف کردم تا نماز خود را تمام کرد، گفتم: یا رسول الله! امر فرمودی به چهار چیزی که من قدرت ندارم در این وقت آنها را به جا آورم
🔹آن حضرت تبسم کرد و فرمود: هرگاه بخوانی قلهواللهاحد را سه مرتبه پس گویا ختم قرآن کردی،
و هرگاه #صلوات بفرستی بر من و بر پیغمبران پیش از من، ما شفیعان تو خواهیم بود در روز قیامت،
و هرگاه استغفار کنی از برای مؤمنین، پس تمام ایشان از تو خشنود شوند.
و هرگاه بگویی سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر، پس گویا حج و عمره کردهای.
📚خلاصةالأذکار
https://eitaa.com/shiayanali/
هدایت شده از خبر فوری و مهم ☘
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشخیص میوه رسیده 👌👌👌
https://eitaa.com/khabarenaab/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 چگونه برای محاسبه روز قیامت غافلگیر نشویم؟!
https://eitaa.com/shiayanali/
ورود کشور به جنگ ادراکی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
آیا کسانی را میشناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بودهاند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
آیا با کسانی دم خور بودهاید که به رهبری جامعه خود عشق میورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافتهتر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت میدهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر بصیرت دینی مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
تنها راه مقابله با جنگ ادراکی بصیرت است
🔸دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز شنبه:
«اَللّهُمَّ افْتَحْ لَنا خَزَائِنَ رَحْمَتِکَ، وَهَبْ لَنا اَللّهُمَّ رَحْمَةً لا تُعَذِّبُنا بَعْدَها فِی الدُّنیا وَالآخِرَةِ، وَارْزُقْنا مِنْ فَضْلِکَ الْواسِعِ رِزْقاً حَلالَاً طَیِّبَاً، وَلا تُحْوِجْنا وَلا تُفْقِرْنا إِلی أَحَدٍ سِواکَ، وَزِدْنا لَکَ شُکْرَاً وَ إِلَیْکَ فَقْراً وَفاقَةً وَبِکَ عَمَّنْ سِواکَ غِناً وَ تَعَفُّفَاً اََللّهُمَّ وَسِّعْ عَلَیْنا فِی الدُّنیا، اَللّهُمَّ إِنّا نَعُوذُ بِکَ أَنْ تَزْوِیَ وَجْهَکَ عَنّا فِی حالٍ وَ نَحْنُ نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِیهِ اََللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَأَعْطِنا مَا تُحِبُّ وَاجْعَلْهُ لَنا قُوَّةً فِیما تُحِبُّ یَا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ»
خداوندا، گنجینه های رحمتت را برای ما بگشا، و رحمتی بر ما ارزانی دار که پس از آن، در دنیا و آخرت، ما را مجازات ننمایی، و از الطاف بیکران خویش، روزی حلال و پاکیزه به ما عطا فرما، و غیر از خویش ما را نیازمند کسی نگردان، و حالت سپاسگزاری را در وجود ما نسبت به خویش، فزونی ببخش، و ما را فقط نیازمند الطاف خویش قرار ده به گونهای که بواسطه ی عنایت تو، از همگان بی نیاز گردیم، و آبرومندانه در این جهان زندگی کنیم، خداوندا ما را از سخاوت های خویش در این دنیا بهره مند گردان، خداوندا به درگاه تو پناه می آوریم از این که چهره خویش را از ما بپوشانی، در حالی که ما آرزومند آن هستیم، خدایا بر محمد و خاندان او درود بفرست، و از آنچه که محبوب توست بر ما ارزانی دار، و ما را در انجام آن، نیرومند گردان.
📚 بحارالانوار ج ۸۷ ص۳۳۸