eitaa logo
تاریخ تشیع
180 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4.7هزار ویدیو
28 فایل
کانال تاریخ تشیع همراه با عالیترین مطالب در حوزه های تاریخ، علوم سیاسی، اجتماعی، هنر، ادبیات، نجوم، دانستنیها، فایلها + پی دی اف تمامی مطالب معتبر هستند همراه با مرجع، منابع آورده می شوند. نظرات وپیشنهادات مدیرکانال: @uwiyut
مشاهده در ایتا
دانلود
💠جای شگفت است که مانند  با اینکه هردو را در دست داشت از همه گذشت و کنار کشید. ❇️ ناگفته نماند که این مطلب از نظر آنان که معتقد به خداوند عالم و پاداش و کیفر او هستند چندان تعجبی ندارد 👈👈زیرا پول دریاست اگر چه مهم اند ولی نیروی عقیده و ایمان از این بالاتراند. سود دنیوی خوب است ولی سود الهی بالاتر از آن است.✅✅✅
دوستان خسته نباشید
🔷پایان نشست🔷
تاریخ تشیع
دوستان خسته نباشید
سلام استاد عالی بود ممنونم
تاریخ تشیع
سلام استاد عالی بود ممنونم
سلام علیکم سپاسگزارم متشکر
❇️بسم الله الرحمن الرحیم❇️ 📚 قصه شب ✍این داستان:  اخلاق اسلامی 👇👇👇
🔺شخصی پیش امام  علیه السلام آمد 🔶 و هر چه به دهنش آمد به آن بزرگوار ناسزا گفت. ✅ولی آن حضرت  در جوابش چیزی نفرمود
♦️موقعی که آن شخص رفت، امام  علیه السلام متوجه اهل مجلس شد و فرمود: شنیدید که این مرد به من چه گفت؛ اکنون من دوست دارم که همه با هم نزد او رویم و من جواب ناسزاهای او را بگویم. 💠حضار مجلس جواب دادند: مانعی ندارد، ما هم مایل بودیم که شما جواب او را می‌دادید.
❇️امام سجاد علیه السلام نعلین‌های خود را پوشید و حرکت کرده و در حال حرکت این آیه شریفه را تلاوت می‌فرمود: «و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس و الله یحب المحسنین» یعنی👈   مرمان با تقوا آن افرادی هستند که  و خود را فرو می‌برند (و نسبت به خطای مردم) عفو و می‌کنند و خدا نیکوکاران را دوست می‌دارد. 📗سوره  آل عمران -آیه ۱۳۴.
❇️وقتی آن حضرت این آیه را تلاوت فرمود، همراهان حضرت می‌گویند: ما فهمیدیم که آن بزرگوار به آن شخص بدگویی نخواهد کرد.✔️✔️✔️✔️ ♦️همین که نزدیک منزل آن مرد رسیدیم، امام وی را صدا زد و فرمود: 🔷بگویید  علی بن الحسین آمده است.
✍وقتی آن شخص دریافت که حضرت  علیه السلام آمده 🤔گمان کرد آن بزرگوار در صدد  است. لذا خود را برای دفاع آماده نمود!
🔶موقعی که چشم امام علیه السلام به وی افتاد، امام علیه السلام فرمود: ✍ای برادر تو نزد من آمدی و چنین گفتی، اگر آن چه به من گفتی درباره من می‌کند، از خدا می‌خواهم مرا بیامرزد! 🔶اگر آن چه به من نسبت دادی در وجود من نباشد، خدا تو را بیامرزد!