هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
امشب سالروز حرکت امام حسین (ع) از مدینه به سمت مکه است. امروز ميخواهیم تا آخر شب حداقل2میلیون نفر به امام حسين سلام بدهند. شروع ميکنیم. السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الّتی حَلَت بِفنائک عَلَیکَ مِنّی سلامُ اللّه ابداً" ما بَقیتُ وَ بَقیَ اَلّیلِ وَ النهاروَ لا جَعَلَ اللّهُ آخِرَ اَلعَهدِ مِنّی لِزیارَتِکُم اَلسّلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علی بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین. وعلی اخ الحسین ابوالفضل العباس، یه نیت کن وبه اندازه ارادتت در توانت بود ارسال کن هرکی ارادت داره و در توانش هست کپی کنه. به عشق سیدالشهدا
♥️اللهم ارزقنی زیارت الحسین♥️
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
*#گام به گام با کاروان حسینی*
عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما بزرگواران🌹
*پنجم ۵ ماه شوّال، مصادف است با سالروز ورود حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام به شهر کوفه،* به نمایندگی از طرف حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و بیعت گرفتن از مردم به نیابت از طرف آن امام بزرگوار.
در مطالب گذشته که ارسال کردیم خدمت شما عزیزان ملاحظه فرمودید، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام پس از وصول نامه های مردم کوفه و اصرار فراوان هیأت های نمایندگی مردم عراق که حاملان و سفیران نامه های مردم کوفه به نزد امام علیه السلام بودند سرانجام در روز ۱۵ پانزدهم ماه رمضان سال ۶۰ هجری پسر عموی خود حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام را که طبق فرمایش آن حضرت برادر ،معتمد ،مورد اطمینان و وثوق ایشان بود را به عنوان سفیر و نماینده ی خود همراه با سومین هیأت نمایندگی مردم کوفه به فرماندهی قیس إبن مُسهّر صیداوی رحمه الله علیه و سه نفر دیگر از همراهان قیس از مکّه ی معظّمه به سمت شهر کوفه اعزام کرد.
به گواهی تاریخ، جناب حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام طبق دستور و فرمان ولی الأمر عصر خود حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام همراه با قیس إبن مُسهّر صیداوی و آن سه تن دیگر که هر چهار نفر ایشان از اهالی کوفه و راه بلد مسیر حجاز تا عراق بودند در ۱۵ رمضان از مکّه ی معظّمه به سمت کوفه حرکت کرده و پس از (۲۰ بیست روز ) طیّ طریق، در غروب روز پنجم ۵ شوّال یعنی پنج روز از عید ماه رمضان گذشته به پشت دروازه ی جنوبی شهر کوفه رسیدند.
به نقل از تواریخ متعدد از جمله تاریخ طبری جلد هفتم و تاریخ إبن اُثیر عزّالدین *الکامل* و تاریخ إبن اَعثم کوفی *الفتوح* و تاریخ سید عبدالرازق باب مقاتل در باب ورود حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام نوشته اند :
آن حضرت چون از راه دور سواد شهر کوفه را ملاحظه کرد سؤال پرسید: آیا به راستی آنجا شهر کوفه است؟
قیس إبن مسهّر صیداوی در پاسخ به آن حضرت عرضه داشت: جانم به فدای تو باد، آری؛ آن نما را که از راه دور مشاهده میکنید سواد شهر کوفه است که مردان و زنان این شهر روزهاست در انتظار قدوم مبارکت هستند تا با ورود شما عطر وجود سید و سالار خود حضرت امام حسین إبن علی علیه السلام را استشمام نمایند.
حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام فرمودند: اینک که به توفیق خدای رحمان و طبق فرمان امام علیه السلام به سلامت جان سالم در برده ایم و بی گزند جاسوسان و مخبران بنی امیه در طول مسیر به نقطه وصال خود رسیده ایم باید پیش از وارد شدن به این شهر، منزل یکی از سرشناسان و مشاهیر کوفه را برای سکنیٰ گزیدن انتخاب نمایم، زیرا امام علیه السلام هنگام وداع به من فرمودند در خانه ی یکی مسکن گزین که در میان مردم، مشهور و خوش نام و امین به حساب آید. آیا با چنین صفاتی کسی را در این شهر میشناسید؟
قیس إبن مسهّر صیداوی رحمه الله علیه گفت: ای سرورم، تمام خانه های این شهر از آن توست، درب هر خانه ایی را که بخواهی میتوانی بدون دقّ الباب باز کنی و در آن وارد شوی، در میان ما کسی غریبه نیست و همه ی اهالی این شهر جز اندکی، از هواداران و دعوت کنندگان شما به شمار می آیند.
حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام فرمودند: برای ما خانه ی شاه و گدا هیچ فرقی نمیکند و ملاک اصلی انسان تقوا و ایمان آدم است؛ اما این سخن را بدین جهت گفتم که اگر خدایی ناکرده در آینده ایی نه چندان دور اتفاقی یا پیش آمدی برای ما روی داد در خانه ی شخصی باشیم که او و افراد قبیله اش بتوانند درصدد امداد و یاری از ما برآیند، هر چند اینجانب از هیچ اتفاقی بیم و هراس ندارم و به لطف خدای یکتا قلب و دلم از خوف بیگانگان تهی میباشد اما احتیاط در عمل شرط حیات و بقای زندگیست.
قیس إبن مسهّر صیداوی گفت: منزل سلیمان إبن صُرد خزاعی؛ سلیمان یکی از سران شیعه و مشاهیر و بزرگان تشیّع در عراق است و جزء اولین دعوت کنندگان حضرت امام علیه السلام میباشد و این جنبش و نهضت ،روز نخست در منزل او جرقه خورد و همچنین در زمان خلافت مولای دین حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام طبق فرمان آن حضرت فرمانروای شهر بصره بوده است؛ آیا منزل او را میپذیرید؟
حضرت مسلم إبن عقیل فرمودند: افراد دیگری را اگر میشناسید جهت اطلاع نام برده و معرفی نمایید؟
قیس إبن مسهّر صیداوی گفت: منزل مسلم إبن عوسجه؛ این مرد نیز از صحابی گرامی پیامبر اکرم صلی الله علیه واله هست که در نزد مردم عراق به ویژه اهل کوفه دارای احترام و حرمت خاصی میباشد و مردم او را به عنوان محدّث و صحابی حضرت رسول خدا میشناسند. چنانچه بخواهید او مشتاقانه در خدمت شماست.
حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام فرمودند: نام دیگر را اگر میشناسی بیان کن.
قیس إبن مسهّر گفت: هانی إبن عُروه مَذحجی؛ او نیز از صحابی رسول خدا صلی الله علیه واله است که هم اکنون رئیس قبیله همدانیان و قوم مَذحَج به شمار می آید. هانی إبن عُروه علاوه بر اف
تخار صحابی بودنش، از قاریان قرآن کریم و یکی از رجال نامی و پایه بلند عراق عرب هست که دارای مال و ثروت فراوانی میباشد، بدین جهت از وجودش مردم بسیاری نان میخورند و درب خانه اش شبانه روز به روی غنی و فقیر باز و سفره ی طعامش گسترده است.
حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام فرمودند: افراد دیگری را اگر میشناسید معرفی نمایید!
قیس إبن مسهّر صیداوی گفت: یکی دیگر از رجال پایه بلند و خوش نام و امین عراق مختار إبن أبو عبید ثقفی میباشد که از شیعیان سینه چاک علی مرتضی علیه السلام به شمار می آید و با حاکم این شهر نسبت قوم و خویشی و قرابت تنگاتنگی دارد، زیرا نُعمان إبن بشیر انصاری حاکم کوفه که از طرف حکومت یزید بر این شهر تسلط دارد پدر زن مختار میباشد.
حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام با شنیدن نام مختار فرمودند: اگر خدا بخواهد و صاحب خانه اجازه دهد بهتر است برای چند روزی به منزل مختار رفته و در خانه ی او بمانیم، زیرا او داماد حاکم این شهر است و همانگونه که گفتم جهت امنیت بیشتر میتواند مانع درگیری میان عمّال حکومت و ما شود؛ پس خانه ی مختار إبن ابو عبید ثقفی را مناسب تر از خانه هر کسی میدانم.
قیس گفت: با کمال میل و رغبت خواهد پذیرفت.
آنگاه حضرت مسلم إبن عقیل علیه السلام از مرکب خود فرود آمده و فرمود: چون میدانیم در شهر به واسطه ی عمّال حکومتی و مخبران و جاسوسان بنی امیه امنیت کامل وجود ندارد پس همین جا در میان نی زارها و نخلستان های اطراف شهر خود را استتار کرده و صبر میکنیم تا کاملاً هوا رو به تاریکی رود آنگاه به سمت خانه ی مختار ثقفی حرکت خواهیم کرد.
سپس به گواهی تاریخ در نی زارها و نخلستان های اطراف شهر از آب نهری وضو گرفته و در همان جا نماز مغرب را اقامه کردند.
چون جوّ هوای آسمان عراق رو به تاریکی رفت و سیاهی فضای شهر کوفه را فرا گرفت آن حضرت از جای برخواست با ذکر بسم الله بر مرکب نشست و دنبال همراهان خود از دروازه ی جنوبی که به شوره زار معروف بود وارد شهر کوفه گردیدند؛
قیس إبن مسهّر صیداوی پیشاپیش سواران کوچه پس کوچه های شهر را یکی پس از دیگری پشت سر نهاده تا در اختفاء به پشت درب خانه ی مختار ثقفی رسیدند.
نخست قیس إبن مسهّر صیداوی از مرکب خود فرود آمد و پشت درب خانه ی مختار دقّ الباب کرد؛
چون اهالی خانه درب را گشودند قیس پس از عرض سلام و احترام، به حضور مختار ثقفی مشرّف گردید؛
مختار ثقفی با دیدن قیس إبن مسهّر صیداوی با کمال تعجب گفت: قیس!؟ فرزند مُسهّر صیداوی!؟
تو باید اینک در حجاز همجوار بیت الله الحرام باشی! در کوفه چکار میکنی مرد شریف!؟
قیس پاسخ داد: درست گفتی برادرم، ما بیست ۲۰ روز پیش از این خانه ی خدا را ترک کرده و با امام عارفان حضرت حسین علیه السلام وداع کردیم.
مختار به او گفت: کم و بیش اخبار خروج و ورود هیأت های نمایندگی مردم کوفه به گوشم میرسید و سرانجام دعوت نامه های کوفیان را رصد مینمودم؛ بگو کِی وارد کوفه گردیده ایی؟
قیس گفت: هم اکنون از دروازه ی کوفه وارد شهر میشوم.
مختار، قیس را در آغوش خود گرفته و گفت: عمره ات مقبول درگاه حق باد، از اوضاع حجاز بگو؟
در مکّه وضعیت چگونه است و مولایمان حسین علیه السلام در چه حالی قرار دارد؟
قیس گفت: اینک فرصت آن را ندارم، زیرا همراهان من پشت درب خانه ات انتظارند. باید مسئله ی مهم تری را با تو در میان گذارم.
مختار گفت: چه موضوع مهمی!؟ همراهانت کیستند!؟
قیس گفت: همراهان من چهار تن هستند که سه تن از آنان سفیران و حاملان دعوت نامه های مردم کوفه اند و دیگری مرد عزیزی از دیار حجاز است که اینک برای سکونت خود منزل تو را انتخاب کرده است و مرا واسطه قرار داده تا برای ورودش از شما کسب اجازه نمایم.
مختار گفت: این دیگر چه حرفیست مسلمان!؟
مهمان هر که باشد لازم نیست از صاحب خانه کسب جواز نموده تا وارد شود.او هر که هست و هرچه هست مقدمش به روی سر و چشمانمان جای دارد، پس بگو بدانم آن مهمان عزیز ما کیست که منزل مختار را قابل دانسته است!؟
قیس إبن مسهّر صیداوی گفت: او کسی نیست جز نماینده و فرستاده ی سید و سالارمان حسین که او را پس از وصول دعوت نامه های مردم عراق به عنوان سفیر و جانشین بلافصل خود همراه با ما به سمت کوفه فرستاد و درباره ی او توصیه ها و سفارش نموده است؛ نامش حضرت مسلم إبن عقیل، پسر عموی امام عزیزمان حسین و شوهر خواهرش میباشد که امام علیه السلام او را به عنوان برادر و مورد اعتماد و نماینده ی بلافصل خود به سمت کوفه گسیل داشته است؛ اینک او همراه با همراهان من پشت درب خانه ات ایستاده و چشم انتظار توست درب خانه ات را برویش گشایی.
مختار با تعجب فریاد زد: وای بر تو باد پسر مسهّر صیداوی!
عزیز ترین یار امام را پشت درب این محقّر خانه نگه داشته اید تا از من کسب اجازه نمایید!؟
زود باشید با نهایت احترام و حرمت او را وارد نمایید!
به گواهی تاریخ، مختار اهالی خانه را گرد خود جمع کرده و