درنهمین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثير و پرورش ميگوی استان مطرح شد:
تاکید برلزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیرو پرورش میگوی استان // بررسی آخرین وضعیت مراکز تکثیر و پرورش میگوی استان
مدیر کل شیلات هرمزگان از برگزاری نهمین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی استان با حضور نمایندگان دامپزشکی استان، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان ، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان آبزیان استان ، معاون فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان ، رئیس گروه آموزش و ترویج شیلات هرمزگان، روئسای شیلات شهرستان ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان در سالن جلسات اداره کل شیلات خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مسعود بارانی برنامه ریزی هر چه بهتر تولید میگو، پیگیری تامین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری وتولید لارو با کیفیت، بکارگیری مسولین بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیرمیگو توسط بخش خصوصی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه های متولی در جهت رفع موانع تولید از اهم برنامه های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.
مدیر کل شیلات هرمزگان همچنین بررسی روند ذخیره سازی بچه میگو، برگزاری جلسات مستمر با پرورش دهندگان در راستای کنترل و رعایت الزامات بهداشتی مزارع پرورش میگو،الزام کلیه مراکز تکثیر به استخدام مسئول فنی و بهداشتی ، ارائه برنامه عملیاتی تولید برای کلیه مراکز تکثیر در اسرع وقت توسط اداره کل شیلات و اداره کل دامپزشکی ، خروج کلیه لاروهای خروجی از مراکز تکثیر بصورت بیمه شده و لحاظ هزینه بیمه در قیمت نهایی لارو را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.
🎥📡 باما همراه باشید:
🌐 سایت شیلات هرمزگان :
http://shilathormozgan.ir
📨کانال ایتا شیلات هرمزگان :
Eitaa.com/shilatkhabarhormozgan
📺کانال آپارات شیلات هرمزگان :
https://www.aparat.com/SHILATHORMOZGAN
✅کانال واتساپ شیلات هرمزگان :
https://chat.whatsapp.com/ChyL4PMTrjV2yFc7cAYtqm
🗣کانال سروش شیلات هرمزگان:
https://splus.ir/shilathormozgan
📲کانال تاک شیلات هرمزگان:
https://agritak.ir/join/9vg0UtUz6oMgZYRw3YgBWPOkr
💻کانال بله شیلات هرمزگان:
@shilatkhabarhormozgan
📸شیلات هرمزگان در روبینو(روبیکا):
https://rubika.ir/shilathormozgan
🎞اینستا گرام شیلات هرمزگان:
https://www.instagram.com/p/BYhcMG3ndKm/?igshid=sywycujwnwsg
*روابط عمومی شیلات هرمزگان*
در پنجمین کارگروه توسعه شیلاتی ابوموسی مطرح شد:
توسعه فعالیت های شیلاتی شهرستان ابوموسی از اولویت های شیلات هرمزگان// فعالیت های همه شناورهای صیادی شهرستان ابوموسی بصورت کامل باید در این شهرستان صورت گیرد
در پنجمین جلسه توسعه شیلاتی ابوموسی که با حضورمدیرکل شیلات استان، فرماندار شهرستان ابوموسی،
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع شیلات هرمزگان، رییس شیلات شهرستان ابوموسی و جمعی از مدیران ستادی شیلات استان برگزار شد ضمن تاکید بر اولویت قرار گرفتن توسعه فعالیت های شیلاتی در ابوموسی بر فعالیت های شناورهای صیادی حوزه ابوموسی در این شهرستان تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی شیلاتی هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان در این نشست باشاره به ظرفیت های خوب شهرستان ابوموسی در حوزه های شیلاتی به ویژه در صید و صیادی گفت: این شهرستان نقش مهمی در صید و صیادی استان دارد.
مسعود بارانی با اشاره به ظرفیت های شیلاتی شهرستان ابوموسی در حوزه پرورش ماهی در قفس گفت: گام ها و برنامه های خوبی برای توسعه این شهرستان در حوزه های شیلاتی در دستور کار شیلات هرمزگان قرار دارد.
وی بازگشت همه شناور های صیادی که از این شهرستان به صورت مهمان به سایر شهرستانها انتقال یافته اند را به شهرستان ابوموسی از مصوبات این نشست خواند و تصریح کرد: این مهم پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص توجه و رسیدگی ویژه به توسعه بیش از پیش جزایر راهبردی استان هرمزگان در شهرستان بوموسی خواند و بر تاثیر بازگشت شناورهای های مهمان به شهرستان ابوموسی در توسعه و رونق تولید و اقتصادی این شهرستان تاکید کرد.
بارانی فعال کردن سردخانه،رونق کارخانه یخ سازی،ساماندهی رمپ شناورهای صیادی، احداث سایبان قایق صیادی، پارکینگ قایق ها ی صیادی، رفع دغدغه های صیادان، توسعه و ایجاد فعالیت های مختلف آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در قفس، ساماندهی وضعیت زیرساختی اسکله صیادی در این شهرستان، تقویت جامعه صیادی و ... را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.
در ادامه فرماندار شهرستان ابوموسی گفت: جزیره ابوموسی با ایجاد امکانات مختلف شیلاتی به سمت توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر در حال حرکت است و در این میان شیلات از نقش کلیدی و محوری برخوردار است.
مرتضی احتشام از شیلات به عنوان یکی از فرصت های خوب برای رسیدن به اهداف و برنامه های در نظر گرفته شده دولت برای توسعه شهرستان ابوموسی یاد کرد و تصریح کرد: خوشبختانه جدیت و پیگیری خوبی از سوی شیلات استان در این زمینه را شاهد هستیم و امید داریم در آینده ای نزدیک شاهد رونق بیش از پیش فعاليت شیلاتی در شهرستان ابوموسی باشیم.
همچنین در این نشست طرح جامعه توسعه شیلاتی شهرستان ابوموسی بازبینی شد.
🎥📡 باما همراه باشید:
🌐 سایت شیلات هرمزگان :
http://shilathormozgan.ir
📨کانال ایتا شیلات هرمزگان :
Eitaa.com/shilatkhabarhormozgan
📺کانال آپارات شیلات هرمزگان :
https://www.aparat.com/SHILATHORMOZGAN
✅کانال واتساپ شیلات هرمزگان :
https://chat.whatsapp.com/ChyL4PMTrjV2yFc7cAYtqm
🗣کانال سروش شیلات هرمزگان:
https://splus.ir/shilathormozgan
📲کانال تاک شیلات هرمزگان:
https://agritak.ir/join/9vg0UtUz6oMgZYRw3YgBWPOkr
💻کانال بله شیلات هرمزگان:
@shilatkhabarhormozgan
📸شیلات هرمزگان در روبینو(روبیکا):
https://rubika.ir/shilathormozgan
🎞اینستا گرام شیلات هرمزگان:
https://www.instagram.com/p/BYhcMG3ndKm/?igshid=sywycujwnwsg
*روابط عمومی شیلات هرمزگان*
“بازدید مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهاد کشاورزی از ظرفیت های شیلاتی هرمزگان”
بازدید مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهاد کشاورزی به همراه مدیر کل شیلات استان، مدیر بازرسی سازمان شیلات ایران و سایر مسئولان شیلاتی استان حضور داشتند از کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس، اسکله صیادی بندرعباس، بازار بزرگ آبزیان بندرعباس و اسکله صیادی هرمز بازدید صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیر کل شیلات استان در حاشیه این بازدید ضمن ارایه گزارشی از ظرفیتها، توانمندی ها و عملکرد شیلات هرمزگان ، بیان نمود که شیلات هرمزگان می تواند محور توسعه بیش از پیش استان هرمزگان به ویژه در نواحی ساحلی شرق و غرب استان گردد.
مسعود بارانی با اشاره به برخورداری هرمزگان از رتبه اول تولید و صادرات آبزیان کشور گفت: این مهم بیانگر بهره برداری خوب مجموعه شیلات استان هرمزگان از ظرفیت های شیلاتی این استان است.
مشاور وزیر و مدیر کل بازرسی وزارت جهاد کشاورزی ضمن تشکر از اقدامات خوب شیلات استان جهت توسعه فعالیت های شیلاتی که منجر به تولید و اشتغال پایدار در مناطق ساحلی استان گردیده است، بیان نمود که یکی از مهمترین وظایف بخش نظارت، اطمینان از انجام صحیح امور در ارایه خدمت به بهره برداران در قالب فرایندهای ابلاغی با تاکید بر کسب رضایت مردم می باشد.
محمد رضا قدوسی تامین پروتئین مردم به خصوص آبزیان را موثر در افزایش ضریب امنیت غذایی و همچنین حصول منابع ارزی و درآمد ملی دانست که میتواند نقش بسیار مهمی در تولید، درآمدزایی و اشتغال داشته باشد.
گفتنی است در این بازدید مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهاد کشاورزی به همراه مدیر کل شیلات استان، مدیر بازرسی سازمان شیلات ایران و سایر مسئولان شیلاتی استان با تعدادی از صیادان و بهره بردران نیز گفتگو نمودند.
دیدار مشاور استاندار در امور شیلات و محیط زیست با مدیرکل شیلات هرمزگان مطرح شد:
حرکت در مسیر اقتصاد دریا پایه و توسعه فعالیتهای شیلاتی در دستور کار قرار دارد// فعالیت های شیلاتی تحقق بخش رونق اقتصادی، اشتغال زایی، تثبیت اشتغال و رونق تولید در سواحل استان هرمزگان
در دیدار مشاور استاندار در امور شیلات و محیط زیست با مدیرکل شیلات هرمزگان در اداره کل شیلات هرمزگان بر حرکت در مسیر اقتصاد دریا پایه و توسعه فعالیتهای شیلاتی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،مدیرکل شیلات هرمزگان در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت، برنامه ها و عملکرد شیلات استان گفت: برخورداری شیلات هرمزگان از رتبه اول صید با صید بیش از 360 هزار تن آبزیان (47درصد صید کشور)، رتبه اول صادرات محصولات شیلاتی بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار، رتبه اول ایجاد مزارع پرورش ماهی در قفس در کشور (40 درصد مزارع کشور) ،رتبه اول بیشترین شناورهای صیادی (54 درصد شناورهای کشور ) ،رتبه اول تعداد تعاونی های صیادی (21 درصد تعاونی های کشور) و رتبه اول بیشترین بنادر صیادی موج شکن های مردمی (40 درصد بنادر صیادی کشور) نشان دهنده ظرفیت ها و توانمندی های فوق العاده شیلاتی استان هرمزگان است.
مسعود بارانی در ادامه همچنین برخورداری از رتبه اول بیشترین جامعه صیادی (31 درصد جامعه صیادی کشور)، رتبه اول تولید ماهی در قفس (30درصد تولید کشور) ،رتبه دوم تکثیر میگو با تولید بیش از ۲میلیارد قطعه لارو میگو (39درصد تولید کشور) و رتبه اول تولید میگوی پرورشی با تولید حدود ۲۰ هزار تن (۴۰درصد تولید کشور) بخشی دیگر از ظرفیت های شیلات هرمزگان خواند.
وی تامین اعتبار جهت تکمیل سه مراکز بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان ، تخصیص اعتبار جهت تداوم احداث و استقرار سازه های زیستگاه های مصنوعی، تخصیص اعتبار برای لایروبی بنادر صیادی ،توسعه پرورش میگو به روشهای نوین،توسعه پرورش ماهي در قفس و تقویت یگان حفاظت منابع آبزیان با توجه به کمبودنیروی انسانی و لجستیک را بخشی از برنامه های و دغدغه های پیش رو شیلات استان خواند.
در ادامه مشاور استاندار در امور شیلات و محیط زیست با اشاره به اهمیت حرکت در مسیر توسعه شیلاتی گفت: با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل شیلات در استان هرمزگان ،فعالیت های شیلاتی به خوبی می تواند تحقق بخش رونق اقتصادی، اشتغال زایی و تثبیت اشتغال و رونق تولید باشد.
صمد حمزه ای رتبه های برتر شیلات استان در کشور، اقدامات و پروژه های شیلاتی صورت گرفته و در دست اقدام و دست آورهای این حوزه در استان هرمزگان را نشان از طی شدن مسیر درست خواند و تصریح کرد: امید داریم با توجه به سیاست های توسعه ای و سازنده دولت وفاق ملی شاهد رشد و توسعه شتابان و بیش از پیش فعالیت های شیلاتی در هرمزگان باشیم.
https://zil.ink/shilat.hormozgan
در کمیته مدیریت صید شیلات هرمزگان مطرح شد:
ممنوعیت صید ماهیان سطحزیان ریز از ۱۵اسفند تا ۱۵فروردین در صیدگاههاو آبهای شهرستان قشم
مدیرکل شیلات هرمزگان از برگزاری کمیته مدیریت صید شیلات هرمزگان با دستور کار بررسی فصل ممنوعیت صید ساردین وموتو ماهیان در آبهای هرمزگان خبر داد و گفت بر اساس تصمیم این کمیته صید این ماهیان در آبهای قشم از پانزدهم اسفندماه ۱۴۰۳ لغایت پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ ممنوع شد.
به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی با بیان اینکه این کمیته با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، نماینده پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، روئسای شیلات شهرستانهای دارای مجوزصید ساردین، نماینده جامعه صیادی و جمعی از مسئولان و کارشناسان برگزار شد تصریح کرد: برخورداری از بیشترین میزان صید ساردین ماهیان کشور در هرمزگان نشان از ظرفیت هرمزگان در این حوزه دارد.
وی میزان صید حدود ۱۵۰هراز تن ساردین ماهیان در آبهای شهرستان های قشم، بندرلنگه و جاسک خواند و تصریح کرد: با توجه به ارزش غذایی خوبی که ماهی ساردین دارد، مصرف این نوع ماهی به صورت تازه خوری، پودر ماهی و خشک است.
بارانی همچنین برگزاری دو جلسه کمیته مدیریت صید با موضوع ساردین ماهیان و دریابست و همچنین تشکیل کمیته علمی صید با حضور جمعی از نخبگان شیلاتی و اساتید مطرح دانشگاه در این حوزه را قبل از پایان سال در دستور کار معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان قرارداد.
https://zil.ink/shilat.hormozgan