7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 #کیک_خیس( براونی)
روغن مایع 1 لیوان
شکر ریز 1ونیم لیوان
شیر 1 لیوان
پودرکاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
آردسفید 2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
@shirini71
#چیپس_ترتیلا
2پیمانه آرد (۱پیمانه آرد ذرت و ۱پیمانه آرد گندم)
۱/۲ پیمانه آب ولرم
1/3 پیمانه روغن
1قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
ابتدا باید ۲ الی ۳ بار مواد خشک یعنی هر دو نوع آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنیم. استفاده از آرد گندم در این خمیر به انسجام بهترش کمک میکنه.
حالا وسط مخلوط آرد رو کمی گود کرده و روغن رو داخلش میریزیم.
بعد آرد و روغن رو با قاشق هم میزنیم تا به صورت خورده نون دربیاد.
حالا کمی از آب ولرم رو اضافه کرده و ابتدا مخلوط رو با قاشق هم میزنیم درصورتی که آب مخلوطمون کم بود و خمیر منسجم نمیشد مابقی آب رو کم کم اضافه میکنیم.
وقتی مواد حالت خمیری گرفت شروع به ورز دادن مواد با دست میکنیم و حدود ۵ دقیقه به ورز دادن ادامه میدیم تا خمیرمون نرم و لطیف بشه. حالا روی خمیر رو با یه پارچه پوشونده و برای مدت ۱ ساعت در جایی نسبتا گرم بهش استراحت میدیم تا آماده انجام بقیه مراحل بشه.سپس از خمیر به اندازه ی چونه با وردنه صاف می کنیم با ی قالب گرد برش میدیم و بعد به چهار قسمت تقسیم کرده در روغن داغ سرخ می کنیم، مواظب باشین خیلی زود می سوزن.
@shirini71
#سوپ_دال_عدس
دال عدس :1 پیمانه
برنج :½ پیمانه
سیب زمینی :1 عدد
کره :1 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده:1 عدد
سیر خرد شده :1 حبه
رب :4 قاشق چای خوری
آبلیمو :2 قاشق چای خوری
برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس دهید .سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند،بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه شسته شده و 4 لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید.اگر آب سوپ کم بود می توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید
@shirini71