از روایات مستفیض و یا متواتر که به مضمون آن به فرموده بنیانگذار کبیر انقلاب جزو ضروریات مذهب است روایتی است که آن بزرگوار در کتاب چهل حدیث خویش در زمینه اشتراط اعتقاد به امام الهی در قبول اعمال آورده اند:
فصل در بيان آنكه ولايت اهل بيت شرط قبولى اعمال است
آنچه ذيل حديث شريف دلالت بر آن دارد كه ولايت و معرفت شرط قبول اعمال است از امورى است كه از مسلمات بلكه ضروريات مذهب مقدس شيعه است. و اخبار در اين باب به قدرى زياد است كه در اين مختصرات نگنجد و فوق حد تواتر است، و ما به ذكر بعضى از آن اين اوراق را تبرك مىكنيم:
عن الكافى بإسناده عن أبي جعفر، عليه السّلام، قال: ذروة الأمر و سنامه و مفتاحه و باب الأشياء و رضى الرّحمن الطّاعة للإمام بعد معرفته ... أما لو أنّ رجلا قام ليله و صام نهاره و تصدّق بجميع ماله و حجّ جميع دهره و لم يعرف ولاية ولىّ اللّه فيواليه و يكون جميع أعماله بدلالته إليه، ما كان له على اللّه حقّ في ثوابه و لا كان من أهل الإيمان.
ادامه در پست بعد...
https://eitaa.com/shjavadabolghasemi/60
فرمود: «حقيقت و مخّ امر و اعلاى آن و كليد آن و باب اشيا و رضاى خداوند، اطاعت امام است بعد از معرفت او. آگاه باش كه اگر مردى شبها به عبادت ايستد و روزها روزه گيرد و تمام مالش را صدقه دهد و تمام روزگار را حج كند، و نشناسد ولايت ولىّ خدا را تا موالات او كند و تمام اعمالش به راهنمايى او باشد، نيست براى او بر خداى تعالى حقى و ثوابى، و نمىباشد از اهل ايمان.» و بإسناده عن أبي عبد اللّه، عليه السّلام، قال: من لم يأت اللّه عزّ و جلّ يوم القيامة بما أنتم عليه، لم يتقبّل منه حسنة و لم يتجاوز له سيّئة. و بإسناده عن أبي عبد اللّه عليه السّلام، في حديث قال: و اللّه، لو أنّ إبليس، لعنه اللّه، سجد للّه بعد المعصية و التّكبّر عمر الدّنيا، ما نفعه ذلك و لا قبله اللّه ما لم يسجد لآدم كما أمره اللّه عزّ و جلّ أن يسجد له، و كذلك هذه الأمّة العاصية المفتونة بعد تركهم الإمام الّذى نصبه نبيّهم لهم، فلن يقبل اللّه لهم عملا و لكن يرفع لهم حسنة حتّى يأتوا اللّه من حيث أمرهم و يتولّوا الإمام الّذي أمرهم اللّه بولايته و يدخلوا من الباب الّذي فتحه اللّه و رسوله لهم ... الحديث. و اخبار در اين باب و به اين مضامين بسيار است. و از مجموع اخبار استفاده شود كه ولايت شرط قبول اعمال، بلكه شرط قبول ايمان به خدا و به نبوّت رسول مكرم (ص) است.
پی نوشت:
همین مطلب را امام راحل در سخنرانی روز عید غدیر در مقام فرق بین امامت الهی و حکومت مطرح کرده اند که حکومت از فروع دین و در عرض نماز و روزه و... اما برتر از آنها است.
ولی ولايت امام الهی شرط قبول تمام اعمال است.
https://eitaa.com/shjavadabolghasemi/60
هدایت شده از
فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلى یَوْمِ الْقِیامَةِ
حوزه علمیه مروی تهران با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی تهران برگزار می نماید:
دوره تربیت مبلغ غدیر
#خواهران و #برادران
آیت الله شیخ محمد باقر تحریری
(غدیر در آیینه آداب و اعمال)
آیت الله شیخ حسین غیب غلامی
(جایگاه و اهمیت امامت در آیات غدیر)
آیت الله شیخ نجم الدین طبسی
(مواضع اعلان ولایت امیرالمؤمنین)
آیت الله سید محمد حسینی قزوینی
(طرق حدیث غدیر و پاسخ به شبهات)
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی سبحانی
(نقش غدیر در اکمال دین و ضرورت امامت)
حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد ابوالقاسمی
(پاسخ به شبهات غدیر)
دکتر محمود نوروزی
(دلالت حدیث غدیر و کتابشناسی غدیر)
حجت الاسلام و المسلمین هادی الیاسی
(جریان شناسی نفاق و نقش آن در حجه الوداع)
حجت الاسلام والمسلمین مجید جعفر پور (مهدویت و غدیر، راه و رسم تبلیغ غدیر)
زمان ثبتنام ۲۹ اردیبهشت لغایت ۱ خرداد ۱۴۰۳
زمان دوره پنجشنبه ها (۳، ۱۰، ۱۷ و ۲۴ خرداد)
صبح ها ساعت ۸ الی ۱۲ و بعد از ظهرها ساعت ۱۴ الی ۱۸:۳۰
مکان: حوزه علمیه مروی تهران
ثبت نام از طریق لینک:
https://formafzar.com/form/n4jlf
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
⚫️ افشاگری حجتالاسلام رئیسی علیه منافقین
👈 از قاتلین حضرت زهرا (س) تا امروز!
🔰 مصاحبه ایشان | ماهنامه شاهد یاران
1⃣ حضرت زهرا (س) اولین شهید ما در سنگر مبارزه با نفاق است.
2⃣ برخلاف کسانیکه معتقدند نفاق از مدینه آغاز شد، به اعتقاد من این جریان از مکه شروع شد. این تحلیل، فرمایش علامه طباطبایی است که بر اساس آیات اول سوره بقره، چهره سه دسته: مومنان، کافران و منافقان را از صدر اسلام نشان میدهد. يعني از همان ابتداي دعوت پيامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) ، اين سه گروه حضور داشتند.
3⃣ رسالت مهم حضرت زهرا (سلام الله علیها) این بود که نفاقِ بانقاب را برملا کنند که این کار را با خطبهها و سخنرانیها و اشک چشمانشان انجام دادند؛ باید نفاق را بر دو دسته بینقاب و بانقاب تقسیم کرد اما نفاقِ بانقاب هم شناختش سخت است هم شناساندنش.
4⃣ جریان نفاق جدیدی در این نظام وجود دارد که شهید لاجوردی آن را شناخته بود. این جریان در هر مقطعی با چهرهای متفاوت میآید.
📚 منبع؛ (کلیک کنید): مصاحبه حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با ماهنامه شاهد یاران، ش۲۸، اسفندماه ۱۳۸۶
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : دستور رهبری به در رابطه با معرفی اهل بیت علیهم السلام به دنیا
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_دکتر_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #راه_روشن
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : معنی ولایتی که بدون آن اعمال قبول نیست
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_دکتر_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #راه_روشن
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
هدایت شده از «پیروان امامین انقلاب»
﷽
✍🏻 یکی از کلان انحراف های جریان های «وحدت نامنضبط» تغییر ریل «فقه جواهری» به «فقه مقاصدی» در تحلیل گزاره های مرتبط با فقه تعامل با مخالفین است. مراجعه به سایت «شعوبا» و تحلیل یادداشت های استاد حیدر حب الله، موید این برداشت ما است. (رک: تصویر صفحه فوق)
🔺اغراض شارع در خطابات شرعی در مرحله لحاظ و جعل، دواعی حکم محسوب می شوند ولی همین دواعی در تحقق خارجی، غایات و مقاصد احکام تلقی می شوند. به تعبیر دیگر غایات و مقاصد، تصورا و از حیث ذهنی مقدم بر خطاب شرعی است ولی خارجا موخر از بیان حکم شرعی است. برای مثال شارع مقدس در مرحله لحاظ و جعل احکام، تحصیل طهارت را داعی خود محسوب می کند و بعد از ابلاغ وجوب طهارت مائیه و ترابیه به مکلفین، کسب طهارت و تحصیل آن، غایت و مقصد حکم شرعی می شود.
🔻یکی از مهم ترین مختصات فقه امامیه این است که دواعی و مقاصد احکام، با وجود اینکه احکام شرعی معلل به مقاصد و اغراض بوده و دارای حسن و قبح و مفسده و مصلحت نفس الامری هستند ولی هیچ نقشی در کشف حکم شرعی و توسعه و تضییق حکم و موضوع حکم شرعی ندارند. البته باید دانست که ظاهر خطاب شرعی، مهم ترین عامل کشف حکم شرعی و تعیین دایره شمول آن است و اگر در خطاب شرعی، دواعی و مقاصد، صریحا به عنوان علت _ یا به تعبیر دقیق تر حیثیت تقییدیه _ اخذ شوند، می تواند ملاک و مناط تامه حکم شرعی و عاملی برای تعمیم و تضییق آن لحاظ شود ولی اگر به صورت حکمت یا حیثیت تعلیلیه مطرح شده باشد، نمی تواند ملاک تام حکم شرعی و عاملی برای تعیین حدود و ثغور حکم تلقی شود. این ویژگی فقه و اصول امامیه، عاملی کلیدی برای عدم خروج از ضابطه صحیح کشف حکم شرعی و عدم دخالت ظنون در کشف ملاکات احکام شرعی است.
🔸ولی در مقابل؛ مهم ترین ویژگی فقه جریان های رأی گرا _ یا به تعبیر دیگر فقه احناف یا فقه مقاصدی یا فقه مبتنی بر ظنون و استحسانات فقها _ داخل نمودن دواعی و مقاصد احکام شرعی، در کشف و توسعه و تضییق احکام شرعی است. ریشه این رویکرد به نظریه تصویب معتزلی و اشعری برمی گردد که وجود حکم و به تبع آن مصلحت و مفسده نفس الامری برای احکام شرعی را یا منکرند و یا بنا بر رای مجتهدین، متغیر می دانند. توجه به این امر پرده از تناقض بزرگ این مکاتب کلامی و اصولی بر می دارد؛ چرا که از یک سو یا منکر هر نوع حکم واقعی نفس الامری در لوح محفوظ هستند یا تمام مصلحت و مفسده احکام را در همان مودای امارات می دانند که با تغییر آن مصلحت و مفسده نیز مضمحل و متغیر می شود و از سویی دیگر فقیه رای گرا، تمام توجه خود را به کشف و فهم غایات و مقاصد خطابات شرعی برای برون رفت از تزاحمات و حرج ها و بن بست های مکلفین می کند!
🔹اختلاف مکتب امامیه با مکاتب مقاصد گرا در این موضوع، ریشه در توانایی عقل منبعی _ و یا عناصر شبه عقل _ در کشف ملاکات نفس الامری و ثبوتی احکام شرعی دارد. در دیدگاه علمای شیعه خصوصا مکتب اصولی شیخ انصاری و محقق خویی و ...، _ عقل هیچ مدخلیت و قدرتی برای کشف ملاک تام و قطعی احکام شرعی ندارد و کشف ملاکات تنها از راه بیان شارع میسر خواهد بود. نتیجه این روش، محوریت علم و اطمینان برای کشف حکم شرعی است.
🔹در مقابل، کشف ملاکات احکام شرعی با رویکرد مقاصدی و ورود عقل بشری به کشف دواعی احکام در مرحله جعل، باعث محوریت و معیار شدن ظنون برخاسته از فکر و رای فقیه خواهد شد. این امر علاوه بر بی انضباطی و اختلال در احکام شرعی، باعث جایگزینی ظن فقیه به جای نصوص و خطابات شرعی خواهد شد. این امر سرّ دوری فقهای شیعه _ به تبعیت از راهنمایی اهل بیت علیهم السلام _ از هر اندیشه فقهی مبتنی بر فقه مقاصدی و رای گرایی است تا جایی که برخی از فقها حتی با قیاس اولویت نیز مخالفت نموده اند.
✅ تاکید بر رویکرد فقه مقاصدی و اندیشه های فقهی افرادی مثل استاد حیدر حب الله، علامه فضل الله و دیگران، انحراف و گسست از رویکرد فقه جواهری است که مضرات و مفاسد آن باید تبیین شود.
#وحدت
#فقه_مقاصدی
#التقاط
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
برنامه #راه_روشن
تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری در لزوم تبيين رسانه ای و مستدل جایگاه قدسی معصومین علیهم السلام برای غیر شیعیان
برای مشاهده بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://www.valiasr-aj.tv/film/7442
29.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان مقام معظم رهبری در مورد لزوم معرفی بدون تقيه مقام ولايت الهی، عصمت و ارتباط مستقيم ائمه عليهم السلام با خدا و ملائكه، برای غير شیعیان از طريق رسانه!
ديگر بعید می دانم قیدی بوده باشد كه ايشان لحاظ نكرده باشند، تا بهانهجویان و مانعتراشان هیچ بهانهای برای كمكاری نداشته باشند.
https://eitaa.com/shjavadabolghasemi/77
هدایت شده از «پیروان امامین انقلاب»
﷽
⏺ لزوم استدلال و نوشتن کتاب برای اثبات عقاید ویژه شیعه و رد عقاید مخالف شیعه بدون بدگویی و تهمت و ایجاد دشمنی
✍🏻 امام خامنه ای در ديدار هزاران نفر از قشرهاى مختلف مردم به مناسبت عيد سعيد غدير خم در تاریخ 27 آذر سال 1378 می فرماید:
«... من امروز به بركت ولايت امير المؤمنين علیه السلام و به نام آن بزرگوار و با استمداد از روح بزرگ امير المؤمنين علیه السلام اين را عرض كردم براى اينكه يك تأكيدى باشد بر آنچه كه در طول ساليان متمادى امام بزرگوار گفتند، ماها گفتيم؛ همه بدانند، اينجور نباشد كه كسى از يك گوشه اى خيال كند دارد از شيعه دفاع مى كند و تصور كند دفاع از شيعه به اين است كه بتواند آتش دشمنى ضد شيعه و غير شيعه را برانگيزد. اين دفاع از شيعه نيست؛ اين دفاع از ولايت نيست. اگر باطنش را بخواهيد، اين دفاع از آمريكاست؛ اين دفاع از صهيونيستهاست.
👈استدلال منطقى هيچ اشكالى ندارد؛ كتابها بنويسند، استدلال كنند؛ علماى ما نوشتند، امروز هم مى نويسند و بنويسند. ما در فروع، در اصول، در بسيارى از مسائل، نظرات مستقل شيعى داريم، اينها را استدلال كنند، بيان كنند؛ آنچه كه غير از اينهاست، آن را با استدلال منطقى رد كنند؛ هيچ مانعى ندارد. اما اين غير از اهانت كردن، بدگويى كردن، دشمنى درست كردن است؛ به اين بايد توجه كرد.»
🔸مبتنی بر بیانات فوق،نوشتن کتاب و هر نوع استدلال محکم و منطقی، برای رد عقاید مخالف شیعه و اثبات عقاید شیعه، نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه ضرورت آن نیز بر کسی پوشیده نیست.
بر این اساس می توان گفت: نوشتن کتاب و ارائه استدلال های محکم در موضوعاتی مثل: اثبات شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و بیان مظلومیت های اهل بیت علیهم و تبیین پلیدی دشمنان آنها و خط فکری ناصبی گری، اثبات ولایت سیاسی اهل بیت علیهم السلام مبتنی بر آیات و روایات همانند روش علمای طراز اول شیعه مثل شیخ مفید، شیخ طوسی، علامه حلی، علامه شرف الدین، علامه امینی و ...، تبیین حقایق تاریخی مرتبط با حقانیت مکتب شیعه با بیان تحریفات و انحرافات مخالفان هیچ منافاتی با مبانی فکری مقام معظم رهبری ندارد.
🔹 البته بسیار روشن است اثبات حقانیت نباید با بدگویی کردن، دشمنی درست کردن، اهانت کردن و خط گیری از صهیونیست جهانی باشد.
مصداق بسیار روشن این موارد، نوع تعامل گروهک های حقیری مثل جریان شیعه انگلیسی، کتاب یاسر الحبیب علیه همسر رسول الله صلی الله علیه و آله و تندروی ها وفحاشی های اللهیاری است. بسیار روشن است که مجالس لعن علنی رسانه ای، با فحاشی های رکیک به برخی از مقدسات اهل سنت، نه تنها اثر خاصی در اثبات حقانیت اهل بیت علیهم السلام و مکتب تشیع نداشته، بلکه فقط آتش فتنه و فساد را بیشتر می کند.
#وحدت
#شیعه_انگلیسی
#جهاد_تبیین
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
هدایت شده از کلمه سواء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ سعید امینایی
🔖درنگی در سخنان برادر ارجمند جناب آقای اسدپور درباره فهم قرآن (بخش ۱ از ۲)
1. در سخنان ایشان دو تفکر با یکدیگر مقایسه میشود: یکی تفکر #امام_خمینی و #علامه_طباطبایی و دیگری تفکر #جریان_متحجر. اما متأسفانه مشخص نیست مراد ایشان از جریان متحجر مشخصا کدام جریان است؟ چه آنکه از یک سو برقرارکردن مقایسه میان تفکر امام و علامه با تفکر جریان تحجر، این احتمال که مراد ایشان از جریان تحجر یک جریان #کوچهبازاری باشد را منتفی میکند و از سوی دیگر حتی در میان جریانهای حدیثگرا نیز از محدثین (همچون کلینی و عیاشی) تا اخباریان (همچون مجلسی و فیض کاشانی) تا جریان تفکیک در دوران معاصر و ... هیچ کدام نیستند که منکر مرجعیت معرفتی قرآن باشند.
برای فهم باورمندی آنان به نقش قرآن در معرفت به تراث خودشان مراجعه کنید؛ برای نمونه: کتاب فضل القرآن کافی، باب اول و دوم مقدمه تفسیر عیاشی (باب اول درباره اهمیت قرآن و باب دوم درباره روایات عرضه)، مقدمه اول و مقدمه پنجم تفسیر صافی (خصوصا مقدمه پنجم)، مطالعه و بررسی تعامل مرحوم علامه مجلسی و بزرگان تفکیک با قرآن.
2. گفتند: با تفسیر روایی، قرآن بر روایات عرضه میشود! دقیقا مشخص نیست منظور از این سخن چیست. آیا منظور این است که در تفسیر روایی آیهای از قرآن با عرضه بر روایات، جعلی خوانده میشود؟ که قطعا چنین نیست.
اما به هر حال رویکرد باورمندان به تفسیر روایی این است که اگر هر کسی با #باورهای_خودساخته غیر مبتنی بر وحی به سراغ قرآن برود، نمیتواند برداشت درستی از قرآن داشته باشد (ر.ک: مقدمه البرهان و المیزان).
https://eitaa.com/kalame_sawa
هدایت شده از کلمه سواء
✍️ سعید امینایی
🔖درنگی در سخنان برادر ارجمند جناب آقای اسدپور درباره فهم قرآن (بخش ۲ از ۲)
آنان به تجربه تاریخی استناد میکنند که تمام فرقههای اسلامی باورهای خود را به قرآن مستند میکنند و کل حزب بما لدیهم فرحون! از این رو ضروری میدانند پیش از ورود به وادی فهم قرآن، مفسر با احادیث اهلبیت علهیم السلام #انس داشته باشد تا بتواند در چارچوب ثقل همتای قرآن، قرآن را فهم کند. رجوع کنید به مقدمه پنجم تفسیر صافی و همچنین مطالعه کنید این دو سطر از متن تفسیر المیزان درباره همین موضوع را که میفرماید: «فالذي ندب إليه: تفسيره من طريقه و الذي نهي عنه: تفسيره من غير طريقه و قد تبين أن المتعين في التفسير الاستمداد بالقرآن على فهمه و تفسير الآية بالآية و ذلك بالتدرب بالآثار المنقولة عن النبي و أهل بيته صلى الله عليه و عليهم و تهيئة ذوق مكتسب منها ثم الورود، و الله الهادي» (المیزان، ج3، ص87).
3. فرمودند: «روایات باید بر قرآن عرضه شود تا فهم شود؛ اما ما بر عکس رفتار میکنیم!» قطعا در فهم روایات باید به قرآن نظر داشت، اما این نافی طرف مقابل نیست. چرا که این دو ثقل، مکمل یکدیگرند. بنابراین طبق آنچه از متن المیزان ذکر شد، روایات هم در مقام اعتبارسنجی و هم در مقام فهم باید بر قرآن عرضه شوند و در طرف مقابل قرآن نیز در مقام فهم باید در کنار روایات فهم شود. به عبارت دیگر قرآن و حدیث صحیح در کنار هم #متن_واحد ی هستند که در مقام فهم باید در کنار هم لحاظ شوند.
4. این سخنان به مخاطب القا میکند که قرآن با احادیث اهل بیت علیهم السلام ناسازگار است و اگر کسی حدیثخوانی کند (مثلا کافی بخواند) منحرف میشود! (برای مثال فهم قرآن در حد تفاسیر روایی که ذیل آنها آمده، مذمت شده). این در حالی است که مرجعیت اهل بیت و حدیث اهل بیت علیهم السلام در معرفت دینی دقیقاً در کنار قرآن تعریف شده است. حدیث متواتر ثقلین و احادیث متعدد دیگری که درباره جایگاه امام و نقش او به عنوان حجت الهی وجود دارند، تردیدی در این مطلب باقی نمیگذارند. تنها اشکالی که ممکن است مطرح شود، تفاوت سنت حاکیه و محکیه و مشکل دسترسی به #حدیث_صحیح است. اما چنین اشکالی ناظر به سخنان سخنران جایگاهی ندارد؛ چرا که سخنان او ناظر به حدیث به طور مطلق است و حتی حدیث صحیح را هم به حاشیه میراند.
5. آیا تنها نقش معرفتی روایات تخصیص و تقیید قرآن است؟!! آیا روایات هیچ افزوده معرفتی غیر از این ندارد؟!! اینکه سخنران میگوید قرآن کتاب اساسی و قانون اساسی است و روایات در حد تخصیص و تقیید است معنایی جز این ندارد؛ اما گمان نکنم از جناب هشام تا مرحوم امام و از کلینی تا خمینی رضوان الله علیهم کسی در میان شیعیان چنین نظری داشته باشد!
الغرض
نه امام و علامه رحمهما الله آنگونه که تصویر میکنند، قرآنبسنده بودند و نه حدیثگرایان ضد قرآن.
اما پرسش اینجاست که چرا برخی با شعار ایجاد وحدت میان شیعه و سنی بلکه میان ادیان ابراهیمی، تلاش دارند تقابلی ساختگی و دروغین میان امام خمینی و دیگر علمای شیعه ایجاد کرده و همه را متحجر جلوه دهند؟
آیا هدف، موجه جلوه دادن اندیشههای ناسازگار با آموزههای شیعی است؟
والله العالم
https://eitaa.com/kalame_sawa
یک قصه خیلی بی مزه و خیالی را تصور کنید که آقای جلیلی که قطعا اهل باج دادن به امریکا نیست، آقای زیباکلام را به جهت کاری بفرستد به کاخ سفید. بعد از برگشت زیباکلام بگوید من در آنجا در مقابل زیاده خواهی های "دوستان" آمریکایی گفتم ما این رفتار شما را زشت می دانیم ، شما هر حقی دارید به شما می دهیم اما باج خواهی نکنید!
به جای آمریکا بگذارید عبد الحميد
به جای زیباکلام بگذارید علیرضا کمیلی
چند روز قبل آقای کمیلی پستی گذاشت که خیلی شاخک ها را تیز کرد! (شاید یا به احتمال خیلی زیاد) خلاف دیدگاه آقای جلیلی بوده اما در هر صورت نشان می داد آقای کمیلی دنبال زنده کردن مجدد فتنه گر اصلی زاهدان و قدرت دادن به او و بازگرداندنش به صحنه سیاست به خاطر چند عدد رای است!
یعنی امتیاز دادن مفت و مجانی به عبدالحمید! البته از کمیلی (که عبدالحمید را یک شخصیت عاقل و اهل مدارا و تعامل و مایه حفظ امنیت استان و کشور می داند) چنین رفتاری عجیب نیست، حساسیت مسئله در زمان فعلی و جایگاه فعلی کمیلی است!
البته دلسوزان قبلا بارها نسبت به او به آقای جلیلی تذکر داده بودند ولی به هر دلیلی مورد اقبال قرار نگرفته بود
در هر صورت کمیلی مجبور شد با نوشتن یک قصه خیالی شبیه قصه ای که در اول متن نوشتم آن را رفع و رجوع کند! ولی آب رفته به جوی بر نمی گردد.
آقای جلیلی!هنوز تا روز انتخابات خیلی مانده است و شاید تصمیمم این شد که به شما رای بدهم. اما بنده اگر در انتخابات به هر دلیلی به شما رای بدهم، روز قیامت خواهم گفت قبل از انتخابات نسبت به همراهی آقای کمیلی با شما اتمام حجت کرده بودم!
https://eitaa.com/shjavadabolghasemi/84
هدایت شده از دانشگاه امامت
﷽
⏺ ما نمی توانیم از بحث های صریح اعتقادی مرتبط با حقانیت امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغة کوتاه بیاییم!
🔺در اوائل خلافت در خطبه ى معروف شقشقيه:
«ان محلى منها محل القطب من الرحى ينحدر عنى السيل و لا يرقى الى الطير»
جايگاه من در خلافت جايگاه ميله ى گرداننده ى سنگ آسياب است. در هنگامى كه جمع شدند شوراى شش نفرى با عثمان بيعت كردند:
«لقد علمتم انى احق الناس بها من غيرى»
يعنى اى مردم! يا اى مخاطبان من، خود شما مي دانيد كه من از همه كس به حكومت و خلافت اولى ترم. يك حق معتقد است؛ اين چيزى است كه در نهج البلاغه واضح است. البته دنبالش بلافاصله:
«و والله لاسلمن ما سلمت امور المسلمين و لم يكن فيها جورُ الا على خاصه»
مادامى كه فقط به من ظلم مي رود من صبر مي كنم، تسليمم، مادامى كه كارها بر محور خود انجام بگيرد من در خدمتم، عين همان بيانى كه در آغاز خلافت ابى بكر هم، يعنى نسبت به آن دوران هم ايشان بيان فرمودند:
«فامسكتُ يدى حتى رأيتُ راجعة الناس قد رجعت»
اول دست از بيعت شستم، تسليم نشدم، بيعت نكردم، اما ديدم حوادثى دارد به وقوع مي پيوندد كه مصيبت آن حوادث براى اسلام و براى مسلمين و براى شخص على صعب تر و غيرقابل تحمل تر است از مصيبت از دست رفتن حق ولايت؛ بنابراين ولايت را يك حق مي داند و اين جاى انكار نيست.
🔻 خوب است همه ى مسلمان ها به اين مسأله با چشم واقع بينى نگاه كنند؛ اين كارى به بحث غوغايى و جدال انگيز شيعه و سنى ندارد. ما امروز معتقديم كه در آفاق عالم اسلامى بايد برادران شيعه و سنى با هم و براى هم و در جوى مهربان زندگى كنند و اخوت اسلامى را از همه ى چيزها بالاتر بدانند، و اين يك حقيقت است. امروز وظيفه همين است، هميشه وظيفه همين بوده، 👈اما يك بحث علمى و اعتقادى در نهج البلاغه اين را به ما نشان مي دهد ما نمي توانيم چشم مان را روى هم بگذاريم و آنچه را كه نهج البلاغه با صراحت دارد مي گويد اين را نديده بگيريم...»
📚 بيانات امام خامنه ای در اولين كنگرهى بين المللى نهج البلاغه در تاریخ: 29/ 02/ 1360
✅ در نگاه امام خامنه ای، با وجود لزوم رعایت وحدت اسلامی، باید مسائل مرتبط با حقایق تاریخی ظلم به امیرالمومنین علیه السلام و مسائل علمی و اعتقادی مرتبط با امامت الهی را مطرح کرد!
#وحدت
#سقیفه
#جهاد_تبیین
✧❁دانشگاه امامت
🆔 @Emamat110u
هدایت شده از 《یادداشت های فقهی_اجتهادی یک طلبه》
﷽
⏺ نکاتی ناب از درس تفسیر قرآن حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی /سوره احزاب، آیات 1 الی 5 :
✅در قلب دو مكتب جا نميگيرد
✅حرفي كه مطابق با حق نباشد باطل است
🔸حضرت امير(سلام الله عليه) در ذيل اين آيه، فرمود كسي حبّ ما را دارد با دوستيِ دشمنان ما جمع نميشود.
🔸نه انسان دو قلب دارد، نه در قلب دو مكتب جا ميگيرد؛ مَا جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِن قَلْبَيْنِ فِي جَوْفِهِ
🔸خب اگر هر كسي يك دل دارد و در يك دل دو مكتب جا نميگيرد ديگر ممكن نيست شما هم غديري باشيد هم سقفي؛ هم غدير را قبول داشته باشيد هم سقيفه را، اينكه شدني نيست!
🔸فرمود دوستان ما هرگز دوستانِ دشمنان ما نيستند.
🔸پس چه در مسأله توحيد چه در مسأله وحي و نبوّت چه در مسأله امامت دو متضاد در يكديگر جا نميگيرد.
🔸هم ايمان باشد هم كفر، هم ايمان باشد هم نفاق، هم غدير باشد هم سقيفه اين جمع نميشود، لذا فرمود مَا جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِن قَلْبَيْنِ فِي جَوْفِهِ ...
🔸فرمود شما پيشنهاد كفار را بخواهي بپذيري با ايمان جمع نميشود پيشنهاد منافق را بخواهي بپذيري با ايمان جمع نميشود پيشنهاد سقفي را بخواهي بپذيري با غديري جمع نميشود...
🔸اينها حرف باطل ميزنند، حرفي كه مطابق با حق نباشد باطل است.
#وحدت
#جهاد_تبیین
#اخوت
《یادداشت های فقهی _ اجتهادی》
🆔 @Ijtihad_Jurisprudence
هدایت شده از «پیروان امامین انقلاب»
﷽
✍ وظیفه گسترش تفکر امامت و مذهب شیعه و لزوم پاسخگویی به شبهات برای جلوگیری از آندلسی شدن جامعه!
آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔸 امام رضا (علیه السلام) در زمان حیات خود هم مسائل فقه و احکام و مسائل شریعت را به خوبی بیان می کردند و هم احتجاجات عقلی را دقیق ذکر می کردند، ما مأموم همین امام هستیم و باید در این زمینه ها نیز پیرو آن حضرت باشیم.
ما همه در کنار سفره امامان نشسته ایم و باید توجه داشت که منطقه ما در آستانه خطر هست و مسئولیت اصلی هم به عهده ایران است، برای اینکه در کشورهای دیگر، امام و امام مدار هست، اما امامت نیست! و اساس کار، این امامت و این تفکر اهل بیت و تفکر شیعه است که باید گسترش پیدا کند.
🔸 مردم ما واقعاً شیفته اهل بیت (علیهم السلام) هستند، اما این محبت، مادامی که معقول نباشد پیشرفتی در زندگی و جامعه حاصل نخواهد شد.
اسپانیای فعلی که اندلس سابق است، هم محور اسلام بود و هم محور مسیحیت؛ و چون مهد اسلام بود، مسیحیت هم آنجا پرفروغ بود؛ اما شبهات فکری و عدم پاسخ گویی به آن شبهات، کم کم دین را از اندلس گرفت و الآن هیچ خبری از اسلام و مسیحیت اصیل در آنجا نیست.
🔸 زیارت کردن و بوسیدن درب حرم برای همه مردم است، اما ما وظیفه داریم تا علم آورده و حرف تازه بیاوریم، ما قرآن کریم داریم، ما نهج البلاغه داریم، کتاب تمام نهج البلاغه باید در منزل تمامی ما شیعیان باشد، ما این معارف اهلبیت را باید به سطح جامعه بیاوریم.
📚 دیدار معاون امور بین الملل آستان قدس رضوی با حضرت استاد
تاریخ: 1403/02/27
✅ یکی از مهمترین انحرافات جریان «وحدت نامنضبط» تقابل با تفکر لزوم گسترش تشیع و اندیشه امامت به جهان است. بالاتر برخی از آنها در لزوم پاسخگویی به شبهات نیز تشکیک می کنند! این تذهبون؟
#جهاد_تبیین
#تبلیغ_هجومی
#معارف_اهلبیت
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
✍️پاسخ آیتاللهالعظمی نوری همدانی به سوالی عدهای از فضلای حوزه پیرامون #انتخابات
◻️ «بسم الله الرحمن الرحیم»
بدون تردید زمانی که در آن واقع هستیم دارای شرائط خاصی است و از آنجا که علمای محترم باید زمانشناسی سرلوحه کارشان باشد «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَيْهِ اللَّوَابِسُ» اینجانب با تشکر از این احساس مسئولیت شما فرزندان عزیزم، به عرض محترم میرساند که هیچ شخص خاصی را معین نمیکنم و نام نمیبرم؛ اما توصیه میکنم فردی را انتخاب کنید که متدین، متخصص، متعهد، انقلابی و دنبال کننده افکار و خط امام راحل «رحمت الله» و رهبری معظم انقلاب باشد.
قدرت ارتباط با دنیا، مدافع مظلومان و در رأس همه، خدمت و محبت به مردم را سرلوحه کار قرار دهد.
هریک از کاندیداهای محترم و طرفداران آنها دقت داشته باشند اخلاق را در کار خود اصل قرار دهند.
هرگونه تخریب، تهمت، افترا و ایجاد اختلاف و ناامیدی جایز نمیباشد.
إنشاءالله شما فضلای محترم با این مشخصهها همه مردم بزرگوار را به حضور در این انتخابات دعوت نموده و بار دیگر دشمنان را ناامید گردانید.
توفیق همگان را از خداوند متعال خواستارم.
حسین نوری همدانی
۱۴۰۳/۳/۲۵
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
38.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : دیدگاه رهبری در رابطه با مناظره 1
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_دکتر_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #راه_روشن
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : دیدگاه رهبری در رابطه با مناظره 2
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_دکتر_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #راه_روشن
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
38.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : دیدگاه رهبری در رابطه با مناظره در صدا و سیما
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_دکتر_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #راه_روشن
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
هدایت شده از «پیروان امامین انقلاب»
﷽
⏺ فروکاست بحث کلیدی اعتقادی «امامت خاصه» به یک بحث صرفا تاریخی برای حذف اختلافات مذهبی
✍🏻 یکی از مهم ترین انحرافات جریان های «وحدت نامنضبط» فروکاست مباحث مرتبط با «امامت خاصه» به یک بحث صرفا تاریخی است. یکی از اندیشه ورزان وحدت در سایت «اخوت» چنین می گوید:
«... اما مصداق امام را در بحث عقائد تعیین نمی کنید، بلکه مصداق آن را تاریخ بیان می کند. نبوت کلام است ولی محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله تاریخ، امامت کلام است وعقاید، ولی علی بن ابیطالب علیه السلام تاریخ. بنابراین شما در بحث عقاید کاری به اسم و خصوصیات فرد ندارید که با مشکل و تنش مواجه شوید.»(رک: تصویر سند)
🔹 این در حالی است که با مراجعه ساده به کتب کلامی علمای شیعه و اهل سنت روشن می شود که یکی از مهم ترین بحث های اعتقادی، امامت و نبوت خاصه است که در این باب سخن از تعیین مصداق خارجی امام و پیامبر بر حق است:
ارشاد الطالبین الی نهج المسترشدین، صفحه: ۳۳۸
أصل الشیعة و أصولها، صفحه: ۶۸
أصول الإیمان (بغدادی)، صفحه: ۲۲۳
الإرشاد إلی قواطع الأدلة في أصول الإعتقاد، صفحه: ۱۶۷
الاعتماد في شرح واجب الاعتقاد، صفحه: ۸۷
الاقتصاد فیما یتعلق بالاعتقاد (شیخ طوسی)، صفحه: ۳۱۶
الإمامة في أهم الکتب الکلامیة، صفحه: ۲۲
المسلک في أصول الدین (المسلک في أصول الدین)، صفحه: ۲۱۴
شرح العقائد النسفیة (تفتازانی)، صفحه: ۹۵
شرح المقاصد، جلد: ۵، صفحه: ۲۶۴
نهج الحق و کشف الصدق، صفحه: ۱۷۱
حق الیقین، جلد: ۱، صفحه: ۱۵۷
✅ یکی از مهم ترین انحرافات جریانات «وحدت نامنضبط» عدم توان تشخیص صحیح اختلافات و مدیریت آن است. فروکاست امر کلیدی اعتقادی مرتبط با امامت و نبوت، به یک امر صرفا تاریخی، خلاف واقعیت قطعی نزد همه فرق اسلامی و اصول اعتقادی آنها است.
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341