هدایت شده از عبدی
♨️کانال وگروه بزرگ بورسی به نام شاخص بورس♨️
وبلاگ رسمی👇
shkhes_bors 💵
همراه با گروه برای تبادل اطلاعات وهماهنگی اعضاء برای معاملات روزانه 📡
لینک گروه♨️👇
https://eitaa.com/joinchat/3852927031Ce2aceec46b
کانال♨️👇
@shkhes_bors
اخبار واطلاعات بازار در سریع ترین زمان ممکن در اختیارشماقرار می گیرد.
◀️ عضو شورای عالی بورس:
همتی با تصمیماتش زمینه ریزش بورس را فراهم کرد/ روحانی به نظرات همتی اهمیت بیشتری میداد
👤 شاهین چراغی:
سال ۹۹ که با نوسان شدید نرخ سود بین بانکی مواجه بودیم، ابتدا بازار پول آوار نقدینگی را به بازار سرمایه هدایت کرد و سپس، با بالا رفتن شاخص، هدفمند با بالا بردن نرخ سود بین بانکی و مداخله در آن نرخ مقدمات ریزش بورس را فراهم کرد، اگرچه در همان زمان تذکرات لازم توسط وزیر اقتصاد و دو رئیس سازمان بورس مرتباً در جلسات داده میشد که سیاستهای پولی باید هم راستا با سیاستهای مالی و بازار سرمایه باشد اما به هر حال متولی بازار پول (آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی) مسیر خودش را بدون توجه به این تذکرات کارشناسی در دولت ادامه داد و به نظر میرسید نظر ایشان برای آقای رئیس جمهور از اهمیت بیشتری نسبت به سایر متولیان برخوردار بود.
#بیشترین_افت_قیمت
✴️ لینک TSE نمادهایی که در 150 روز معاملاتی گذشته بیشترین افت قیمت را داشته اند بهمراه p/e
@shkhes_boes
دهقان دهنوی: باقی مانده ٢٠٠ میلیون دلار طی چند روز آینده به صندوق تثبیت بازار واریز می شود
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار به واریز منابع مالی به صندوق تثبیت بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: در این مرحله معادل ریالی ۲۰۰میلیون دلار به این صندوق واریز میشود. البته در مصوبه اصلی رقم بیشتری برای واریزی در نظر گرفته شده است که در صورت نیاز پیگیریهای لازم برای اجرای آن انجام میشود.
بازار در هفته گذشته با بهبود تقاضا به خصوص در نمادهای بزرگ همراه شد. رشد نرخ ارز و کاهش ابهامات توانست تا حدودی تقاضا را تحریک نماید و به گردش درامدن بخشی از نقدینگی قفل شده در نمادهای کوچک بازار نیز تا حدودی به پویایی بیشتر بازار کمک نمود.
در بازارهای جهانی نوسانات مثبت شاخص دلار که در ماه های اخیر با افت همراه بوده، فشار نسبی را بر فلزات افزایش داد و این در حالی بود که نفت رشد آرام اخیر را پی گرفت و نفت برنت بالاتر از سطح ۷۱ دلاری به کار خود پایان داد.
در بازار ارز نیز همچنان وضعیت مذاکرات مهم ترین پارامتر است و شاهد کنترل نسبی نرخ ارز هستیم هرچند بازار با تعدیل انتظارات به روندی نسبتا معقول بازگشته است.
در بازار سهام اما گزارش های ماهانه در کنار عملکرد سال گذشته و مجامع و تلاش برای متعادل کردن برخی از نمادها می تواند با افزایش حجم معاملات و خروج آخرین سهامداران خسته همراه شود و همین موضوع رفته رفته به بهبود جو بازار منجر خواهد شد. در صورت رشد گروه های بزرگ به مرور قفل معاملات نمادهای کوچک نیز باز خواهد شد و کلیت بازار وضعیت بهتری را تجربه خواهد نمود. انتظار براورد نشده برای افت سنگین وعده داده شده نرخ دلار، می تواند بازار سهام را که از معدود بازارهای همراه با عکس العمل شدید به این موضوع بود، با تعدیل مثبت قیمت ها همراه نماید.
رئیسی: تعامل با دنیا قطعی است اما اقتصاد را معطل یک قرارداد نمیکنیم
🔹نمیشود اقتصاد کشور را معطل گذاشت؛ یک روز برای تصویب یک قرارداد، یک روز به اجرای یک قرارداد، یک روز به احیای یک قرارداد! این درست نیست.
🔹ما با دنیا تعامل خواهیم داشت. ما با همه کشورهای دنیا که بخواهند با ایران تعامل داشته باشند، قطعاً به عنوان یک اولویت به کشورهای همسایه ارتباط برقرار میکنیم.
🔹حتماً دیپلماسی اقتصادی جزو برنامه کاری ماست و این می تواند یکی از شروط موفقیت ما در حوزه کشورهای منطقه و کشورهای دنیا باشد.
زمانی که پیرترمیشویم
بیشتر وبیشتر درمی یابیم
که
مهم نیست چه ظاهری داریم
یا
مالک چه هستیم!
مهم انسانی ست،
که به آن مبدل گشته ایم!
@shkhes_boes
آموزشی_ارزش افزوده
ارزش افزوده یعنی سود. یعنی من یک چیزی خریدم یک سودی روی آن کشیدم و فروختم. با تفکر سود و سودآوری و بهره وری آشنا شویم. ما هر کاری که می کنیم باید در آن سود کنیم. ما باید سودآور فکر کنیم نه سود محور.
ما هر کاری که می کنیم در مقابل آن یک چیزی پرداخت می کنیم. چی پرداخت می کنیم؟ عمرمان را پرداخت می کنیم. تفکر سودآوری یعنی حالا که من نصف روز، عمرم را از دست دادم، چی به دست آوردم؟ سود کردم یا زیان؟ تفکر جامع سود و زیان باید داشته باشیم و البته در اقتصاد جنبه ی مالی آن.
بچه ها باید با بهره وری آشنا شوند. بهره وری خیلی مهم است و من گاهی دلم می خواهد که آن را در رده ی ارزش ها بگذارم. چگونه می توانیم همین کیفیت را با هزینه ی کمتر در زندگی داشته باشیم؟ چگونه می توانیم یک ناهار عالی بخوریم ولی با پول کمتر؟
🔻یک مثال از ژاپن می زنم، ژاپنی ها یک جایزه ای دارند به نام کایزن، کایزن معادل بهره وری است. این جایزه که رقم خیلی بزرگی هم هست به کسی می دهند که در آن سال بیشترین بهره وری را داشته باشد، چند سال پیش این جایزه به دو مستخدم تعلق گرفت که اگر اشتباه نکنم در کمپانی نیسان بودند، این دو نفر مسئول چایی بودند، کارمندها که غذا می خوردند این دو نفر به آن ها یک قوری چایی و یک فنجان و شکر می دادند بعدها این دو نفر به شرکت پیشنهاد کردند که چایی را به ما کنتراکت بدهید که ببینیم می توانیم هزینه ی تمام شده ی آن را پایین بیاوریم یا نه، یکسال این شرکت تهیه ی چایی را به این دونفر سپرد و این دو دیگر دست کسی قوری چایی نداند و گفتند که هر کسی چایی می خواهد از یکی تا ده تا ما برای شما می آوریم، چون مثلاً هر قوری اگر سه نفر چایی می داد بعضی قوری ها کاملاً تمام نمی شد، یک سال روند بدون قوری ادامه پیدا کرد و بعد آمار گرفتند و متوجه شدند که هزینه ی چایی 20 درصد کاهش پیدا کرده است و میزان رضایت کارمندان از صرف چایی 25 درصد افزایش پیدا کرده بود و در نهایت این جایزه ی بزرگ را به این دو نفر دادند چون با این دو نفر با حفظ کیفیت، رضایتمندی را بالا برده بودند و باعث کاهش قیمت شده بودند این یعنی بهره وری.
@shkhes_boes