8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا باید وسط اختلاس و حقوق نجومی و تورم #جهاد_تبیین کنیم؟!
♨️ استقامت در رکاب امام، از کربلا تا امروز
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به اراجیف جواد خیابانی
👤 پ.ن: جالبه که این سلبریتیهای سینما و فوتبال که این ده شب محرم دعوت میشن به این برنامههای سکولار، درحالی میخوان به ما مردم، امام حسین رو بشناسونن که کل سال همکاراشون در حال گرفتن دستمزدهای میلیاردی و MeToo بازین، ولی ازینا صدا درنمیاد! بابا آزاده ..
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
🔴 نقد کنیم، اما بدون افراط و تفریط
🔻 اینکه انتظار داشته باشیم تمام مداحان و سخنرانان در یک سطح معرفتی و انقلابیگری باشند، خطاست
🔻 اینکه با یک اشتباه و خطا در محاسبه، یک مداح یا فعال انقلابی را از قطار انقلاب پیاده کنیم، خطاست
🔻 اینکه برای جبران اشتباه مداح و شخصیت گرفتار خطای محاسباتی، همه پل های پشت سر او را خراب کنیم، خطاست
🔹 فراموش نکنیم تنها دیکته نانوشته غلط ندارد. برنامه مهلا نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ نباید با یک یا چند خطای محتوایی، مجری، عوامل و مدیران یک برنامه را تکفیر و عامل دشمن بخوانیم و با برچسب های سکولار و لیبرال و تجدید نظر طلب و... آنان را از دایره انقلاب خارج بدانیم.
🔹رهبر انقلاب تاکید دارند که همیشه در نقد باید جانب انصاف را رعایت کنیم؛ نه افراط کنیم و نه تفریط؛ نه اهل تساهل و تسامح لیبرالی باشیم نه اهل تکفیر و تحجر؛
🔹نقاط قوت را ببینیم و ذکر کنیم، نقاط ضعف را بررسی کنیم و در قالب یک تحلیل جامع همراه با ارائه راهکارِ برای رفع نقاط ضعف، به افکار عمومی و عوامل برنامه ارائه دهیم تا شاهد رشد باشیم.
🔹 اینکه از دهها جمله از میهمان یک برنامه، صرفا متمرکز بر روی چند جمله محدود و دچار خطای در محاسبه شویم و صرفاً بر اساس آن به میهمان و به عوامل برنامه حمله کنیم و شخصیت آنان را تخریب کنیم، مطابق تاکیدات رهبر انقلاب نیست.
🔹 مداح محترم جناب آقای هلالی، سالهاست مشغول نوکری و خدمت برای اهل بیت است، نباید با یک بیت و نظر شائبه دار و یا حتی دیدگاه غلط، او را تکفیر کنیم و از دایره انقلابیگری خارج بدانیم.
🔹مطابق فرمایشات رهبر انقلاب، مبنای فعالیت ما، میبایست بر جذب حداکثری، حفظ یکپارچگی جامعه و نشر معارف حقه اهل بیت مبتنی بر منظومه فکری امامین انقلاب باشد. طبیعتا در این مسیر ممکن است توسط نیروهای خودی خطاهایی در رویه یا محتوا صورت پذیرد که راه مواجهه اصولی آن، نقد و بررسی منصفانه است نه تخریب و تکفیر و یا تساهل و تسامح.
✅ فراموش نکنیم، مبنای طرح ریزی دشمن در شرایط کنونی و در آستانه سالگرد فتنه ۱۴۰۱، ایجاد اختلاف و چند دستگی در میان مردم خصوصا نیروهای اصیل جبهه انقلاب است و هرگونه اقدام در این راستا، کمک به طرح ریزی دشمن محسوب میشود.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 تنها ایرانیای که در سپاه امام حسین علیهالسلام به شهادت رسید
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا پول هیأت ها را خرج فقرا نمی کنید⁉️
#محرم
#امام_حسین
#هیئت_مجازی
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
🇮🇷
📝 عاشورای معنادار!
🍃🌹🍃
🔻«سیاه نپوشید»، «به حسینیه نروید»، «در هیئتها دیده نشوید» و «نذری ندهید» در قالب کمپینی به نام «تحریم محرم» پرده جدید سناریوی دشمنان ملت ایران بود که از مدتها قبل از ایام #محرم آغاز شده بود. برای به نتیجه رساندن این نقشه هم تلاش کردند تا با دستکاری ذهنی نسل جوان، هویت دینی و ملی مردم مسلمان ایران را نشانه روند و با ساختن انگارههای جدید از تحولات و وقایع تاریخی به ویژه تاریخ اسلام و تشیع و تلاش مذبوحانه برای تقلیل واقعه دهم محرم سال ۶۱ هجری به یک جنگ داخلی میان اعراب آنان را نسبت به حادثه عالمگیری چون عاشورا و کربلا بیتفاوت کنند!
🔸فراموش نکردهایم که سالهای قبل با نزدیک شدن به این ایام، موضوعاتی مانند تشکیک در فلسفه هزینه کردن و نذری دادن برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، ژست انساندوستی میگرفتند و مدعی بودند که به جای سفرههای اطعام حسینی باید به نیازمندان کمک کرد! این در حالی بود که نه تنها نیازمندان و محرومان جامعه از این سفره پربرکت بهرهمند بودند، بلکه اساسا فرهنگ دستگیری و کمک به محرومان و نیازمندان از دل مساجد، تکایا و هیئات مذهبی در قالب خیریهها و... جوشیده و در طول سالیان متمادی خدمترسان به مردم بیبضاعت بوده که مصداق عینی آن در کمکهای مؤمنانه در جریان شیوع ویروس کرونا بود.
🔹اما امید دوباره دشمن برای پیادهسازی نقشههای شومش علیه فرهنگ #عاشورا و پاسداشت این حماسه بزرگ از یکسو حوادث پاییز سال گذشته بود که دشمنان اسلام و ایران با بهانه قرار دادن یک حادثه و روایت غیرواقعی از آن، طراحی قبلی خود را برای مبارزه با #حجاب پیاده کردند که با پشتیبانی پرحجم رسانههای بیگانه و در قالب عملیات پیچیده شناختی منجر به کشف حجاب برخی از زنان و دختران شد که مغلوب این هجمه رسانهای قرار گرفتند. آنها تصور میکردند که با تعمیم این موضوع به مسئله عزاداری امام حسین(ع) میتوانند خدشهای در عشق و ارادت ملت ایران به اهل بیت(ع) ایجاد کنند.
🔺مرحله تکمیلی این نقشه هم با طراحی صهیونیستها در صحنههای اهانت به قرآن کریم جلوهگر شد، اما نه تنها تأثیری بر عشق و ارادت دلباختگان به اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد نکرد بلکه حضور معنادار و توأم با بصیرت مردم در هیئات مذهبی و دستههای سینهزنی و و مجالس عزاداری در اقصی نقاط کشور علیرغم گرمای شدید هوا و آفرینش صحنههای ماندگار از عشق و ارادت به سالار شهیدان، بار دیگر طبل رسوایی دشمنان اسلام و تشیع را به صدا در آورد که علیرغم تبلیغات وسیع و فضاسازیهای گسترده و صرف هزینههای هنگفت باز هم در برابر فرهنگ عاشورا که با جانها و قلبهای شیعیان درآمیخته شکست خوردند و این شکستها تکرار خواهد شد.
✍🏻علی حیدری
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
🔺مقایسه بهرهمندی نفتی ایرانیها با عربستان و قطر/ «جمعیت» متغیری که سانسور میشود
🔹طبق گزارش BP، مجموع تولید نفت و گاز ایران، عربستان و قطر به ترتیب روزانه ۷.۵۹، ۱۱.۴۱ و ۴.۳۶ میلیون بشکه معادل نفت خام است.
🔹تولید منابع هیدروکربوری عربستان فقط ۵۰ درصد بیشتر از ایران بوده و این شاخص برای ایران ۷۵ درصد بیشتر از قطر است.
🔹 اما آنچه بین این سه کشور در شاخص سهم هر فرد از تولیدات نفتی فاصله انداخته، «جمعیت» است. جمعیت ایران، عربستان و قطر به ترتیب ۸۷.۹، ۳۵.۹ و ۲.۷ میلیون نفر است.
🔹بدین ترتیب سهم هر ایرانی، عربستانی و قطری از تولید معادل نفت خام کشور خود به ترتیب برابر با ۳۱.۵، ۱۱۵.۸ و ۵۹۱.۶ بشکه است که نشان میدهد به دلیل جمعیت کمتر، بهرهمندی هر فرد عربستانی و قطری از درآمدهای نفتی بیشتر است.
🔹حتی در شرایط غیرتحریمی و تولید حداکثری نفت ایران، باز هم شاخص سهم هر ایرانی از تولید منابع هیدروکربوری معادل ۳۷.۳ بشکه نفت خواهد بود و تغییر چندانی نمیکند.
🔹در نتیجه ایران با جمعیت فعلی نمیتواند همانند عربستان و قطر با اتکای صرف به خامفروشی به رفاه سطح بالا و توسعه اقتصادی دست پیدا کند.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
🔰 گزارش روز
💠 ما ملت امام حسینیم
مراسم دهه اول محرمالحرام امسال هم مانند سالهای گذشته پرشور برگزار گردید. یکی از خصوصیات ویژه محرم این است که زن و مرد، پیر و جوان، چپ و راست، غنی و فقیر و... کنار هم قرار گرفته و فارغ از تعلقات خود به رونق این مجلس 1400 ساله کمک میکنند. اما مراسم امسال در درون خود پیامها و نکات تحلیلیای داشت که میتوان آن را اینگونه برشمرد:
🍂 جامعه دیندار است:
سالهاست ما از طرق مختلف و از رسانههای گوناگون با این انگاره مواجه میشویم که جامعه از دین فاصله گرفته و به اعتقادات دینی توجهی ندارد. مراسمات شب قدر، تاسوعا و عاشورا، راهپیمایی اربعین و... نشان میدهد که این انگاره، یک ذهنیت اشتباه است. البته این به معنای غره شدن مسئولان به وضعیت موجود نباید تلقی گردد بلکه باید با پیمایشهای علمی و تخصصی به این نکته رسید که جامعه در عصر جدید به پدیدههای دینی چگونه میاندیشد و چگونه میتوان به افزایش کیفیت دینداری آن کمک کرد.
🍂 پروپاگاندای رسانهای را باور نکن:
گوبلز میگفت که دروغ، هر چه بزرگتر باشد، باورش آسانتر است. این مبنایی برای پروپاگاندای رسانهای و برجستهسازی حاشیه و به حاشیه بردن اصل است. در محرم هر سال هم ما با این موضوع مواجهیم که رسانههای ضد انقلاب یک نوحه از یک مداح یا یک حاشیه از یک مراسم را در بوق و کرنا کرده و اصل مراسم عاشورای حسینی را تحتالشعاع قرار میدهند. موضوعی که امسال نیز با آن مواجه بودیم. جامعه به درستی میداند که در بین صدها هزار تکیه، هیئت، موکب و... با فرهنگ، عقاید و سلایق مختلف به وجود آمدن حاشیههایی این چنینی غیر قابل کتمان است. اما اینکه بخواهیم عظمت این دستگاه عظیم، مردمی و خودجوش را زیر سؤال ببریم خلاف اخلاق و انصاف است.
🍂 نسل زِد ضد نیست:
در اغتشاشات سال گذشته با عبارت نسل زِد بسیار مواجه شدیم که نسل جدید جامعه را به بیگانگی با فرهنگ بومی و دینی متهم میکردند. اینکه نسل جدید متفاوت میاندیشد و با چالشهای فکری و هویتی بسیاری روبهروست یک امر غیر قابل کتمان است. اما تعدد حضور جوانان و نوجوانان در هیئات و عزاداری سیدالشهداء علیهالسلام نشان میدهد که این نسل نیازمند مطالعه عمیق فرهنگی و اجتماعی است.
🍂 حسین علیهالسلام فصل مشترک ماست:
این روزها جامعه به وحدت و همدلی نیاز ویژهای دارد. مناسبات ملی و مذهبی بهترین بستر برای شکلگیری وحدت و همدلی است و شاید گل سر سبد این مناسبتها محرم و صفر و شخصیت امام حسین علیهالسلام است. چپ و راست، شیعه و سنی، پیر و جوان و... همه به امام حسین علیهالسلام اعتقاد دارند و این میتواند یک فصل مشترک برای گفتوگو و رسیدن به وحدت باشد.
✍️ #یعقوب_ربیعی
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️سیدحسن نصرالله:
♦️ما از لبنان به همه جهانیان می گوییم، امام ما، رهبر ما، آقای ما، عزیز ما و حسین ما در این زمان، حضرت آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه ای است
♦️ ای فرزند حسین ما تو را تنها نمیگذاریم...
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجه
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
امتحان دستگاه های مرتبط و افکار عمومی توسط آل زیاد ومروان در اراک
🔸همزمان با آل مروان و آل زیاد در ایام عزای حضرت سید الشهدا(ع) ، عده ای از نسل آنان ، امسال در اراک حرمت ارباب شکستند و به هلهله و شادمانی پرداختند. نکته جالب این ماجرا، آنجاست که این نسل برای اولین بار در زادگاه امامین انقلاب، ماهیت پلید خودشان را آشکار نمودند و با این کار در حال تست افکار عمومی و مسُولین هستند که اگر برخورد مناسب از سوی مسئولین و افکار عمومی صورت نگیرد، بخواهند نیات پلید دیگرانشان را در آینده، بیشتر مشخص نمایند.
🔸نکته دیگر ماجرا ، حضور برخی چهره های رسانه های آنها در این ماجراست که باید از سوی اصحاب رسانه با شدید ترین روش ممکن ، محکوم شود که این رسالت جدی اصحاب رسانه، خارج از جناح بندی سیاسی است.
🔷 به راستی اینان ، مصداق کلام امام حسین علیه السلام شکم هایشان از حرام پر شده است.
✍جواد اکرمی، کارشناس ارشد رسانه
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
📸 تولید ۳۵۰هزار دستگاه خودرو در سایپا و ایرانخودرو طی ۴ماه/ رکوردشکنی پس از تحریمها
🔹بررسی گزارش ماهانه دو خودروساز بزرگ کشور نشان میدهد ایرانخودرو و سایپا در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ درمجموع تعداد بیش از ۳۴۷ هزار دستگاه خودرو تولید کردهاند که از این تعداد، ۱۷۸ هزار و ۱۰۸ دستگاه برای گروه ایرانخودرو و ۱۶۸ هزار و ۹۳۲ دستگاه نیز تولیدی گروه سایپاست.
🔹قابل ذکر است مجموع تولید ۴ ماهه نخست سایپا و ایرانخودرو طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب ۲۳۰ هزار دستگاه، ۲۶۱ هزار، ۲۹۰ هزار، ۳۰۴ هزار و ۳۴۷ هزار دستگاه بوده است. به عبارتی، در سال ۱۴۰۲ رکورد تولید ۴ماهه خودرو پس از تحریمها شکسته است.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
نفت ایران ۱۰۰ سال دیرتر از عربستان تمام میشود
🔹کل ذخایر اثبات شده نفت ایران را ۲۰۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه برآورد شده است که با تولید روزانه ۳ میلیون و ۱۲۷ هزار بشکهای ۱۸۲ سال دیگر تمام میشود.
🔹این در حالی است که ذخایر نفت کشوری مثل عربستان با تولید متوسط روزانه ۹ میلیون و ۸۴۷ هزار بشکه که طی ۱۲ سال گذشته به ثبت رسیده بیشتر از ۷۴ سال دوام نخواهد آورد.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh