مکتب الامام السیستانی یعلن الاحد یوم الاول من شهر رمضان المبارک
#رمضان_الکریم
http://eitaa.com/shobeiri
#حدیث
#نماز_استغفار 🍃🌼
🌸🌸🌸
🔸 عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنَّهُ قَالَ: إِذَا رَأَيْتَ فِي مَعَاشِكَ ضَيْقاً وَ فِي أَمْرِكَ اِلْتِيَاثاً فَأَنْزِلْ حَاجَتَكَ بِاللَّهِ تَعَالَى عَزَّوَجَلَّ وَ لاَ تَدَعْ صَلاَةَ اَلاِسْتِغْفَارِ
وَ هِيَ رَكْعَتَانِ تَفْتَحُ اَلصَّلاَةَ وَ تَقْرَأُ اَلْحَمْدَ وَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ مَرَّةً وَاحِدَةً فِي كُلِّ رَكْعَةٍ ثُمَّ تَقُولُ بَعْدَ اَلْقِرَاءَةِ أَسْتَغْفِرُ اَللَّهَ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً ثُمَّ تَرْكَعُ فَتَقُولُهَا عَشْراً هَيْئَةَ صَلاَةِ جَعْفَرٍ يُصْلِحُ اَللَّهُ لَكَ شَأْنَكَ كُلَّهُ إِنْ شَاءَ اَللَّهُ تَعَالَى .
☘☘☘
🔸 از پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم نقل شده که فرمودند :
« هرگاه ديدى زندگىات سخت شده و اوضاعت به هم ريخته شده،حاجت خود را به درگاه خداوند عز و جل عرضه كن و از نماز استغفار غافل نشو كه دو ركعت است.
نماز را شروع مىكنى و سورۀ حمد و سورۀ قدر را در هرركعت مىخوانى و بعد از سورۀ قدر،پانزده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،سپس به ركوع مىروى و ده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،همانند نماز جعفر رضى اللّه عنه،تا خداوند همه امورت را اصلاح كند. »
•┈┈••✾••┈┈•
📚 مستدرک الوسائل ، ج ۶ ، ص ۳۰۶
http://eitaa.com/shobeiri
#خطبه_شعبانية
#فضيلت_ماه_مبارك_رمضان
#پاداش_خوش_خلقی
#پیامبر_اکرم_ص
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
....... مَنْ حَسَّنَ مِنْكُمْ فِي هَذَا اَلشَّهْرِ خُلُقَهُ كَانَ لَهُ جَوَازٌ عَلَى اَلصِّرَاطِ يَوْمَ تَزِلُّ فِيهِ اَلْأَقْدَامُ .......
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
هر کس از شما در این ماه اخلاقش را نیکو گرداند ، این کار برای او عبور از پل صراط را در روزی که قدم ها می لرزد راحت می گرداند .
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام ج ۹۳، ص ۳۵۶
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
#ماه_رمضان
http://eitaa.com/shobeiri
#حدیث
#رمضان
#قرآن
نشانی : الوافي , جلد۹ , صفحه۱۷۴۶
عنوان باب : الجزء التاسع [تتمة كتاب الصلاة] أبواب القرآن و فضائله 264 - باب زمان ختم القرآن [4]
معصوم : امام کاظم (علیه السلام) ، امام باقر (علیه السلام)
۹۰۴۱-۴ الكافي ،۱/۴/۶۱۸/۲ العدة عن البرقي عن يحيى بن إبراهيم بن أبي البلاد عن أبيه عن علي بن المغيرة عن أبي الحسن عليه السّلام قال: قلت له إن أبي سأل جدك عن ختم القرآن في كل ليلة فقال له جدك في كل ليلة فقال له في شهر رمضان فقال له جدك في شهر رمضان فقال له أبي نعم ما استطعت و كان أبي يختمه أربعين ختمة في شهر رمضان ثم ختمته بعد أبي فربما زدت و ربما نقصت على قدر فراغي و شغلي و نشاطي و كسلي فإذا كان في يوم الفطر جعلت لرسول اللّٰه صلّى اللّه عليه و آله ختمة و لعليّ عليه السّلام أخرى و لفاطمة عليها السّلام أخرى ثم للأئمة عليهم السّلام حتى انتهيت إليك فصيرت لك واحدة منذ صرت في هذه الحال فأي شيء لي بذلك قال لك بذلك أن تكون معهم يوم القيامة قلت اللّٰه أكبر فلي بذلك قال نعم ثلاث مرات.
ترجمه: علی مغیره گفت: به حضرت ابوالحسن علیهالسّلام عرض کردم:
پدرم از جدّ شما دربارۀ ختم قرآن در هر شب پرسید و ایشان فرمود:
در هر شب ختم کن.
و از ختم قرآن در ماه رمضان پرسید و ایشان فرمود: در ماه رمضان ختم کن.
و پدرم گفت: آری هرچه بتوانم.
و پدرم در ماه رمضان چهل ختم قرآن انجام میداد و من هم پس از پدرم چنان ختم میکردم. و گاهی به اندازۀ آسایش و یا مشغولیّتم و نشاط یا کسالتم به آن میافزودم یا از آن میکاستم.
و چون روز عید فطر میشد یک ختم را به پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله یک ختم را به علی علیهالسّلام و دیگری را به فاطمه علیهاالسّلام هدیه میکردم سپس به امامان دیگر تا به شما برسم و برای شما هم یک ختم هدیه میکردم تا به این حال رسیدم.
در ازای این عمل برای من چه اجری خواهد بود؟ امام علیهالسّلام فرمودند:
پاداش تو این است که روز قیامت با آنان باشی.
من عرض کردم الله اکبر!! چنین پاداشی دارم؟ امام علیه السّلام سه بار فرمودند: آری
http://eitaa.com/shobeiri
#حدیث
#یاد_مصیبت
#تجدید_پاداش
#آیه_استرجاع 🍃🌼
🌸🌸🌸
🔸 عَنِ اَلْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَنَّ اَلنَّبِيَّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ قَالَ:
« مَنْ أَصَابَتْهُ مُصِيبَةٌ فَقَالَ إِذَا ذَكَرَهَا إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ جَدَّدَ اَللَّهُ لَهُ أَجْرَهَا مِثْلَ مَا كَانَ لَهُ يَوْمَ أَصَابَتْهُ. »
☘☘☘
🔸 از امام حسین علیهالسلام نقل شده که
پيامبر صلّى اللّٰه عليه و آله فرمودند :
«هر كس مصيبتى به او رسيده است هر گاه آن مصيبت به يادش مىآيد بگويد« إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ »خداوند عز و جل اجر و پاداش او را مانند روزى كه مصيبت بر او وارد شد تجديد مىفرمايد.
•┈┈••✾••┈┈•
📚 بحار الأنوار ، ج ۷۹، ص ۱۴۱
http://eitaa.com/shobeiri
سن، المحاسن أَبِی عَنْ عُثْمَانَ بْنِ عِیسَی عَنْ عَلِیِّ بْنِ حَمَّادٍ عَنْ رَجُلٍ سَمِعَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام یَقُولُ لَا یَشْغَلُکَ طَلَبُ دُنْیَاکَ عَنْ طَلَبِ دِینِکَ فَإِنَّ طَالِبَ الدُّنْیَا رُبَّمَا أَدْرَکَ وَ رُبَّمَا فَاتَتْهُ فَهَلَکَ بِمَا فَاتَهُ مِنْهَا.
[ترجمه]محاسن: حماد از شخصی روایت میکند که از امام صادق علیه السّلام شنید که آن حضرت میفرمود: دنیاطلبی تو را از دین طلبی باز ندارد، زیرا طالب دنیا چه بسا به دنیا میرسد و گاهی دنیا از دستش میرود. پس به آن چیزی که از دستش رفته هلاک میگردد. -. محاسن: ۲۲۸ -
[ترجمه]
بیان
أی هلک لترک طلب الدین بسبب طلب أمر من الدنیا لم یدرکه أیضا فیکون قد خسر الدارین.
**[ترجمه]«هلک» یعنی به خاطر رها نمودن جستجوی دین به سبب دنیاخواهی، به دنیا هم نخواهد رسید و در حالی که خاسر دنیا و آخرت است، هلاک میگردد.
http://eitaa.com/shobeiri
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓دوشنبه ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۴۶
🏳درگذشت مجتهد مجاهد عارف بالله
🏳مروجمکتبتفکیک، مریدامامخمینی
🏳مرحومآیةاللهشیخمجتبیقزوینی/۱
💠رهبرانقلاب:
‼️در ۱۴فروردین سال ۱۳۴۶، حاج شیخ مجتبی قزوینی وفات کرد، ایشان از بزرگان کم نظیر بود، مردی شریف، عالم، مومن، عابد، زاهد، با هیبت و مورد احترام دیگر بزرگان حتی آقای میلانی بود، رحلت ایشان حادثه بزرگی بود و من از جمله کسانی بودم که به حضور در مراسم تشییع ایشان اهتمام داشتم! کتاب خون دلی که لعل شد ص۱۴۶
‼️نزدیک محرم۱۳۴۲ امام امر کردند پیغامی برای آقای میلانی و قمی درباره مبارزه با صهیونیست و برپایی روضه فاجعه فیضیه در ماه محرم، ببرم؛ رفتم مشهد و پیغام امام را دادم اما خیلی تحویل گرفته نشد تنها کسیکه پیغام را گرفت و عکس العمل نشان داد شیخ مجتبی قزوینی بود! کتاب عبدصالح خدا (سیره سیاسی امام درکلام رهبری) ص۷۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓دوشنبه ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۴۶
🏳درگذشت مجتهد مجاهد عارف بالله
🏳مروجمکتبتفکیک، مریدامامخمینی
🏳مرحومآیةاللهشیخمجتبیقزوینی/۲
📌برشی از کتاب شرح اسم؛
‼️مرحوم حاج شیخ مجتبی قزوینی پس از دستگیری امام، در هجرت علما به تهران، نخستین عالمی بود که از مشهد راهی تهران شد. زمانی که امام آزاد شد و به قم بازگشت به دیدن ایشان رفت. همو که آیت الله میلانی را دهه سی به اقامت در مشهد تشویق کرد، و وقتی دید طرفدار فلسفه است با او قطع رابطه نمود، هنگام شروع نهضت به خانه اش رفت و حمایت از او را تکلیف خود دانست. یک چنین شخصیت باگذشتی بود و از بن دندان هم معتقد به مبارزه بود. آقای خامنه ای به یاد میآورد که در سال ۱۳۴۳ به خانه حاج شیخ مجتبی قزوینی رفت؛ رفت که رضایت او را برای گذاشتن امضایش پای اعلامیه ای بگیرد. آقای قزوینی اعلامیه را خواند. پسندید. گفت که امضاء میکنم، اما دیگر آقایان خواهند گفت فلان جای اعلامیه اشکال دارد و چون قزوینی امضا کرده و دیگر امکان تغییر دادن آن نیست، امضاء نخواهند کرد؛ توصیه کرد اعلامیه را ابتدا به آنان نشان دهد، کم و زیاد کند، امضاءها را بگیرد؛ نام و امضاء او پای این اعلامیه محفوظ است. حتی توصیه کرد ابتدا نزد فلان عالم نبرد؛ او امضا نمیکند و نخواهد گذاشت دیگران هم امضاء کنند! شرح اسم ص۲۰۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓دوشنبه ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۴۶
🏳درگذشت مجتهد مجاهد عارف بالله
🏳مروجمکتبتفکیک، مریدامامخمینی
🏳مرحومآیةاللهشیخمجتبیقزوینی/۳
💠رهبرانقلاب
‼️مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنج و ناخن زدن به چهره یکدیگر نینجامد! ما در سنت گذشته حوزههای خودمان داشتهایم که مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی رضوان الله علیه که ملای برجسته بزرگی در مشهد بود، ضدّ فلسفه و عرفان. بنده خودم جزو ارادتمندان ایشان بودم و هستم؛ مرد واقعا بزرگی بود جزو برترین شاگردهای میرزا مهدی اصفهانی بود؛ امام بزرگوار ما هم، لُبّ فلسفه و عرفان بود؛ خب اینها خیلی با هم فاصله دارند، یعنی درست بکلی در دو قطب یک طیف قرار دارند. وقتی که مبارزات شروع شد و امام نشان داد که رهبر این مبارزه است، شیخ مجتبیٰ قزوینی با همه این اختلافاتی که داشت، بلند شد از مشهد و یک جماعتی را هم با خودش برداشت، آمدند دیدن امام در قم؛ آمدند اظهار ارادت به امام کردند. تا وقتی هم ایشان زنده بود -سال۱۳۴۶ ایشان از دنیا رفت- پای انقلاب بود، یعنی واقعا امید ما طلبههای مبارز آن روز در مشهد به مرحوم شیخ مجتبیٰ بود، با اینکه اختلاف سلیقهاش با امام اینجوری بود! ۹۸/۲/۱۸
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از گروه رجال و حدیث حوزه علمیه خراسان
🗓۳ ماهرمضان سال۴۱۳ق
🏳درگذشت فقیه و متکلم
🏳استادالفقهاء،شیخ مفید
💠پیام رهبری به کنگره
🔷هزارهی شیخ مفید؛
‼️اینجانب بر آنم که با طرح نکتهی مهمی درباره شخصیت علمی شیخ عظیم الشأن مفید، خود را در کار بزرگ دستهجمعی شما شریک سازم و در نمایش چهرهی نورانی این مرد قرون و اعصار سهیم گردم. این نکته دربارهی «جایگاه مفید در خط سیر تفکر علمی تشیع در دو زمینهی کلام و فقه» است و من به کمک قرائن قابل اعتمادی از گفتهها و نظرات علمی و آثار مکتوب خود آن بزرگوار یا از گفتههای کسانی که دربارهی آن بزرگمرد سخن گفتهاند - از شاگردان یا مترجمان او - بدان قانع شدهام. آن نکته در عبارتی کوتاه این است که: شیخ مفید در سلسلهی علمای امامیه، فقط یک متکلم و فقیه سر آمد و برجسته نیست، بلکه فراتر از این، وی مؤسس و سرحلقهی جریان علمی رو به تکاملی است که در دو رشتهی کلام و فقه، تا امروز در حوزههای علمی شیعه امتداد یافته و با وجود برکنار نماندن از تأثرات تاریخی جغرافیایی و مکتبی، ویژگیهای اصلی و خطوط اساسی آن همچنان پابرجاست مانده است. تبیین و اثبات این نکته از آنجا اهمیت مییابد که این جریان علمی، در دوران متصل به زندگی شیخ مفید تا نزدیک به نیم قرن پس از درگذشت او، به چنان تحول و تکامل سریع و شگرفی نائل گشته که در برابر آن، نقش تأسیسی شیخ مفید مورد غفلت قرار گرفته است! ۷۲/۱/۲۸
⚠️توجه؛
🏳پیشنهاد میشود متن کامل پیام رهبری را با دقت مطالعه کنید!
↙️لینک مطلب
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=2662
@Jahade_tabeini
گروه رجال و حدیث حوزه علمیه خراسان
https://eitaa.com/rejalkh
#حدیث
#توصیه_حضرت_امام_صادق_علیه_السلام_به_فرزندانشان_وقتی_ماه_رمضان_فرامیرسید🍃🌼
🌸🌸🌸
🔸 عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ عَمَّارٍ عَنِ اَلْمِسْمَعِيِّ : أَنَّهُ سَمِعَ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يُوصِي وُلْدَهُ إِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَمَضَانَ :
« فَأَجْهِدُوا أَنْفُسَكُمْ فَإِنَّ فِيهِ تُقَسَّمُ اَلْأَرْزَاقُ وَ تُكْتَبُ اَلْآجَالُ وَ فِيهِ يُكْتَبُ وَفْدُ اَللَّهِ اَلَّذِينَ يَفِدُونَ إِلَيْهِ وَ فِيهِ لَيْلَةٌ اَلْعَمَلُ فِيهَا خَيْرٌ مِنَ اَلْعَمَلِ فِي أَلْفِ شَهْرٍ » .
☘☘☘
🔸 در این ماه، سخت تلاش کنید چرا که در این ماه رزق و روزی تقسیم میشود؛ زمان مرگ مشخص میشود؛ کسانی که به زیارت خانه خدا دعوت میشوند، معین میشوند و در این ماه شبی است که عمل آن فراتر از عمل در هزار شب، ارزش دارد.
•┈┈••✾••┈┈•
📚 الکافی ، ج ۴، ص ۶۶
http://eitaa.com/shobeiri
💎هفت خصلت در روزه ماه مبارک رمضان
📍مَا مِنْ مُؤْمِنٍ يَصُومُ شَهْرَ رَمَضَانَ اِحْتِسَاباً إِلاَّ أَوْجَبَ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَهُ سَبْعَ خِصَالٍ أَوَّلُهَا يَذُوبُ اَلْحَرَامُ مِنْ جَسَدِهِ وَ اَلثَّانِيَةُ يَقْرُبُ مِنْ رَحْمَةِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اَلثَّالِثَةُ قَدْ كَفَّرَ خَطِيئَةَ أَبِيهِ آدَمَ وَ اَلرَّابِعَةُ يُهَوِّنُ اَللَّهُ عَلَيْهِ سَكَرَاتِ اَلْمَوْتِ وَ اَلْخَامِسَةُ أَمَانٌ مِنَ اَلْجُوعِ وَ اَلْعَطَشِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ وَ اَلسَّادِسَةُ يُطْعِمُهُ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ طَيِّبَاتِ اَلْجَنَّةِ وَ اَلسَّابِعَةُ يُعْطِيهِ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بَرَاءَةً مِنَ اَلنَّارِ ...
📌امیرالمومنین علیه السلام در ضمن حديث مفصلي فرمايد: رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
هيچ مومنی نيست كه ماه رمضان را فقط بحساب خدا روزه بگيرد مگر آنكه خدای تبارك و تعالی هفت صفت را براي او ثابت و لازم فرمايد:
🔹نخستين صفت آنكه هر چه حرام در پيكرش باشد گداخته شود.
🔹دوم: برحمت خدای عز و جل نزديك مي شود.
🔹سوم: كفاره گناه پدرش آدم را پرداخت نموده است.
🔹چهارم: خداوند لحظات جان كندن را بر وی آسان گرداند.
🔹پنجم: از گرسنگی و تشنگی روز قيامت در امان خواهد بود.
🔹ششم: خدای عز و جل از خوراكهای لذيذ بهشتی او را نصيب دهد.
🔹هفتم: خدای عز و جل بيزاری از آتش دوزخ به او عطا فرمايد.
📚الخصال ج ۳ ص ۳۴۶
📚 خصال الصدوق باب السبعه ح 12
#ماه_رمضان
#فضیلت_روزه
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
✅ في فضائل شهر رمضان...
✏️ شيخ الإسلام بهاء الملة و الدين الشيخ البهائي {م۱۰۳۱ق} رحمة الله عليه:
(( إختصاص شهر رمضان من بين الشهور بإثنى عشر مزية:
الأولى: أنه أنزل فيه القرآن، و روى الشيخ في التهذيب عن الصادق عليه السلام: إن التوراة و الإنجيل و الزبور أيضا أنزلت فيه.
الثانية: أنه مشتمل على ليلة القدر التي هي خير من ألف شهر.
الثالثة: أن الله سبحانه فرض الصيام فيه.
الرابعة: أن رمضان إسم من أسماء الله تعالى فمعنى شهر رمضان شهر الله. و لايقال هذا رمضان و لا جاء رمضان و لا ذهب رمضان، و روي ذلك عن النبي صلى الله عليه و آله و عن أميرالمؤمنين علیه السلام، و روي مثله في الكافي عن الباقر عليه السلام بطريق صحيح. و في الدروس: إن هذا النهي للتنزيه، إذ الأخبار عنهم علیهم السلام مملوءة بلفظ رمضان.
الخامسة: أنه أول السنة الشرعية، كما قاله الشيخ في المصباح: (( إن المشهور من روايات أصحابنا أن شهر رمضان أول السنة و إنما جعل المحرم أول السنة إصطلاحاً))، و روى مثله في التهذيب بسند صحيح عن الصادق عليه السلام.
السادسة: أن قيام ليلة منه كقيام سبعين ليلة في غيره.
السابعة: أن تأدية فريضة فيه كتأدية سبعين فريضة في غيره.
الثامنة: أن تفطير المؤمن فيه كعتق رقبة و يغفر الله ما مضى من ذنوبه.
التاسعة: أن الأنفاس فيه تسبيح.
العاشرة: أن من خفّف عن مملوكه فيه خفّف الله سبحانه حسابه.
الحادية عشر: أن تحسين الخلق فيه جواز على الصراط يوم تزل فيه الأقدام.
الثانية عشر: أن ثواب تلاوة آية واحدة فيه كثواب ختم القرآن في غيره. ))
📚 الإثنا عشريات الخمس ٢٦٩
#ماه_رمضان
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
#روایت_دعای_سحر
#امام_رضا_علیه_السلام 🍃🌼
🌸🌸🌸
🔸 فَرُوِيَ #بِسَنَدٍ_مُعْتَبَرٍ_جِدّاً عَنِ اَلْإِمَامِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ أَنَّهُ قَالَ: هَذَا هُوَ اَلدُّعَاءُ اَلَّذِي كَانَ يَقْرَأُهُ اَلْإِمَامُ مُحَمَّدٌ اَلْبَاقِرُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي اَلْأَسْحَارِ، وَ كَانَ يَقُولُ:
« لَوْ عَلِمَ اَلنَّاسُ عَظَمَةَ هَذَا اَلدُّعَاءِ عِنْدَ اَللَّهِ وَ سُرْعَةَ إِجَابَتِهِ لَتَقَاتَلُوا عَلَيْهِ بِالسُّيُوفِ، وَ لَوْ أَقْسَمْتُ أَنَّ اِسْمَ اَللَّهِ اَلْأَعْظَمَ فِي هَذَا اَلدُّعَاءِ لَصَدَقْتُ، فَإِذَا قَرَأْتُمْ هَذَا اَلدُّعَاءَ فَاقْرَءُوهُ بِتَضَرُّعٍ وَ اِهْتِمَامٍ تَامٍّ، وَ أَخْفُوهُ عَنْ غَيْرِ أَهْلِهِ. »
وَ هُوَ هَذَا اَلدُّعَاءُ :
اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ بَهَائِكَ بِأَبْهَاهُ وَ كُلُّ بَهَائِكَ بَهِيٌّ ...
ثُمَّ اُطْلُبْ مَا شِئْتَ مِنَ اَللَّهِ فَإِنَّهُ مَقْضِيٌّ إِنْ شَاءَ اَللَّهُ.
☘☘☘
🔸 و اما دعاى سحر به سند بسيار معتبر وارد شده است كه حضرت امام رضا عليه السّلام فرمود كه اين دعايى است كه حضرت امام محمد باقر عليه السّلام در سحرها مىخواندند و مىفرمودند كه :
« اگر مردم بدانند عظمت اين دعا را در نزد خدا و سرعت اجابت آن را ، هرآينه به شمشير براى طلب اين دعا با يكديگر قتال كنند و اگر سوگند ياد كنم كه اسم اعظم خدا در اين دعاست هرآينه راست گفتهام؛ »
پس چون اين دعا را بخوانيد با اهتمام و تضرّع بخوانيد و از غير اهلش پنهان داريد ...
پس ( از دعا ) هرحاجت كه خواهد از خدا بطلبد البته برآورده است.
•┈┈••✾••┈┈•
📚 زاد المعاد ج ۱، ص ۹۰
📚 إقبال الأعمال ج ۱، ص ۷۶ و بحار الأنوار ج ۹۵، ص ۹۳ ( به همین مضمون )
#ماه_رمضان
http://eitaa.com/shobeiri
قال الحسن علیه السلام:
*«انّ لکل صائم عند فطوره دعوة مستجابة»*
*هر روزه داری هنگام افطار، یک دعای اجابت شده دارد.*
*📚 اقبال الاعمال، ج۱، ص۲۴۴*
#ماه_رمضان
http://eitaa.com/shobeiri
● ماه رمضان، میدان مسابقه!
حضرت امام حسن مجتبی عليهالسلام فرمودند:
🔹 «إنَّ اللّهَ جَعَلَ شَهرَ رَمضانَ مِضماراً لِخَلقِهِ فَيستَبِقونَ فيهِ بِطاعَتِهِ إلى مَرضاتِهِ»
🔸 همانا خداوند #ماه_رمضان را ميدان مسابقه اى براى آفريدگان خود قرار داده تا براى به دست آوردن خشنودى او، به وسیله بندگی و طاعتش از يكديگر پيشى گيرند.
📚 تحف العقول، ص 236
من لایحضره الفقیه ج۱ص۵۱۱ح۱۴۷۹
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
#ماه_رمضان
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
📌 #محبت به أمیرمؤمنان #علی(ع) را اینگونه خرج کنیم:
به #یونس بن عبدالرحمن_ از اصحاب حضرت امام #رضا علیهالسلام_ گفتند:
جمعیت فراوانی از مردم تو را مذمت میکنند و از تو به #زشتی یاد میکنند. یونس گفت:
شما شاهد باشید!
هر کسی که در مورد من چنین کرده و میکند، اما بهرهای از ولایت أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام دارد، او را #حلال کردم.
📚کشی، رجال الکشی، ج۱، ص۴۸۸.
👇👇
http://eitaa.com/shobeiri
📌عزل قاضی....
#ابوالاسوددوئلی، مردی سرشناس و ادیب بود که #قرآن را اِعراب گذاری نمود.
امیرمومنان #علی(ع) به او مقام #قضاوت داد و خیلی زود، ابوالاسود را #عزل کرد.
ابوالاسود، خدمت حضرت امیرمؤمنان علی(ع) آمد و گفت:
«به خدا قسم هیچ #خیانتی نکرده ام، پس چرا من را عزل کردید؟»
امام(ع) پاسخ داد:
«درست می گویی!
تو مردی امین و با ایمان هستی. امّا #بازرسان به من اطلاع دادند که وقتی طرفین دعوی به دادگاه می آیند، تو بلندتر از آنان سخن میگوئی و زبان تندی داری.»
📚ابن اخوه، معالم القربة فی أحکام الحسبة، ص۲۰۳
👇👇
http://eitaa.com/shobeiri
📌 پرداخت به موقع حقوق مردم
امیرمؤمنان #علی(ع) در نامه ای به سلیمان بن صُرَد خُزاعی درباره پرداخت حقوق به موقع مردم نوشتند:
«درباره آنچه از #حقوق مسلمانان که نزد تو است یاد کردی. بدان، کسانی که نزد من و تو هستند، #یکسان حق می برند. مقدار حقوقِ جمع شده نزد خودت را به من اطلاع بده و پس از آن، حق صاحبان سهم را بپرداز و باقیمانده آن را نزد ما بفرست تا در میان افرادی که نزد ما هستند تقسیم کنم.»
📚بلاذری، انساب الاشراف، ج2، ص166.
http://eitaa.com/shobeiri
❌ #کینه_توزی ممنوع....
حضرت #عیسی علیه السلام فرمود:
ای بندگان #دنیا!
موی سرتان را اصلاح میکنید و لباس آراسته میپوشید، اما #کینه و ناخالصی را از دلهایتان نمیزدایید؟!
📚حرانی، تحف العقول، ص۵۰۱.
👇👇
http://eitaa.com/shobeiri
📌مبارزه با ویژه خواری
امیرمؤمنان #علی(ع) در همان آغاز #خلافت(دومین روز) تمام توان خود را برای مبارزه با #ویژه_خواری و زیاده خواهی به کار گرفت و خطاب به جمعیت حاضر در مسجد مدینه فرمود:
«آن عده از مردان که #ثروت -نامشروع- اندوخته اند، فردا که دست آنان را کوتاه کردم، نگویید: پسر ابیطالب حقوق ما را از ما گرفت. هر صحابی از #انصار و #مهاجر که تصور می کند به دلیل صحبت با #پیامبر(ص) بر دیگران برتری دارد، بداند که در همه امتیازات با سایر مسلمانان برابر است.»
📚ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج7، ص37- 35.
http://eitaa.com/shobeiri
📌علت #دشمنی با امیرمومنان #علی علیه السلام:
عبدالله بن عبیدالله می گوید:
پدرم عبیدالله هرگاه #خطبه نماز جمعه می خواند و می خواست از علی بن ابی طالب(ع) #بدگویی کند، لکنت زبان می گرفت.
🌞روزی از وی پرسیدم:
چرا هنگام بدگویی از علی زبانت نارسا می گردد؟ وی گفت:
آيا تو نیز این موضوع را فهمیده ای؟ گفتم بله. گفت:
فرزندم!
اگر آنچه را ما از #فضائل علی(ع) می دانیم، مردم نیز بدانند از اطراف ما پراکنده شده و به فرزندان علی(ع) روی می آورند.
📚بلاذری، انساب الاشراف، ج۸، ص۱۹۵
👇👇
http://eitaa.com/shobeiri
📌زندگی نامه حضرت #خدیجه، بانویی بهشتی.
◀️حضرت #خدیجه(س) فرزند خویلد و از خانواده ای خوش اصل و نسب است.
◀️حضرت خدیجه، قبل و بعد از اسلام به #پاکی و #اخلاق_پسندیده شهرت داشت.
◀️حضرت خدیجه قبل از اسلام، پیرو دین #حنیف حضرت #ابراهیم(ع) بود.
◀️حضرت خدیجه، ۲۸ سال داشت که با رسول الله(ص) ازدواج کرد.
◀️حضرت خدیجه، به عنوان زنی برجسته، #راستگو و #بهشتی، امین و مجاهد، همواره مورد تکریم رسول الله قرار میگرفت.
◀️حضرت #فاطمه(س)، دختری بهشتی تربیت یافته حضرت خدیجه است.
◀️طبق گزارش ابن عساکر(م571ق)، با آنکه در میان عرب رسم سپردن فرزند به دایه وجود داشت، اما حضرت خدیجه(س)، شخصا به دخترش حضرت #فاطمه(س) شیر داد و از کسی کمک نگرفت.
◀️حضرت خدیجه، سختی های زیادی در راه اسلام به ویژه در شعب ابی طالب کشید.
◀️حضرت خدیجه در راه اسلام دارایی های خود را تقدیم اسلام کرد. وی خانه ای با حیاط بزرگی داشت که در خدمت اسلام و مسلمانان بود.
◀️حضرت خدیجه، در نهایت در سال دهم بعثت که حضرت فاطمه(س) پنج ساله بود، درگذشت.
◀️در عظمت آن حضرت، همین بس که وقتی #جبرئیل امین بر پیامبر اکرم(ص) وارد می گردید، عرض میکرد:
«سلام پروردگار و درود من را به خدیجه برسانید.»
📚برای مطالعه مفصل درباره تاریخ و سیره حضرت خدیجه، ر.ک: جامعه المصطفی العالمیه، مجموعه مقالات همایش صدف کوثر، حضرت خدیجه.
📚ابن هشام، السيرة النبوية، ج1، ص188؛
📚ابن عبدالبر، الاستيعاب فى معرفة الأصحاب، ج4، ص1817.
📚ابن کثیر، البدایه و النهایه، ج2، ص294- 293.
📚«بنابر گزارش مورخان، حضرت خدیجه، افزون بر حضرت زهرا، دو فرزند پسر به نام های #قاسم و #عبدالله نیز داشت که در بچگی از دنیا رفتند.»
📚یعقوبی، التاریخ، ج2، ص20، 32؛
📚ابن سعد، الطبقات الكبرى، ج1، ص10
📚ابن عساکر، تاریخ مدینه دمشق، ج3، ص128.
#ماه_رمضان
http://eitaa.com/shobeiri
📌حاکم عادل واقعی
امیرمؤمنان #علی(ع)، برای نشان دادن سیره خود در مقابله با سیره خلفا به ویژه #عثمان که #بیت_المال را به ملک شخصی تبدیل کرده بود، هیچ زمینی به کسی اقطاع نکرد و خطاب به #انصار و #مهاجر فرمود:
«به خدا قسم، تا زمانیکه فقط یک درخت خرما در #مدینه داشته باشم، درهمی از بیت المال برنمی دارم.»
ایشان ضمن پاسخ به مردم #بصره درباره رعایت بیت المال، خطاب به مردم #کوفه نیز فرمود:
«ای مردم ، اگر من جز با زیرانداز، مرکب و خدمتکار از میان شما رفتم، #خیانتکار به حساب می آیم.»
📚کلینی، الکافی، ج8، ص130، ح100.
📚شیخ مفید، الاختصاص، ص151.
📚شیخ مفید، الجمل و النصرة لسيد العترة في حرب البصرة، ص422.
📚ثقفى، الغارات، ج1، ص68.
💠زهد امیرالمومنین علیه السلام
روى سبط ابن الجوزي عن سويد بن غفلة قال :
دخلت على علي عليه السلام يوماً وليس في داره سوى حصير رثّ ، وهو جالس عليه ، فقلت : يا أمير المؤمنين ، أنت ملك المسلمين والحاكم عليهم وعلى بيت المال ، وتأتيك الوفود ، وليس في بيتك سوى هذا الحصير شئ ؟ قال : يا سويد إن اللبيب لايتأثث في دار النقلة ، وأمامنا دار المقامة قد نقلنا إليها متاعنا ، ونحن منقلبون إليها عن قريب ! قال : فأبكاني والله كلامه.
📚تذكرة الخواص ص۱۱۰ (ط المجمع العالمي: ج۱؛ ص۴۷۰)
🔻سوید بن غفلة میگوید: روزی به محضر امیرالمؤمنین رفتم و دیدم در خانهاش جز یک حصیر مندرس چیزی نیست و بر روی همان نشسته است. گفتم: ای امیرمؤمنان، تو حاکم مسلمانانی و بیت المال در اختیار توست، و نیز مهمانان ویژه به حضورت میآیند، و آنگاه فرش خانهات این است؟!
حضرت فرمودند: «ای سوید، انسان عاقل در خانهٔ موقت، اثاثیه نمیچیند. اقامتگاه دائمی پیش روی ماست و رخت و اثاث خود را به آنجا فرستادهایم، و بزودی به آن نقل مکان خواهیم کرد!»
سوید گوید: این سخن مولا مرا به گریه انداخت.
▪️مولای ما نمونه دیگر نداشته است...😭
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام