🔆 قتل عام مردم بابل به خاطر سفر رضاخان
💠 یک روز #رضاخان به مازندران مسافرت کرد، قرار شد یک روز در #بابل توقف نماید، ولی در آنجا بسیاری از مردم به خاطر مصادره املاکشان توسط شاه به گدایی افتاده بودند، شهردار به خاطر اینکه رضاخان گدایان شهر را نبیند آنها را جمع کرد ودر حمام های عمومی شهر زندانی کرد تا رضاخان از شهر خارج شود، ولی به دلیل بارندگی شدید رضاخان ۳ روز در شهر ماند، پس از رفتن رضاخان وقتی در حمام ها را باز کردند۶۰_۷۰نفر به دلیل نرسیدن غذا و نبود هوا از گرسنگی و خفگی مرده بودند.
📚منبع:کتاب تاریخ بیست ساله ایران/نوشته حسین مکی(نماینده مجلس در زمان پهلوی) /جلد۶/صفحه۱۰۱_۱۰۲
#پهلوی_بدون_روتوش
🔆 عاشقان سینه چاک رضاخان،
بخوانید این اعلامیه را
اعلامیه ای به نام " من حکم می کنم "
اعلامیه ای دیکتاتوری که رضاخان بعد کودتای 3 اسفند، آن را خطاب به همه مردم صادر کرد!
خوی وحشی گری و دیکتاتوری را مشاهده کنید
فقط بند اول کافیست برای اهل اشاره!
متن کامل اعلامیه:
حکم میکنم: ماده اول- تمام اهالی شهر تهران باید ساکت و مطیع احکام نظامی باشند. ... ماده چهارم- تمام روزنامهجات، اوراق مطبوعه تا موقع تشکیل دولت به کلی موقوف و بر حسب حکم و اجازه که بعد داده خواهد شد، باید منتشر شوند. ماده پنجم - اجتماعات در منازل و نقاط مختلفه بکلی موقوف، در معابر هم اگر بیش از سه نفر گرد هم باشند با قوه قهریه متفرق خواهند شد. ... ماده هفتم - تا زمان تشکیل دولت تمام ادارات و دوائر دولتی غیر از اداره ارزاق تعطیل خواهند بود. پستخانه و تلگرافخانه و تلفونخانه هم مطيع اين حكم خواهند بود. ماده هشتم- کسانی که در اطاعت از مواد فوق خودداری نمایند به محکمه نظامی جلب و به سختترین مجازاتها خواهند رسید. ماده نهم- کاظمخان به سمت کماندانی شهر انتخاب و معین میشود و مأمور اجرای مواد فوق خواهد بود. (امضا)، رئیس ديويزيون قزاق اعلیحضرت اقدس شهریاری و فرمانده کل قوا. (رضا)
#پهلوی_بدون_روتوش
🔆 هواپیمای اختصاصی برای پماد خارش دست اعلیضرت!
🔻«مينو صميمی» منشی مخصوص #فرح_پهلوی در امور بينا لمللی، در كتاب خاطرات خود چنین نقل میکند:
🔸 يك روز سفير به من گفت: «هماكنون خبر دادهاند كه اعليحضرت بهدليل عود بيماری اگزمای مزمن وجود مبارك، دچار خارش دست شدهاند و نياز به يك پماد كورتيزون دارند». بلافاصله با رانندهی مخصوص سفير حركت كردم تا در اولين داروخانه پماد مورد نظر را تهيه كنم. مدير داروخانه با شنيدن نام پماد سری تكان داد و گفت: «پمادی به اين نام نداريم». و توضيح داد: «اصولاً چون پمادی به اين نام در سوئيس ساخته نمیشود، يافتن آن در سراسر سوئيس محال است».
🔹 تمام آن روز در شهرهای مختلف سوئيس گشتم و حتی جستوجوی داروخانههای آلمان را هم از قلم نينداختم تا شايد پماد كذايی را پيدا كنم ولی نتيجهای بهدست نياوردم... موقعی كه به سفارتخانه بازگشتم، مواجهه با سفيری كه از شدت ناراحتی رنگ به چهره نداشت، به من فهماند كه از سوی وزير دربار تحت فشار بوده تا هر چه زودتر پماد را پيدا كند... بالاخره كابوس پماد كورتيزون موقعی به پايان رسيد كه يك هواپيمای اختصاصی از سوئيس به لندن رفت و با خود ۲۰ لوله پماد كذایی را به زوريخ آورد. بعد هم اين پمادها در فرودگاه زوريخ به يك اتومبيل انتقال يافت و با سرعت به «سن موريتس» فرستاده شد تا برای درمان خارش دست شاه مورد استفاده قرار گيرد.»
📙 «پشت پرده تختطاووس»،ص ۱۳۴
✍️ تخریبچی
#پهلوی_بدون_روتوش
انچه که یک مجاهد انقلابی مصلح و دغدغه مند برای پاسخ گویی به یاوه گویی های دشمن در زمینه #انقلاب #پهلوی #باستان لازم دارد اینجا پیدا میشه
فقط کافیست اهل مطالعه،وقت گذاشتن،پیگیری،دغدغه باشید.
خادم کانال:
@pasdarak
https://t.me/mojahedane_enghelab
در این موقعیت زمانی و مکانی جنگ ما جنگ اسلام و کفر است.
هر لحظه مسامحه و غفلت خیانت به پیامبر(ص) و امام زمان عج و پشت پا زدن به خون شهداست. و ملت ما باید خود را برای همه گونه فداکاری اماده کنند.
بخشی از وصیت نامه شهید حسن باقری
ببینید انقلاب چه کرده که مردم از دین و هرچه آخوند و روحانی است، برگشتهاند
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 برخلاف القائات دشمن و احیاناً تصورات برخی افراد، محبوبیت دین و روحانیت نه تنها کاهش پیدا نکرده است بلکه افزایش هم پیدا کرده و حتی عمیقتر و قویتر شده است.
توهین یا بی احترامی عدهای معدود به روحانیون، چیز تازه ای نیست گ؛ اگر این موارد ملاک قضاوت باشد از پیامبر و امامان آخوندتر نداریم و به همه آنها توهین های زیادی (نه توسط کفار، بلکه از مسلمانان جاهل) شده است؛ قرآن کریم و تاریخ برخی موارد آن را ذکر کرده است. حتماً داستان گوهای آن را تحت عنوان اخلاق خوب و برخورد اسلامی امامان با دشمنان، زیاد شنیدهاید. حتی حضرت علی علیه السلام متهم به کفر و بی نمازی می شد. پس توهین به روحانیت پدیدهی تازهای نیست این در حالیست که امامان معصوم بودند، ولی روحانیت بالاخره معصوم نیست و ممکن است برخی از آن ها برخی اشتباهات رفتارهای نامناسب داشته باشند که مزید علت شود.
در تاریخ معاصر نیز نه فقط روحانیون ساده بلکه مجتهدین بنام و تراز اول مورد هتک حرمت قرار میگرفته اند تا جایی که شیخ فضل الله نوری را به دار آویختند!
اما در زمان ما کافی است ببینید، پای منبر روحانیون چه خبر است؟ اگر قبل از انقلاب تنها مرحوم کافی و مرحوم فلسفی میتوانستند، جمعیت قابل توجهی از مردم را جذب کنند، امروزه پای منبر روحانیون درجه چندم (از نظر شهرت) بیش از آن جمعیت حاضر میشوند و اغلب از جوانان!!
همین اردیبهشت سال پیش، (سال ۹۸) یک طلبه گمنام همدانی، چگونه توسط جمعیت زیاد و کمنظیر مردم تشییع شد؟(مقایسه کنید با به دار آویختن مجتهد بزرگ تهران شیخ فضلالله نوری)
بله همواره دو گروه در مقابل روحانیت ایستادهاند و انواع بی حرمتی ها را نسبت به آنها مرتکب می شوند:
اول: افرادی که روحانیت و در حقیقت دین راه مزاحم منافع نامشروع خود میبینند؛ مانند ابوجهلها، معاویهها و... در گذشته و آمریکا، سلطنتطلبها و.... در زمان ما
دوم: فریب خوردگانی که تحت تاثیر تبلیغات گروه اول قرار گرفتهاند؛ توهین کنندگان به پیامبران و امامان و نیز برخی از افراد جامعه ما.
ــــــــــــــــ
چارلی چاپلین:
اگر شما در اسراییل به دنیا میآمدید، به احتمال زیاد یهودی میشدید!
اگر در عربستان به دنیا میآمدید، قطعا مسلمان میشدید!
اگر در اروپا به دنیا میآمدید، به احتمال زیاد مسیحی و اگر در ژاپن به دنیا میآمدید شینتو میشدید!
«دین» پدیده ای است که؛ جغرافیا برای شما تعیین میکند، پس تعصب برای چیست؟! آنچه مهم است «اخلاق و انسانیت» است که به جغرافیای زمان و مکان محدود نیست!
✅ پاسخ
🔹 همانند بسیاری از جملات شبههناک که به شخصیتهای معروف و محبوب نسبت داده میشود، در این شبهه نیز از نام چارلی چاپلین سوءاستفاده شده است. چون در دوران وی نه اسراییل مطرح بود گ (چون غصب فلسطین در زمان حیات چارلی تازه آغاز شده بود، تازه شروع شده بود) نه عربستان سعودی به این نام خوانده میشد!!
به هرحال صرف نظر از اینکه نویسنده متن فوق چه کسی است (و احتمالا فرد کمسوادی بوده که نمیدانسته بیشتر افراد ساکن در سرزمینهای اشغالی مسلمان هستند نه یهودی) در متن فوق با استفاده از یک مقدمهی نسبتاً صحیح، نتیجه گیری غلط شده است.
توضیح اینکه انتخاب دین براساس جغرافیا و جامعه یا خانواده، اگرچه امری رایج است و متاسفانه اکثر مردم بدون تحقیق دین و آیین خود را انتخاب کرده اند اما، سعادت انسان و راه رسیدن به آن، تنها همان است که خدای مهربان میداند و حکمت و مهربانی آن اقتضاء میکند آن را به بشر معرفی کند، که اگر چنین نکند فلسفه خلقت او زیر سوال میرود.
خداوند با انتخاب پیامبران، این امر مهم را انجام داده و حقیقت و سعادت و کمال انسانی را به او آموزش داده است.
طبیعی است حقیقت یکی بیش نیست و راه رسیده به آن نیز یکی بیشتر نیست که در کتاب مقدس ما از آن با عنوان «صراط مستقیم» یاد شده است.
به عبارت دیگر عقلا محال است که هم پرستش بتها انسان را به مقصود خلقتش رهنمون کند و هم پرستش خدای یگانه.
پس بر ما لازم است تا از میان ادیان و آیینهای مختلف که سبک زندگی متفاوتی را ایجاب میکند، راه صحیح را شناسایی و انتخاب کنیم. دینی که اخلاق و انسانیت را به معنای واقعی به انسان نشان دهد
بسم الله الرحمن الرحیم
از روز اول ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه شریف،عزیزانی که تمایل به جزءخوانی دارند به بنده اطلاع دهند.
هر یک نفر یک جزء(هر روز یه ختم جمعی و در پایان ماه هر نفر یه ختم کامل)
@pasdarak
⛔️ شبهه: ⛔️
تصویر از بهمن ۱۳۵۷ اسلامی در تهران
یک روز قبل از انفجار نور و مجانی شدن، اب،برق،نان،نفت و...
۲۲ بهمن ماه سقوط او نبود؛ سقوط ما بود سقوط ملتی که امت شد و مرگ خود را به سور نشسته بود.
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
👌 پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه سال1357، سرمنشأ تحولات عظیمی در منطقه و جهان گردیده و تأثیرات شگرف بین المللی را به دنبال داشته است، انقلابی که با تکیه بر ایمان و باورهای اسلامی و با شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی، رژیم سلطنتی را سرنگون ساخت و جمهوری اسلامی را در ایران محقق ساخت.
روژه گارودی اندیشمند مسلمان فرانسوی در یکی از مقالات خود، انقلاب اسلامی ایران را اینچنین توصیف می کند:
«به راستی انقلاب اسلامی که امام خمینی(ره) آن را رهبری کرد به هیچیک از انقلاب هایی که در قبل برپا گردید شبیه نیست، در طول تاریخ انقلاب هایی بودند که با هدف تغییر نظام سیاسی برپا گردید، انقلاب های اجتماعی هم در جهان رخ داده است و نشانگر خشم فقرا علیه اغنیا بوده، انقلاب های ملی هم خشم خود را علیه استعمارگران و غاصبان خالی کردند اما انقلاب اسلامی ایران نیز دارای تمامی این انگیزه ها بود، این انقلاب علاوه بر موضوعاتی که گفته شد دارای معانی جدیدی بود که نه فقط حکومت سیاسی، اجتماعی، استعماری را سرنگون کرد بلکه مهمتر از آن تمدن و جهان بینی خاصی را که در مقابل دین علم شده بود، واژگون ساخت.»
👌 در عصری که عزت و شوکت اسلامی توسط استثمارگران و دشمنان اسلام نادیده گرفته و اخلاق و ارزش های اسلامی به بوته فراموشی سپرده شده بود، انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) به وقوع پیوست و فرهنگ و تمدن اصیل اسلامی را به ارمغان آورد و بارقه امیدی در دل میلیون ها مسلمان د رگوشه و کنار دنیا زنده کرد و باعث تجدید حیات اسلام و زنده شدن مجد و عظمت دیرینه جهان اسلام گردید.
👌 انقلاب اسلامی بهمن 1357، مفاهیم جدیدی همچون ارزش های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به ویژه استقلال، آزادی، مردم سالاری، خودباوری، مقابله با سلطه بیگانگان و دفاع از حریم اسلامی را مطرح کرد و پایه های نظامی را در ایران بنا نهاد که اینک پس از گذشت 30سال، به عنوان یکی از مقتدرترین کشورهای دنیای اسلام به الگوی بارز و مستند برای آزادی خواهان و حق طلبان مسلمان سراسر جهان مبدل گردیده است.
✍ منبع: پایگاه جامع تاریخ معاصر ایران (موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی)
⛔️ شبهه: ⛔️
امیرعباس هویدا در برابر قاضی دادگاه انقلاب و مردم و در دفاع از خود "یک قوطی کبریت را برداشته و می گوید: روزی که من بر سر کار آمدم، این کبریت یک قران بود و روزی هم که سمتم را واگذار می کردم، هنوز هم، با همان یک قران قابل خریداری بود."
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1⃣ این شایعه ظاهرا بخاطر هماهنگ نبودن شایعه سازان به دو صورت یکبار خودکار و باردیگر کبریت پخش شده
2⃣ متن کامل سخنان هویدا در دادگاه و آیت الله خلخالی به عنوان قاضی در روزنامه های آن برهه منتشر شد و خبری از این ادعا در آن دادگاه نبود ولی با فرض صحت این که هویدا چنین حرفی را زده مراجعه به جرائد دوره پهلوی به خوبی نشان می دهد که شاه هر روز برای نجات از اعتراضات مردم دستوراتی برای مبارزه با گرانفروشی صادر می کرد که فایده ای هم نداشت و کالاها هر روز نسبت به دیروز گران تر و گران تر می شد ...
3⃣ با نگاهی به آمار بانک جهانی، درمی یابیم نرخ تورم در سال آخر نخست وزیری هویدا به 27% رسید و میانگین قیمت ها نسبت به ابتدای نخست وزیری هویدا بیش از 7برابر شده بودند و معلوم نیست این افسانۀ قوطی کبریت یا خودکار بیک هویدا(!) بر چه اساسی این چنین درطول این سالیان بازتعریف می شده و از کجا سردرآورده است؟!!
https://goo.gl/dmzNTQ
4⃣ در سال 1355، تولید نفت خام کشور - با جمعیتی حدود 30 میلیون نفر – به 5.800 میلیون بشکه در روز رسید. از این مقدار فقط 800 هزار بشکه مصرف داخلی بود و 5 میلیون بشکه صادر میشد و میتوانست با نرخ نفت در آن روز، درآمدی برابر با 24 میلیارد دلار در سال برای ایران حاصل کند و کشور را به ژاپن دوم مبدل نماید. تازه این فقط درآمد یک سال در زمان نخست وزیری هویدا بود.
24 میلیارد دلار، درآمدی است که امروز نیز میتواند شکل و سرنوشت اقتصادی کشور را تغییر دهد اما آن روز به هیچ دردی نخورد. چرا که نفت باید به امریکا و اروپا صادر میشد – بنزین اسرائیل با سرمایهی ایران تأمین میشد و گاز نیز به شوروی ارسال میشد. مقدار اندک پولی که به ایران میرسید نیز ابتدا باید صرف خرید اسلحه، واردات اجناس، کالاها و محصولات خارجی، سپرده در بانکهای امریکایی و اروپایی (صیهونیستی) میشد و مازاد نیز بین خاندان سلطنت و چپاولگران توزیع میگردید.
5⃣ عده ای با سوء استفاده از این که نسل جوان ایران پس از انقلاب به دنیا آمده و وضعیت دوره پهلوی را درک نکرده اند ادعاهای فراوانی را مطرح می کنند که با واقعیت ها فاصله زیادی دارد ...ما امروز در کشور میلیاردها گام نسبت به دوره پهلوی جلوتر برداشته ایم ...دوره ای که ایران توانایی درست کردن یک آفتابه را هم نداشت و همه مقدرات کشور در خارج برنامه ریزی می شد
⛔️ سوال: ⛔️
سلام ببخشید کلیپی هست که مصاحبه با امام خمینی در هواپیما روز دوازده بهمن رو نشون میده ....گزارشگر میپرسه احساس شما به ایران چیه وامام میفرمایند هیچ.....میخواستم بدونم هدف امام چی بوده ؟اگه جوابی هست ممنون میشم بگید
چون خیلی باعث سواستفاده شده.....
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
📝آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است
🔹ما دوستانی داریم که وقتی به ما یادآوری میکنند که امام (ره) در هواپیما در پاسخ سؤال آن خبرنگار گفته است «هیچی»، مرادشان این است که ما را شیرفهم کنند که حرف امام (ره) چقدر غرور وطنپرستی آنان را خدشهدار کرده است!
🔹چقدر در مورد امام (ره) کم میدانند!
گفته شده که وقتی خبر سقوط خرمشهر را به امام (ره) دادند امام (ره) بین نماز مغرب و عشاء بود. وقتی شنید، گفت: «جنگ است دیگر!»
🔹لذا امام (ره) ما همان امامی است که نه تنها از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت، از سقوط خرمشهر هم «هیچ» احساسی به او دست نداد. و اگر بخواهی او را بهتر بشناسی لازم است بدانی که او فرزند حسین (ع) است که وقتی سر به تیغ بلا سپرده بود «هیچ» احساسی نداشت و پیرو ابراهیم (ع) است که وقتی داشتند او را به آتش میانداختند «هیچ» احساسی نداشت.
🔹اگر فکر کردهاید که من میتوانم مبانی نظری آن «هیچی» را که امام (ره) در پاسخ آن خبرنگار فرموده توضیح بدهم، سخت در اشتباهید! اما شکی در این گفته عرفا ندارم که همه عالم را همین گمراه کرده که مردم دوستان خدا را با خودشان مقایسه کردهاند:
«کار پاکان را قیاس از خود مگیر/ گرچه ماند در نوشتن شیر، شیر/ جمله عالم زین سبب گمراه شد/ کم کسی ز ابدال حق آگاه شد»
🔹اما اگر خواستیم و خواستید بدانید امام (ره) از کدامین جرگه است کافیست بدانیم و بدانید در حالیکه وقتی رنگ ماشین من و شما خراش بر میدارد، دل من و شما هم خراش بر میدارد، دل این جرگه از فزع روز قیامت هم تکان نمیخورد؛ «لا یحزنهم الفزع الاکبر».
و اگر خواستیم و خواستید بفهمید که «لکیلا تأسوا علی ما فاتکم و لا تفرحوا بما آتاکم» یعنی چه، اول لازم است بدانیم و بدانید که والله امام (ره) از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت!
🔹او حتی وقتی داشت میرفت هم «هیچ» احساسی نداشت و نوشت که با «قلبی مطمئن» میرود و قلب مطمئن همان است که صاحبش را امر به «فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی» میکنند و این بهشت کمی فرق دارد با بهشتی که گلابیهای بزرگ دارد!
🔹آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است. اگر امام (ره) میگفت آمریکا «هیچ» غلطی نمیتواند بکند این از همان «هیچی» آب میخورد، اگر برای حاج همت «هیچ» فرقی نداشت که بکشد یا کشته شود، این باز از همان «هیچی» آب میخورد و تربت پاک شهیدان ما که تا روز قیامت دارالشفای آزادگان جهان و مزار دلسوختگان و عاشقان و عارفان است و نه هیچ تربت دیگری، این باز از همانجا آب میخورد و اگر در «هیچ» کجای جهان بینام خمینی (ره) این انقلاب را نمیشناسند، این به همان «هیچی» بر میگردد و اگر «هیچ» شیطانی حریف ولی فقیه نیست این باز به آن «هیچی» بر میگردد. راستی روزی چند بار میگوئی «لا اله الا الله»؟!
بخشی از یادداشت خواندنی "آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است" از وبلاگ #اسکالپل
⛔️ شبهه: ⛔️
خشایار عمادی:
شورش 57 انقلاب بود یا ضد انقلاب "
سر آنتوني پارسونز در کتابی به نام «غرور و سقوط» که بعد از درگذشت شاه فقيد در سال 1984 در لندن منتشر کرده است مینويسد:
«در تمام کتاب خودم، در اشاره به حوادث سال 1979 ايران، اصطلاح انقلاب را به کار بردم، زيرا وسعت آن زلزله سياسی که در آن زمان در اين کشور روی داد کمتر از انقلاب فرانسه و انقلاب روسيه نبود؛ و با وجود اين، با ارزيابی عميقتری در اين باره، ميتوانم صريحن اظهار عقيده کنم که از چهار قرن پيش تا به امروز تنها يک انقلاب واقعی در ايران صورت گرفته است، و آن انقلابی است که به دست رضا شاه پهلوی آغاز شد و به دست محمدرضا شاه ادامه يافت، زيرا در تعبير من مفهوم يک انقلاب از ميان بردن يک نظم کهنه اجتماعی و برقراری يک نظم تازه و كاملن مخالف با نطام کهنه شده پيشين است، و اين درست همان کاری است که به دست رضا شاه انجام گرفت. در اجرای اين انقلاب، بافت سياسی کهنه ايران تغيير يافت؛ ارتشی بسيار مدرن با معيارهای امروزی به وجود آمد که عنصر اصلی استقرار امنيت و استحکام سازمانهای کشوری بود؛ قدرت ارتجاعی طبقه روحانيون تضعيف شد و يک دولت مرکزی نيرومند با سازمانهای حکومتی دنيای نو به وجود آمد؛ و مهمتر از همه قدمهای نخستين به جانب تبديل سيستم قرون وسطايي اقتصاد بازار به يک سيستم اقتصاد مدرن صنعتی برداشته شد. اين تحول به خصوص در دوران فرزند او، محمدرضا شاه، در ابعادی بسيار وسيعتر و با شتابی بسيار بيشتر ادامه يافت، به طوری که ايران از صورت يک کشور عقب مانده کشاورزی به صورت کشوری با اقتصاد نيرومند و با سرويسهای مصرفی و صنايع بنيادی پيشرفته و در عين حال برخوردار از آموزش عمومی و خدمات فراگير بهداشتی درآمد.
بر اين اساس، آنچه در سالهای 1356 و57در ايران انجام گرفت يک انقلاب نبود، بلکه يک ضدانقلاب بود، برای بازگرداندن آن ساختار قرون وسطايي که 60 سال پيش از آن رضا شاه بزرگ با آن به مبارزه برخاسته بود؛ و اين ضدانقلاب توانست چرخ زمان را به مدت دست كم 60 سال به نفع بيگانگان به خصوص انگلستان و کشورهای استعمارگر به عقب برگرداند؛ و بازيگر اين تئاتر سياسی قرن، ملايان و مذهبيون تهيمغز و به اصطلاح روشنفکران ملي - مذهبي بوده اند. آنچه در پيوست میبينيد نمادی از يک انقلاب بزرگ و بسیار ارزشمند است که به حق بايستی آن را بزرگترين انقلاب تاريخ ايران به نفع مردم دانست نه آنچه در 22 بهمن 1357 - 2537 - رخ داد
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
💢 وضعیت اقتصادی رژیم پهلوی به روایت سفیر وقت انگلیس در ایران
♨️ آنتونی پارسونز: سیاستهای اقتصادی شاه برای مردم "آسایش" و "خوشبختی" به همراه نداشت
🔹سر آنتونی پارسونز، سفیر کبیر سابق انگلستان در ایران که از سال 52 تا 57 عهدهدار این سمت بود، در بخشی از خاطرات خود درباره وضعیت اقتصادی رژیم پهلوی مینویسد: زمان زیادی طول نکشید که فهمیدم سیاستهای شاه، هرچه که برای مردم به ارمغان آورده باشد، آسایش و خوشبختی به همراه نداشته است؛ حداقل در رابطه با مردم تهران که چنین بود. یورش به سوی آنچه "تمدن بزرگ" خوانده میشد، جای آرامش و تانی فرهنگ اسلامی را گرفته بود و سرزندگی، شادابی و هیجانی که قاعدتا در یک جامعه در حال پیشرفت سریع هم مورد انتظار است نیز در این شهر دیده نمیشد.
🔹رونق اقتصادی که از اوایل سال 1974 آغاز شد به تنگناها و تناقضاتی دامن زده بود. تزریق درآمدهای حاصله از افزایش قیمت نفت در دسامبر 1973 به اقتصاد کشور، بدون افزایش سطح تولید، تورم و گرانی بالایی را موجب شده بود که گرچه مقامات دولتی نرخ سالیانه آن را 20 درصد اعلام کرده بودند، ولی نرخ واقعی تورم بسیار بیشتر از این رقم بود.
📚برگرفته از کتاب "غرور و سقوط (ایران 1352 تا 1357)"-مرکز اسناد انقلاب اسلامی
⛔️ شبهه: ⛔️
با خون جوانان مدافعین حرم،
امنیت را برای دیسکوها و پارتی های شبانه دمشق فراهم میکنیم
#سیاسی #اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
🔴یک سوال مهم واساسی👇
هیچ شکی نیست که در مملکت خودمان هم آدمهای فاسد و خلافکار وجود دارند،اگرنیروهای نظامی،انتظامی و امنیتی از مرزهای کشورمان دفاع میکنند به خاطر ایجاد امنیت برای خلافکاران است؟
🔴با خون جوانان مدافع حرم👇
1⃣امنیت را برای ملت و میهن عزیزمان فراهم میکنیم.
✅رهبر معظم انقلاب: اگر مدافعان حرم مبارزه نمیکردند باید در کرمانشاه و همدان میجنگیدیم
http://yon.ir/0ro1
✅سیدمحمد حسین میردوستی(شهید مدافع حرم): «اگر امثال من برای جنگ نروند هزاران محمد یاسا(فرزندشهید) یتیم میشوند و خدای ناکرده اگر جنگ به اینجا کشیده شود فرزندان ما مثل کودکان سوری قتل عام و آواره میشوند»
http://yon.ir/Jv09
2⃣امنیت را برای حرم اهل بیت(ع) و زوار آنها فراهم میکنیم.
✅جانباز نابینای مدافع حرم ازتیپ فاطمیون(افغانستان): "دفاع از حرم زینب(س) وظیفه ماست. ما بچه شیعه هستیم و از عقیده مان دفاع میکنیم. ما تا آخرین نفس با تکفیریها که تنها ادعای مسلمانی دارند میجنگیم. اینها نوکران آمریکا و صهیونیسم هستند که هیچ بویی از اسلام نبرده اند."
http://yon.ir/8XQF
3⃣امنیت را برای مردم مسلمان و مظلوم سوریه فراهم میکنیم.
✅رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) : "اگر مسلمانی فریاد مسلمانی دیگر را بشنود که او را به یاری می طلبد و به یاری اش نشتابد او مسلمان نیست."
⛔️ شبهه: ⛔️
یکی از کتب درسی در سوئد که رهبر معظم انقلاب و الکساندر لوکاشنکو به عنوان دو دیکتاتور معرفی شده اند.
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
به گزارش "ماهستیم"؛ عملکرد رسانه های دیداری و شنیداری ضدانقلاب در طول این سالها بیانگر آن است که این رسانه ها به هیچ یک از اصول حرفه ی و اخلاقی پایبند نیستند؛ تجربه نشان داده که حضور مردم در مناسبت های گوناگون آنچنان موجب عصبانیت ضدانقلاب می شود که چاره ای جز توهین و اهانت به مسئولان نظام ج.ا.ا باقی نمی ماند.
بخش فارسی صدای آمریکا از جمله رسانه هایی است که سابقه دیرینه ی در توهین و اهانت به مقام های مسئول در نظام ج.ا.ا دارد.
حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مانند همیشه تمام طرح ها و نقشه های ضدانقلاب را نقش برآب کرد. این حضور البته موجب عصبانیت آنها نیز شده است. همانند سالهای گذشته این بار نیز مردم ایران از جانب رسانه های ضدانقلاب به جهت حضور در پای صندوق های رای مورد نکوهش قرار گرفتند!
بخش فارسی صدای آمریکا در برنامه صفحه آخر [با اجرای مهدی فلاحتی] به موضوع انتخابات و مجلس شورای اسلامی پرداخت. مهدی فلاحتی بدون رعایت اصول حرفه ی و کاملا بی ارتباط با موضوع برنامه به یکی از کتب درسی در سوئد اشاره کرد که رهبر معظم انقلاب و الکساندر لوکاشنکو به عنوان دو دیکتاتور معرفی شده اند.
بدون شک اقدام غیر حرفه ای مهدی فلاحتی [مجری برنامه صفحه آخر] تنها یک دلیل می تواند داشته باشد! همچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «انتخابات امسال بسیار پر معنا و مهم بود. مردم به معنای واقعی کلمه اعتماد خود را به نظام ج.ا.ا نشان دادند و عملا نیز ثابت کردند».
بنابراین می توان نتیجه گرفت که اعتماد مردم به نظام ج.ا.ا و حضور پرشور آنها پای صندوق رای موجب عصبانیت ضدانقلاب و رسانه های وابسته به آنها در خارج از کشور خواهد شد. در این میان برخی از رسانه های معاند با زیر پا گذاشتن اصول حرفه ای اقدام به توهین و اهانت کرده و برخی دیگر بدون اشاره به این رویداد مهم به دیگر مسائل می پردازند.
11 اردیبهشت 1395
سایت: ما هستیم
⛔️ شبهه: ⛔️
کاش مدافع کارتن خواب داشتیم
کاش مدافع بیکاری و فحشا گرانی داشتیم
کاش مدافع گور خواب داشتیم
کاش مدافع کودکان کار داشتیم
کاش مدافع زندانیان سیاسی داشتیم
کاش مدافع زنان بی سرپرست و خانواده
های بی سرپرست داشتیم .
کاش مدافع مردم داشتیم
کاش مدافع شرف غیرت انسانیت داشتیم
کاش مدافع اختلاس حقوق های نجومی دزدی خاک فروشی دریا خزر بخ روس ها دادند پایگاه دادند به روس ها داشتیم
#سیاسی #اجتماعی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
هر شخص یا مجموعه ضعیف و آسیب دیده نیاز به حامی دارد و ای کاش آنقدر توان داشتیم که، از همه ضعفا دستگیری کنیم، از کارتون خواب گرفته تا مسلمانان کشورهای دیگر، که مورد ستم مستکبرین منطقه ای و فرا منطقه ای هستند.
در کشور ما کارهای قابل ستایشی صورت گرفته ⬅️در کنار هزار شهید مدافع حرم که در واقع مدافع مردم کشور خودمان هم هستند👇
هزاران مددکار سازمان بهزیستی ، گرم خانه های شهرداری ها ، مددکاران کمیته امداد امام خمینی
هزاران موسسه خیریه مردمی ،
در حال امداد رسانی به اقشار آسیب دیده هستند!
ریشه بسیاری از آسیبها ⬇️
«کارتون خوابی ، بی سرپرستی ، بد سرپرستی ها ، طلاق » #اعتیاد است، و👇
💢نیروی انتظامی بیش از 3000شهید مبارزه با مواد مخدر تا کنون داشته است...
💢حتی فضای باز سیاسی کشور باعث شده، زندانیان معارض سیاسی مثل سران فتنه، در بین مسولین حامی دارند از نماینده گرفته تا ...
لذا بیش از خواسته یک جانبه و سیاسی متن فوق مدافع داریم اما کافی نیست و بهتر است خود ما هم قدمی برداریم.
✅👌
در مورد پایگاه هوایی در شرایطی که درجهان ناتو وجود دارد و معمولا کشورها هم پیمان نظامی دارند، همکاری نظامی نه تنها ضرر نیست، بلکه تجربه و فرصت جدیدی در فرایند قدرت منطقه ایجاد کرده است، که نتیجه آن سرکوب داعش و گروه های تروریستی بود،
که مورد حمایت آمریکا،عربستان،اسراییل،
قطر،ترکیه و.. بودند ♨️اما نهایتا اراده ایران و روسیه پیروز میدان است.
⁉️در مورد نظامی_حقوقی دریای خزر، آخرین توافقنامه! مربوط به قرداد گلستان و ترکمانچای است، که تنها دو طرف ایران و شوروی سابق در ساحل خزر بودندو طبق آن ایران 50%مالکیت نداشته است. و کشتی های نظامی روسی«شوروی» حق داشتند، تا سواحل ایران بیایند.⛔️ لذا قراداد سابق هم خیلی عزتمندانه نبوده است.. 👈 http://yon.ir/Fl37
اما اکنون 5کشورساحلی داریم و هنوز مساله قطعی نشده است و در صورت ایستادگی دیپلماسی! حقوق ایران قابل استیفاست، لذا به دولتی با دیپلماسی مقاوم رای بدهیم..
⛔️ شبهه: ⛔️
این شعر فردوسی رو بخونید که ۹۰۰ سال پیش سروده، واقعا که دل و تن آدم رو ميلرزونه :
چو ناکس به ده کد خدایی کند
کشاورز باید گدایی کند ...
در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و داد بود
وز آن ، کشور آزاد و آباد بود
چو مهر و وفا بود خود کیششان
گنه بود آزار کس پیششان
#سیاسی #ادبی #شایعات
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
⛔️ شعری که از "فردوسی" نیست!
" در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و داد بود
وزآن کشور آزاد و آباد بود
نگفتند حرفی که ناید به کار
نکشتند تخمی که ناید به بار
چو مهر و وفا بود، خود کیششان
گنه بود آزار کس، پیششان
همه بنده ی ناب یزدان پاک
همه دل پر از مهر این آب و خاک
پدر در پدر آریايی نژاد
ز پشت فریدون نیکو نهاد
بزرگی به مردی و فرهنگ بود
گدايی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما؟
که شد مهر میهن فراموش ما
که انداخت آتش در این بوستان؟
کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خوار؟
خرد را فکندیم زین سان ز کار
نبود این چنین کشور و دین ما
کجا رفت آئین دیرین ما؟
به یزدان که این کشور آباد بود
همه جای مردان آزاد بود
در این کشور آزادگی ارز داشت
کشاورز، خود خانه و مرز داشت
گرانمایه بود آنکه بودی دبیر
گرامی بد آنکس که بودی دلیر
نه دشمن در این بوم و بر لانه داشت
نه بیگانه جائی در این خانه داشت
به یزدان که هرگز جهان آفرین
نه با بنده ای مهر ورزد نه کین
ز نیک و بدت هر چه آید به سر
ز خود بین و از کرده ی خود شمر
از آن روز دشمن به ما چیره گشت
که ما را روان و خرد تیره گشت
از آن روز این خانه ویرانه شد
که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نا کس به ده کد خدائی کند
کشاورز باید گدائی کند
چو دانش پژوهنده بیند زیان
که بندد به دانش پژوهی میان؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم
کجا این سر انجام بد داشتیم؟
بسوزد در آتش گرت جان و تن
به از بندگی کردن و زیستن
اگر مایه ی زندگی بندگی است
دو صد بار مردن به از زندگی است
بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم
برون سر از این بار ننگ آوریم "
✅ شعر بالا برخلاف آنچه که در بخشی از فضای مجازی به نام حکیم ابوالقاسم فردوسی منتشر شده، از شاعر معاصر ایرانی، "مصطفی سرخوش" است.
شعر بالا در همان بحر و وزنی سروده شده که شاهنامه ی فردوسی.
شاید یکی از دلایل انتساب اشتباه آن به فردوسی همین بوده باشد.
باید دقت داشت که ترکیباتی چون "خاک زرخیز" "بنده ی ناب" "آریایی نژاد" "نان آور" و "ناکس" همه نوساخته بوده و در هیچ کجای شاهنامه نیامده اند.
برخی از کسانی که این شعر را منتشر کرده اند، چند بیت پایانی آن را نیاورده اند تا معلوم شود، شاعر خود از فردوسی نام می برد و بیتی هم از وی تضمین کرده است:
بیاریم آن آب رفته به جوی
مگر زان بیابیم باز آب روی
شود مردمی کیش و آئین ما
نگیرد خرد، خرده بر دین ما
ز فردوسی ام آمد این گفته یاد
که داد سخن را چو او کس نداد:
"چو ایران نباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد"
سرشت من از مهر میهن بود
من از میهن و میهن از من بود.
این شعر که به نام "مهر میهن" شهرت یافته است، همانطوری که گفتیم از شاعری ملی گرا به نام "مصطفی سرخوش" است.
محمدعلی همایون کاتوزیان درباره ی وی می گوید:
بسیار احساساتی و ناسیونالیست و پان ایرانیست بود و مثل بقیه همفکران خود درباره ایران کهن دیدگاهی کاملا ایده آلیستی داشت.
همه شعرهای او از نوع مثنوی شاهنامه فردوسی بود و بیشتر آنها آکنده از تحسین احساساتی نسبت به ایران پیش از اسلام و مابقی اشعار به نقد شدید از ایران معاصر می پرداخت.
او نیز همانند عارف و عشقی، شاعران ملی گرای پرشور اوایل قرن بیستم، دوران کهن را می ستود و ایران معاصر را به دیده تحقیر می نگریست...
(البرز و معلمان آن، ترجمه ی فرزانه قوجلو، مجله ی بخارا، شماره ی 74)
#مصطفی_سرخوش
⛔️ شبهه: ⛔️
اَي كاش دعاي مرگ برای دیگر ملتها از دهان ايرانيان بيوفتد ، ای کاش جمعه به جمعه برای نیمی از جهان ارزوی مرگ و نیستی نکنیم تا اينقدر مملكتمان دچار مرگ و غم و عزا نشود ، همان انرژي منفي كه بعد هر نماز از حلقوم ایرانیان هیجان زده در مياید، عاقبت به سر ايرانيان برمي گردد ، كاش بعد هر نماز در مساجد ارزوي بركت و إيمان و يكتا پرستي براي تمام دنيا مي كرديم تا شاید قطره ای از این دریای انرژی مثبت به خودمان بازگردد.
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1⃣در تمام ادعیه ها مخصوصا ادیان آسمانی محوریت دعاها نوع انسان و بشریت است ، ادعیه شیعه که از ادیان آسمانیست نیز از این قاعده مستثنی نیست ، ادعیه هایی که بر شیعه وارد شده غالبا برای کل بشریت و فارغ از دین جغرافیا و رنگ و زبان است بروز ترین و قریب العهد ترین آنها دعای هر فریضه ماه رمضان است.
✅اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
خدایا بفرست بر خفتگان در گور نشاط و سرور
✅اَللّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جایِعٍ اَللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ
خدایا دارا کن هر نداری را خدایا سیر کن هر گرسنه ای را خدایا بپوشان هر برهنه را
✅اَللّهُمَّ اقْضِ دَیْنَ کُلِّ مَدینٍ اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ کُلِّ مَکْرُوبٍ اَللّهُمَّ رُدَّ
خدایا ادا کن قرض هر قرضداری را خدایا بگشا اندوه هر غمزده را خدایا به وطن بازگردان هر
✅کُلَّ غَریبٍ اَللّهُمَّ فُکَّ کُلَّ اَسیرٍ اَللّهُمَّ اَصْلِحْ کُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِ
دور از وطنی را خدایا آزاد کن هر اسیری را خدایا اصلاح کن هر فسادی را از کار
و ....
2⃣ قاطبه دعای مسلمانان برای همه مردم است. مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل ربطی به مردم آمریکا و اسراییل ندارد ربطی به مردمی با ادیان یهودی و مسیحی و کلیمی ندارد ، خود یهودی ها رژیم صهیونیستی و کارهای آن رژیم فاسد را قبول ندارند ، براستی چه سیاست هایی در جهان همچون سیاست های آمریکا و اسراییل منفور است؟ بعنوان مثال ؛
💢صدها نفر از مردم اسپانیا در اعتراض به سیاستهای آمریکا همزمان با سفر رئیسجمهوری این کشور به اسپانیا مقابل سفارت واشنگتن در مادرید تجمع کردند.
💢 گروهی از مردم هیروشیما در آستانه سفر رئیسجمهوری آمریکا به این شهر علیه وی تظاهرات کردند.
و ...
⛔️ مراد مرگ و حکومت و سیایت و حاکمان ظالم است و این خود دعایی جهانی است برای همه مظلومان تاریخ تا شر این کودک کشان ظالم و داعش مروران غاصب شرشان از سر همه مردم دنیا برداشته شود. پس آرزوی مرگ کردن برای دشمنان بشریت دعا در حق همه انسانهای روز زمین است.
💠چرا رهبرانقلاب ورود نمی کنند؟
عده ای وقتی مشکلات کشور را می بینند و متوجه می شوند که مسئولین کم کاری می کنند، یک سوال برایشان ایجاد می شود؛
"چرا رهبری شخصا ورود نمی کنند؟!"
چرا گوش مسوول مربوطه را نمی گیرند؟ چرا بصورت مستقیم ورود نمی کنند؟ یا مدیر کارآمد انتخاب نمی کنند؟
برخی حتا در یک خیال پردازی فانتزی و احتمالن(!) به مزاح می گویند، شرایط کشور خیلی حساس است و لازمست رهبری انقلاب یک دوره از خیر انتخابات و مردم سالاری گذشته و به کارآمدی فکر کنند و خودشان راسا یک نفر منجی اجرائی را منصوب کنند.
این سوال 3 پاسخ دارد که که بخش سوم به این فهم، اهمیت بیشتری دارد.
پاسخ اول حقوقی است. نظام حاکمیتی ما بر این منوال قرار گرفته است که رهبرانقلاب در موضوعات جزئی ورود نکنند و نقش رهبری کلان و هدایت های راهبردی کشور را ایفا کنند. منطق این نظام مدیریتی همه مکانی و همه زمانی است؛ عبور کنیم.
پاسخ دوم همانست که رهبری بارها فرمودند و آن اینکه دهها برابر آنچه در علن به مسئولین تذکر می دهند در خفا به صورت صریح تر و روشنتر و کرارا مطالبه کرده اند.
اما سوال کننده محترم احتراما فراتر از این پاسخ ها انتظار دارد.
واقعیت اینست که فهم نادرستی از رهبری امت داریم. رهبری قلب یک جامعه است ولی بدون رگ ها و مویرگ ها این خون به بدن سریان نمی یابد. تحقق اراده رهبری در پیوند و تطبیق یافتن با اراده دیگران است. به عبارت روشنتر تحقق یک امر به همجهت شدن مجموعه اراده هاست نه اراده یک نفر. اساسن فرق نظام دیکتاتوری با مردم سالاری همینجاست. در نظام مردم سالار حتا خیر خواهی برای مردم هم بزور اعمال نمی شود؛ چه انکه مردم را بزور بهشت نمی فرستند. دیکتاتوری ولو خیرخواهانه اش مذموم است.
همین مردم باید بخواهند، همین مردم باید تصمیم بگیرند و انتخاب کنند. این مسئولین از میان همین مردم انتخاب شدند. با همین مسئولین کار مردم باید پیش رود. با همین مدیران چرخ کشور باید بچرخد و کار انقلاب پیش رود. به گردش کار مذاکرات توجه کنید. رهبری از ابتدا به نتیجه مذاکرات بدبین بودند. واقع بینانه اش نیز همین بود. اما اجازه دادند مردم و مسئولین تجربه کنند. چرا؟ چون همین مسئولین باید اقتصادمقاومتی را پیش ببرند. همین مردم باید فرهنگ تولید و کار را پذیرا باشند. همین ملت باید از مذاکره با دشمن دل بکند. تحقق استقلال اقتصادی و سیاسی به خواست مردم و مسئولین است و خواست حقیقی، نتیجه رشد علمی و تجربه هاست.
ورود رهبری به اجرا یعنی تزریق بی اعتمادی به سیستم اجرائی و این نیز خلاف تمکین و احترام به انتخاب مردمست.
فراموش نکنیم که کارآمدی حقیقی وقتی محقق می شود که بدست مردم و مسئولین انجام شود. معنای حقیقی کارآمدی، کارموفقِ برآمده از مردمست نه صرفا کار موفق.
اینکه گفته می شود مردمسالاری تنها پای صندوق رای نیست همینجاست؛ مردم سالاری در تاروپود این انقلاب است.
رهبری هدایت می کند، راه را روشن می سازد، در خفا و علن مطالبه می کند، نظارت و بازخواست می کند. اما درنهایت این من و شما و مائیم که انتخاب می کنیم. سرنوشت ما بدست خودمان است. در همین منظومه است که جامعه رشد می کند؛ هم انتخاب مردم و هم تصمیم مسئولین.
البته طبیعی است که انچه مربوط به حوزه اختیارات مستقیم رهبری است و اصل انقلاب را تحت الشعاع قرار می دهد در کوتاه مدت متوقف به این و آن نیست؛ هرچند در بلند مدت بازهم این مردمند که خرد و کلان حیات جمعی شان را می سازند.
✍محسن مهدیان
⛔️ شبهه: ⛔️
٥ رييس جمهور سابق آمريكا. هيچ كدام نه در حصر است نه ممنوع الخروج و ممنوع التصوير وممنوع التشييع و نه پرونده دزدي و چه چه دارند.تاسف بار است نظامي كه به دلايل سياسي حريفان را حذف مي كند.
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
🔴"تفاوت های خانم کلینتون با آقای میرحسین موسوی"
✍مجتبی ثابتی
🔺 خانم کلینتون رقیب جدی ترامپ با پذیرش اصل حاکمیت قانون و احترام به مخالف، در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید شرکت می کند آن هم در شرایطی که اتفاقا میزان آرای دموکراتیک و عددی وی، بیشتر از ترامپ بوده است .
🔺خانم کلینتون آنقدر عاقل بود که قانونمداری را فدای طغیانگری سیاسی خود و احساساتش نکرد .
او ایالاتش را به تُرک و لُر تنازل نداد و در زیر پرچم ملتش باقی ماند .
🔺خانم کلینتون نه تنها یازده میلیون نفر رأی از رقیبش عقب نبود، بلکه میزان رأی او از رقیب، بیشتر بود، لیکن قانونمداری را ذبیح دموکراسی نا مطلوب نکرد و تابع قانون ماند تا نامش در تاریخ آمریکا بماند .
🔺کلینتون پیروز رأی مردم و اخلاق سیاسی آمریکا شد هر چند شکست خورده الکترال ماند اما میر حسین نام، سبقه، سبد رأی و اخلاق انتخاباتی خود و وابستگان سیاسی خود را باخت .
🔺کلینتون احساسات زنانگی خود را مصروف دعوت مردم به آتش زدن سطل های زباله نکرد و با بلوغ عقلانیت سیاسی تن و روح خود را فدای استقلال ملّتش در تحلیف رئیس جمهور جدید کرد .
🔺کلینتون نشان داد میرحسین نمی بایست بر دموکراسی می تاخت، زیرا تازیانه قانون در دستان دموکراسی، آنقدر بی رحم می باشد که هر طفل سیاسی را بر جایش می نشاند و هر طغیانگری را حبس در زندان اجتماع می کند
⛔️شبهه
#حکم_حکومتی
بعضی مطرح میکنند که مقام ولایت فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و قانون اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست. از سوی دیگر عده ای عنوان میکنند که ایشان کمتر از حیطه اختیاراتشان در امور دخالت می کنند و از اختیارات خود برای پیشبرد امور استفاده کافی نمی کنند. مثلا درحالیکه میتوانستند با یک حکم_حکومتی طرح موضوع FATF را در مجلس ملغی کنند! یا روحانی را ردصلاحیت کنند و... اقدامی نکردند.
به این ترتیب دسته اول، ولایت فقیه را به دیکتاتوری و پاسخگو نبودن متهم می کنند و دسته دوم به انفعال و امهال!
❇️پاسخ:
1⃣ رهبر انقلاب، به شدت بر دو خط قرمز در مسائل سیاسی باور دارند. 🔺🔺این دو خط قرمز عبارتند از: مردم و قانون. مشی آیت الله خامنه ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره امام خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه مردمی و رسیدن جامعه به بلوغ و پختگی است. 👈چنانکه امام(ره) با بازرگان و بنی صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند.‼️ پذیرش برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف مذاکره و توافق با آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
🔰نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. ⬅️چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.❗️
📚 اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. 👈اگر قرار بود یک نفر به شکل تیرانی و استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی!‼️ مثلا مجلس اختیار دارد قراردادهای بین المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند.📌 تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع قانون مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. 👌و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ♨️ولی در موضوعی مثل تعیین قائم مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات #ولایت_فقیه را شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛
🌕مقام رهبری نه مقام شاهنشاهی و دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. 👈بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. ‼️حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. 💯در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
👇نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد.❌ این برخلاف انگیزه تاسیس جمهوری اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه مردم، مردمسالاری دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
✅ مردم باید بیاموزند که رهبری پاسخگوی کم کاری دیگر مسئولان خصوصا مسئولانی که مستقیما با رای مردم انتخاب میشوند، نیست. درست برخلاف نظام شاهنشاهی که چون "شاه" را "مردم" انتخاب نکرده اند، "شاه" مسئول همه ناکارامدی هاست و مردم حق دارند او را مسئول همه کاستی ها و ضعفها بدانند.- ☑️اما در نظام جمهوری اسلامی مثل همه نظامهای مردمی دیگر، سایر مسئولان نیز در قبال اختیارات خود مسئولند. حتی مردم در قبال ناکارآمدی منتخب خود باید پاسخ دهند که چرا این انتخاب؟! این معنای تام #مردم_سالاری است. اینکه مردم خود را به عنوان نه یک تماشاچی حکومت، بلکه یک رکن بسیار مهم تصمیم ساز سیاسی باور کنند و تاثیر کنشهای سیاسی خود را در سرنوشت کشور با نگاه جدی تری بنگرند.
سلام
کسی از این جمع حاضر نیست در ختم قران ماه مبارک رمضان شرکت کند؟؟
@pasdarak
31.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #شبهه :
🤔 آیا روزه گرفتن در #ماه_رمضان برای بدن مضره ؟
🤔 آیا درسته که دکترا میگن : چندین ساعت آب و غذا نخوردن برای کلیه ها و سلول های مغزی زیان آوره ؟
🧐پس چطور چیزی که ضرر داره ، در دین اسلام واجب شده ؟
مگه مراجع فتوا ندادن که اگه #روزه ضرر داشت ، نباید بگیری و حرامه ؟ خب پس روزه کلا حرام میشه دیگه ؟
+ ✅ پاسخ
🎥 تصویری
🌐 @replyzeus
❌ شبهه
به جای روزه گرفتن، گرسنهای را سیر کنید!
✅ پاسخ
شبهه فوق از مغالطه «بهجای..» یا «تقابل ارزشها» استفاده کرده است. به فوق قدیمیها، «هر چیز به جای خود نیکوست» یا میگفتند: «هرگلی بویی دارد».
پاسخ این مغالطه را از زبان یک شاگرد ریاضی در عکس فوق بخوانید.
#ماه_رمضان
حقوق ناظران شرعی مرغ برای وارادات ۲۵۰۰ یوور یعنی بیش از ۷۰ میلیون تومان
آخوندا کار میکنن، خوبم کار میکنن بفرما اینم سندش!
الله اکبر آخوندها بیشتر از دامپزشک ها فکر کنم درآمد دارن.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اولاً نرخ حق ماموریت خارج کشور برای هر ارگان یا فردی دستور العمل خاصی دارد که هرسال ابلاغ می گردد و چیزی نیست که مخصوص روحانیت یا غیر آن باشد.
▫️دوم اینکه طبق آئین نامه ناظران شرعی، هر ناظر شرعی پس از ۶ سال نظارت در در کشتارگاه های داخلی، (و با حقوقی حدود ۲ میلیون تومان) برای یک مرتبه می تواند به عنوان ناظر شرعی به یکی از کشورهای مدنظر اعزام می شوند.
▫️سوم اینکه ناظران شرعی که در یکسال به خارج از کشور اعزام می شوند، به تعداد انگشتان دست نمی رسد، بنابراین القاء اینکه آخوندا این مقدار درآمد دارند، نه شامل همه روحانیون می شود و نه حتی یک امر ثابت برای یک نفر است.
بنابراین ادعای درآمد بیشتر آخوندا از دام پزشک، مغالطه آشکاری است زیرا چه بسا یک دامپزشک همین مبلغ یا بیشتر از آن را در داخل کسب کند، چه رسد به ماموریتهای خارج از کشور.
در مورد این شبهه قدیمی که آخوندها کار می کنند یا خیر، نیز بارها نوشته ام.
خلاصه اینکه هر گونه تلاشی چه بدنی (مانند کارگران) چه فکری (مانند معلمان و نویسندگان)، چه در جهت امور دنیا چه در جهت امور دینی، کار محسوب میشود. تنها کسانی که دین را قبول ندارند و فقط امور مربوط به خورد و خوراک را کار میدانند، ضرورت سازمان روحانیت را انکار میکنند.
Notes_210415_140922_a07.pdf
449.3K
اگر اسرائیل نابود بشود و فلسطین آزاد بشود، چه نفعی برای شیعیان دارد؟ آن موقع فلسطینیها هم برای خودشان دولت تشکیل میدهند. این چه ربطی به ایران دارد؟
#سیاسی