#سوال
چرا اگه کسی بخواد دینش رو تغییر بده باید کشته بشه؟؟
پاسخ:
هرکس حق داره باورهای خودشو داشته باشه. اما اگر کسی عقیدهشو بگه و خلاف دین بگه، ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه. اگر کسی از دین خودش بخواد بیرون بره، تا وقتی که اینو اظهار نکنه، کسی باهاش مشکلی نداره. ولی اگر اینو بگه، ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه چون به نظر میاد که دین رو رد کرده.
اگر کسی گناهی انجام بده که فقط به خودش مربوطه، مثل روزهخواری در خونهاش، ممکنه هیچکس باهاش مشکلی نداشته باشه. ولی اگر این کارو در جاهای عمومی بکنه، ممکنه بهش تذکر بدن. چون اینجا گناهش اجتماعی هم میشه.
از نظر اسلام، اگر کسی از دین اسلام خارج بشه و اعلام کنه، ممکنه با مشکلات مواجه بشه. چون به نظر میاد دین رو رد کرده و این ممکنه به روحیه دیگران آسیب بزنه و سایر مسلمین رو سست کنه.
اسلام هم برای اثبات این اتفاق(ارتداد)، قوانین سختی داره. و در نهایت، اگر کسی اینو اظهار کنه و توبه نکنه، ممکنه مجازات کشتن رو تصویب کنند، که این از دیدگاه اسلام یکجورایی حمایت به اون شخصه تا مجازات آخرت کمتری ببینه.
✍ابوسلمان
@shobhe73
#سوال
چرا در اسلام تبعیض جنسیتی وجود داره؟؟
پاسخ:
تو زندگی، مردا و زنا مثل شمشیرهای مختلفن. مثلاً شمشیر طلا خیلی قشنگه، ولی تو مبارزه با شمشیر فولادی قدرتش کمتره. این یعنی هرکسی ویژگیهای خاصی داره. مثلن زنا احساساتی و لطیفن، مثل باران که زمینو نرم میکنه. اما مردا مقاوم و سختن، مثل خورشید که گلها رو گرم میکنه.
در مذهب اسلام، خدا فرقی بین زن و مرد نمیکنه و حتی بعضی جاها زنونه بیشتر ارزش گذاشته شده. مثلن بهشت رو زیر پای مادران گذاشتهاند.
✍ ابوسلمان
@shobhe73
#پرسش_و_پاسخ
❇️ ۱۰ دستور دشمن به مزدورانش برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران چیست؟
🔹ده فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان رادیکال، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و یگان ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
۱- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
۲- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
۳- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
۴- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
۶- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
۷- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
۸- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد، نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
۱۰- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
🔹فضای مجازی رها شده و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانهای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
🔹اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند. ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم./حسین بازیار
@shobhe73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌وقتی فساد مسئولین و میبینیم چه دفاعی از نظام بکنیم😱
🛑وقتی برامون عکس و فیلم فساد مسئولین میفرستم چی بگیم⛔️
@shobhe73
#شبهه
آیا میدانستید اگر پنجاه در صد مردم به پای صندوقهای رای نروند از نظر سازمان ملل آن حکومت مشروعیت خود را از دست داده و باید از بین برود
❇️ پاسخ ❇️
1️⃣ این نظر سازمان ملل در کدام منبع ثبت شده؟ لطفا آدرس بدید.
2️⃣ چه کسانی به این مصوبه رأی دادن و آیا خودشون به این مصوبه پایبند هستن؟ یعنی اگر ۷۰درصد کشورشون بهشون رای ندادن اعلام سقوط حکومت و کنارهگیری میکنند؟
3️⃣ فرض کنیم مشروعیت حکومت از بین برود در این صورت سرپرستی کشور به دست چه کسی میافتد و در دوران عدم مشروعیت چطور باید اداره شود؟
4️⃣ عدم شرکت در چه شرایطی محقق می شود، در شرایط منطقی یا غیر منطقی؟ مثلا وقتی مردم از ترس کرونا در انتخابات ۱۵۰ تا کشور شرکت نکردن ،تمام اون حکومتها نامشروع میشن؟‼️
5️⃣ در کشورهایی که شرکت در انتخابات اجباری هست چی؟ اونا پس بالاجبار همیشه مشروع هستند؟ ما هم شرکت رو اجباری کنیم که از مشروعیت نیفتیم؟
6️⃣ منظورش عدم شرکت ۷۰ درصد در کدوم انتخابات هست؟ شورای شهر؟ خبرگان؟ مجلس؟ ...
7️⃣ حالا اگر در یک انتخابات ۶۹ درصد شرکت نکردن بخاطر اون یک درصد حکومت نامشروع میشه؟ شاید اون یک درصد میخواسته شرکت کنه ولی عذر موجهی مثل بیماری یا سیل و زلزله و...داشته پس حکمش چی میشه؟
8️⃣ فعلا به همین سوالات جواب بدهند تا بعد بریم سراغ اینکه پس تکلیف حکومت های پادشاهی که برخی اصلا انتخابات ندارند چیه؟اونها همیشه مشروعند چون اصلا مردم مشارکتی در سرنوشت شوم ندارند
9️⃣ در حالیکه بالاترین نرخ مشارکت انتخابات پارلمانی در فرانسه ۲۲ درصده اکنون در 35 کشور جهان دادن رای اجباری است که از جمله آنها بلژیک، برزیل، آرژانتین، استرالیا و سوئیس است. این در حالی است که سیاست «رای اجباری» هیچ وقت از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر مورد نقد قرار نگرفته است.
🌐mehrnews.com/xrv9f
🌐mshrgh.ir/521908
🔟 کل جهان روی #انتخابات ایران تمرکز کرده در حالی که مشارکت در مهد دموکراسی اروپا اینجوریه
@shobhe73
هدایت شده از پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌وقتی فساد مسئولین و میبینیم چه دفاعی از نظام بکنیم😱
🛑وقتی برامون عکس و فیلم فساد مسئولین میفرستم چی بگیم⛔️
@shobhe73
"حدود و نظارت: پایههای دموکراسی و انتخابات"
در هیچ جای دنیا ولو در دموکراتیکترین کشورها از بیقیدی برخوردار نیست و همه کشورها در نظام انتخاباتی خود دارای محدودیتها و قوانین مختلفی هستند که اجازه کنشگری بیقید و شرط و مطلق را سلب میکنند. نظام جمهوری اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست. از ویژگیهای نظارت بر انتخابات در دیگر کشورها همانند نظارت شورای نگهبان، فراگیر بودن نظارت است. لذا توجه به این مساله ضروری است که قانون بهعنوان محوریترین فرم بسترساز مشارکت مردم و پاسدار حق آزادی ایشان همواره با تعیین حدود در ابعاد سلبی و ایجابی، معنا پیدا میکند. این حدود بسته به ارزشها و هنجارهای هر کشور دارای کیفیت متفاوتی خواهد بود اما در اصل حدود تفاوت خاصی بین کشورهای مختلف نیست. نکتهای متعالی که در نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد آن است که اولا این حدود از استاندارد عرفی معقولی برخوردار است و ثانیا اصل این حدود نیز در قالب قانون اساسی کشور به تایید مردم رسیده است. "در همین راستا صرفنظر از همه انتقاداتی که به عملکرد شورای نگهبان وجود دارد، اما این شورا به مثابه یک نهاد برآمده از قانون و ناظر بر آن از محوریترین نهادهای قانونی است که پاسدار قانون خواهد بود و بدیهی است اگر پاسداری از قانون حامی دموکراسی خدشهدار شود، ساختار آزادی و دموکراسی نیز خدشهدار خواهد شد. #دموکراسی
#انتخابات
#قانون
#شورای_نگهبان
✍ابوسلمان
@shobhe73
🟡 اینقدر شعار دادی «ای رهبر آزاده آماده ایم آماده» حالا وقتشه
برای مشارکت حداکثری در #انتخابات نمیخوای #جهاد_تبیین کنی؟!
🟢 تو کانال پاسخ به شبهات فجازی ( بزرگترین کانال پاسخ به شبهات) عضو شو، پاسخ شبهات را یاد بگیر و برای لبیک به آقا جهاد تبیین کن.
🔵 بعضی شبهات را اینجا آوردم، روش کلیک کن، بعد «پیوستن» را بزن و با شبهات فضای مجازی مخصوصاً شبهات انتخابات آشنا شو؛ بسمالله
همه را رد صلاحیت کردند تا آقای رئیسی در خراسان جنوبی رقیب نداشته باشه؟
در انتخابات شرکت نمیکنم چون نمیخوام اگر نماینده دزد شد، در گناه او شریک باشم
شورای نگهبان فقط اصولگرا تایید میکنه!
«همهی نامزدهای انتخاباتی "سر و ته یه کرباسن" و همشون دزد و نالایقن» کلیک کنید
هر کس گفت رای بدهید، این کلیپ [ تقطیع شده آیتالله مصباح] را نشان بدهید!!
به چی رأی بدم؟!
اگر اکثر مردم در انتخابات شرکت نکنند، سازمان ملل در کشور رفراندوم برگزار میکند، پس در #انتخابات شرکت نکنید
چرا باید در انتخابات شرکت کنم؟
من که رأی نمیدم!!
چه کاسهای زیر نیمکاسه است؟ هی مشارکت مشارکت 😳
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🇮🇷#سوال_انتخاباتی
همه دارند میگن وقتی نظام خودش مسئولین رو انتخاب میکنه دیگه چه دلیلی و رغبتی برای رای دادن....⁉️
#پاسخ⬇️
🔸 اگه بنظر شما نظام خودش فرد مورد نظرش رو انتخاب میکنه پس چرا افرادی که جزء عالیترین مقامات کشوری هستند، از شغل قبلی خود استعفا میدن؟ مثلا آقای قالیباف برای ریاست جمهوری از سِمَت شهرداری تهران استعفا داد، اما رأی هم نیاورد.
اگه انتخابات سوری بود، باید در هر دوره انتخابات، شخصی انتخاب شود که وابسته به دولت حاضر باشه یعنی در زمان دولت خاتمی کسی انتخاب شود که از دولت خاتمی یا طرفدار دولت او باشد، درحالی که احمدینژاد حزب مخالف آنها بود انتخاب شد، همچنین در دولت آقای روحانی، سیدابراهیم رئیسی انتخاب شد، در حالی که همتی نماینده روحانی بود.
🔻در اکثر انتخابات، آن افرادی را که میگفتند از قبل توسط نظام انتخاب شدند ، رأی نمیآورند، مثلا در سال ۱۳۷۶مخالفان نظام میگفتند
👈که حکومت از قبل ناطق نوری را انتخاب کرده ، اما نهایتا خاتمی رئیس جمهور شد. همچنین در سال ۱۳۹۲ میگفتند نظام آقای قالیباف را تعیین کرده، اما در نهایت آقای روحانی رئیس جمهور شد.
⬅️ اگر انتخابات از قبل تعیین شده چرا دشمنان و رسانههای آنان اینقدر هزینه و تبلیغ میکنن تا کاندیدای غربگرا رأی بیاره ؟
آیا آنها که خودشان میگویند نظام از قبل کاندیدهایش را انتخاب کرده عقل ندارند که بیخودی هزینه میکنند؟
اگه انتخابات از قبل تعیین شده، چرا کاندیداها اینقدر هزینه میکنند و آبروی یکدیگر را میبرند و عیبهای هم را در مناظره ها و رسانه علنی میگن ؟!
👈اگر انتخابات سوری بود نیاز نبود اینگونه عیبها و کم و کاستیهای هم را بگن و با سلام و صلوات کار را پیش میبردند، چون در آینده هر کدام ممکن است مسؤلیتی جدید بگیرن و گفتن آن عیبها به ضرر آنهاست.
🔸 همه کاندیداها در پای هر صندوق رأی نمایندگانی دارن و تا پایان رأیگیری بر آن نظارت دارند، پس اگر خطایی باشد یا تغییری در انتخابات رخ دهد، آنان میتوانند گزارش دهند و پیگیری کنند.
علاوه بر همه اینها مجریان و برگزارکنندگان انتخابات غالبا معتمدین مردم و اقشار مختلف هستند، همچنین در انتخابات گروههای مختلفی بر آن نظارت دارند، پس اگر کوچکترین تخلفی شود، هشدار میدهند.
🔻اگر انتخاب به دست نظام بود، که باید یک نفری انتخاب میشد که مطیع کامل نظام باشه و هیچگونه اختلاف نظری با نظام و انقلاب و اسلام و رهبری نداشته باشه ولی میبینیم خیلی از کسانی که انتخاب شدن ، دیدگاههایی مخالف نظام هم گاهی داشتند.
#انتخابات
#من_هم_می_آیم
#جهادگرتبیین
#سوال
با این وضع مملکت چرا رای بدهیم؟
پاسخ:
فرض کنید در یک روستای کوچک زندگی میکنید و قرار است تصمیم بگیرید که کدام یک از همسایهها باید مسئول توزیع آب به خانهها باشد. اگر شما و دیگران در این تصمیمگیری شرکت نکنید، این احتمال وجود دارد که فردی انتخاب شود که به فکر منافع شخصی خود است و نه منافع کل روستا. شاید آب کمتری به خانه شما برسد یا حتی آب کثیف!
رأی دادن در انتخابات کشوری هم مثل همین مسئله است. شاید احساس کنید یک رأی شما تغییری ایجاد نمیکند، اما وقتی همه فکر کنند "رأی من مهم نیست"، نتیجهای حاصل میشود که ممکن است با منافع و خواستههای اکثریت جامعه همخوانی نداشته باشد. پس رأی دادن، مثل انتخاب درست فرد برای توزیع آب در روستا، برای حفظ منافع جامعه و ایجاد تغییرات مثبت در کشور مهم است.
@shobhe73
✍ابوسلمان
#انتخابات
#رای_میدهیم
#سوال
به خاطر اعتراض به وضع موجود رای نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود؟
پاسخ:
فرض کنید در یک کلاس درس هستید و قرار است برای انتخاب نماینده کلاس رأیگیری شود. شما از نحوهی تدریس معلم راضی نیستید و فکر میکنید با عدم شرکت در انتخاب نماینده، به نوعی اعتراض خود را نشان میدهید. اما وقتی شما و دیگران که همین فکر را دارند در رأیگیری شرکت نمیکنید، افرادی که شاید کمتر ناراضی هستند یا حتی از وضع موجود راضی هستند، نمایندهای را انتخاب میکنند که ممکن است کمتر به فکر منافع شما باشد.
با عدم شرکت در انتخابات، شما فرصت خود برای تأثیرگذاری و نشان دادن نارضایتی خود از طریق انتخاب کاندیدایی که میتواند تغییرات مورد نظر شما را پیش ببرد، از دست میدهید. به جای تنبیه حکومت، ممکن است به نوعی خودتان و دیگرانی که همفکر شما هستند را تنبیه کرده باشید، چرا که صدای شما در تصمیمگیریهای مهم شنیده نمیشود. بنابراین، شرکت در انتخابات و استفاده از حق رأی، راهی است برای ابراز وجود و تلاش برای ایجاد تغییر مثبت و دستیابی به وضعیت بهتر.
@shobhe73
✍ابوسلمان
#رای_میدهیم
#انتخابات
#سوال
رای نمیدهیم چون با رای دادن هیچ تغییر ایجاد نمیشه؟
پاسخ:
تصور کنید یک زمین فوتبال هست و شما بازیکن تیمی هستید که از نتایج اخیر خوشتان نمیآید. شما میتوانید تصمیم بگیرید که دیگر بازی نکنید چون فکر میکنید یک نفر تفاوتی ایجاد نمیکنه. اما وقتی شما بازی نکنید، نه تنها فرصت بهبود وضعیت را از دست میدهید، بلکه تیمتان را هم ضعیفتر میکنید.
رأی دادن هم مثل بازی در آن تیم است. شاید فکر کنید رأی شما تغییری ایجاد نمیکنه، اما وقتی افراد زیادی همین فکر را داشته باشند، فرصت بزرگی برای ایجاد تغییر از دست میرود. هر رأی میتواند بخشی از حرکت بزرگتری باشد که در نهایت به تغییرات مثبت منجر شود. پس با رأی دادن، شما قدمی برای ایجاد احتمال تغییر میگذارید، همانطور که با بازی کردن در زمین، فرصت پیروزی برای تیمتان ایجاد میکنید.
@shobhe73
✍ابوسلمان
#رای_میدهیم
#انتخابات
#سوال
چرا اصلا رای بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند؟
پاسخ:
فرض کن تو یه بازی فوتبال داری نگاه میکنی. تیم مورد علاقهت هست، اما میدونی که داورها ممکنه بعضی وقتها ناعادلانه قضاوت کنن. حالا دو راه داری: یا بلند شی تیمتو تشویق کنی و سعی کنی روحیه بدی بهشون که بهتر بازی کنن، یا اینکه بشینی و هیچ کاری نکنی چون فکر میکنی داورها همه چیزو تعیین میکنن.
رأی دادن هم همینطوره. شاید فکر کنیم سیستم یا "داورها" خیلی چیزها رو تعیین میکنن، اما اگه ما تشویق کنیم و رأی بدیم، حداقل نشون دادیم که صدامون بلنده و میخوایم تغییری ایجاد بشه. شاید نتونیم همه چیزو تغییر بدیم، اما حداقل سعی کردیم و نشون دادیم که مهمه برامون چه اتفاقی میافته.
@shobhe73
✍ابوسلمان
#رای_میدهیم
#انتخابات
#سوال
در طول این 40 سال همه چیز نابود شده است اگر قرار بود با
رأی دادن چیزی درست و اصالح شود در این چهل سال وقتی
مشارکت بالا بود اصلاح شده بود؟
پاسخ:
برای پاسخ به این سوال، اجازه دهید با یک مثال ساده شروع کنیم:
- فرض کنید یک باغ وسیعی دارید که در آن انواع مختلفی از درختان میوه قرار دارند. این باغ نمادی از کشور شماست و هر درخت نمایانگر یک جزء از جامعه - مانند اقتصاد، آموزش، بهداشت، و غیره.
- حالا تصور کنید که برای مراقبت و رشد این باغ، شما به انتخاب باغبانها (یا مدیران) از طریق رأیگیری میپردازید. در برخی سالها، باغبانهایی که انتخاب میکنید، دانش، تخصص، و تعهد لازم برای مراقبت از باغ را دارند و در نتیجه، باغ شکوفا و پرثمر میشود. اما در برخی دیگر از سالها، باغبانهای انتخابی شاید دانش یا تعهد کافی نداشته باشند، و در نتیجه باغ کمتر پربار و شاید حتی آسیبدیده میشود.
- آنچه در این مثال مهم است، این است که حتی اگر باغبانهای خوبی انتخاب شوند، اصلاح و بهبود کامل باغ ممکن است نیازمند زمان بیشتری باشد، به خصوص اگر قبلاً آسیبهای جدی به باغ وارد شده باشد. علاوه بر این، مشارکت و نظارت مداوم از سوی صاحبان باغ (یا مردم در کشور) برای اطمینان از اینکه باغبانها بهترین تلاش خود را میکنند، ضروری است.
- در مورد سوال شما، اگرچه مشارکت در رأیگیریها بالا بوده، اما ممکن است به دلایل مختلفی همچون انتخابهای نامناسب، محدودیتهای ساختاری، یا مشکلات عمیقتر و پیچیدهتر، اصلاحات و بهبودهای مورد نظر به طور کامل محقق نشده باشد. این به معنای بیفایده بودن رأی دادن نیست، بلکه بیانگر این است که تغییر و اصلاح نیازمند زمان، صبر، تلاش مستمر، و گاهی اوقات تغییرات ساختاری عمیقتر است.
- **در نهایت، اهمیت دارد که مردم همچنان در فرآیندهای سیاسی مشارکت کنند و برای انتخاب مسئولانی که به بهترین نحو منافع جامعه را تأمین میکنند، تلاش کنند.
@shobhe73
✍ابوسلمان
#انتخابات
#سوال
رأی دادن چه تأثیری در سرنوشت من رأی اولی دارد؟ در آینده
من چه تاثیری دارد؟
پاسخ :
رأی دادن: چرا برای رأی اولیها مهم است؟
* انتخاب آیندهتان: فرض کنید در حال انتخاب غذا برای هفتههای آینده هستید. اگر انتخاب نکنید، دیگران برای شما تصمیم میگیرند.
- 🍏 غذای سالم: اگر رأی دهید، میتوانید غذایی که دوست دارید و برایتان مفید است انتخاب کنید.
- 🍔 غذای ناسالم: بدون رأی شما، ممکن است غذایی انتخاب شود که دوست ندارید یا برایتان مضر است.
* تأثیر بر مسائل مهم:
- 📚 آموزش
- 💉 خدمات بهداشتی
- 💼 اشتغال
- 🌳 محیط زیست
وقتی رأی میدهید، در تصمیمگیریهایی که همه این مسائل را تحت تأثیر قرار میدهند، سهیم هستید.
* قدرت در دستان شما:
- ✅ رأی دادن به شما قدرت میدهد تا در مسیر آینده خود دخیل باشید.
- 🛡️ محافظت از منافع خود و جامعهتان.
* مسئولیت شما:
- 📈 تأثیر بلندمدت: رأیها و انتخابهای شما میتوانند تغییرات مثبتی را در جامعه ایجاد کنند.
- 🌍 ساختن جامعهای بهتر: کمک به پیشرفت جامعه و نسلهای آینده.
@shobhe73
✍ ابوسلمان
#انتخابات
#سوال
1. چرا به انتخابات رای بدیم؟
- مثل اینه که تو یه بازی تیمی باشی. اگه نظرتو نگی، بقیه برات تصمیم میگیرن. پس بهتره حرفتو بزنی تا تو تصمیمات جمعی سهمی داشته باشی.
2. دین چی میگه؟
- دین میگه هر کاری باید با نیت خوب انجام شه. وقتی تو انتخابات شرکت میکنی، داری سعی میکنی که بهترینها رو انتخاب کنی تا جامعه بهتر بشه. این یه کار خوبه.
3. حق خودم چی؟
- فرض کن حق داری تو یه بازی شرکت کنی. حالا اگه نری، نمیتونی بعدا بگی بازی بده یا نتیجهش رو دوست نداشتی. شرکت در انتخابات هم همینه؛ حقیه که بهت داده شده تا تو هم تو تصمیمات جامعهت نقش داشته باشی.
خلاصهاش اینه که رای دادن مثل اینه که بخوای تو زندگیت و جامعهت تأثیر داشته باشی. اگه نری رای بدی، نمیتونی بعدا شکایت کنی که چرا چیزی که دوست داری اتفاق نیفتاده.
@shobhe73
#رای_میدهیم
✍ابوسلمان
خیلی ساده بگم:
فرض کن تو میخوای یه موبایل جدید بخری. معقوله که قبل از خرید، اطلاعاتی دربارهش جمع کنی، نه؟ مثلا ببینی کدوم مدل چه امکاناتی داره، کدوم یکی با پولت جور درمیاد و کدومش بیشتر به دردت میخوره. این کار رو میکنی چون نمیخوای پولتو هدر بدی و میخوای بهترین انتخاب رو داشته باشی.
حالا، وقتی صحبت از انتخابات میشه، همین قاعده برقراره. شناخت کاندیداها مثل اینه که بخوای بدونی کدوم گوشی برای تو بهتره. عقل میگه که باید زحمت بکشی و بفهمی هر کاندیدایی چه برنامههایی داره، تا بتونی رای بدی به کسی که فکر میکنی بیشتر میتونه به جامعه کمک کنه و به نفع همه باشه.
دین هم همینو میگه. میگه که باید تلاش کنی و بهترین انتخاب رو انجام بدی، چون انتخاب خوب میتونه به بهبود جامعه کمک کنه.
پس، هم عقل میگه و هم دین، که باید قبل از رای دادن، کاندیداها رو بشناسی و بعد تصمیم بگیری. این کار نه تنها برای خودت خوبه، بلکه برای همه جامعه هم مفیده.
@shobhe73
#رای_میدهیم
✍ ابوسلمان
بیا اینطوری فکر کنیم: 😊
وقتی تو به دنیا میای، هیچی بلد نیستی. حالا اگه بخوای همونجوری بمونی و یاد نگیری، زندگی سخت میشه، درسته؟ مثلاً، وقتی بچهای یاد میگیری راه بری، حرف بزنی، بخونی و بنویسی. همه اینا کارهاییه که تلاش میکنی یاد بگیری تا زندگیت بهتر بشه.
حالا، این قضیه در مورد انتخابات و خیلی چیزهای دیگه هم صدق میکنه. فرض کن میخوای بدونی کدوم رستوران غذاش خوبه. اگه نپرسی و امتحان نکنی، هیچوقت نمیفهمی کدومش بهتره.
پس، وقتی صحبت از انتخابات میشه، اگه بگیم "چون نمیشناسم، پس رای نمیدم"، مثل این میمونه که بگیم "چون راه نمیدونم، پس اصلاً از خونه بیرون نمیرم". اینطوری نه تنها کمکی به خودمون نکردیم، بلکه شانس اینکه تو تصمیمهای مهم جامعهمون نقش داشته باشیم رو هم از دست دادیم.
پس، عقل میگه باید تلاش کنیم، یاد بگیریم و بعد تصمیم بگیریم. دین هم همینو میگه. وقتی یه کار مهمی مثل انتخابات پیش میاد، نباید بیخیالش شیم. باید زحمت بکشیم، دربارهی کاندیداها تحقیق کنیم و بعد با دانش و آگاهی رای بدیم. اینجوری هم به خودمون کمک کردیم و هم به جامعه.
@shobhe73
#رای_میدهیم
✍ ابوسلمان
📳 لیست برخی شایعات و شبهات پرتکرار انقلاباسلامی به همراه پاسخ
❶⇦ قبل از انقلاب اعتقادات مردم به دين و اسلام از الان خيلی بيشتر بوده و الان ضعيفتر شده
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/7008
❷⇦ تفاوت عمامه با تاج چیه؟
تفاوت مقام عظمای ولایت با آریامهر چیه؟ تفاوت حضرت اقا با حضرت والا؟
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/9640
❸⇦ چرا بختیار، هواپیمای امام را نزد؟ حتما امام با آمریکا همدست بودند که شاه را بیرون کنند و خودشان اختیار ما را بگیرند
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/6494
❹⇦ از پدر پرسیم برای چی انقلاب كردید؟ گفت: برای اسلام
گفتم مگه اون زمان نماز نمیخوندی؟
چرا
مگه مسجد نمیرفتی؟...
✅ پاسخ اول👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/182
✅ پاسخ دوم👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/2515
❺⇦ شاهنشاه آریامهر/اصالت شهرستان آلاشت مازندران/ دکترای حقوق فرانسه/ دکترای جامعه شناسی /زبان انگلیسی هاروارد/ خلبان بویینگ 747 /خلبان فانتوم اف 14...
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3667
❻⇦ دست بوسی فرح توسط آیت الله جنتی!!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/694
❼⇦ انفجار سینمای قم به دستور سیداحمد خمینی!!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/1431
❽⇦ رضا شاه و پس زدن دختر فرستاده آتاتورک!!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3860
❾⇦ آیا امام خمینی ۱۲ بهمن در بهشت زهرا وعده آب و برق مجانی را داد؟
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/14297
❿⇦ عکس آقای خمینی در کنار مامور سیا/ ورود خمینی با خودروی سفارت آمریکا!/چاپ گسترده عکس امام در لندن!
انقلابی درکارنبود...
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/6804
❶❶⇦ تقصیر از ما بود که نفهمیدیم چرا یه روز به عنوان یه آخوند ساده رفتی تبعید ولی ۱۵ سال بعدش صحیح و سالم و با درجه امامت برگشتی سر جات نفهمیدم جریان چیه
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/773
❷❶⇦ امام خمینی:ارتش وسپاه باید بگویند جانم فدای مردم. اگر بگوید جانم فدای رهبر انحراف است.
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3340
❸❶⇦ مصاحبه آیتالله مصباح در خصوص هندی بودن خمینی
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3599
❹❶⇦ تصویر مربوط به خمینی و پدرش سید احمد موسوی هندی، پدربزرگ خمینی در شهر کینتور هندوستان
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/4694
❺❶⇦ شاه رفت؛رهبر آمد! شاپور رفت یادگار امام آمد دستبوسی شاه رفت؛پا بوسی امام آمد! اعتماد رفت؛
خیانت آمد!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/2709
❻❶⇦ صرفا جهت یادآوری: ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﮐﯿﻬﺎﻥ :ﺍﻣﺎﻡ ﺧﻤﯿﻨﯽ: ﺁﺏ ﻭ ﺑﺮﻕ ﻣﺠﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻮﺩ/ ﺩﺭ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺩﯾﮑﺘﺎﺗﻮﺭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ/ ﺧﺎﻧﻪ ﻧﺨﺮﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3351
❼❶⇦ مقایسه بوسیدن دست امام و محمدرضا شاه! فک کنم برای پایان دادن به این دست بوسیها انقلاب کردیما
✅ پاسخ اول👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/1095
✅ پاسخ دوم👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/6514
❽❶⇦ برخی از خیانتهای رضاشاه خائن و پسرش به تاریخ ، فرهنگ و ادبیات فارسی ایران !!!
ساخت جاده چالوس
ساخت آرامگاه فردوسی 1312
تأسیس فرهنگستان ایران 1314
دانشگاه تهران 1314
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/199
❾❶⇦ تلگراف امام خمینی به شاه درمورد حق رای زنان و موجبات نگرانی علماء!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/3147
⓴⇦ اولین قائم مقام رهبری ضد انقلاب بود (منتظری) اولین امام جمعه ایران حامی منافقین بود (طالقانی)؛ این انقلاب اساسا چه موقع دست اهلش بوده...
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/9676
❶❷⇦ اعترافات شخصِ شاه، نخست وزیر، وزیرامور خارجه و رئیس سازمان بازرسی شاه به ظلم و فساد وگرانی زمان پهلوی
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/14280
❷❷⇦ دیپلم زمان شاه:به پاس تلاش و مجاهـدتان براى كسب علم و دانش...مدرک دکتری الان: این مدرك هـیچگونه ارزش قانونى دیگرى ندارد...
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/1640
❸❷⇦ میگه زمان شاه مردم در رفاه بودن امام خمینی با وعده دروغ مردم رو فریب داد!!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/14273
❹❷⇦ تمام دروغهایی که در مورد پهلوی به ما گفتند؛ دروغ آزادی و امنیت، دروغ رفاه و ارزانی، دروغ اقتدار و پیشرفت و...
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/14288
❺❷⇦ چرا امام هنگام ورود در پاسخ به خبرنگار که پرسید چه احساسی داری گفتند هیچی!
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/9628
❻❷⇦ هر وقت تونستید ۲۰پادشاه و امیر و ۵ ملکه و ۱۶ رئیسجمهور...رو از ۶۹ کشور جهان دور هم جمع کنید اونوقت دم از اقتدار و امنیت بزنید
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/6943
❼❷⇦ چتون بود انقلاب کردید؟
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/12031
❽❷⇦دستآوردهای انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/9697
#دهه_فجر
#انقلاب_مردم #الله_اکبر
☆○═════════┅
📲 کانال ✓ ویکیشبهه در ایتا👇
✅ https://eitaa.com/Wiki_Shobhe