7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما سیاهروزترین مردمان جهان هستیم؟
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
ازدواج سفید با طعم عشق!
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#تکذیب انتقال آیتالله سیستانی به بیمارستان
یک منبع نزدیک به دفتر مرجعیت عالیقدر شیعیان در واکنش به برخی شایعات مطرح شده در شبکههای اجتماعی درباره وضعیت سلامتی آیتالله سیستانی گفت که ایشان در سلامتی کامل به سر میبرند و شایعات مطرح شده بی پایه و اساس است.
به گزارش خبرگزاری عراقی «نینا نیوز»، منبع مذکور تأکید کرد که آنچه درباره وخامت حال آیتالله سیستانی و انتقال ایشان به بیمارستان منتشر شده است، صحت ندارد./ تسنیم
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۹۷۲ اگه برجام بد بود چرا دوباره دارید برای احیای برجام مذاکره میکنید برجام برای رقیبتون بد بو
▫️با مقایسهی دو عکس فوق، یک نتیجهگیری واضح برای همگان قابل تصور است:
مذاکره کنندگان دولت قبل:
هیچ حرفی برای گفتن نداریم، هرچی بگید، قبوله!!😐
(قابل توجه اونایی که میگن اگه مذاکره بد بود، پس چرا شما هم دارید مذاکره میکنید؟!)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
❌ شبهه ۹۹۸
چطور ممکنه یکی آیتالله باشه ولی برای زبان عربی نیاز به مترجم داشته باشه؟
✅ پاسخ
آنچه طلاب در حوزه ها از زبان عربی میخوانند، عربی فصحی است نه عربی محاورهای. عربی الان مخصوصاً با لهجههای مختلفی که دارد با عربی فصیحی که زبان قرآن و روایات است، بسیار متفاوت است.
مضافاً اینکه در عرف دیپلماتیک، سیاستمداران با زبان رسمی خود صحبت میکنند.
(میدونم مجبورید بالاخره یه ایرادی بگیرید، اما یه کم فکر کنید یه ایرادی بگیرید که به درد مردم و جامعه بخورد)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
❌ شبهه
چندروزپيش براي شركت درمجلس ختمي به مسجدي رفتم ، به احترام خانواده مصاب، مجبوربودم تا پايان مجلس حضورداشته باشم، طبق مرسوم اكثر مجالس ترحيم در ايران، آخوندي به منبر جلوس فرمود، و چون چيزي درچنته نداشت، موضوع تكراري تولد امام علي در كعبه و قصه هايي ازمعجزات دوران كودكي آن حضرت بيان كرد، وقتي قصه تولد امام در كعبه را توضيح ميداد، گفت: " ديواركعبه شكافت و فاطمه بنت اسد با بچه اي در آغوش، از درون كعبه بيرون آمد، هنوز هم بعد از ١٤٠٠ سال آثار آن شكاف و تَرَك را بر ديوار كعبه مي توانيدببينيد، آنهايي كه به مكه مي روند خوب دقت كنند در ضلع جنوبي ..."
دعا كرد و از منبر فرودآمد، نزديكش رفتم وگفتم : جناب شيخ، بعد از زمان تولد امام علي تا امروز، سه بار ساختمان كعبه ويران شده است و مجدداً بازسازي اش نمودند، بار اول، عبدالله زبير در سال ٦٤ هجري آن را تخريب نموده و در همان سال آن را بازسازي كرده و حتي ابعاد اوليه آن را هم تغييرداده است،
بار دوم، حجاج بن يوسف به فرمان عبدالملك مروان ، در سال ٧٤ كعبه را برسر عبدالله زبير ويران كرد( چون عبدالله در آن پناه گرفته بود) و مجدداً در سال بعد بازسازي اش كردند؛
بارسوم، درسال١٠٣٩ هجري به علت باران سيل آسايي كه در مكه آمد و ارتفاع آب تا بيشتراز دومتر ديواركعبه را فراگرفت، بخش زيادي از كعبه ريزش نمود، به دستور سلطان مرادچهارم( پادشاه عثماني) مابقي را هم تخريب و يك بناي مستحكم و جديدي ساختند كه تا امروز همچنان استوارمانده است، پرسيدم جناب شيخ، خانه اي كه بعد از آن تاريخ ، سه بار ديگر تخريب و بازسازي شده و حتي نوع مصالح آن هم تغيير كرده است، آن شكاف و تَرَك چطور همچنان باقي مانده كه شما آدرس به مردم مي دهيد؟!!
ميدانيد درپاسخم چه جمله اي گفت؟ پاسخ داد : آقاي شهسواري، مگرچندنفرمثل شما در اين مجلس هستند و اين اطلاعاتي كه شما داريد را دارند؟ !! ما بايد با اين قصه ها علاقه مردم به امام علي و ولايت را حفظ كنيم!! گفتم با دروغ گفتن مي خواهيد امام علي را بزرگ نشان دهيد؟ شماخودت آن شكاف را ديدي كه به مردم آدرس مي دهيد؟ !! لبخندي زد و گفت: سخت نگير استاد، .
معلومم شد من را مي شناسد؛ ...
احساس كردم بعضي ازاين آقايان، وقتي بالاي منبر قرارمي ميگيرند همه مردم را بيسواد و نادان مي پندارند، چون به اين باور هستند كه مردم همانندگوسفندانند وعلما به منزله چوپان ....
✅پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 مسلما بعد از ولادت حضرت علی (ع) کعبه چندین بار بازسازی و یا تجدید بنا شده است، بنابراین به طور طبیعی باید آثار شکافی که برای تولد حضرت علی (ع) در کعبه ایجاد شده بود از بین رفته باشد و این مطلبی است که هیچ یک از شیعیان منکر آن نیستند، و اهمیتی هم ندارد که اثر آن شکاف به دلیل تجدید بنا از بین رفته باشد، چون آنچه که اهمیت دارد خود اعجاز شکاف کعبه هست که به طور حتم به وقوع پیوست و منابع معتبر شیعه و اهل سنت آن را به وفور بیان کرده اند. (منبع شیعی: امالی شیخ صدوق، ص133، منبع سنی: مستدرک علی الصحیحین، ج 3، ص483.)
🔹اما در خصوص تَرَکهایی که بر ضلع یمانی دیوار کعبه وجود دارد، عکسها و شاهدان عینی حاکی از وجود آن است و هیچ بعید نیست. زیرا وقتی بنا باشد معجزه ای بر فضائل امیرالمومنین دلالت کند، چه فرقی می کند که بر دیوار اصلی مانده باشد یا برای یادآوری، هر دیوار دیگری هم که در طول تاریخ در آن محل بنا شود، ترک بردارد.
🔹 از سراسر نوشته آشکار است که غرض نویسنده، ایراد اتهام به روحانیت و خودستایی نویسنده است. زیرا مسلما استفاده از دروغ برای بیان فضائل اهل بیت یا هر امر مقدس دیگری نه تنها جایز نیست، بلکه عقوبت دوچندان دارد.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛توضیحات سخنگوی دستگاه قضا درباره فایل صوتی منتشر شده از فرمانده سابق سپاه
♨️رد مال ۵۰۰ میلیاردی «عیسی شریفی» در پرونده هلدینگ یاس
❌نسبت به شناسایی تعدادی از افرادی که در یکی از شرکتهای بنیاد تعاون سوءاستفاده کردند در همان زمان اقدام شد و با کمک سازمان قضایی نیروهای مسلح آن افراد دستگیر شدند.
❌یکی از افراد عیسی شریفی منش، قریب به چهار سال در دوران رسیدگی به این پرونده در بازداشت بود، وی به ۲۰ سال حبس تعزیری، رد مال و جزای نقدی محکوم شد.
❌حدود ۵۰۰ میلیارد تومان از وی مسترد و معادل این وجه به جزای نقدی محکوم شد.
❌محسن سجادی نیا به ۳۰ سال حبس و رد مال و جزای نقدی، محمود خاکپور به ۵ سال و نیم حبس و رد مال و جزای نقدی و مسعود مهردادی به دو سال حبس و رد مال و جزای نقدی محکوم شدند.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
در طرح صیانت فیلترینگ یا محدودسازی پهنای باند مطرح نیست
🔹رییس کمیسیون طرح صیانت: نام طرح، به تنظیمگری خدمات فضای مجازی تبدیل شده و موضوعاتی مثل محدودسازی یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح نیست. در طرح جدید آمده که فضای مجازی باید دارای چارچوب باشد.
🔹کلیات طرح بعد از ۵ ماه بررسی و ۴۸ جلسه تصویب شده که تمام این جلسات هم پخش زنده داشته است. اینکه گفته شود کمیسیون مشترک در عرض ۵ یا ۱۰ دقیقه طرح حمایت را تصویب کرده کاملا غلط است.
🔹شبکههای اجتماعی خارجی باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی را قبول نداشته باشند میتوانند از طریق گفتوگو آن را حل کنند. اگر مذاکرات هم به نتیجه نرسید تصمیم ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه برعهده مسئولان اجرایی خواهد بود.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
🤔 فساد، تباهی، ترقی قیمتها، بیپولی و فقر اقتصادی، ۲۰ سال پس از پایان حکومت ایران نوین رضاشاه و در زمان عبور از دروازههای تمدن محمد رضا پهلوی!!
🔻 گزارشی از سخنرانی امینی، نخست وزیر شاه پهلوی درباره مشکلات اقتصادی وحشتناکی که مردم ایران با آن مواجه بودند.
🗞 روزنامه اطلاعات، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۴۰
📣 تونل زمان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی کمیسیون صیانت مجلس: طرح صیانت هیچ ربطی به افزایش یا کاهش سرعت اینترنت ندارد
🔹 اگر این طرح توسط شوراینگهبان هم تصویب شود قرار است به صورت آزمایشی اجرا شود. ما کاری به پلتفرمهایی که مردم استفاده میکنند نداریم.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
اصلوفرع طرح صیانت چیست؟
🔹مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایتسازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه میتوان این روایتها را به اصلوفرع ماجرا تبدیل کرد؟
🔹اول پاسخ به یک سوال: آیا کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال میشد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آوردهای برای نظام و حاکمیت ندارد.
🔹اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم میدهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدودسازیاش کنیم.
🔹برداشتها و روایتسازیها از طرح صیانت مشوش است. این روایتسازیها علاوهبر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی میکند.
🔹تمام قاعدهگذاریها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تکتک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود.
🔹هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمیدهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🔹ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمیتوان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظارهگر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نظام باید از ترک فعل دست بردارد.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi