10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فطریه مهمان بر عهده کیست؟
اگر شب عید فطر مهمان باشیم یا مهمان داشته باشیم، چه کسی باید فطریه را پرداخت کند؟ خود مهمان یا میزبان؟
توضیحات حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم در این زمینه را بشنوید.
#توضیح
ملاک برای زمان ورود مهمان به منزل میزبان، غروب است نه اذان مغرب. یعنی اگر بعد از غروب باشد مشکلی نیست و اگر قبل از غروب باشد طبق توضیحات عمل میشود.
ضمناً آیتالله سیستانی، معتقدند اگر مهمان شب را در منزل میزبان بخوابد نانخور محسوب میشود. اما اگر تنها برای افطار دعوت شده فطریه بر خود شخص واجب میشود
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرویز پرستویی: به ما و حاضران فحش ناموسی دادند
🔹توضیحات پرویز پرستویی درباره حرکت غیراخلاقی ضد انقلاب و منافقین در جریان نمایش یک فیلم در آمریکا
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات فجازی
عوامل سلب توفیق در کلام امام سجاد علیهالسلام (۹) 🆔 @shobhe_shenasi
عوامل سلب توفیق در کلام امام سجاد علیهالسلام در دعای ابو حمزه (قسمت آخر)
🆔 @shobhe_shenasi
﷽
⛔️ ۹ مخرج مشترک ویرانگر
رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند: «برای مطالبه گری مراقبت کنید با دشمن #مخرج_مشترک پیدا نکنید». اما در مراقبت از این مخرج مشترک شوم چه باید کرد؟
✅این ۹ مورد را مرور کنیم:
1⃣یکم. مطالبه گری بی مبنا
شعار عدالتخواهی را چه کسی در این عصر به بروز و ظهور کشاند؟ امام خمینی با شکل گیری انقلاب. پس پی گیری چنین ارزشی را هم باید از مکتب امام گرفت. با این توضیح لازمست پیش از مطالبه گری، نظام اندیشه و مبانی انقلابی مان را تقویت کنیم. نسبت ولایت با عدالتخواهی. نسبت قانون با عدالتخواهی. نسبت مصلحت با عدالت خواهی و ... در غیر این صورت عدالتخواهی شبه مارکسیستی یا عدالتخواهی خوارجی و متحجرانه، در دامن مخرج مشترک با دشمن خواهد نشست.
2⃣دوم. مطالبه گری غیراخلاقی
مطالبه گری که در آن اخلاق رعایت نشود بدون تردید همسفره با شیطان است؛ ولو با نیت های خیرخواهانه و انقلابی باشد. روح و معنای مطالبه گری انقلابی همین اخلاق و شریعت است. کسی که بی اعتنا به اخلاق باشد، عدالتخواهی اش ظالمانه است.
3⃣سوم. مطالبه گری کور
مطالبه گری که به علت های عمیق و اصلی توجه نمی کند و تنها مصادیق را فریاد می کند، مطالبه اش کور است. این مدل مطالبه گری چون علت ها را نمی بیند قدرت فهم اصل و فرع را ندارد و فرع را جای اصل و برعکس فریاد می کند. چنین مطالبه گری تنها به یک داد زن تقلیل می یابد.
4⃣چهارم. مطالبه گری خیال انگیز
مطالبه گری خیال انگیز، آرمانگرایی بدون واقع بینی است. کسانی که بی اعتنا به واقعیت ها برای رسیدن به آرمان ها، فریاد می کشند سهم بالایی در ناامیدی خود و دیگران دارند. این دسته کمک می کنند غرض دشمن محقق شود و آنهم ناامیدی از اصلاح و حرکت است.
5⃣پنجم. مطالبه گری در بن بست
مطالبه گری که در آن هیچ راه حل معقول و متکی بر واقعیت و کارشناسی ارائه نمی شود، مطالبه گری در بن بست است. مدلی که هیچ روزنه روشن و شفافی از امکان اصلاح نشان نمی دهد.
6⃣ششم. مطالبه گری کاریکاتوری
این مدل مطالبه گری فقط سیاهی ها را می بیند و قدرت دیدن سیاهی در کنار زیبایی ها و دارایی ها را ندارد. از منظر این مطالبه گری آدم ها یا صفرند یا یک و با هر خطا شمر می شوند و در نتیجه جز معصوم کسی در دایره جبهه حق نمی ماند.
7⃣هفتم. مطالبه گری شتابزده
مطالبه گری که هرچی دید و هرچه دستش رسید را سر دست می گیرد و پیش از آنکه نسبت به درستی آن علم پیدا و تحقیق کند دست به افشاگری می زند.
8⃣هشتم. مطالبه گری سوپرمنی
مطلبه گری که هدفش تنها و تنها شهرت و لایک و فیو و ممبر است. این نوع مطالبه گری هدف نهایی اش اینست که بت من و سوپرمن شود و برای این راه تلاش می کند همه نهادهای نظارتی و قضائی را تعطیل معرفی کند تا از خود یک قهرمان دست ساز بسازد.
9⃣نهم. مطالبه گری فریبنده
این نوع مطالبه گری یک فریب بزرگ برای ایجاد خطای ادراکی است چرا که با ساخت تعمیم های ناروا، یک جز و مصداق را گرفته و به کل تعمیم می دهد. این مدل مطالبه گری روش اصلی خناسان و رسانه های شیطانی است که با کنار هم قرار دادن چند مصداق تلاش می کنند همه چیز را سیاه تصویر کنند.
📝 محسن مهدیان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
🔹عباس عبدی در اشتباهی عجیب با استناد به عکسی فوتوشاپی از جلسه اخیر شورای اداری استان قزوین در جریان سفر رئیس جمهور به این استان با کنایه نوشته بود؛ " از اینجا به بعد را خود دانید"
🔹این در حالی است که دستکاری شدن عکس مربوطه به راحتی و با مراجعه به آرشیو فیلم های صدا و سیما که جلسه مذکور را پوشش مستقیم داده بود مشخص میشد.
🔹عبدی پس از متوجه شدن اشتباهش بدون معذرت خواهی، توئیت خود را حذف کرد.
#سواد_رسانه
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات فجازی
فطریه مهمان بر عهده کیست؟ اگر شب عید فطر مهمان باشیم یا مهمان داشته باشیم، چه کسی باید فطریه را پرد
#توضیح و اصلاح
ملاک برای زمان ورود مهمان به منزل میزبان، غروب است نه اذان مغرب. یعنی اگر بعد از غروب باشد مشکلی نیست و اگر قبل از غروب باشد طبق توضیحات عمل میشود.
ضمناً آیتالله سیستانی، معتقدند اگر مهمان شب را در منزل میزبان بخوابد نانخور محسوب میشود. اما اگر تنها برای افطار دعوت شده فطریه بر خود شخص واجب میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطالبه گری از مسئولان
مطالبهی رهبر و مردم؛ جلوگیری از حرام های آشکار اجتماعی
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات زئوس.mp3
5.72M
❌ شبهه ۱۰۱۸
پاسخ به شبهات زئوس درباره «بهشت از منظر قرآن»
🎙 حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🆔 @shobhe_shenasi
46.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓علت اختلاف فقهاء در اعلام ابتدا و انتهای ماه رمضان چیست؟!!!
❓چرا فقهاء با تشکیل جلساتی اختلاف خودشون رو رفع نمیکنند؟!!!
❓آیا نمیتوان با نرم افزارهای کامپیوتری ابتدا و انتهای ماههای قمری رو به شکل دقیق تعیین کرد؟!! چرا فقهاء از این نرم افزارها استفاده نمیکنند؟!!!
❓چرا بین ایران و برخی دیگر از کشورهای اسلامی در اعلام ابتدا یا انتهای ماه رمضان اختلاف وجود دارد؟!!!
❓چرا بین تقویم و زمانی که از سوی فقهاء به عنوان عید فطر اعلام میشود گاه اختلاف به وجود میآید؟!!!
✅ پاسخ علمی به همه این سوالها رو در این کلیپ مشاهده کنید.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#فوری
🔰 ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری:
👈 هلال ماه شوال #رؤیت_نشد دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۳۰ رمضان المبارک است
🔺️ ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد هلال ماه شوال در غروب روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت رؤیت نشد و فردا دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ مطابق با ۳۰ رمضان المبارک ۱۴۴۳ هجری قمری خواهد بود.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
❌ شایعه
💢 خبرگزاری ایمنا مدعی شد: رویت هلال ماه شوال در اصفهان / اعلام عید فطر منوط به تائید مقام معظم رهبری
✅ واقیعت
🔹خبرگزاری ایمنا لحظاتی این خبر را مخابره و به سرعت آن را حذف کرد.
ــــــــــــــــ
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۱۰۱۹
در باور عمومی این دیدگاه وجود دارد که دو ماه قمری پشت سر هم نمیتواند ۲۹ روزه و یا ۳۰ روزه باشد؛ آیا از نظر علمی این دیدگاه صحیح است؟
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ عمران مرادی (مدرس و عضو شورای علمی مرکز نجوم ادیب اصفهان)
🔻 ما دو نوع هلال ماه داریم که یکی از آنها «حسابی» نام دارد، بدین معنا که ما تعداد روزهای ماه بر اساس محاسبات شمارش میشود. و دیگری «هلالی» که تعداد روزهای ماه بر مبنای رصد قمر زمین، سنجیده میشود.
🔻در حقیقت، مدت زمان یک گردش ماه به دور زمین ۳۰ روز تمام نیست بلکه ۲۹ روز و ۱۲ ساعت و ۴۴ دقیقه و سه ثانیه طول میکشد و این ساعات خردهای موجب میشود روزهای کاملی در ماههای قمری نداشته باشیم و به لحاظ تقویم باید این خردهها را برای برخی ماهها ۳۰ روز و برخی را ۲۹ روز حساب کنیم.
🔹بر این اساس برای تدوین تقویم که به ویژه در «کشورهای عربی» مورد استفاده قرار میدهند از ماه «حسابی» استفاده میشود و برای رفع این مشکل، ماه نخست یعنی محرم را ۳۰ روز، ماه دوم را ۲۹ روز در نظر میگیرند و به همین ترتیب تمام ماههای فرد ۳۰ روزه و ماههای زوج ۲۹ روزه است.
🔹به همین دلیل در تقویم، هیچ گاه دو ماه پشت سر هم ۲۹ روز و ۳۰ روزه نمیشود اما باید دقت کنیم ماهی که مبنای امور شرعی قرار میگیرد، «هلالی» است که به شکل طبیعی و نه محاسباتی رصد میشود و اساس آن مشاهده قمر زیبای زمین با چشم مسلح یا غیرمسلح است.
🔹بر این مبنا، آنچه رصد میکنیم در تعیین تعداد روزهای یک ماه قمری مهم است و با توجه به حرکتهای طبیعی ماه این امر امکان پذیر است که حتی تا ۴ ماه پشت سر هم ۳۰ روزه و تا سه ماه متوالی نیز ۲۹ روزه شود و مبنای امور شرعی نیز سنجش بر اساس همین ماه «هلالی» است.
ــــــــــــــــ
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
ایتا eitaa.com/shobhe_shenasi
تلگرام t.me/shobhe_shenasi
توئیتر twitter.com/Shobhe_ShenaSi
اینستاگرام instagram.com/shobhe_shenasi